2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar iyi aksamlar
ya hic bebek arabasi bakan varmi :)

merhaba
ben kızıma 2 tane araba aldım konfor dersen kesinlikle kraft tavsiye ediyorum.. sonradan bir de baston tipi ihtiyacım oldu chicco liteway aldım ondan da çok memnun kaldım hafif ve ekonomik olsun diyorsan chicco yu tavsiye edebilirim tam yatabiliyor uzun sürede kullanabilirsin chicco yu

kendini yormamakla iyi yapıyosun zaten aferin sana
inş. bu gidişinde güzel şeyler duyarsın kafan rahatlar daha huzurlu olursun en azından
gezdik valla hamilelik filan dinlemeden her yere gidiyoruz allaha emanet :) evet her yer çok sıcak özellikle bu hafta, izmir şuan yanıyor resmen

Cnm. ben yeni öğreniyorum durumunu, geçmişi okuyamıyorum pek. Çok geçmiş olsun, sıkma canını, aslında bir çok kadında olan bir şey bu.
Mutlaka dinleniyorsundur zaten, aynen devam et cnm. iyi geceler.

İnşallah cnm saol.
Ohh iyi yaptın tatilin keyfini çıkart..
Burası çok güzel esiyo şuan balkona çıkamıyorum uçucam sanki..
Sokağa çıktığında yine sıcak ama balkonlar uçuyo

Cnm. ben yeni öğreniyorum durumunu, geçmişi okuyamıyorum pek. Çok geçmiş olsun, sıkma canını, aslında bir çok kadında olan bir şey bu.
Mutlaka dinleniyorsundur zaten, aynen devam et cnm. iyi geceler.

Doktora gittiğim gün yazmıştım cnm ondan sonrada yazlığa geldim tekrar sende o sırada tatildeydin sanırım..
Çok teşekkür ederim dinleniyorum ama öyle sürekli yatma halinde falan değilim iş falan yapmıyorum sürekli oturuyorum,denize giriyorum bazen,uzanıyorum zaman öldürüyorum anlıycan..
Hamileliğimi öğrendiğimden beri çok şükür bulantımdan başka sıkıntım olmamıştı test sonuçlarımda iyiydi bunu duyunca kötü oldum bilmiyorum nette de pek bişey bulamadım bidahaki gittiğimde daha da detaylı sorcam..
Bakalım o zmn ne diycek tekrar iğne vericekmi :44:
İyi geceler cnm görüşürüz..

Geçmiş olsun cnm bebeğin sağlıklıysa hiç birşey için endişe etme ve çok güzel dinlen azcık nazlasınlar bu anneyi Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucaklamayı nasip etsin

Ohh herkesler uyuyo deliksiz bi uykuya hasretim ben yaa bu sabahta acıktım çayımı demledim bakkala gittim ekmek gelmemiş fırına kadar gittim böylece sabah yürüyüşüde yapmış oldum kahvaltımı yaptım çayımı alıp bi bakim dedim kim var kim yok herkesler uyuyo ben dışında 4 te uyandım camdan bi bebek düşüyodu bende güya tutucam bi uyandım öle uzanıyorum bidada uykum kaçtı . Yatsam uyurmuyum ki acaba bi denim barii :26:

günaydın leylacım bende erkencilerdenım aslında uyusam karışan yok ama eşim işe gidince bende yatamıyorum

şeydacım geçmiş olsun görmemiştim yazını bugün dikkatımı çekti,kendine çok dikkat et canım geçen bende de çok fena oldu kasılmalar batmalar,kaç gün sürdü bende korktum ama 5 gün sonra randevum inşallah bendekide kasılma değildir bebiklerimiz allaha emanet korusun rabbim onları

guzellesınce erkekmı oluyordu bebek:)

günaydın kızlar kımılerı ııcn son iş günü gözünüz aydın
benmde birtek yarın yarım gunum kaldı:)

günaydın canım,

yüzdeki lekelerle ilgili pek bilgim yok ama değişiyo galiba bünyeye göre.
evet sonunda cuma oldu.benim yarın gelme ihtimalim var ama gelmem genelde.telefonla halledebiliyorum çoğu zaman.
hafta sonu iyi geçer herkes için inş.huzurlu ve mutlu.

günaydın hanımlar erkek bebek anneyi güzelleştirir genelde benim oğlumda öyle olmuştu normalde geniş basenliyimdir oğluma hamileyken karnım dışında tipim değişmemişti hatta gören kalçan basenin daralmış yüzün güzelleşmiş derdi ve kız bebek hamilelrde genelde genişleme bütün oluyo gördüğüm kadarıyla yan simitler kalça basen komple büyüyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…