- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.821
Siparişini verdiğin yatak bumu cnm?
Bende gördüm bunu çoğu yerde ama satışının yapıldığı bi siteye denk gelmedim hiç.
Ne kadara aldın cnm?
canım not aldım bunları sağolasın,ne öğretmenisin, kaçıncı sınıfa ders veriyorsun? Bende oks matematik anlatırdım yeğenlerime. Sana iyi dersler.
Arkadaşlar benim ilk bebeğim, neler alınması lazım bilmiyorum. Ailedeki en küçük torun 13 yaşında, annemler de paslandılar anlayacağınız, neler alınıyor liste varmı elinizde. Nette baktım göremedim. .
Canım ben kendimi şöyle teselli ediyorum, ekmek hamur pilav yağ yemediğimiz halde aldığımız bu kilo selülite dönüşmeden kolayca gidecek doğumdan sonra. Bu kiloyu hormonlarımız ve elevit yapıyor , belki hamilelikte metabolizma hızımız da yavaşlıyor olabilir, çünkü ben 5 ay önce nasıl yiyorsam hala oyle yiyorum,
pozitif düşünmeye çalış be canım, demekki o kursa gitmemen senin için daha hayırlıymış, vardır bununda bi hikmeti. Sıkma canını.
Kaynanayı da sallama, çerçöpü beğenmediğin şeyleri alıp alıp gelse daha mı iyi?
Ya bu video işini iyi akıl ettiniz kızlar, benim işim doktora yine gelemeyecek benimle. Eşim bebeğimizi hiç görmedi, işleri çok yoğunben detaylıya gittiğim gün çekeyim videoya dr izin verirse, eşime süprüs yapayım.
Bu arada ebru maternityden aldığım kumaş pantolon ve kot etek geldi. Kumaş pantolonda 2 beden oldu bana. Oysaki beden tablosuna göre 3 almam gerekiyordu, meserret tabloya göre aldım bol geliyo deyince 1 beden küçük aldım, tam istediğim gibi oldu. Ama kot eteği sevmedim. Değiştiricem.
canım not aldım bunları sağolasın,ne öğretmenisin, kaçıncı sınıfa ders veriyorsun? Bende oks matematik anlatırdım yeğenlerime. Sana iyi dersler.
Arkadaşlar benim ilk bebeğim, neler alınması lazım bilmiyorum. Ailedeki en küçük torun 13 yaşında, annemler de paslandılar anlayacağınız, neler alınıyor liste varmı elinizde. Nette baktım göremedim. .
Canım ben kendimi şöyle teselli ediyorum, ekmek hamur pilav yağ yemediğimiz halde aldığımız bu kilo selülite dönüşmeden kolayca gidecek doğumdan sonra. Bu kiloyu hormonlarımız ve elevit yapıyor , belki hamilelikte metabolizma hızımız da yavaşlıyor olabilir, çünkü ben 5 ay önce nasıl yiyorsam hala oyle yiyorum,
pozitif düşünmeye çalış be canım, demekki o kursa gitmemen senin için daha hayırlıymış, vardır bununda bi hikmeti. Sıkma canını.
Kaynanayı da sallama, çerçöpü beğenmediğin şeyleri alıp alıp gelse daha mı iyi?
Ya bu video işini iyi akıl ettiniz kızlar, benim işim doktora yine gelemeyecek benimle. Eşim bebeğimizi hiç görmedi, işleri çok yoğunben detaylıya gittiğim gün çekeyim videoya dr izin verirse, eşime süprüs yapayım.
Bu arada ebru maternityden aldığım kumaş pantolon ve kot etek geldi. Kumaş pantolonda 2 beden oldu bana. Oysaki beden tablosuna göre 3 almam gerekiyordu, meserret tabloya göre aldım bol geliyo deyince 1 beden küçük aldım, tam istediğim gibi oldu. Ama kot eteği sevmedim. Değiştiricem.
yok tatlım bunu almadım ben e bebekten "bebefox uyku yatağı beyaz" yazan yatağı aldım...34.90...ben de hiç görmedim, aslında kullanışlı olabilir,hoş birşey hemen yanında yatıcak bebeğin
canım buldum , sanırım bulunmaz her yerde ama çok güzel
Modern Bebek Beşiği Tasarım | Mobilya Dekorasyon Rehberi, Ev, Ofis, Mağaza Dekorasyonu için tasarımlar ve fikirler...
Haftanın Markası
güzeller selammm
iki gündür telefon hattında sorun vardı bi hallolmadı, nete de giremedim tabi...geçmiş maşallah çooook kabarmış, bakamadım
bi başlayım dedim ama bitecek gibi diil..
hepinize çooook teşekkürler.. dr yanılma payı koydu tabi ama ben genelde yanılmam diye de ekledi :)
elektrikli olması bebeğe bir sorun yaratırmı ki? sen memnunmusun, kızın ondamı uyuyor?
kayyumcuğum bugün nasılsın tatlım umarım daha iyisindir ?
Hmm anladım cnm..
Evet bencede çok güzel bişey bende bulsam alabilirm rahat hem kendi yatağında yatmış oluyo hemde yanında..
Aslıda yaptırılabilinirde..
Ben şuan için alışveriş işini hiç düşünmüyorum yahu pek böyle gidip alasımda yok nedense evi taşımak istiyorum ya bide o yüzden sanırım bebişimin eşyalarının oraya gelmesini istemiyorum..
Canımmm bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun çok sevindim..
Sayende kızçeler 2 tane atağa geçti hahahahah
Hala eski doktoruna gidiyosun dimi düzeldimi aranız doktorunla
sağol şeydoşum
valla gülüm bu kontroldeki tavrına durumuna göre karar verelim dedik, sorma bir iyiydi, espriler yapıyo, yüzünde güller açıyo maşallah...devam ediyoruz bakalım
evet canım yaptırılabilir, marangozlara sormak lazımcanım benim de yoktu ama doktor cinsiyetini söyleyince eşimle hemen attık kendimizi mothercare'e,ev taşımak daha zor şimdi,onu halledince alırsın sende yavaş yavaş...
sağol şeydoşum
valla gülüm bu kontroldeki tavrına durumuna göre karar verelim dedik, sorma bir iyiydi, espriler yapıyo, yüzünde güller açıyo maşallah...devam ediyoruz bakalım
seremcimm sağol gülümm amin.. valla tek tek gelsinler kucağaaa :))aylincim hayırlı olsun canım bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş,hem kız hem erkek annesi olucaksın,hatta 2 kız annesi,çok sevindim,allah 3ünüde kucağına almayı nasip etsin tabi nasıl taşırsın onları aynı kucakta bilemem
inşallah :))
Evet cnm o yüzden de almıyorum bişey ya evi ona göre ayarlıycam yada taşıncam daha kesinleşmeden kendimi yormak istemiyorum..
Eh maşallah o zmn inşallah böyle devam eder güleryüzlülüğü
Hepsini birden görmüş cinsiyetlerin çok şanslısın valla cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?