- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.761
1,5 ekmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii? anam ben 1,5 ekmek yesem midem onu öğütemez midem. oturur taş gibi mideme. hadi midem öğüttü diyelim metabolizmam kaldırmaz , boyumda uzun sumo güreşçisi gibi olurum vallahi:)
simran ne güzel valiymiş o öyleay valilikten yazı gelmiş şimdi, hamile emzikli kalp hastası vs personel sıcaktan dolayı idari izinlidir diye. canım valişkom benim.
müdürüm geldi hadi sen git dedi.
serem hoşgeldin canım, kızlar ben ilk 3 ay kilo almadım cunku hep dışarı hep dışarı malumunuz, sonra 1 kilo aldım ama kıyafetlerim sıkıyo, dün bana kızdılar artık kotlarını giyme diye, ne giyicem ben yaa, daha hamiş kıyafetlerine başlamak istemiyom
bu arada biz de tatile gidicez sanırım, böyle hamiş olduğum belli değil, göbek yapmış zayıf bi insan gibiyimne giyiceğime de şaşırdım, sanırım 1-2 tane bi büyük bedenim olan şort falan alcam ama t-shirtlerde de göbiş belli oluyor ayy ne giyicem ben tatilde, karnınız da garip duruyo muydu tatilciler?
ahh canım sen kilo almadım diyosun sonra dert ediyosun ne giyecem die tatile gidiyosun ne güzel yıne ne giysem dert canım zaten kilo almadıysan niye sorn yapıyosunki belli olursa olsun neyını saklıyosun göbeğinin hamilesin sonuçta
simran ne güzel valiymiş o öylenerdesin sen canım, bi de ne zamana kadar izin vermiş?
Ankara tatlım. Bugün ve yarın için tüm kamu kurumlarında geçerliymiş. müdürüm diyorki , yazıyı geç tebliğ ettiler bana, sana geç soyledik, sana yarım gün borcumuz var diyor :)
Ankara tatlım. Bugün ve yarın için tüm kamu kurumlarında geçerliymiş. müdürüm diyorki , yazıyı geç tebliğ ettiler bana, sana geç soyledik, sana yarım gün borcumuz var diyor :)
taytın normal mi hamiş taytı mı canım?canım bende tatilde yeni geldim çok farkeden olmadı denize girerken hariç özellikle elbise giydim kısa veya uzun rahat oluyor bıde tayt ustune bol tişört :)
hoşbulduk tatlım...sana da iyi tatiller,eğlen bol bol...bencede giyme canım sana sıkmıyor gibi gelse de bebeğin için sıkı şeyler zararlı...bol şeyler giymeyi dene, ben bikini giydiğimde göbeğime bayılıyorum top gibi çıkıyor...ama daha henüz hamile olduğumu anlıyorlar mı bilmiyorum belkide göbekli diyorlardır bana
süper yaaa,, burası adana, anlıcağın yanıyo, benim okul eylülde başlıyo, benim sayın valim de eylülde hamişler gelmesin okula der mi acep?Ankara tatlım. Bugün ve yarın için tüm kamu kurumlarında geçerliymiş. müdürüm diyorki , yazıyı geç tebliğ ettiler bana, sana geç soyledik, sana yarım gün borcumuz var diyor :)
ne güzel müdürmüş o öyle yaaa ben de bu akşam mesaideyim eve gittiğimde ayaklarım davul gibi oluyor
valla canım şansıma müdürün eşi de aralık ortası doğuracak, benden 2 hafta önde gebeliği. hanımı baya nazlı biri, adamın burnundan getiriyo, o yuzden benimde oyle zorlandığımı sanıyo, iyi davranıyo. ben de demiyom ben domuz gibiyim, bişiyim yok diye.
oturarak çalışıyorsan eğer ayakkabını çıkart, ben masanın altına bi kutu koydum, ayakkabıyı da çıkarttım cıbıl cıbıl oturuyom.
izin verdi de gidemiyorum bugun, okuyup görüş bildirmem gereken bir rapor var
ohhh ne güzel karısı sayesinde sende rahatlamış oldun buarada ne iş yapıodunki sen cnm
bekle bıraz cnm belki 42 dk oldugu ıcın anca yüklenıyodur
canım şu morlu tunik e bende beğenmiştim. ama kolları nasıl durur karar veremdim. güle güle kullan tatlım
olsun canım alsaydın keşke evde giyerdin.seyyah oldu kız bu sefer dıgerlerıde bunlar cnm kapalı oldgm ıcın tişörtlere ıcım gıttı ama napalım
Bende kot pantolon begendim tam oldu. Bi alıyım dedim bide ayy ben onun içine bu gidişle bir ay sonra giremem dedim almadım . Fiyatıda çok düşmüş lcw de
kızlarr koydum face de videomuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?