- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.961
kızlar düngece haberlerde izledim hamilelerde sıcak havada çok su içmek su zehirlenmesine yol açabiliyormuş... çok aşırı su içmek yerine meyva suyu,ayran ve soda içebilirmişiz bilginiz olsun...
Bende tam olarak oyle dusunuyorum... Coook heyecanliyimBagzan heyecandan yatamiyorum... Hemen gelsin bebegim istiyorum
ciciş topiğine oğluşumun yeni cicilerini ekledim kızlar
Denizin kiz mi olacak??cook guzel hadi bakalim hayirli olsun... bakalim bizim ne olacak:)
Canim ben baslamadim odaya zaten 6 ay dolmadan bise almayi dusunmuyoruz.... Ama bebek odasini simdiden
bosaltmak istiyorum.. Bebek odasimda dolap ve sifonyer(dogru yazdiysam:) zaten var evlendigimizde
almistik misafir ici arti olarak yatak alacaz ama odada dolaptarda dolu... Zamanimi alacak bosaltma
Burda hamile kalinca yaklasik her iki ayda bir paket veriyorlar.. Kucuk ornekler var
bebek bezi, deterjan, sampuan ornegi gibi bi onlar var bebisimiz icin yerlestirdim coook sevimli oluyo ya
canlarım yyaaaaa SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUMMM.
ŞİMDİ ÇOCUK DOLAPLARINA SÜSLER VARYA ÇİLEK MOBİLYADA ÖRNEĞİN AĞACA TIRMANAN TIRTIL AYICIK VS O YAPIŞTIRMALARI AMA İYİSİ NERDEN BULABİLİRİM LTFNNN YARDIM EDERMİSİNİZZZ. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİİİİ ARKADAŞLAR YAAAA. BİR ARAŞTIRIRMISINIZ. BİLEN VARSA LTFNNNN YARDIMMM.
canlarım yyaaaaa SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUMMM.
ŞİMDİ ÇOCUK DOLAPLARINA SÜSLER VARYA ÇİLEK MOBİLYADA ÖRNEĞİN AĞACA TIRMANAN TIRTIL AYICIK VS O YAPIŞTIRMALARI AMA İYİSİ NERDEN BULABİLİRİM LTFNNN YARDIM EDERMİSİNİZZZ. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİİİİ ARKADAŞLAR YAAAA. BİR ARAŞTIRIRMISINIZ. BİLEN VARSA LTFNNNN YARDIMMM.
kızlaaaaaaar yarın bu saatler belki de meleğimin cinsiyetini öğrencem çooooooooooook heyecanlıyım bana tavsiyeleriniz var mı ne yiyeyim gitmeden önce
su iç ve şekerli bişeyler ye hadi :)
kızlaaaaaaar yarın bu saatler belki de meleğimin cinsiyetini öğrencem çooooooooooook heyecanlıyım bana tavsiyeleriniz var mı ne yiyeyim gitmeden önce
al cnm burda gönlüne göre bulursun umarım bende çok araştırıp burayı bulmuştum...
http://www.dekopazar.com/shopdisplayproducts.asp?page=4
cnm hastaneye göre degısıyorselam kizlar..keyfiniz yerindedir insallah.....sizlere birsey sormak istiyorum.....türkiyede..mesela ankarada dr.kontrolü ücreti ne kadar hamilelikte...allahin izniyle sali günü yola cikiyoruz...ankaraya geliyoruz insallah....
12. haftada nasıl bu kadar emın oldu dr.
bende 12.haftada gıttım ama dr. bellı olmaz 16. haftada anca kesın bır seyler söyliyebılırız dedı.
cnm cım burda 1 tane var benmi yanlış gördüm acaba bakarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?