- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.881
kizlar iyi aksamlar
ya hic bebek arabasi bakan varmi :)
Çok teşekkür ederim cnm..
İlk kasılmaları söylediğinden beri dinleniceksin diyodu ki ben zaten kendini yoran bi tip değilim
12 gün sonra gitmeyi düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse..
Bir an önce geçsin zaman..
Ohh ne güzel yapmışsın gezmişsn İstanbul felaket yanıyo durulmuyo orda yaa
Bebişle ilgili bi problem yok çok şükür cnm ama benm son kntrllerimde doktor her seferinde rahiminde kasılmalar var diyodu bende ne demek istediğini anlamadığım için üstüne düşmemiştim ztn bişey olsa o söyler diye..
Sonra en son muaynede yine rahiminde kasılmalar var dedi 3lü test yaptırmıycam diye başka bi test yaptı onun sonucunu göstrmeye gittiğimde detaylıca sordum bu kasılmaların neden olduğunu bnm kasıklarımda ağrı yapıp yapmıycanı çnkü bnm kasıklarımda fazlaca ağrı oluyodu ama ben normal sandığım için hiç söylememiştim..
Oda kasıklarımda ağrı yapıcağını rahimin genişlemediğinde veya zor genişlediğinde olan bişey olduğunu söyledi sonra tekrar ultrsona aldı ve çok sert yine kasılmaların var dedi iğne verdi birini yaptır diğeri çantanda bulunsun kanaman kasıklarında ağrı oldumu hemen hastaneye git dedi.
İğneyi araştırınca düşük tehlikesine karşı yapılan bi iğne olduğunu okudum moralim bozuldu gerçi yapan kıza sormuştum düşük teklikesi olanlarda ve rahiminde kasılmala olanlara yapılıyo dedi..
İstirahat ediceksin dinleniceksin bol bol sadece yapıcağın bu dedi bende onu yapıyorum cnm bidahaki randevuda inşallah böyle şeyler duymam ama ilk duyduğumda ve hastaneden geldiğimde çok moralim bozuktu çok kötü olmuştum
Bi ara bakmıştım ama bakmıyorum bu ara cnm baktığımda da işin içinden çıkamıyorum zaten tecrübeli birilerinden akıl alıp gidip bakmak lazım..
kendini yormamakla iyi yapıyosun zaten aferin sana
inş. bu gidişinde güzel şeyler duyarsın kafan rahatlar daha huzurlu olursun en azından
gezdik valla hamilelik filan dinlemeden her yere gidiyoruz allaha emanet :) evet her yer çok sıcak özellikle bu hafta, izmir şuan yanıyor resmen
Cnm. ben yeni öğreniyorum durumunu, geçmişi okuyamıyorum pek. Çok geçmiş olsun, sıkma canını, aslında bir çok kadında olan bir şey bu.
Mutlaka dinleniyorsundur zaten, aynen devam et cnm. iyi geceler.
Doktora gittiğim gün yazmıştım cnm ondan sonrada yazlığa geldim tekrar sende o sırada tatildeydin sanırım..
Çok teşekkür ederim dinleniyorum ama öyle sürekli yatma halinde falan değilim iş falan yapmıyorum sürekli oturuyorum,denize giriyorum bazen,uzanıyorum zaman öldürüyorum anlıycan..
Hamileliğimi öğrendiğimden beri çok şükür bulantımdan başka sıkıntım olmamıştı test sonuçlarımda iyiydi bunu duyunca kötü oldum bilmiyorum nette de pek bişey bulamadım bidahaki gittiğimde daha da detaylı sorcam..
Bakalım o zmn ne diycek tekrar iğne vericekmi :44:
İyi geceler cnm görüşürüz..
tek bir erkeğin önünde diz çökerim oda oğlumun ayakkabılarını bağlamak için
Ohh herkesler uyuyo deliksiz bi uykuya hasretim ben yaa bu sabahta acıktım çayımı demledim bakkala gittim ekmek gelmemiş fırına kadar gittim böylece sabah yürüyüşüde yapmış oldumkahvaltımı yaptım çayımı alıp bi bakim dedim kim var kim yok herkesler uyuyo ben dışında 4 te uyandım camdan bi bebek düşüyodu bende güya tutucam bi uyandım öle uzanıyorum bidada uykum kaçtı . Yatsam uyurmuyum ki acaba bi denim barii :26:
Ben söylemedim doktora ondan önce cnm kasıklarımdaki ağrıyı normal buluyodum bende söylememe gerek kalmadan her ultrsnla baktığında rahiminde kasılmalar var dedi..
Bu son seferinde de çok sert dedi ve iğne verdi.. Korktm kanaman kasıklarında ağrı fln olursa gel demesine çnkü şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor şimdikide dahil böyle bişey dememişti
3lü test yaptırmıycam ddm o zmn AFP dedi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yaptırdım öyle diyince sonucumda 27.24 20nin altnda olursa riskli dedi.
Benim annemde öyledir alışverişe başlamama taraftarı hatta ben sözlendiğimde çeyizimde bi iğnem bile yoktu hepsini son zamanlar gidip aldık doktorun veya annemin öyle söylemesi canımı sıkmadı..
Bana özel öyle demedi doktor çnkü farkındaym ama işte o kanaman fln olursa demesi moralimi bozdu ne biliyim hassasımda bu ara gözyaşlarımı tutamıyorum..
Desteğin için çook teşekkür ederim..
guzellesınce erkekmı oluyordu bebek:)kızlar yüzde leke felan oldumu bende bişi yok güzelleştim ben yafffff
:82:
günaydın kızlar ve bebişleri..
nasılsınız bu sabah ?
guzellesınce erkekmı oluyordu bebek:)
günaydın kızlar kımılerı ııcn son iş günü gözünüz aydın
benmde birtek yarın yarım gunum kaldı:)
guzellesınce erkekmı oluyordu bebek:)
günaydın kızlar kımılerı ııcn son iş günü gözünüz aydın
benmde birtek yarın yarım gunum kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?