2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şeydacım sen trendeyolda lierac 42 demiştin ya baya iyiymiş,ben çıktım bugün eczanelere,maşallah fiyatlar almış başını gitmiş,bir yer 70 dedi sonra 65 yapalım sana dedi,başka bir eczane 75 dedi,delirmiş bunlar ben en iyisi trendyoldan alayım...ama ne zaman gelir kısa zamanda gelir mi ki? ordan alışveriş yapan var mı kızlar?:44:

Bende 65e almıştım yanlış hatırlamıyosam eczaneden..
Fiyatlar öyle yani cnm..
Bilmiyorumki valla ne zmn gelir üyeyim sürekli girip bakıyorum ama hiç alışveriş yapmadım..
Tahminimce en geç 1 haftada gelir heralde ya..:44:

Son düzenleme:

satış süresi bittikten sonra gönderiyorlar biraz uzun sürebilir
1-8 ağustos arası kargoya verilecekmiş

Son düzenleme:

tatilci hoşgeldin :))
ben yaptım alışveriş canım orda zaten hangi tarihten itibaren teslimat yapabileceği yazıyor. o tarihlerde geliyor
ben de hemen bakayım yaa fiyatı piyasaya göre çok iyimiş ben şuan bebe yağı kullanıyorum sadece

şeydacım bebişle ilgili bi problem mi var canım? tatilde olduğum dönemde bişeyler olmuş galiba geçmişi de okuyamadım sayfalar çok fazlaydı döndüğümde

Bebişle ilgili bi problem yok çok şükür cnm ama benm son kntrllerimde doktor her seferinde rahiminde kasılmalar var diyodu bende ne demek istediğini anlamadığım için üstüne düşmemiştim ztn bişey olsa o söyler diye..
Sonra en son muaynede yine rahiminde kasılmalar var dedi 3lü test yaptırmıycam diye başka bi test yaptı onun sonucunu göstrmeye gittiğimde detaylıca sordum bu kasılmaların neden olduğunu bnm kasıklarımda ağrı yapıp yapmıycanı çnkü bnm kasıklarımda fazlaca ağrı oluyodu ama ben normal sandığım için hiç söylememiştim..
Oda kasıklarımda ağrı yapıcağını rahimin genişlemediğinde veya zor genişlediğinde olan bişey olduğunu söyledi sonra tekrar ultrsona aldı ve çok sert yine kasılmaların var dedi iğne verdi birini yaptır diğeri çantanda bulunsun kanaman kasıklarında ağrı oldumu hemen hastaneye git dedi.
İğneyi araştırınca düşük tehlikesine karşı yapılan bi iğne olduğunu okudum moralim bozuldu gerçi yapan kıza sormuştum düşük teklikesi olanlarda ve rahiminde kasılmala olanlara yapılıyo dedi..
İstirahat ediceksin dinleniceksin bol bol sadece yapıcağın bu dedi bende onu yapıyorum cnm bidahaki randevuda inşallah böyle şeyler duymam ama ilk duyduğumda ve hastaneden geldiğimde çok moralim bozuktu çok kötü olmuştum

kizlar iyi aksamlar
ya hic bebek arabasi bakan varmi :)

Bi ara bakmıştım ama bakmıyorum bu ara cnm baktığımda da işin içinden çıkamıyorum zaten tecrübeli birilerinden akıl alıp gidip bakmak lazım..

Son düzenleme:

trendyoldan siparişimi verdim bile, kardeşim ordan bişeyler alıyor sürekli ona sordum hemen gelir dedi aldım bende bu ara sapıtmış durumdayım alışveriş manyağı oldum sanırım

hoşbulduk tatlım sende gezdin baya ama evet canım baya iyi fiyatı eczacı kadına söyledim 42liraya satılıyor internette diye,mümkün değil,ben o firmada çalıştım 70den aşağı satılmaz dedi ammaaaa ben 42 tl ve biraz da kargo ücretiyle yaklaşık 50tlye aldım ben hiçbişey kullanmıyorum canım kremim gelince başlıcam inşallah geç olmaz

Son düzenleme:

Ben almadım cnm yazlıktayım kargoyu göndertebiliceğim bi yer yok burayıda bulamazlar edemezler riske atmak istemedim..
Zaten bebe yağını bile sürmüyorum 1 haftadır o kremide aldım 1 kere sürdüm..
Üşeniyorum sürmeye..
Bu aldığımı bi bitiriyimde ikincisini alırım diye düşünüyorum bende..

tabi canım iyi yapmışın belki tekrar girer indirime,ama iyi oldu söylediğin teşekkürler yoksa 70 tl bayılcaktım burda...bende üşenirim aslında oraya buraya krem sürmeye kaç kere gözlerim için krem aldım aynen duruyor öylece ama bunu kullanmaya çalışıcam inşallah

Bişey değil cnm görünce hemen yazıyım alcak olanlar varsa faydalansın diye düşündüm zaten..
Aslında bnmde dikkat etmem lazım göbişde çıktı bazen çok fazla sertleşip geriliyo korkuyorum çatlıycam diye ama üşengeçliğimide atamıyorum..

ay aynen canım gece sert ve acayip gergin oluyor biraz da fazla yiyince patlıcak gibi oluyorum neyse canlar ben çıkıyorum eşim birazdan gelicek yemek hazırlamam lazım ona hepinizi öptüm

ay aynen canım gece sert ve acayip gergin oluyor biraz da fazla yiyince patlıcak gibi oluyorum neyse canlar ben çıkıyorum eşim birazdan gelicek yemek hazırlamam lazım ona hepinizi öptüm

Aynen aynen özellikle geceleri çok geriliyo..
Görüşürüz cnm dikkat et kendine ve bebişinee

ayy canım çok geçmiş olsun moralinin ilk etapta bozulması normal tabii
üzme kendini inş. bi dahaki muayenede güzel şeyler duyacaksın. zaten doktorun dediklerini de uyguluyosun en güzeli dinlenmek. hiç moralini bozmadan bolcana dinlen

eveeet gezdim valla, 10 gün sonra da istanbul yolcusuyum
ben de şimdi tane alıcam o kremden zaten 75 tl üstüne kargo da yokmuş 84 lira yapıyor neredeyse bi krem fiyatına
bu kremlere rağmen çatlarsak da var yaa offff

ben de krem konusunda çok üşengecim bebe yağı en baştan beri duştan sonra kullanıyorum ama bazen 2-3 gün kullanmadığım unuttuğum oluyor
en sonunda duşkabinin rafına koydum şampuanın yanına unutmayım diye

herekese merhabalar
meleknur um doğduğunda kraft roxy bebek arabası aldım kırmızı ve inanılmaz memnun kaldım bebekler için mercedes diyorum kesinlikle. satmak istememin sebebi 2. bebeğim geliyor ve şimdi kardeş puset arıyorum almak zorundayım kızım 2 yaşında olacak ve mutlaka dışarı çıktığımda oda oturmak veya uyumak isteyecek onu kullanmam imkansız olacak biraz büyük bir araba 1 adet oto koltuğuda var hi.bir hasar yok tertemiz ilgilenen olursa lütfen bana yazsın

Çok teşekkür ederim cnm..
İlk kasılmaları söylediğinden beri dinleniceksin diyodu ki ben zaten kendini yoran bi tip değilim
12 gün sonra gitmeyi düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse..
Bir an önce geçsin zaman..
Ohh ne güzel yapmışsın gezmişsn İstanbul felaket yanıyo durulmuyo orda yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…