2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tsk canım o tuniği esımde cok begendıonun ıcıne bıde cok acık pembe badi aldım yıne lcw den onu gıycem ıcıne kapalı oldgm ıcın kollarını takmadm kafaya cnm acık olsaydm bende almayabılırdm evde gıymek içn bı kac tane var tişörtm cnm ..bide onları evde gıymeye kıyamam bn ya

BEN normal tayt giydim ama lastiği sıkmayanlardan rahattı. havada çok sıcak yürüyüş yapmak gerekiyo akşamada halim kalmıoo bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen varmı aranızda?
ben ım nıyetım vardı ama açlık midemi cokkötü yapıyor tutamyıcam

kızlar bnm bu durumum nolcak bende kılo verıyorum ya 3 kilo vermişim:26:
cnm bende 3kg verdım telaş yapma mide bulantısıdan sadece

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliii geçmiş çok uzun valla 70-80 sayfa okuyamıycam

hoşgeldin canım....bende dün geldim baya birikmişti sayfalar şöyle üzerinden okudum,bu arada geçmiş olsun sana ve bebeğine, umarım şimdi herşey iyidir
benimde arada kasık ağrılarım oluyor özellikle ani kalktığımda falan...

Hoşbuldum cnm ben hala yazlıktayım dönmedim İstanbula..
Sahile inmedim bugün canım istemedi..
Şükür iyiyim kasık ağrılarım devam etsede..
Teşekkür ederim cnm bende normal sanıyodum kasık ağrılarını ama bnmki değilmiş demekki neyse bebişim iyi olsunda ağrısın yapcak bişey yok..
Seninde oğluşuna aldığın cicileri gördüm çok güzeller Allah bebişinin üstünde görmeyide nasip etsin inşallah..
Listeye şöyle bi baktım geçmişi okuyamadım diye aylintin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş çok güzel yaa hem kız hem erkek var ikisinide yaşıyck inşallah sağlıkla kucağına alır hepsinii..

Son düzenleme:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliii geçmiş çok uzun valla 70-80 sayfa okuyamıycam
slm cnm hosgeldın ben iyim oglusumlasen nasılsın?nası gectı günlerin
ben ım nıyetım vardı ama açlık midemi cokkötü yapıyor tutamyıcam

cnm bende 3kg verdım telaş yapma mide bulantısıdan sadece

oh be bnde sadece ben varım sanıyodm seyyah senın aldıgın pantolonda mı benım aldıgımdan?bedenı tam oldumu dıyecktım ya kac beden aldn bn normalde 40 gıyıyorum 40 aldım bol mu olur dersin?

Son düzenleme:
kızlar bende oğluma aldığım cicileri ekledim,bakabilirsiniz,ilk eşyaları yavrumun allah üstüne giydiği günleri gösterir inşallah

serem bayıldım ben de yaaa, özellikle kostümüne , inşallah canım hepimiz görürüz, bu arada kostümün fiyatını öğrenebilir miyim? ben bizim burdakinde hiç kostüm görmedim aslında sormadım da

slm cnm hosgeldın ben iyim oglusumlasen nasılsın?nası gectı günlerin

Hoşbuldum cnm iyiyim Allaha şükür..
İyi geçiyo tatilde denize falan giriyorum gır gır şamata geçiyo günler..
Bugün sahile inmedim bakınıyım biraz dedim..
Annem vınn almıştı burda çekmiyo dün gittik neti bağlattık eşimde hafta sonu bilgisayarımı getirirse daha rahat girerim şimdilik anneminkinden giriyorum..

kızlar ben bıraz uzanıcam sıkılırsam tekrar dönerim belim agrıdı oturmaktan..görüşürüzz:80:

öncelikle hepicinize koca bir MERHABALARRRRRR:80:

göstermiyorsa kesin kızdır canım... benimkide göstermiyo ama kıza benziyo :)

benimde omaya başladı canım sıcaktan galiba bide uçları çok büyüdü ve şaıntıdan kabuklandı...

yaaaaaaaaa patlamakk istiyorum bağırıp çağırmak istiyorummm bugün çok sıkıntılıyım çatacak yer arıyorum kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırıdr canım ?

ay valilikten yazı gelmiş şimdi, hamile emzikli kalp hastası vs personel sıcaktan dolayı idari izinlidir diye. canım valişkom benim.
müdürüm geldi hadi sen git dedi.

çok şanslısınnnnnnnnnnnnnnnn

mispoembnce alma cnm o aletten cunku bebekler artık cok oynadıgı ıcın kalbinin yerını bulamadıgında endıseye kapılabılırsın..ama yıne de sana kalmış canım

sevindim canım iyi olmana,şimdi annenlerde iyi bakar sana bir de insan oyalanıyor zaten kalabalık olunca kafaya takmıyor...tabi canım önemli olan onların sağlığı sen takma kafana,o yerinde rahattır merak etme amin canım çok teşekkürler ben de çok severek aldım, evet aylininkiler belli olmuş dün sayfaları okurken gördüm bende allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım ben bunları mothercareden aldım winnie the pooh kostümü de vardı ama o sarılı kırmızılıydı eşim kız şeyi diye aldırmadı ama oda süperdi...sanırım 38tlydi canım...çok güzel kostümler oluyor orda kışında arı maya kostümü mickey mouse kostümü vardı,kış sezonu açılsın onlardan da alıcam çok şirinler

kızlar ben bıraz uzanıcam sıkılırsam tekrar dönerim belim agrıdı oturmaktan..görüşürüzz:80:

Görüşürüz cnm iyi bak kendine..

Evet cnm zaman geçiyo burda..
İstanbulda yemek bile yiyemiyorum sıcaktan..
Amiinn canımmm inşallah..
İndirimli zamanlarda tekrar gider alırsın bebişine ciciler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…