2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1,5 ekmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii? anam ben 1,5 ekmek yesem midem onu öğütemez midem. oturur taş gibi mideme. hadi midem öğüttü diyelim metabolizmam kaldırmaz , boyumda uzun sumo güreşçisi gibi olurum vallahi:)

evt abartmıyorumacıktgm zaman ekmek arası bişiler yedıgım ıcın cok yıyorum ekmegı dolayısıyla az once yıne yarm ekmek yedım.. ya da bn sımdı almıyorum ya sanırım bi anda kilo patlaması yaşıcam ıcıme oyle doguyo

ay valilikten yazı gelmiş şimdi, hamile emzikli kalp hastası vs personel sıcaktan dolayı idari izinlidir diye. canım valişkom benim.
müdürüm geldi hadi sen git dedi.
simran ne güzel valiymiş o öyle nerdesin sen canım, bi de ne zamana kadar izin vermiş?

hoşbulduk tatlım...sana da iyi tatiller,eğlen bol bol...bencede giyme canım sana sıkmıyor gibi gelse de bebeğin için sıkı şeyler zararlı...bol şeyler giymeyi dene, ben bikini giydiğimde göbeğime bayılıyorum top gibi çıkıyor...ama daha henüz hamile olduğumu anlıyorlar mı bilmiyorum belkide göbekli diyorlardır bana

edacım sadece 1 kilo aldım ama göbeğim şişti nasıl oldu anlamadım, kıyafetlerim sıkıyo, ben zaten vücuduma göre göbekliyim sanırım ondan, bi de yan yağlarım şişti iice, önce de vardı, ya hamiş kıyafetleri güzel değil, onlara ne kadar geç başlasam o kadar iyi, en iyisi şöyle fazla pahalı olmayan büyük beden 1-2 şort kapri almak, elbise arıyorum onu da bulamıyom

simran ne güzel valiymiş o öyle nerdesin sen canım, bi de ne zamana kadar izin vermiş?

Ankara tatlım. Bugün ve yarın için tüm kamu kurumlarında geçerliymiş. müdürüm diyorki , yazıyı geç tebliğ ettiler bana, sana geç soyledik, sana yarım gün borcumuz var diyor :)

Ankara tatlım. Bugün ve yarın için tüm kamu kurumlarında geçerliymiş. müdürüm diyorki , yazıyı geç tebliğ ettiler bana, sana geç soyledik, sana yarım gün borcumuz var diyor :)

ne güzel müdürmüş o öyle yaaa ben de bu akşam mesaideyim eve gittiğimde ayaklarım davul gibi oluyor

canım bende tatilde yeni geldim çok farkeden olmadı denize girerken hariç özellikle elbise giydim kısa veya uzun rahat oluyor bıde tayt ustune bol tişört :)
taytın normal mi hamiş taytı mı canım?

sağol tatlım,umarım iyi geçer, ben istemedim aslında tatili ama eşim çok yoruldu 1 yıl boyunca, 2 hafta izne ayrılıyo yıl içinde topu topu, onun için istiyorum daha çok tatili, bol giyicem evet

süper yaaa,, burası adana, anlıcağın yanıyo, benim okul eylülde başlıyo, benim sayın valim de eylülde hamişler gelmesin okula der mi acep?

ne güzel müdürmüş o öyle yaaa ben de bu akşam mesaideyim eve gittiğimde ayaklarım davul gibi oluyor

valla canım şansıma müdürün eşi de aralık ortası doğuracak, benden 2 hafta önde gebeliği. hanımı baya nazlı biri, adamın burnundan getiriyo, o yuzden benimde oyle zorlandığımı sanıyo, iyi davranıyo. ben de demiyom ben domuz gibiyim, bişiyim yok diye.
oturarak çalışıyorsan eğer ayakkabını çıkart, ben masanın altına bi kutu koydum, ayakkabıyı da çıkarttım cıbıl cıbıl oturuyom.
izin verdi de gidemiyorum bugun, okuyup görüş bildirmem gereken bir rapor var

yaaaaaaaaa patlamakk istiyorum bağırıp çağırmak istiyorummm bugün çok sıkıntılıyım çatacak yer arıyorum kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh ne güzel karısı sayesinde sende rahatlamış oldun buarada ne iş yapıodunki sen cnm

BEN normal tayt giydim ama lastiği sıkmayanlardan rahattı. havada çok sıcak yürüyüş yapmak gerekiyo akşamada halim kalmıoo bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen varmı aranızda?

simran şuan seni çok kıskandım. bende evime gidip duş alıp serinlemek istıyorum.
canım şu morlu tunik e bende beğenmiştim. ama kolları nasıl durur karar veremdim. güle güle kullan tatlım
seyyah oldu kız bu sefer dıgerlerıde bunlar cnm kapalı oldgm ıcın tişörtlere ıcım gıttı ama napalım
olsun canım alsaydın keşke evde giyerdin.
Bende kot pantolon begendim tam oldu. Bi alıyım dedim bide ayy ben onun içine bu gidişle bir ay sonra giremem dedim almadım . Fiyatıda çok düşmüş lcw de

hamile pantolonu mu canım. bende istıyorum. bir tane bıle kotumu giyemıyorum. gerci bu sıcakta kot hiç çekılmıyo ama . almadan da olamayack

kızlar bende oğluma aldığım cicileri ekledim,bakabilirsiniz,ilk eşyaları yavrumun allah üstüne giydiği günleri gösterir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…