- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.921
psikolojik benim sorunumda öyle bundan önce düşük var bu sefer ikizdi birinin gelişiminin durması ne biliyim sanki kucagıma alamıcakmışım gibi geliyo geçen hafta alış verişe gittik eşim hastane çıkışı alalım bak ne güzel dedi yok erken daha almıyalım dedi arabalara baktı yok erken daha dedim çok kızdı ne demeye çalışıyosun sen aklından neler geçiyo kızımıza bi şey olsa harcadıgımız parayamı yanıcam ben onumu gözüm görücek dedi . Aynen akımdan geçende o an bebegime bi şey olursa ben bu eşyalara bakıp daha çok üzülürümdü. Bilmem ki acaba yardımmı almam gerek ulu hasta yatıyorum her gün daha 4,5 aylık 9 ay nasıl tamamlanıcak bilmiyorum
canım arkadaşım insan bir kere korkunca böyle oluyo demekki benimde ilki kalbi atmadığı için 7 haftakıkken kürtajla sonlandırıldı çok şükür tekrar hamile kaldım hep bi endişe hali vardı ki kanamam oldu bugünüme çok şükür iyiyim şimdi inşallah da hep böyle gider ailem stres yapma diyo ben yapmamaya çalışıyorum ancak yüreğim rabbim hepimize kucağımıza alacağımız günleri (sağlıklı sihhatli ) göstersin inşallah
merhaba
canım sen şuan 4. ayını işliyorsun 12. hafta tamamlanınca 3. ayın dolmuş oluyor 16. haftayı tamamlayınca 4 bitmiş oluyorsun yani sen şuan 4. aının bitmesine 1 haftan var 4 boyutlu ultrasona girdiğin takdirde 4. hafta da cinsiyeti görebiliyor doktır ben 12+ 4 üm % 85 kız sağlıklı sıhhatli rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğinmi
sağol şeydoş
Maşallah bebişlerine cnm yaa ne güzel hem kızların olcak hem oğlun ikisinide yaşıycaksın aynı anda..
Rabbim sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Pehh bide kızlar nazlı olur derler senin oğluş nazlı çıktı desene
Yokmu ultrason görüntüleri fln facede paylaşsana..
sorma gülüm ya çok bakamadım daha ama baktıklarım hep ya anlamı çok güzel ama kulağa hoş gelmiyo ya da tam tersi... erkek ismi daha kolay bulunuyobanada söle bi türlü bulamadım bulduklarımı kocam beyenmiyo :)))))))
eyvallah yavrum ya, valla tavsiyelere sonuna kadar açığız :13:beğendiiğim kız isilerinden bir kaç tane yazıyım size Ecrin:Allahın mükafatı Alanur:Nurunnuru en büyük nur Beyza:hiç günaha girmemiş tertemiz Hümeyra...Ravza....İsra.....Ceylin:Cennetin kapılarından
zeynep ismini de severimBizde eğer doktor yanılmadıysa kız die ismini düşündük zeynep ela koyduk bakalım hayırlısıbu isimlerde çok güzel ama:)
bize de rüyada bi söyleyen olsaaEşim benceee kızım olcak diyince bende bu isimleri düşünmüştüm ama doktorumuz oğlana benziyor dedi hamileliğimin ilk ayında rüyamda görmüştüm oğlumun ismini Ensar dı eğer oğlansa muhakkak bu ismi koymalıyız demiştim isim aramıyorum yani eğer erkekse Ensar Ahmet olucak kısmetse
ben indirmiştim bunları, çok güzel...anne karnında yaşama yolculuk izle & anne karnında yaşama yolculuk full izle
kızlar bu videoyu izleyin mutlaka...
şeydoş kıyamam.. dinlen bolca, merak etme o iğneler çok etkili, kontrolünde geçmiş olacak inşallah.. bol su iç
Bebişle ilgili bi problem yok çok şükür cnm ama benm son kntrllerimde doktor her seferinde rahiminde kasılmalar var diyodu bende ne demek istediğini anlamadığım için üstüne düşmemiştim ztn bişey olsa o söyler diye..
Sonra en son muaynede yine rahiminde kasılmalar var dedi 3lü test yaptırmıycam diye başka bi test yaptı onun sonucunu göstrmeye gittiğimde detaylıca sordum bu kasılmaların neden olduğunu bnm kasıklarımda ağrı yapıp yapmıycanı çnkü bnm kasıklarımda fazlaca ağrı oluyodu ama ben normal sandığım için hiç söylememiştim..
