2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar düngece haberlerde izledim hamilelerde sıcak havada çok su içmek su zehirlenmesine yol açabiliyormuş... çok aşırı su içmek yerine meyva suyu,ayran ve soda içebilirmişiz bilginiz olsun...

ne yapçağımızı şaşırdık walla :)) içsek bi dert içmesek bi dert..
sağol cnm paylaştığın için...

Bende tam olarak oyle dusunuyorum... Coook heyecanliyim Bagzan heyecandan yatamiyorum... Hemen gelsin bebegim istiyorum

aynen canım ya, güzel telaşlar bunlar benim evim 4 oda 1 salon hepsini de doldurdum eşyayla 1 odam misafir yatak odası şimdi o odayı boşaltıp bebeğime oda yapıcam, önce o odadaki eşyaları çıkarıp bir yerlere dağıtmam gerekicek,yavaş yavaş başlamam lazım.. eylül ekim aylarında başlamak ideal herhalde

canlarım yyaaaaa SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUMMM.

ŞİMDİ ÇOCUK DOLAPLARINA SÜSLER VARYA ÇİLEK MOBİLYADA ÖRNEĞİN AĞACA TIRMANAN TIRTIL AYICIK VS O YAPIŞTIRMALARI AMA İYİSİ NERDEN BULABİLİRİM LTFNNN YARDIM EDERMİSİNİZZZ. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİİİİ ARKADAŞLAR YAAAA. BİR ARAŞTIRIRMISINIZ. BİLEN VARSA LTFNNNN YARDIMMM.

ciciş topiğine oğluşumun yeni cicilerini ekledim kızlar

Çok güzeller cnm rabbim bebişinin üstünde görmeyide nasip etsin inşallahh..

Evet cnm kız dedi doktorumuz bidahaki kntrlde kesin dimi diye tekrar sorcam hahahaha
Gerçi 3 randevudur kız diyo adam ama olsun duyduklarımdan çok etkileniyorum kız dediler erkek çıktı erkek dediler kız çıktı diye duyuyorum..
Benimde oda boşaltmam lazım ev değiştirmezsem ama değiştirmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum
Bu ara acayip rahatım bu bnm şey dönemim gibi oldu bi ara çeyizle kafayı bozmuştum delirmiştim sonra saldım baya baya umrumda değildi hiç bişey şuanda öyle rahatım..
Amaann olur herşey modundayım..
Sonlara yaklaşsın paniklemem inşallah
Dün teyzoşum bitane pant. almış kızçeme o kadar güzelki minicik anlatamam bakıp bakıp onu seviyorumm

selam kizlar..keyfiniz yerindedir insallah.....sizlere birsey sormak istiyorum.....türkiyede..mesela ankarada dr.kontrolü ücreti ne kadar hamilelikte...allahin izniyle sali günü yola cikiyoruz...ankaraya geliyoruz insallah....

canım tam emin olmamakla birlikte ikea da bulabilirsin...orda çıkartmalar oluyor genelde...nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer istanbul,izmir ankara ve bursa'dan birinde oturuyorsan bakabilirsin...

al cnm burda gönlüne göre bulursun umarım bende çok araştırıp burayı bulmuştum...
http://www.dekopazar.com/shopdisplayproducts.asp?page=4

kızlaaaaaaar yarın bu saatler belki de meleğimin cinsiyetini öğrencem çooooooooooook heyecanlıyım bana tavsiyeleriniz var mı ne yiyeyim gitmeden önce

kızlaaaaaaar yarın bu saatler belki de meleğimin cinsiyetini öğrencem çooooooooooook heyecanlıyım bana tavsiyeleriniz var mı ne yiyeyim gitmeden önce

bol su iç kocaman bi çikolata ye masaya yatmadan 3 defa öksür bana böle sölemişlerdi yaptım bebişim halaymı çekiyodu ne diyodu kıpır kıpır pıtışı görünü verdi hayırlısı olsun

selam kizlar..keyfiniz yerindedir insallah.....sizlere birsey sormak istiyorum.....türkiyede..mesela ankarada dr.kontrolü ücreti ne kadar hamilelikte...allahin izniyle sali günü yola cikiyoruz...ankaraya geliyoruz insallah....
cnm hastaneye göre degısıyor
özel olup ssk ıle anlasması var ise benmki öyle 30 tl oduyorum
anlaşması yok sa 70-80-100 ve yukarı cıkıyor hstaneye göre

12. haftada nasıl bu kadar emın oldu dr.

bende 12.haftada gıttım ama dr. bellı olmaz 16. haftada anca kesın bır seyler söyliyebılırız dedı.

Ben de 12. haftada fln öğrendim ve kesindi.Sanırım brz bebeğin gelişimi ve büyüklüğüyle alakalı.Bi de erkekler daha çabuk öğreniliyo geç öğrenenler genelde kız çıkıyo

Bugün öyle güzel bir gün oldu ki benim için Kpss sonucum güzel geldi eylülde en geç kasım atamasında atanıyorum şükürler olsun...derken bugünkü muayenemde bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş sağlıklı olsun da kız vardı düşüncelerimde ama olsun ilk bebeğimiz cinsiyeti sadece hazırlık yapmak amaçlı bilme istiyordum...:))...geçen hafta başka bir doktorda erkek demişti ama kesin değil demişti üst üste güzel haberler aldım ...Herkese mutlu günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…