- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.741
61 ile başladım 64 kiloyum. 16. haftanın içindeyim canım
kilo almamış olmak bişey değilde dedi dr bende almadım henüz ama karnım belirginleşti zaten alıcaksın dedi bundan sonra ama vermiş olman biraz tuhaf yengem hamileliğinde kiloluydu dr özel diyet yaptırmıştı oda kilo vermişti hamileliğne rağmen yoksa doğum için fazla kilo çok riskli ve hamileliktede şeker hastalığı yapıyomuş
herkese günaydın uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum:)ultrasona göre bugn 15+1im.hareketleri hissetmişyorum ama karnımın içinde ani saplanmalar oluyor bi taraf acıyor ve o taraf taş gibi sertleşiyor.acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu??bu arada hareketleri hissetmeye başlayanlar varmı?çarşamba günü dr gidicem cinsiyetini öğrenicez bakalım hayırlısı artık :))
ben başladım kremlere CHİCCO'nun Mamma Donna adlı göğüs ve vücut çatlak önleyici kremlerini kullanıorum.Göğüs ve göbek için ayrı ayrı satılıyor.Bir de bunlardan ekstra dalin bebe yağını kullanıyorum.İnşlh etkili olur.
canım mrb banada aynısını söledi ama ben oğlum diyorum artık sonrada kız derlerse şok oluurumçok haklısın bana da tem.15 erkek dedi ama kesin değil bende sadece bir badi aldım ama kızların aldıklarını görünce içim gidiyor
canım mrb,bende yarın 15 olucam inşallah aynı sıkıntılar bendede var bi taraf taş gibi oluyor genelde sol ve batmada var.
canım kremleri doktor tavsiyesiylemi aldın nasıl memnunmusun ???
canım mrb banada aynısını söledi ama ben oğlum diyorum artık sonrada kız derlerse şok oluurumsağlıkla gelsinde,sen konyadaymışsın hangi dr gidiyosun sen burda nerde oturuyosun sendede pıhtılaşma vardı dimi??
kızlar bnm bu durumum nolcak bende kılo verıyorum ya 3 kilo vermişim:26:
ebebek sitesinden ben salı günü aldım bir tişört. normalde L giyerim, M aldım, dün geldi süper oldu. bide oğluşuma çıngıraklı sulu dişlik aldım. ayyyyyyyyyyy damaklarını kaşıycak benim minnoşum onunlaaaaaaaaaaaaaKızlar esas indirim e-bebek de :)
Ge-Be nin kıyafetleri indirime girmiş, ben bir posta sipariş ettim geldi sabah, ona göre 5 t-shirt daha söyledim sadece 9,90 tl den.
http://www.e-........../t_shirt_ve_sweatshirt/gebe/gebe_yaz_esprili_tisort_baby_loading/GEB-211023
linkini burda: http://www.e-........../kategori/hamile_giyim?flagid=1&page=1
kız delirtme bizi, biz kilo aldık yandık dedikçe 3 kilo verdim deyip durma yaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ben salı günü aldım bir tişört. normalde L giyerim, M aldım, dün geldi süper oldu. bide oğluşuma çıngıraklı sulu dişlik aldım. ayyyyyyyyyyy damaklarını kaşıycak benim minnoşum onunlaaaaaaaaaaaaa
ctesi tatile gidiyorum arkadaşlar..balayına gittiğimiz oteli ayarlamış eşim1 yıl 2 hafta önce balayındaydık orda, bu yıl minnoşumuzla gidiyoruz 9 gün yokum. asıl kilo orda gelecek gibi geliyor bana. ordayken sporumu nasıl yapcam onu düşünüyorum, eşime diyorum akşam yemeğinden sonra sen ruslarla takıl ben yürüyüşe gitcem tatilde de diyorum. pispis gülüyo bana uyar diyo domuzcan.
sabahları eşim uyurken kalkıp yürüycem yada spor salonuna incem artık. bakcez çaresine. koşu bandından da hep ürkmüşümdür, sanki dengemi kaybedip düşçem, banda sıkışcam gibi bi fobim var.
canım bol bol yüz inan acayip iyi geliyo ben de yeni geldim tatilden herkes kilo verdim sandı oysaki kilom aynı en azından sabit tutabildim.
kız delirtme bizi, biz kilo aldık yandık dedikçe 3 kilo verdim deyip durma yaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ben tıp fakültesine gidiyorum canım pıhtılaşma bende de var hakkımızda hayırlısı inşallah
tatlım denizde mi yüzdün? havuza kesinlikle girmiyomuyuz şimdi biz? otel çok temiz olsa, havuz temiz olsa bile yasakmı ? e benim 15 gün önce doğuran bi arkadaşaım son 3 ay ankarada havuza gitti, haftada 4 gün yüzdü doğuma iyi geliyo diye, havuz kimyasalı ondada vardı.. off kafam karışıyo.. denizden ziyade havuzu seviyorum da ben.
ben tıp fakültesine gidiyorum canım pıhtılaşma bende de var hakkımızda hayırlısı inşallah
allah iyiligni versinya sız kılo aldıgınıza üzülüyosunuz ben almadıgıma üzülüyorum sencede tuhaf degılmı..tmm onceden mıdem bulanıyodu yemıyodm fazla ama sımdı gunde 1.5 ekmek yiyorum ama nereye gidiyo :26:sanrım bebişime gıdıo baya gobeklı cünkü :90 yle olmasına razıyım yanı ben kılo almadım dıye degıl bebegımı ıyı besleyemıyo muyum acaba dıye üzülüyorum ama ona gıdıyosa sorun degıl hemde hiçç daha ne ısterım :82:
serem hoşgeldin canım, kızlar ben ilk 3 ay kilo almadım cunku hep dışarı hep dışarı malumunuz, sonra 1 kilo aldım ama kıyafetlerim sıkıyo, dün bana kızdılar artık kotlarını giyme diye, ne giyicem ben yaa, daha hamiş kıyafetlerine başlamak istemiyom
bu arada biz de tatile gidicez sanırım, böyle hamiş olduğum belli değil, göbek yapmış zayıf bi insan gibiyimne giyiceğime de şaşırdım, sanırım 1-2 tane bi büyük bedenim olan şort falan alcam ama t-shirtlerde de göbiş belli oluyor ayy ne giyicem ben tatilde, karnınız da garip duruyo muydu tatilciler?
serem hoşgeldin canım, kızlar ben ilk 3 ay kilo almadım cunku hep dışarı hep dışarı malumunuz, sonra 1 kilo aldım ama kıyafetlerim sıkıyo, dün bana kızdılar artık kotlarını giyme diye, ne giyicem ben yaa, daha hamiş kıyafetlerine başlamak istemiyom
bu arada biz de tatile gidicez sanırım, böyle hamiş olduğum belli değil, göbek yapmış zayıf bi insan gibiyimne giyiceğime de şaşırdım, sanırım 1-2 tane bi büyük bedenim olan şort falan alcam ama t-shirtlerde de göbiş belli oluyor ayy ne giyicem ben tatilde, karnınız da garip duruyo muydu tatilciler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?