2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb canım, vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra südyen falan takmıyorum evde bunaltıyor çünkü rahatım daha önemli diyorum.

Ayy benimkilerde öle sereserpe dolaşıyorum evde biyere gitmeiy sırf şu südyen takıcam diye istemiyorum yara oldular yaa taktımı canım acıyo resmen işkence oldu şu südyenler

Ayy benimkilerde öle sereserpe dolaşıyorum evde biyere gitmeiy sırf şu südyen takıcam diye istemiyorum yara oldular yaa taktımı canım acıyo resmen işkence oldu şu südyenler

bende eve gider gitmez çıkartıyorum... çıkarttığım anda nefes aldığımı hissediyorum nasıl bir rahatlık ...göğüslerim büyüdüğü için südyenlerimde sıkmaya başladı ortası kıpkırmızı ve soyuluyo... uçlarıda sürekli hem kaşınıyo hemde soyuluyooo.... ne zaman geçecek yaaa

Son düzenleme:
mrb canım, vallahi ben saldım çayıra mevlam kayıra südyen falan takmıyorum evde bunaltıyor çünkü rahatım daha önemli diyorum.

kızlar sonra pişman olmayın bende bu güne kadar evde hiç takmamıştım memeler küçüktü ama şimdi büyüdüler nbb nin toparlayıcısındn aldım çok memnunun içi pamuklu terletmiyor kremlenmeyide sevmiyorum bitkisel olanların kokusunu eşim sevmiyor o yüzden lierac aldım kullanacağım vallahi bn takıntılıyım lazerle falan uğraşmayayım diyorum gerçi dr ne yaparsan yap olacağı varsa olur dedi ama ne bileyim işte işim gücüm olmayınca uğraşacak yer arıyorum

Bunlar daha başları sulu yara olucak ve o memişten bebişini besliceksin kardeşim oğlunu emzirirken 2 hafta tepine tepine agladı ne ilaç fayda etti ne krem ilk dogum yapıcak arkadaşlar masaj yapın banyodan sonra uçlarıyla oynayın başları çıksın yoksa çok sorun yaşarsınız ucu çıksın ki bebeginiz rahat alabilsin memeyi

sonrasını düşünücek halde degilim canım acıyo kakao yagı sürüyorum bende rahatlatıyo
oğlumdan sonra toparlandılar ama zaten emmediki dogru dürüst sütüm gelmedi .

sonrasını düşünücek halde degilim canım acıyo kakao yagı sürüyorum bende rahatlatıyo
oğlumdan sonra toparlandılar ama zaten emmediki dogru dürüst sütüm gelmedi .

geçmiş olsun canım bilmiyordum haklısın tabiki benim bir sorunum olmayınca şükür sardıracak yer arıyorum bu arada benim ablamında meme başı içine dönüktü bebek ememedi çok sıkıntılı oldu korkunçtu saydam göğüs uçları var onlarda mantıklı aklınızda olsun birde memeleriniz yara olur olmaz hemen soğan sürün koca karı ilacı demeyin çok faydası oluyor kremden bile daha iyi geliyor eskilerin çözümleri daha pratik oluyor

benimde tekrardan şişeye ve acımaya başladıı yarın kontrolüm var helecanlanıyorum görcem totosunu helecanlanıyorum

kızlar Allah yardımcınız olsun ama bende bi rahatsızlık olmadı..südyensiz hayatta dolaşamam ve uyuyamam işllh hep böyle gider..hala ben eski kullandıklarımı telli ve destekli kullanıyorum..çok şükür hiç problemim yok..sizinde işllh biranönce iyileşir...

Bi selam vereyim hemde durumlerdan bahsedeyim dedim...
Bi haftadir cook sicakti burda ki bende hayatta yatamam sicakta
sabahlari kalkmak istemiyordum, cook keyifsiz oluyordum
AMA bu gece oyle guzel uyumusumki hic uyammadim.. Havalar serinledi ve su an yagmur yagiyor...

Cinsiyatini ogrenen butun arkadaslari tebrik ediyorum....
Saglikla dogsunlar artik. Bizimde randevumuz 30 agustosta
umarim bende ogrenirim gecte olsa...

ben oyle cirkinlestim ki saclarim kupkuru.. Yuzumde surekli sivilce var
Yuzumde hep yorgun gorunuyor.... Sizler nasilsiniz..

SEYDACIM gecmisolsun sikma canini lutfen hersey guzel olacak...

Arkadaslar kimse basladimi bebek odasi hazirlamaya?

A.S yüzde degişiklik olsa kız derler ama bende hiç bi degişiklik yok hayırlısı ile ögren bebişinin cinsiyetini cnm
yorgunluk halsizlik uyuyamama var bendede bütün gece perililer gibi geziyorum oda oda artık nerde sızıp kalırsam

slm kızlar
emzirirken meme uçlarımız yara olursa yada ona benzer acırsa kanarsa margarin yağı sürün çok ii gelio bi komşum söyledi ve yeni doğum yapan diğer komşum denedi çok memnun kaldı hemen iyileşmiş keşke önceden bilseydım dedi

Selam cnm hoşgeldin..
Güzelleşirsen oğlan çirkinleşirsen kız derler..
Bende öyle bi değişiklik yok çok şükür Allahın izniylede kızçem olcak
Bebek odasına başlamadım valla cnm artık eylül ekim gibi belki bakmaya başlarım şu yazı atlatıyımda..
Sen bakmaya başladınmı?
İnşallah öğrenirsin sende cinsiyetini haber vermeyi unutma bize..
Bu arada saol cnm inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur..

Allah yardımcımız olsun valla işimiz zor... benim uçları şimdiden okadar çok büyüdüki anlatamam normaldede büyüktü şimdi hepten büyüdü... süngerli sütyen takmama rağmen göğüs uçlarım belli oluyo düşünün artık...

kızlar düngece haberlerde izledim hamilelerde sıcak havada çok su içmek su zehirlenmesine yol açabiliyormuş... çok aşırı su içmek yerine meyva suyu,ayran ve soda içebilirmişiz bilginiz olsun...

Denizin kiz mi olacak?? cook guzel hadi bakalim hayirli olsun... bakalim bizim ne olacak:)

Canim ben baslamadim odaya zaten 6 ay dolmadan bise almayi dusunmuyoruz.... Ama bebek odasini simdiden
bosaltmak istiyorum.. Bebek odasimda dolap ve sifonyer(dogru yazdiysam:) zaten var evlendigimizde
almistik misafir ici arti olarak yatak alacaz ama odada dolaptarda dolu... Zamanimi alacak bosaltma

Burda hamile kalinca yaklasik her iki ayda bir paket veriyorlar.. Kucuk ornekler var
bebek bezi, deterjan, sampuan ornegi gibi bi onlar var bebisimiz icin yerlestirdim coook sevimli oluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…