2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şeydacım hoşgeldin. iyi olmana sevindim

yok canım ayyıldız senınkının kremını almıştı. bıde simran almıştı sanırım. ben 38 aldım bol geldi. 36 alsaymışım süper olacakmış. ama bunu da giyebiliyorum. kemerinde ayarı var. benımki bu LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE

kızlar bebeklerinizin kıyafetlerine hangi linkden bakıyoruz bende bi göz atayım , yavaş yavaş bende başlasam diyorum artık.

yok canım ayyıldız senınkının kremını almıştı. bıde simran almıştı sanırım. ben 38 aldım bol geldi. 36 alsaymışım süper olacakmış. ama bunu da giyebiliyorum. kemerinde ayarı var. benımki bu LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE[/QUOTE]

şekercik benim ki şundan LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ben 40 bedendim gebelikten önce, hala düşük bel 40 beden normal pantolonlarım oluyor. ama bu modelde 38 bol bile geliyor. tişörtlerde de ben L giyerken hamile tişörtlerimin hepsi M

kızlar bende e-bebekten 2 tane hamile tişörtü aldım 9.90 ucuz baya... ama m ve l yoktu s aldım zaten onlar genelde bol oluyor m'si bile bol gelmişti bana umarım s küçük gelmez...birde bebeğime yatak istedim şu 0-6 ay arası yatırılabilen ortopediklerden gelince fotoğrafını çeker gönderirim size...

gülegüle giy canım, bebeşinde mışıl mışıl uyusun. kendiliğinden otomatik sallanan beşikler varmış kızlar, duyan gören bileniniz varmı?

Son düzenleme:

Güle güle giy canım..
Geldiğinde eklersin resimlerini..
Rabbim bebişini yatağının içinde görüceğin günleride göstersn inşallah..

gülegüle giy canım, bebeşinde mışıl mışıl uyusun. kendiliğinden otomatik sallanan beşikler varmış kızlar, duyan gören bileniniz varmı?

evet canım sleeperlar var elektrikle çalışıyo
ayarı var müzik çalıyo sallıyo titretiyo
bende alacaktım aslında ama arkadaşım verdi gerek kalmadı :))))

amin canım çok teşekkürler...evet canım ben biliyorum ama nasıl,kullanışlı mı bilmiyorum,dün internette bir yerde gördüm bir yatak(linki bulursam atayım) bizim yattığımız yatakların yanına monte ediliyor,bebek içinde yatıyor süper bişeydi...

Güle güle giy canım..
Geldiğinde eklersin resimlerini..
Rabbim bebişini yatağının içinde görüceğin günleride göstersn inşallah..

sağol tatlım..eklerim tabi, büyük,beşikli falan değil sadece yatak,uykusundan uyandırmadan bile kaldır her yere götür...amin canım hepimize göstersin allahım

Siparişini verdiğin yatak bumu cnm?
Bende gördüm bunu çoğu yerde ama satışının yapıldığı bi siteye denk gelmedim hiç.
Ne kadara aldın cnm?

1dijital 1 normal cnmm AMA İNAN Kİ MARKASINI HATIRLAMIYORUMM BEBEĞİM YAAAA. BAKAYIM BİR SÖYLERİM DOLABA KOYDUM.

1dijital 1 normal cnmm AMA İNAN Kİ MARKASINI HATIRLAMIYORUMM BEBEĞİM YAAAA. BAKAYIM BİR SÖYLERİM DOLABA KOYDUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…