2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

açıkcası bende sadece bir badi aldım hep erteliyorum bende de pıhtılaşma problemi var dr iğnede kullansan herşey olabilir dedi o açıdan gün içerisinde bebeğimi kaybetmek aklımın ucundan bile geçmiyor ama demek ki alt beynime yerleşmiş dr soralım bakalım olmazsa yardım alırız daha kötü olmaktansa
lelosscum dua etmekten başka çaremiz yok ALLAHım yaşatmasın kötü şeyler hamileliğimiz baya ilerledi şükür olsaydı olurdu şimdiye kadar birşeyler değil mi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hamilelik 40 hafta olduğu için 12 hafta 3 ay olmuyor diye biliyorum ben ama

selamm
sağol şeydoş amin
harbiden kızlar açtı hemen anlaşılan sıpalarr :))
canım ultrason görüntüsü istedim ama kağıdı bitmiş veremedi
banada söle bi türlü bulamadım bulduklarımı kocam beyenmiyo :)))))))
sorma gülüm ya çok bakamadım daha ama baktıklarım hep ya anlamı çok güzel ama kulağa hoş gelmiyo ya da tam tersi... erkek ismi daha kolay bulunuyo bi de iki tane bulcam yaf
eyvallah yavrum ya, valla tavsiyelere sonuna kadar açığız :13:
Bizde eğer doktor yanılmadıysa kız die ismini düşündük zeynep ela koyduk bakalım hayırlısı bu isimlerde çok güzel ama:)
zeynep ismini de severim
bize de rüyada bi söyleyen olsaa
ben indirmiştim bunları, çok güzel...

şeydoş kıyamam.. dinlen bolca, merak etme o iğneler çok etkili, kontrolünde geçmiş olacak inşallah.. bol su iç
ben de uyuyamıyorum doğru düzgün.. çok sıcak ve burun tıkanıklığım var hamilelikten beri, nefes alamıyorum rahatca, dr serum fizyolojik burun damlalarından kullanabilirsin dedi, bugün alcam bakalım...
günaydınnevet canım oyle derler ahanda ispatı:89:
evet evet öyle derler bi bildikleri varmış, benim cadılar çekiyolar güzelliğimden, sivilcelendim, cildim bozuldu, saçlar zayıfladı oğlanın gücü ikisine yetmedi heralde

yavrular hepimizde farklı derecelerde de olsa endişeler var, benim de üçüz olduğu için korkularım var.. ama en rahatlatıcı şey gerçekten de dua etmek ve Allaha sığınmak... beni çok rahatlatıyo...

hamilelik 40 hafta olduğu için 12 hafta 3 ay olmuyor diye biliyorum ben ama

evet orda bi karışıklık oluyor ama 16 h. haftayıda bulmaz 3ayın bitmesi
hamilelkik 40 hafta
9ay +15 gun gıbı suruyormus zaten
doktolar sat tarıhını baslangıc aldıgı ıcın bız onlara göre 3aylık oldugumuzda doguma 6.5-7ay gıbı zaman kalmsı oluyor
oyuzden bende suan 15 haftam bıttı 16 nın ıcındeyım 4aylıgım demıyorumda 3.5 dıyom ortasını buluyom:) haha
en ıyısı hafta hafta saymak ay söylememek:)

kızlar face adresimizi verir misiniz

canım birka kere daha sordun face adresini gördüm ama link ini biz veremıyoruz açılmıyor o şekilde. kurucu arkadaşımızın vermesi gerekıyor. istersen ona msj at. ben malesef kim olduğunu hatırlamıyorm. ben face kullanmıyorum pek oyuzden gruba dahil değilim.

aynen işte 40 hafta olması kafa karıştırıyor ocak bir gelse bir de hamilelik bir kadının yaşayacağı en güzel zaman derler o eskidenmiş şimdi testiydi ultrasonuydu ben tadını çıkaramıyorum ki içinde olduğumuz 3 aylık dönemede altın dönem diyorlar şuna baksana ay hesaplaması bile bir tuhaf

canım sıkma canını çok fazlaa..benim de ilk bebeğim düştü..bende onun etkisinden uzun süre kurtulamadım..her çocuk denememizde belki hamileyimdir diye kılımı kıpırdatmıyodum 6 ay sonra bebeğim geldi çok şükür ve ona da bişey olur diye 3 ay boyunca hiç bişey yapmadım kimseyede hamile olduğumu söylemedim....hep doktora gitmek istiyodum acaba bebeğim ordamı iyimi öğrenmek istiyordum..şimdi birazda olsa rahatım çünkü artık hareketleniyor bebeğim..her ne kadar az harekette olsa orda olduğunu hissettirmesi çoookk güzelll..alış verişimi de yaptım çok çok alıyorum bilee..tutmuyorum kendimi hevesim var..sende hevesini al canımmm..korkma artık bebişlerimize bişey oluycak inşallahh onlar sımsıkı tutunmuşlarrr..

kızlar face adresimizi verir misiniz
nurrose verir canımmm...

Bidahaki sefere artık ultrson görüntüleri..
İnşallah cnm bende çok istiyorum bidahakine doktor geçmiş yok kasılmaların desin ama sürekli yoklayan kasık ağrılarımla pek umutlu değilim..
Bebişim sağlıklı olsunda kasık ağrılarına razıyım..

Son düzenleme:
evetya
bende hayırlsıyıal ocak gelsın bebişimi alayım artık istiyorum:)
2.3aylık donem evet en rahat donemmiş bakalım gorucez:)
kızlar ben şu internetteki patiklerden ördüm ciciş topiğine eklerim akşamm...
maşallah cnm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…