- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.801
canım trendyola bulamadım lieracı?
ben göremedim canım trendyolda lieracı???
slm cnm hosgeldın ben iyim oglusumlasen nasılsın?nası gectı günlerin
oh be bnde sadece ben varım sanıyodmseyyah senın aldıgın pantolonda mı benım aldıgımdan?bedenı tam oldumu dıyecktım ya kac beden aldn bn normalde 40 gıyıyorum 40 aldım bol mu olur dersin?
şeydacım hoşgeldin. iyi olmana sevindim
benim de aynı şekilde bir de uykulu uykulu çalışmak zorunda olmak çok kötü((((
kızlar bende e-bebekten 2 tane hamile tişörtü aldım 9.90 ucuz baya... ama m ve l yoktu s aldım zaten onlar genelde bol oluyor m'si bile bol gelmişti bana umarım s küçük gelmez...birde bebeğime yatak istedim şu 0-6 ay arası yatırılabilen ortopediklerden gelince fotoğrafını çeker gönderirim size...
kızlar bende e-bebekten 2 tane hamile tişörtü aldım 9.90 ucuz baya... ama m ve l yoktu s aldım zaten onlar genelde bol oluyor m'si bile bol gelmişti bana umarım s küçük gelmez...birde bebeğime yatak istedim şu 0-6 ay arası yatırılabilen ortopediklerden gelince fotoğrafını çeker gönderirim size...
gülegüle giy canım, bebeşinde mışıl mışıl uyusun. kendiliğinden otomatik sallanan beşikler varmış kızlar, duyan gören bileniniz varmı?
evet canım sleeperlar var elektrikle çalışıyo
ayarı var müzik çalıyo sallıyo titretiyo
bende alacaktım aslında ama arkadaşım verdi gerek kalmadı :))))
gülegüle giy canım, bebeşinde mışıl mışıl uyusun. kendiliğinden otomatik sallanan beşikler varmış kızlar, duyan gören bileniniz varmı?
Güle güle giy canım..
Geldiğinde eklersin resimlerini..
Rabbim bebişini yatağının içinde görüceğin günleride göstersn inşallah..
seremcim link verebilirmisin, merak ettim.
iyi dersler bol paralar kazan inşallah
amin canım çok teşekkürler...evet canım ben biliyorum ama nasıl,kullanışlı mı bilmiyorum,dün internette bir yerde gördüm bir yatak(linki bulursam atayım) bizim yattığımız yatakların yanına monte ediliyor,bebek içinde yatıyor süper bişeydi...
sağol tatlım..eklerim tabi, büyük,beşikli falan değil sadece yatak,uykusundan uyandırmadan bile kaldır her yere götür...amin canım hepimize göstersin allahım
canım buldum , sanırım bulunmaz her yerde ama çok güzel
Modern Bebek Beşiği Tasarım | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
Haftanın Markası
evet bencede öyle ben 1 takım hastane çıkışı alacam. 3-4 çıtçıtlı badisi oldu bile. birkaç tane daha alırım ondan. 2 tulum alaca. bide altlı üstlü pijamalar varya onlardan istıyorum bi tane. kalanı hep 3-6 aylık alacam. annemle öyle konuştuk. annem şimdi hırkalarını falan da biraz büyük örüyor. 2 yelek örerim sürkli kullanmaya küçük dedi. okadar.
ateş ölçeri hangi marka aldın canım? dijıtal mı?
evet bencede öyle ben 1 takım hastane çıkışı alacam. 3-4 çıtçıtlı badisi oldu bile. birkaç tane daha alırım ondan. 2 tulum alaca. bide altlı üstlü pijamalar varya onlardan istıyorum bi tane. kalanı hep 3-6 aylık alacam. annemle öyle konuştuk. annem şimdi hırkalarını falan da biraz büyük örüyor. 2 yelek örerim sürkli kullanmaya küçük dedi. okadar.
ateş ölçeri hangi marka aldın canım? dijıtal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?