Oda kasıklarımda ağrı yapıcağını rahimin genişlemediğinde veya zor genişlediğinde olan bişey olduğunu söyledi sonra tekrar ultrsona aldı ve çok sert yine kasılmaların var dedi iğne verdi birini yaptır diğeri çantanda bulunsun kanaman kasıklarında ağrı oldumu hemen hastaneye git dedi.
İğneyi araştırınca düşük tehlikesine karşı yapılan bi iğne olduğunu okudum moralim bozuldu gerçi yapan kıza sormuştum düşük teklikesi olanlarda ve rahiminde kasılmala olanlara yapılıyo dedi..
İstirahat ediceksin dinleniceksin bol bol sadece yapıcağın bu dedi bende onu yapıyorum cnm bidahaki randevuda inşallah böyle şeyler duymam ama ilk duyduğumda ve hastaneden geldiğimde çok moralim bozuktu çok kötü olmuştum
şeydoş kıyamam.. dinlen bolca, merak etme o iğneler çok etkili, kontrolünde geçmiş olacak inşallah.. bol su iç
ben de uyuyamıyorum doğru düzgün.. çok sıcak ve burun tıkanıklığım var hamilelikten beri, nefes alamıyorum rahatca, dr serum fizyolojik burun damlalarından kullanabilirsin dedi, bugün alcam bakalım...Ohh herkesler uyuyo deliksiz bi uykuya hasretim ben yaa bu sabahta acıktım çayımı demledim bakkala gittim ekmek gelmemiş fırına kadar gittim böylece sabah yürüyüşüde yapmış oldumkahvaltımı yaptım çayımı alıp bi bakim dedim kim var kim yok herkesler uyuyo ben dışında 4 te uyandım camdan bi bebek düşüyodu bende güya tutucam bi uyandım öle uzanıyorum bidada uykum kaçtı . Yatsam uyurmuyum ki acaba bi denim barii :26:
evet evet öyle derler bi bildikleri varmış, benim cadılar çekiyolar güzelliğimden, sivilcelendim, cildim bozuldu, saçlar zayıfladıgünaydınnevet canım oyle derler ahanda ispatı :89:
hamilelik 40 hafta olduğu için 12 hafta 3 ay olmuyor diye biliyorum ben ama
kızlar face adresimizi verir misiniz
evet orda bi karışıklık oluyor ama 16 h. haftayıda bulmaz 3ayın bitmesi
hamilelkik 40 hafta
9ay +15 gun gıbı suruyormus zaten
doktolar sat tarıhını baslangıc aldıgı ıcın bız onlara göre 3aylık oldugumuzda doguma 6.5-7ay gıbı zaman kalmsı oluyor
oyuzden bende suan 15 haftam bıttı 16 nın ıcındeyım 4aylıgım demıyorumda 3.5 dıyom ortasını buluyom:) haha
en ıyısı hafta hafta saymak ay söylememek:)
psikolojik benim sorunumda öyle bundan önce düşük var bu sefer ikizdi birinin gelişiminin durması ne biliyim sanki kucagıma alamıcakmışım gibi geliyo geçen hafta alış verişe gittik eşim hastane çıkışı alalım bak ne güzel dedi yok erken daha almıyalım dedi arabalara baktı yok erken daha dedim çok kızdı ne demeye çalışıyosun sen aklından neler geçiyo kızımıza bi şey olsa harcadıgımız parayamı yanıcam ben onumu gözüm görücek dedi . Aynen akımdan geçende o an bebegime bi şey olursa ben bu eşyalara bakıp daha çok üzülürümdü. Bilmem ki acaba yardımmı almam gerek ulu hasta yatıyorum her gün daha 4,5 aylık 9 ay nasıl tamamlanıcak bilmiyorum
nurrose verir canımmm...kızlar face adresimizi verir misiniz
sağol şeydoşamin
harbiden kızlar açtı hemen anlaşılan sıpalarr :))
canım ultrason görüntüsü istedim ama kağıdı bitmiş veremedi
evetyaaynen işte 40 hafta olması kafa karıştırıyor ocak bir gelse bir de hamilelik bir kadının yaşayacağı en güzel zaman derler o eskidenmiş şimdi testiydi ultrasonuydu ben tadını çıkaramıyorum ki içinde olduğumuz 3 aylık dönemede altın dönem diyorlar şuna baksana ay hesaplaması bile bir tuhaf
maşallah cnm sanakızlar ben şu internetteki patiklerden ördüm ciciş topiğine eklerim akşamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?