- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.941
mrb canım, vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra südyen falan takmıyorum evde bunaltıyor çünkü rahatım daha önemli diyorum.
Ayy benimkilerde öle sereserpe dolaşıyorum evdebiyere gitmeiy sırf şu südyen takıcam diye istemiyorum yara oldular yaa taktımı canım acıyo resmen işkence oldu şu südyenler
mrb canım, vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra südyen falan takmıyorum evde bunaltıyor çünkü rahatım daha önemli diyorum.
Ayy benimkilerde öle sereserpe dolaşıyorum evdebiyere gitmeiy sırf şu südyen takıcam diye istemiyorum yara oldular yaa taktımı canım acıyo resmen işkence oldu şu südyenler
bende eve gider gitmez çıkartıyorum... çıkarttığım anda nefes aldığımı hissediyorum nasıl bir rahatlık ...göğüslerim büyüdüğü için südyenlerimde sıkmaya başladıortası kıpkırmızı ve soyuluyo... uçlarıda sürekli hem kaşınıyo hemde soyuluyooo.... ne zaman geçecek yaaa
kızlar sonra pişman olmayın bende bu güne kadar evde hiç takmamıştım memeler küçüktü ama şimdi büyüdüler nbb nin toparlayıcısındn aldım çok memnunun içi pamuklu terletmiyor kremlenmeyide sevmiyorum bitkisel olanların kokusunu eşim sevmiyor o yüzden lierac aldım kullanacağım vallahi bn takıntılıyım lazerle falan uğraşmayayım diyorum gerçi dr ne yaparsan yap olacağı varsa olur dedi ama ne bileyim işte işim gücüm olmayınca uğraşacak yer arıyorum
sonrasını düşünücek halde degilim canım acıyo kakao yagı sürüyorum bende rahatlatıyo
oğlumdan sonra toparlandılar ama zaten emmediki dogru dürüst sütüm gelmedi .
Bi selam vereyim hemde durumlerdan bahsedeyim dedim...
Bi haftadir cook sicakti burda ki bende hayatta yatamam sicakta
sabahlari kalkmak istemiyordum, cook keyifsiz oluyordum
AMA bu gece oyle guzel uyumusumki hic uyammadim.. Havalar serinledi ve su an yagmur yagiyor...
Cinsiyatini ogrenen butun arkadaslari tebrik ediyorum....
Saglikla dogsunlar artik. Bizimde randevumuz 30 agustosta
umarim bende ogrenirim gecte olsa...
ben oyle cirkinlestim ki saclarim kupkuru.. Yuzumde surekli sivilce var
Yuzumde hep yorgun gorunuyor.... Sizler nasilsiniz..
SEYDACIM gecmisolsun sikma canini lutfen hersey guzel olacak...
Arkadaslar kimse basladimi bebek odasi hazirlamaya?
Bi selam vereyim hemde durumlerdan bahsedeyim dedim...
Bi haftadir cook sicakti burda ki bende hayatta yatamam sicakta
sabahlari kalkmak istemiyordum, cook keyifsiz oluyordum
AMA bu gece oyle guzel uyumusumki hic uyammadim.. Havalar serinledi ve su an yagmur yagiyor...
Cinsiyatini ogrenen butun arkadaslari tebrik ediyorum....
Saglikla dogsunlar artik. Bizimde randevumuz 30 agustosta
umarim bende ogrenirim gecte olsa...
ben oyle cirkinlestim ki saclarim kupkuru.. Yuzumde surekli sivilce var
Yuzumde hep yorgun gorunuyor.... Sizler nasilsiniz..
SEYDACIM gecmisolsun sikma canini lutfen hersey guzel olacak...
Arkadaslar kimse basladimi bebek odasi hazirlamaya?
Bunlar daha başları sulu yara olucak ve o memişten bebişini besliceksin kardeşim oğlunu emzirirken 2 hafta tepine tepine agladı ne ilaç fayda etti ne krem ilk dogum yapıcak arkadaşlar masaj yapın banyodan sonra uçlarıyla oynayın başları çıksın yoksa çok sorun yaşarsınız ucu çıksın ki bebeginiz rahat alabilsin memeyi
Selam cnm hoşgeldin..
Güzelleşirsen oğlan çirkinleşirsen kız derler..
Bende öyle bi değişiklik yok çok şükür Allahın izniylede kızçem olcak
Bebek odasına başlamadım valla cnm artık eylül ekim gibi belki bakmaya başlarım şu yazı atlatıyımda..
Sen bakmaya başladınmı?
İnşallah öğrenirsin sende cinsiyetini haber vermeyi unutma bize..
Bu arada saol cnm inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur..
ben de bebek odasına eylül ekim gibi başlıcam allah izin verirse...ne güzel heyecan olucak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?