2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişlerine cnm yaa ne güzel hem kızların olcak hem oğlun ikisinide yaşıycaksın aynı anda..
Rabbim sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Pehh bide kızlar nazlı olur derler senin oğluş nazlı çıktı desene
Yokmu ultrason görüntüleri fln facede paylaşsana..

banada söle bi türlü bulamadım bulduklarımı kocam beyenmiyo :)))))))

beğendiiğim kız isilerinden bir kaç tane yazıyım size Ecrin:Allahın mükafatı Alanur:Nurunnuru en büyük nur Beyza:hiç günaha girmemiş tertemiz Hümeyra...Ravza....İsra.....Ceylin:Cennetin kapılarından

Son düzenleme:

Bizde eğer doktor yanılmadıysa kız die ismini düşündük zeynep ela koyduk bakalım hayırlısı bu isimlerde çok güzel ama:)

Bizde eğer doktor yanılmadıysa kız die ismini düşündük zeynep ela koyduk bakalım hayırlısı bu isimlerde çok güzel ama:)

Eşim benceee kızım olcak diyince bende bu isimleri düşünmüştüm ama doktorumuz oğlana benziyor dedi hamileliğimin ilk ayında rüyamda görmüştüm oğlumun ismini Ensar dı eğer oğlansa muhakkak bu ismi koymalıyız demiştim isim aramıyorum yani eğer erkekse Ensar Ahmet olucak kısmetse

Son düzenleme:
seyyah kız südük sidik yani çişşşşşşş heheheheeh anadoluda öle derler ordan biliyorum kızlar bi isim buldum minasu erkek kayra nasılllllll

hmm anladm keske bende ondan alsaymışım ayarlanabılır oldugunu bılmıyodm ya:44:

şekercik benim ki şundan LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ben 40 bedendim gebelikten önce, hala düşük bel 40 beden normal pantolonlarım oluyor. ama bu modelde 38 bol bile geliyor. tişörtlerde de ben L giyerken hamile tişörtlerimin hepsi M[/QUOTE]

of ya nolcak o zaman ben hepsını cok büyük almışım ufffneyse bi şekılde halledıcem artık terzıde daraltırtrm olmazsa napalm ama inşallah olur ya ..bu pantolonda seyyahın pantolonu gibi ayarlanabılıyo mu cnm??

saol canım bişey sölemek istiyorum Ecrin/Ecren ikisini bende çok seviyorum ama manası ne yazıkki genelde bilindiği gibi değil Allahın mükafatı demek değil arapçada ecr kelimesinden geliyo ve ecr ücret anlamına geliyo bunu insanlarımız türetmiş ve allahın hediyesi olarak yorumlamışlar oyuzden manaları iyi araştırmak lazım yoksa bende ecrin koyacam diyodum .....

Hayır cnm olurmu ecir mükafat demek hatta birşeyin karşılığında Allah ecrini versin derler yani mükafatını versin derler ben hocalarımdanda aynı şekilde duydum ecrinin anlamanı sen bilirsin yinede yanlış hatırlamıyorsam medresemdeki hocamda mükafat manasına geldiğini söylemişti sen yine ecrin koymak iste bana güven

[h=1]Hamilelik Takvimi Hafta 15[/h]

Bebeğiniz
Küçügünüze ne oldugunu kontrol edin.
Merhaba saç. Bu haftanin sonu itibari ile çocugunuzun ömrü boyunca kullanacagi saç meydana gelmistir.Bazi saçlar fiskirmaya baslayabilir, fakat genellikle bu daha bir kaç hafta çok belirgin olmaz. Bu tabi ki bebeginizin saç dolu bir kafa ile dogacaginin garantisi degildir. Bazi bebekler dogumdan aylar sonrasina kadar kel olarak kalirlar. Ayrica çok yumusak ve ince Lanugo denilen tüyler fetüsün bütün vücudunda görülmeye baslamistir. Bu hafif tüyler nazik cildi amniyotik sividan korumak içindir ve genellikle dogumdan hemen önce veya sonra yok olurlar.
Ince derili. Bu lanugo denilen tüylerin altinda içinde damarlarin göründügü ince bir kat deri vardir ve bu kan damarlari hali hazirda kan aktarmaktadir. Agzin gelismesi devam eder, ve bu esnada küçügünüz bas parmagini emiyor bile olabilir, ayrica yüz hareketleri artik normal olarak görülmektedir.
Ölçümler. Eger rahminizin içine bakabilseniz, 50 ile 70 gram arasinda bir agirliga sahip basindan kuyruk sokumuna kadar 10 ile 11 cm arasinda küçük bir fetüs göreceksiniz. Bu fetüs hemen hemen küçük bir greyfurt büyüklügündedir.

