2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Siparişini verdiğin yatak bumu cnm?
Bende gördüm bunu çoğu yerde ama satışının yapıldığı bi siteye denk gelmedim hiç.
Ne kadara aldın cnm?

yok tatlım bunu almadım ben e bebekten "bebefox uyku yatağı beyaz" yazan yatağı aldım...34.90...ben de hiç görmedim, aslında kullanışlı olabilir,hoş birşey hemen yanında yatıcak bebeğin

cnm bnm 2 tane büyük liste var yok yok gerkeli gereksiz herşeyi yazmışlar ben masaüstü yaptımm bebek ihtiyaç listesi yaz netten çıkıyor.

cnm bnm 2 tane büyük liste var yok yok gerkeli gereksiz herşeyi yazmışlar ben masaüstü yaptımm bebek ihtiyaç listesi yaz netten çıkıyor.

yok tatlım bunu almadım ben e bebekten "bebefox uyku yatağı beyaz" yazan yatağı aldım...34.90...ben de hiç görmedim, aslında kullanışlı olabilir,hoş birşey hemen yanında yatıcak bebeğin

Hmm anladım cnm..
Evet bencede çok güzel bişey bende bulsam alabilirm rahat hem kendi yatağında yatmış oluyo hemde yanında..
Aslıda yaptırılabilinirde..
Ben şuan için alışveriş işini hiç düşünmüyorum yahu pek böyle gidip alasımda yok nedense evi taşımak istiyorum ya bide o yüzden sanırım bebişimin eşyalarının oraya gelmesini istemiyorum..

güzeller selammm
iki gündür telefon hattında sorun vardı bi hallolmadı, nete de giremedim tabi...geçmiş maşallah çooook kabarmış, bakamadım
bi başlayım dedim ama bitecek gibi diil..
hepinize çooook teşekkürler.. dr yanılma payı koydu tabi ama ben genelde yanılmam diye de ekledi :)

Canımmm bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun çok sevindim..
Sayende kızçeler 2 tane atağa geçti hahahahah
Hala eski doktoruna gidiyosun dimi düzeldimi aranız doktorunla

evet canım yaptırılabilir, marangozlara sormak lazım canım benim de yoktu ama doktor cinsiyetini söyleyince eşimle hemen attık kendimizi mothercare'e,ev taşımak daha zor şimdi,onu halledince alırsın sende yavaş yavaş...

Canımmm bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun çok sevindim..
Sayende kızçeler 2 tane atağa geçti hahahahah
Hala eski doktoruna gidiyosun dimi düzeldimi aranız doktorunla

sağol şeydoşum
valla gülüm bu kontroldeki tavrına durumuna göre karar verelim dedik, sorma bir iyiydi, espriler yapıyo, yüzünde güller açıyo maşallah... devam ediyoruz bakalım

sağol şeydoşum
valla gülüm bu kontroldeki tavrına durumuna göre karar verelim dedik, sorma bir iyiydi, espriler yapıyo, yüzünde güller açıyo maşallah... devam ediyoruz bakalım

aylincim hayırlı olsun canım bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş,hem kız hem erkek annesi olucaksın,hatta 2 kız annesi,çok sevindim,allah 3ünüde kucağına almayı nasip etsin tabi nasıl taşırsın onları aynı kucakta bilemem

Evet cnm o yüzden de almıyorum bişey ya evi ona göre ayarlıycam yada taşıncam daha kesinleşmeden kendimi yormak istemiyorum..

sağol şeydoşum

Eh maşallah o zmn inşallah böyle devam eder güleryüzlülüğü
Hepsini birden görmüş cinsiyetlerin çok şanslısın valla cnm..

kayyumcuğum bugün nasılsın tatlım umarım daha iyisindir ?

sağol cnmm İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM. SEN NASILSINN??????

DERSE GİTTİM TEYZESİ. BEBİŞİME YENİ BİŞEYLER ALACAĞIM YİNE İNŞALLAH AMA BU SEFER DURDUM ALMADIM ÇÜNKÜ İNŞALLAH BU HAFTA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİM ÖYLE DEDİM RENGİNİ BELLİ EDERSE RENGİNE ÖZEL BİŞEY ALAYIM BEBİŞİMEEE. SEN ANLATT.

kayyumcuğum bugün nasılsın tatlım umarım daha iyisindir ?

sağol cnmm İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUMM. SEN NASILSINN??????

DERSE GİTTİM TEYZESİ. BEBİŞİME YENİ BİŞEYLER ALACAĞIM YİNE İNŞALLAH AMA BU SEFER DURDUM ALMADIM ÇÜNKÜ İNŞALLAH BU HAFTA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİM ÖYLE DEDİM RENGİNİ BELLİ EDERSE RENGİNE ÖZEL BİŞEY ALAYIM BEBİŞİMEEE. SEN ANLATT.

Eeeeee ben gittim geldim , szi hala suskunsunuzzz. Anladım çok sıcakkkk.

Hadi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr keyifli sohbet edelimm kafamız dağılsınnnn. Sıcağı unutalımm.

seremcimm sağol gülümm amin.. valla tek tek gelsinler kucağaaa :))
inşallah :))
muayenehanesinde bakmaz diye düşünmüştüm cinsiyet, tatlı falan yemeden gittim, beklerken sekretere sordum burda bakıyo mu diye, bakıyo diyince bana tatlı bişe aradı sadece kesme şeker varmış, bi tane ağzıma attım :)))
üçüne de baktı şaşırdım, oğluş uğraştırdı biraz yan duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…