- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.781
simran şuan seni çok kıskandım. bende evime gidip duş alıp serinlemek istıyorum.
canım şu morlu tunik e bende beğenmiştim. ama kolları nasıl durur karar veremdim. güle güle kullan tatlım
olsun canım alsaydın keşke evde giyerdin.
hamile pantolonu mu canım. bende istıyorum. bir tane bıle kotumu giyemıyorum. gerci bu sıcakta kot hiç çekılmıyo ama . almadan da olamayack
ben ım nıyetım vardı ama açlık midemi cokkötü yapıyor tutamyıcamBEN normal tayt giydim ama lastiği sıkmayanlardan rahattı. havada çok sıcak yürüyüş yapmak gerekiyo akşamada halim kalmıoo bu arada ramazanda oruç tutmayı düşünen varmı aranızda?
cnm bencede bi tuhaflık var 12 haftalıkken hemsıre tarttıgında alla alla yıne mı kılo vermısım dedm 66ydm o zaman hamıle kaldıgımda 68 dim..hemsırede mıde bulantısından oyle olmustur artık alırsn dedı ama alakası yok 1 kilo daha gıtmıs 65 olmusum bu seferde..tasndgmız ıcın eskı doktoruma gıdemedm o yuzdn 15 haftalıkken gıttgm doktorada alla alla millet kilo alıyo ben verıyorum demıstm o da güldü valla bişi demedi alırsn dedi her zaman takıp etmedıgı ıcın sanırım..bnde anlamadım:44:
cnm bende 3kg verdım telaş yapma mide bulantısıdan sadecekızlar bnm bu durumum nolcak bende kılo verıyorum ya 3 kilo vermişim:26:
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliii geçmiş çok uzun valla 70-80 sayfa okuyamıycam
hoşgeldin canım....bende dün geldim baya birikmişti sayfalar şöyle üzerinden okudum,bu arada geçmiş olsun sana ve bebeğine, umarım şimdi herşey iyidir
benimde arada kasık ağrılarım oluyor özellikle ani kalktığımda falan...
slm cnm hosgeldın ben iyim oglusumla
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeliii geçmiş çok uzun valla 70-80 sayfa okuyamıycam
ben ım nıyetım vardı ama açlık midemi cokkötü yapıyor tutamyıcam
cnm bende 3kg verdım telaş yapma mide bulantısıdan sadece
kızlar bende oğluma aldığım cicileri ekledim,bakabilirsiniz,ilk eşyaları yavrumun allah üstüne giydiği günleri gösterir inşallah
slm cnm hosgeldın ben iyim oglusumlasen nasılsın?nası gectı günlerin
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm.... Doktora gittim bugun ve sonuc bebisimiz gostertmediiiiiiiCok ugrasti doktor ama yok 15 gun sonraya omurilik icin test yaptirilcakmis ozaman gosterir insallah dedi :) insallah dedim ama ben 10 gun sonra gidicem tekrar ayy catlicam ne bu be :) Ama cok mutluyum bebisim bugun 15´-3 vede 112 gram yeni doktorumdanda memnunum :)
kızlar şuan o kadar çok canım yanıyo ki gögüslerim resmen yara oldu ucu kabuk bagladı . Südyen taksam bi dert takmasam ayrı bi dert her türlü acıyo karnım deseniz o kadar gerildi ki sem sert bebiş taklamı atıyo topmu oynuyo dönüp duruyo su içmeye bile korkuyorum acıyo yaa 4,5 aylık ken böle olursa benim sonum nolur bilmiyorum sıcak ev esmiyo bi oyana yatıyorum ordan kalkıyorum balkona yatıyorum offf
yaaaaaaaaa patlamakk istiyorum bağırıp çağırmak istiyorummm bugün çok sıkıntılıyım çatacak yer arıyorum kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay valilikten yazı gelmiş şimdi, hamile emzikli kalp hastası vs personel sıcaktan dolayı idari izinlidir diye. canım valişkom benim.
müdürüm geldi hadi sen git dedi.
Hoşbuldum cnm ben hala yazlıktayım dönmedim İstanbula..
Sahile inmedim bugün canım istemedi..
Şükür iyiyim kasık ağrılarım devam etsede..
Teşekkür ederim cnm bende normal sanıyodum kasık ağrılarını ama bnmki değilmiş demekki neyse bebişim iyi olsunda ağrısın yapcak bişey yok..
Seninde oğluşuna aldığın cicileri gördüm çok güzeller Allah bebişinin üstünde görmeyide nasip etsin inşallah..
Listeye şöyle bi baktım geçmişi okuyamadım diye aylintin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş çok güzel yaa hem kız hem erkek var ikisinide yaşıyck inşallah sağlıkla kucağına alır hepsinii..
serem bayıldım ben de yaaa, özellikle kostümüne , inşallah canım hepimiz görürüz, bu arada kostümün fiyatını öğrenebilir miyim? ben bizim burdakinde hiç kostüm görmedim aslında sormadım da
kızlar ben bıraz uzanıcam sıkılırsam tekrar dönerim belim agrıdı oturmaktan..görüşürüzz:80:
sevindim canım iyi olmana,şimdi annenlerde iyi bakar sana bir de insan oyalanıyor zaten kalabalık olunca kafaya takmıyor...tabi canım önemli olan onların sağlığı sen takma kafana,o yerinde rahattır merak etmeamin canım çok teşekkürler ben de çok severek aldım, evet aylininkiler belli olmuş dün sayfaları okurken gördüm bende allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar bu arada trendyolda şuan lierac çatlak kremi 100ml 42.90 haberiniz olsun..
Kızlar bu arada trendyolda şuan lierac çatlak kremi 100ml 42.90 haberiniz olsun..
çok uykum geldi yaaa...
akşam olsada uyusak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?