- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.901
günaydınnevet canım oyle derler ahanda ispatı :89:
o zaman benim kızım olacak ben kendimi hiç beğenmiyorum bu aralar ama hiç kilo da almadımay gelse şu iki hafta ya ölcem meraktan:26:
hehe:)günaydınnevet canım oyle derler ahanda ispatı :89:
bende aynıyım acba ne olucak:)o zaman benim kızım olacak ben kendimi hiç beğenmiyorum bu aralar ama hiç kilo da almadımay gelse şu iki hafta ya ölcem meraktan:26:
hehe:)günaydınnevet canım oyle derler ahanda ispatı :89:
bende aynıyım acba ne olucak:)o zaman benim kızım olacak ben kendimi hiç beğenmiyorum bu aralar ama hiç kilo da almadımay gelse şu iki hafta ya ölcem meraktan:26:
Ohh herkesler uyuyo deliksiz bi uykuya hasretim ben yaa bu sabahta acıktım çayımı demledim bakkala gittim ekmek gelmemiş fırına kadar gittim böylece sabah yürüyüşüde yapmış oldumkahvaltımı yaptım çayımı alıp bi bakim dedim kim var kim yok herkesler uyuyo ben dışında 4 te uyandım camdan bi bebek düşüyodu bende güya tutucam bi uyandım öle uzanıyorum bidada uykum kaçtı . Yatsam uyurmuyum ki acaba bi denim barii :26:
bende sürekli kabuslar görüyorum bende gün yeni ağarıyordu uyandım sonra epey uğraştım uyumak için sanırım gebeliğin verdiği bir şey
nolcak böle valla bilmiyorum nasıl tamamlıcam ben bu süreci hiç ii degilim yattım yuvarlandım kalktım niye yattım diye şimdide başım agrıyo kalçamada bişey oldu sancı vurup duruyo kabuslar desen her gece her gece psikolejim hiç ii degil
herkese selamlar
nasılsınız kızlar nevar ne yok ??
Nasıl gıdıyor kacıncı haftadasınız
ben 14 + 5
3. ayımın bıtmesıne 1 hafta kaldı.
16. haftamda da ıns. cınsıyetı ögrenıcem.
herkese selamlar
ben 14 + 5
Geçmiş olsun cnm bebeğin sağlıklıysa hiç birşey için endişe etme ve çok güzel dinlen azcık nazlasınlar bu anneyi Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucaklamayı nasip etsin
şeydacım geçmiş olsun görmemiştim yazını bugün dikkatımı çekti,kendine çok dikkat et canım geçen bende de çok fena oldu kasılmalar batmalar,kaç gün sürdü bende korktum ama 5 gün sonra randevum inşallah bendekide kasılma değildirbebiklerimiz allaha emanet korusun rabbim onları
iyi canım ben her zamanki gibi terastayım evde hiç durasım yok yarın 15:30a randevu aldım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini söyler inşallah dr umuz
herkese selamlar
ben 14 + 5
aynı şeyleri yaşıyoruz ben bebeğim sağlıklı olabilecek mi iyi bir anne olabilecekmiyim endişelerini taşıyorum
normalde dışarıya çıkmak benim için kabus haline geldi yanımdan geçen her arabanın bana çarpacağından endişeleniyoum birde benimkisi tüp bebek gebeliği transferden sonra herkes çok baskı yaptı dikkat etmem konusun da sanırım onun etkiside var
dr gidince soracağım bakalım ne diyecek
ben eşim evde yokken çok mutsuzum çalıştığı zaman hasta gibiyim ama o evdeyken hiç bir problem yok dün bütün gün yattım başım ağrıdı bugün gayet iyiyim kendimi anlamakta güçlük çekiyorum
merhaba
canım sen şuan 4. ayını işliyorsun 12. hafta tamamlanınca 3. ayın dolmuş oluyor 16. haftayı tamamlayınca 4 bitmiş oluyorsun yani sen şuan 4. aının bitmesine 1 haftan var 4 boyutlu ultrasona girdiğin takdirde 4. hafta da cinsiyeti görebiliyor doktır ben 12+ 4 üm % 85 kız sağlıklı sıhhatli rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğinmi
herkese selamlar
ben 14 + 5
psikolojik benim sorunumda öyle bundan önce düşük var bu sefer ikizdi birinin gelişiminin durması ne biliyim sanki kucagıma alamıcakmışım gibi geliyo geçen hafta alış verişe gittik eşim hastane çıkışı alalım bak ne güzel dedi yok erken daha almıyalım dedi arabalara baktı yok erken daha dedim çok kızdı ne demeye çalışıyosun sen aklından neler geçiyo kızımıza bi şey olsa harcadıgımız parayamı yanıcam ben onumu gözüm görücek dedi . Aynen akımdan geçende o an bebegime bi şey olursa ben bu eşyalara bakıp daha çok üzülürümdü. Bilmem ki acaba yardımmı almam gerek ulu hasta yatıyorum her gün daha 4,5 aylık 9 ay nasıl tamamlanıcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?