2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kilo almamış olmak bişey değilde dedi dr bende almadım henüz ama karnım belirginleşti zaten alıcaksın dedi bundan sonra ama vermiş olman biraz tuhaf yengem hamileliğinde kiloluydu dr özel diyet yaptırmıştı oda kilo vermişti hamileliğne rağmen yoksa doğum için fazla kilo çok riskli ve hamileliktede şeker hastalığı yapıyomuş

61 ile başladım 64 kiloyum. 16. haftanın içindeyim canım

4 ayda 3 kilo iyi bence ben ilk 3 ay 1 kilo almıştım 3 kilo son 1 ay oldu,nasıl oldu anlamadım,ama yazlıkta falan annem,kayınvalidem iyi bakıyor sürekli yiyorum,eve gelince canım bişey istemiyor, azcık çekidüzen vericem kendime olmuyor böyle ben 1 ayda 3 kilo alırsam yandım

Kızlarr ne yapıyorsunuz hanımlar ya dün geceden beri sağ kasımda sızlanma ve ağrı var bellerime kadar vuruyor canımı yakıyor karnım geriliyor sanki içindeki damarları çekiyorlar doktora falan gitsemmi şimdi özelede gidemem randevu yok devlettede hiç bakmıyorlar doğru düzgün ne yapsamkiiiii ?????:26:

cnm bencede bi tuhaflık var 12 haftalıkken hemsıre tarttıgında alla alla yıne mı kılo vermısım dedm 66ydm o zaman hamıle kaldıgımda 68 dim..hemsırede mıde bulantısından oyle olmustur artık alırsn dedı ama alakası yok 1 kilo daha gıtmıs 65 olmusum bu seferde..tasndgmız ıcın eskı doktoruma gıdemedm o yuzdn 15 haftalıkken gıttgm doktorada alla alla millet kilo alıyo ben verıyorum demıstm o da güldü valla bişi demedi alırsn dedi her zaman takıp etmedıgı ıcın sanırım..bnde anlamadım:44:

GÖRMEMİŞ OLANLAR VARDIR DİYE TEKRAR EKLİYORUM HAMİLE KIYAFETLERİ 2011 H&M

H&M 2011 Hamile Giyim - SanalCadi - Türkiyenin En Keyifli ve Güncel Paylaşım Forumu

canım mrb,bende yarın 15 olucam inşallah aynı sıkıntılar bendede var bi taraf taş gibi oluyor genelde sol ve batmada var.

canım kremleri doktor tavsiyesiylemi aldın nasıl memnunmusun ???

çok haklısın bana da tem.15 erkek dedi ama kesin değil bende sadece bir badi aldım ama kızların aldıklarını görünce içim gidiyor
canım mrb banada aynısını söledi ama ben oğlum diyorum artık sonrada kız derlerse şok oluurum sağlıkla gelsinde,sen konyadaymışsın hangi dr gidiyosun sen burda nerde oturuyosun sendede pıhtılaşma vardı dimi??

hlycn de konyadaymıs heralde cnm tabloda oyle gormustm karıstırmıyosam:90:

kızlar bnm bu durumum nolcak bende kılo verıyorum ya 3 kilo vermişim:26:

kız delirtme bizi, biz kilo aldık yandık dedikçe 3 kilo verdim deyip durma yaaaaaaaaaaaaa:84::84:

ebebek sitesinden ben salı günü aldım bir tişört. normalde L giyerim, M aldım, dün geldi süper oldu. bide oğluşuma çıngıraklı sulu dişlik aldım. ayyyyyyyyyyy damaklarını kaşıycak benim minnoşum onunlaaaaaaaaaaaaa

ctesi tatile gidiyorum arkadaşlar..balayına gittiğimiz oteli ayarlamış eşim 1 yıl 2 hafta önce balayındaydık orda, bu yıl minnoşumuzla gidiyoruz 9 gün yokum. asıl kilo orda gelecek gibi geliyor bana. ordayken sporumu nasıl yapcam onu düşünüyorum, eşime diyorum akşam yemeğinden sonra sen ruslarla takıl ben yürüyüşe gitcem tatilde de diyorum. pispis gülüyo bana uyar diyo domuzcan.
sabahları eşim uyurken kalkıp yürüycem yada spor salonuna incem artık. bakcez çaresine. koşu bandından da hep ürkmüşümdür, sanki dengemi kaybedip düşçem, banda sıkışcam gibi bi fobim var.

