- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.841
seremcimm sağol gülümm amin.. valla tek tek gelsinler kucağaaa :))
inşallah :))
muayenehanesinde bakmaz diye düşünmüştüm cinsiyet, tatlı falan yemeden gittim, beklerken sekretere sordum burda bakıyo mu diye, bakıyo diyince bana tatlı bişe aradı sadece kesme şeker varmış, bi tane ağzıma attım :)))
üçüne de baktı şaşırdım, oğluş uğraştırdı biraz yan duruyodu
yavrular ben biraz kız ismi bakayımm
byee
banada söle bi türlü bulamadım bulduklarımı kocam beyenmiyo :)))))))
beğendiiğim kız isilerinden bir kaç tane yazıyım size Ecrin:Allahın mükafatı Alanur:Nurunnuru en büyük nur Beyza:hiç günaha girmemiş tertemiz Hümeyra...Ravza....İsra.....Ceylin:Cennetin kapılarından
Bizde eğer doktor yanılmadıysa kız die ismini düşündük zeynep ela koyduk bakalım hayırlısıbu isimlerde çok güzel ama:)
hmm anladm keske bende ondan alsaymışım ayarlanabılır oldugunu bılmıyodm ya:44:şeydacım hoşgeldin. iyi olmana sevindim
yok canım ayyıldız senınkının kremını almıştı. bıde simran almıştı sanırım. ben 38 aldım bol geldi. 36 alsaymışım süper olacakmış. ama bunu da giyebiliyorum. kemerinde ayarı var. benımki bu LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
yok canım ayyıldız senınkının kremını almıştı. bıde simran almıştı sanırım. ben 38 aldım bol geldi. 36 alsaymışım süper olacakmış. ama bunu da giyebiliyorum. kemerinde ayarı var. benımki bu LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle
kızlar bu videoyu izleyin mutlaka...
beğendiiğim kız isilerinden bir kaç tane yazıyım size Ecrin:Allahın mükafatı Alanur:Nurunnuru en büyük nur Beyza:hiç günaha girmemiş tertemiz Hümeyra...Ravza....İsra.....Ceylin:Cennetin kapılarından
aynen bende de yok benımde cildim guzelleşti fondoten sürmüş gibiyim sureklıkızlar yüzde leke felan oldumu bende bişi yok güzelleştim ben yafffff
:82:
saol canım bişey sölemek istiyorum Ecrin/Ecren ikisini bende çok seviyorum ama manası ne yazıkki genelde bilindiği gibi değil Allahın mükafatı demek değil arapçada ecr kelimesinden geliyo ve ecr ücret anlamına geliyo bunu insanlarımız türetmiş ve allahın hediyesi olarak yorumlamışlar oyuzden manaları iyi araştırmak lazım yoksa bende ecrin koyacam diyodum .....
Hayır cnm olurmu ecir mükafat demek hatta birşeyin karşılığında Allah ecrini versin derler yani mükafatını versin derler ben hocalarımdanda aynı şekilde duydum ecrinin anlamanı sen bilirsin yinede yanlış hatırlamıyorsam medresemdeki hocamda mükafat manasına geldiğini söylemişti sen yine ecrin koymak iste bana güven
offff yaaaa kafam karıştı herkes bişey diyo bunu iyice araştırmam lazım ...... yoksa ben çok seviyorum o ismi ....
Cnm şimdi hoca bir arkadaşımı aradım arapçasını bu sene tamamladı çiçeği burnunda hocaOda mükafat manasına geldiğini söyledi kafan karışmasın ecrinin manası mükafattır bebişinede çok yakışcağna eminim bu ismin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?