- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.981
duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar.
kızlar muhteşem bi site buldum bi bakın derim özellikle laptop stickerlarına bayıldım
duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar.
kızlar muhteşem bi site buldum bi bakın derim özellikle laptop stickerlarına bayıldım
Bugün öyle güzel bir gün oldu ki benim için Kpss sonucum güzel geldi eylülde en geç kasım atamasında atanıyorum şükürler olsun...derken bugünkü muayenemde bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş sağlıklı olsun da kız vardı düşüncelerimde ama olsun ilk bebeğimiz cinsiyeti sadece hazırlık yapmak amaçlı bilme istiyordum...:))...geçen hafta başka bir doktorda erkek demişti ama kesin değil demişti üst üste güzel haberler aldım ...Herkese mutlu günler...
bütün günlerin böyle güzel haberlerle geçsin inşallah senin adına çok sevindim canım :)
Bugün öyle güzel bir gün oldu ki benim için Kpss sonucum güzel geldi eylülde en geç kasım atamasında atanıyorum şükürler olsun...derken bugünkü muayenemde bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş sağlıklı olsun da kız vardı düşüncelerimde ama olsun ilk bebeğimiz cinsiyeti sadece hazırlık yapmak amaçlı bilme istiyordum...:))...geçen hafta başka bir doktorda erkek demişti ama kesin değil demişti üst üste güzel haberler aldım ...Herkese mutlu günler...
Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum
cnmmm TAM İSTEDİĞİMMMMM TEŞEKKÜRLERRR EDACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
Günaydın güzel annişler nasılsınız
bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım
offf saatler geçmiyor 2.5da randevumuz hayırlısı ALLAHIM
ay ne guzel cnm ıns ogrenırsın yaaGünaydın güzel annişler nasılsınız
bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım
offf saatler geçmiyor 2.5da randevumuz hayırlısı ALLAHIM
gozu aydın her iki haber içindeBugün öyle güzel bir gün oldu ki benim için Kpss sonucum güzel geldi eylülde en geç kasım atamasında atanıyorum şükürler olsun...derken bugünkü muayenemde bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş sağlıklı olsun da kız vardı düşüncelerimde ama olsun ilk bebeğimiz cinsiyeti sadece hazırlık yapmak amaçlı bilme istiyordum...:))...geçen hafta başka bir doktorda erkek demişti ama kesin değil demişti üst üste güzel haberler aldım ...Herkese mutlu günler...
günaydın canım sen nasılsın
hayatımda ilk defa iç çamaşırımla uyudum şoklardayım çok sıcak yarabbim son aylarını yaşayanlara sabırlar diliyorum çok güzel bir dönemde doğum yapacağız
çok güzel inşallah öğrenirsin eşim bu gün çalışıyor bizde ptesi gidip öğrenmek istiyoruz bana dr büyük ihtimalle oğluşun olacak demişti ama bakalım ne olacak sağlıklı bebişler versin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?