Yumusak Dokunus
Bu profil yüze dogru hareket etmekte olan bir eli göstermektedir. Bas parmak veya parmak emmek fetal hayatin erken safhalarinda baslar. Fetüs tekme de atiyor olabilir fakat muhtemelen anne bunu hissetmeyecektir.

Hamileliğiniz Kalkıp gitmek. Bu noktada artık birinci üç aylık dönemde yaşanan mide bulantısı ve yorgunluk azalmış, yatışmıştır. Bir çok kadın bu dönemde kendilerini enerji dolu hissettiklerini belirtirler. Eğer siz bu ekstra enerjiye sahip olanlardan bir tanesi iseniz bunun keyfini çıkarın! Yürüyüşe çıkın, çiçek ekin veya bebeğin odasını planlamaya başlayın.
O kadar da şiş değil. Şimdi, ayrıca uzuvlarda hafif de olsa bir şişlik olduğuna dikkat etmenin zamanıdır, buna ödem denir. Şişen ayaklar ve ayak bilekleri en çok görülen şeklidir. Ayrıca yüzüklerinizin parmaklarınıza daha sıkı bir şekilde oturmasına neden olacak şekilde ellerinizde şişme de gerçekleşebilir. Ödem, sıvı kan dolaşımından yumuşak dokulara itildiği zaman olur. Bir çok hamilelik ile ilgili şikayetlerde olduğu gibi, bu da normal, sağlıklı bir hamileliğin belirtisidir. Bunun nedeni vücudunuzda dolaşmakta olan kandaki artış ve ayrıca büyümekte olan rahmin pelvik damarlar üzerinde yaptığı baskıdır. Ödemi önlemenin en iyi yollarından bir tanesi hafif egzersizdir: bir yürüyüş, yüzme, yoga sınıfına katılmak. Ayrıca ayağınız yükseğe kaldırılmış olarak sık sık dinlenin (ayağını dinlendirmeyi hakkeden bir kişi varsa, o da sizsiniz) ve her gün sekiz bardak su içtiğinizden emin olun.
Uzmanlardan. Bebeğinizin kafasında saç büyütmekte olan hormonların aynısı sizinkilerin de kalınlaşmasına .... veya dökülmesine neden olabilir. Prima Enstitüsü uzmanlarından Dr. Elaine Zwelling şöyle bir açıklama yapmaktadır "Normal olarak günde 100 kadar saç teli dökeriz. Hamilelik esnasında saç büyümesinin normal safhaları değişir." Dr. Zwelling ve Dr. Thornton'dan saç kaybını en aza indirgemek için ipuçları almak üzere buraya tıklayınız.

offff yaaaa kafam karıştı herkes bişey diyo bunu iyice araştırmam lazım ...... yoksa ben çok seviyorum o ismi ....

offff yaaaa kafam karıştı herkes bişey diyo bunu iyice araştırmam lazım ...... yoksa ben çok seviyorum o ismi ....

Cnm şimdi hoca bir arkadaşımı aradım arapçasını bu sene tamamladı çiçeği burnunda hoca Oda mükafat manasına geldiğini söyledi kafan karışmasın ecrinin manası mükafattır bebişinede çok yakışcağna eminim bu ismin

kızlarrrr sizinde sık idrara çıkma durumlarınız devam ediyormu benim bir ara geçmişti ama bugünlerde karnım geriliyor ve idrar ihtiyacımda arttı sıcaklardan çok su içiyoruz ondanda olabilirmi acabaaaaaa

bende bi kaç yere baktım canım bakalım hayırlısı ise koyarım inş. yasin dede geçiyo onu okudum şimdi :))) ve tanıdığım hocalara haber saldım araştırın diye :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…