2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bütün günlerin böyle güzel haberlerle geçsin inşallah senin adına çok sevindim canım :)

slm arkadaşlar sonunda evime döndüm :) şöyle bir geçmişe bakayım dedim ama maşallah iyi muhabbet edilmiş imkanı yok okuyamadım tabi :) çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz yol yorgunluğumuz var tabi onu da atlatalım daha sık yanınızda olucaz...sizlerde iyisinizdir umarım görüşmek dileğiyle

hayırlı olsun canım ...çok güzel haberler bunlar inş. daha daha güzel haberler alırsın...

Kizlarrrr bgunlerde pek ii gunler gecirmiorumm...ondan mi kndimi dinliorum bilmiorum ama fena karin agrilarim batmalarim ve kasilmalarim var...hele bazem rahmime ignelr batiriolarrr...bisey mi oldu acaba..cok korkuoeumm

Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum

Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum

cnm BNMM SIKINTIN VAR BELLİ KENDİNİMİ YORDUN SENN. VÜCUDUN TEPK, VERMİŞ SEN ŞİMDİ SICAK OLMAYAN ILIK BİR DUŞ AL CNMMM SONRA AYAĞININ ALTINA YASTIK KOY SADECE YARIM SAAAT AAYAĞIN KALKSIN SONRADA SOL TARAFINA DÖNEREK BAYAĞI UAZAN. GAZIN VARSA ÇIKSIN SONRA 1 BARDAK SU İÇÇÇÇ MUTLAKA BAK İYİ OLACAKSINNN.

Günaydın güzel annişler nasılsınız
bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım
offf saatler geçmiyor 2.5da randevumuz hayırlısı ALLAHIM

bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım

günaydın canım sen nasılsın
hayatımda ilk defa iç çamaşırımla uyudum şoklardayım çok sıcak yarabbim son aylarını yaşayanlara sabırlar diliyorum çok güzel bir dönemde doğum yapacağız
çok güzel inşallah öğrenirsin eşim bu gün çalışıyor bizde ptesi gidip öğrenmek istiyoruz bana dr büyük ihtimalle oğluşun olacak demişti ama bakalım ne olacak sağlıklı bebişler versin Allahım

ay ne guzel cnm ıns ogrenırsın yaa
gozu aydın her iki haber içinde
ay erkekmi kacıncı haftanda oğrendın sımdı

meraba bende 17+2 haftalık hamıleyım bebişim bir türlü bacagını acmıyor hala ogrenemedm cınmsıyetını onerecegınız bısey varmı:=)

sağol canım iyiyim şükür ama çok heyecanlıyım
ewet çok sıcak normalde benım ewım serın olurdu ama bu sıcaklarda bızde pişmeye başladık ben normalde gülmeyin ama 2 hafta öncesine kadar çorapla yatardım ben ayaklarımı üşütünce kasıklarım çok ağrıyor bıde bıryerde okudum hamılelıkte kendımızı çok korumazsak bebek daha çok gazlı oluyormuş ondan ama artık hakgetire çok sıcak dayanamıyorum bende
benımde drum 3 haftadır tatilde delircem artık bugun geldı inşallah yumoşum gösterir kendimi hazırladım bugün öğrenicem diye
senın kesınleşir canım ozaman pazartesi amın canım cümlemize hayırlı evlat nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…