Son düzenleme:

canım bol bol yüz inan acayip iyi geliyo ben de yeni geldim tatilden herkes kilo verdim sandı oysaki kilom aynı en azından sabit tutabildim.

canım bol bol yüz inan acayip iyi geliyo ben de yeni geldim tatilden herkes kilo verdim sandı oysaki kilom aynı en azından sabit tutabildim.

tatlım denizde mi yüzdün? havuza kesinlikle girmiyomuyuz şimdi biz? otel çok temiz olsa, havuz temiz olsa bile yasakmı ? e benim 15 gün önce doğuran bi arkadaşaım son 3 ay ankarada havuza gitti, haftada 4 gün yüzdü doğuma iyi geliyo diye, havuz kimyasalı ondada vardı.. off kafam karışıyo.. denizden ziyade havuzu seviyorum da ben.

kız delirtme bizi, biz kilo aldık yandık dedikçe 3 kilo verdim deyip durma yaaaaaaaaaaaaa:84::84:

allah iyiligni versin ya sız kılo aldıgınıza üzülüyosunuz ben almadıgıma üzülüyorum sencede tuhaf degılmı..tmm onceden mıdem bulanıyodu yemıyodm fazla ama sımdı gunde 1.5 ekmek yiyorum ama nereye gidiyo :26:sanrım bebişime gıdıo baya gobeklı cünkü:90yle olmasına razıyım yanı ben kılo almadım dıye degıl bebegımı ıyı besleyemıyo muyum acaba dıye üzülüyorum ama ona gıdıyosa sorun degıl hemde hiçç daha ne ısterım:82:

ben hem deniz hem de havuza girdim canım , sevgili doktorum hiç farketmeyeceğini söyledi içim rahat o yüzden. denize giremiyorsan , temizliğine güvendiğin havuza girmen daha iyi olur.

yaa ben evdeki tartımda tartılıyorum ve doktordaki 65 çıkıyo daha az önce tartıldım 65 dün sağlık ocağı nerdeyse 68 dedi nasıl oluyor anlamadım:26:

serem hoşgeldin canım, kızlar ben ilk 3 ay kilo almadım cunku hep dışarı hep dışarı malumunuz, sonra 1 kilo aldım ama kıyafetlerim sıkıyo, dün bana kızdılar artık kotlarını giyme diye, ne giyicem ben yaa, daha hamiş kıyafetlerine başlamak istemiyom
bu arada biz de tatile gidicez sanırım, böyle hamiş olduğum belli değil, göbek yapmış zayıf bi insan gibiyim ne giyiceğime de şaşırdım, sanırım 1-2 tane bi büyük bedenim olan şort falan alcam ama t-shirtlerde de göbiş belli oluyor ayy ne giyicem ben tatilde, karnınız da garip duruyo muydu tatilciler?

1,5 ekmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii? anam ben 1,5 ekmek yesem midem onu öğütemez midem. oturur taş gibi mideme. hadi midem öğüttü diyelim metabolizmam kaldırmaz , boyumda uzun sumo güreşçisi gibi olurum vallahi:)

ay valilikten yazı gelmiş şimdi, hamile emzikli kalp hastası vs personel sıcaktan dolayı idari izinlidir diye. canım valişkom benim.
müdürüm geldi hadi sen git dedi.

ahh canım sen kilo almadım diyosun sonra dert ediyosun ne giyecem die tatile gidiyosun ne güzel yıne ne giysem dert canım zaten kilo almadıysan niye sorn yapıyosunki belli olursa olsun neyını saklıyosun göbeğinin hamilesin sonuçta

canım bende tatilde yeni geldim çok farkeden olmadı denize girerken hariç özellikle elbise giydim kısa veya uzun rahat oluyor bıde tayt ustune bol tişört :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…