- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.001
kızlar düngece haberlerde izledim hamilelerde sıcak havada çok su içmek su zehirlenmesine yol açabiliyormuş... çok aşırı su içmek yerine meyva suyu,ayran ve soda içebilirmişiz bilginiz olsun...
günaydın kızlar. bugun doktor kontrolune gidecek cinsiyet öğrennecek arkadaşlar vardı. güzel haberlerinizi beklıyoru
günaydın canımewet bugun bende gidicem bakalım bizimki gösterirse inşaala cinsiyet ögrenicez
eşim de dinlemiş o haberi hemen arıyo çok su içme diye :)
günaydın kızlar. bugun doktor kontrolune gidecek cinsiyet öğrennecek arkadaşlar vardı. güzel haberlerinizi beklıyorum
günaydın canımewet bugun bende gidicem bakalım bizimki gösterirse inşaala cinsiyet ögrenicez
sağol canım iyiyim şükür ama çok heyecanlıyım
ewet çok sıcak normalde benım ewım serın olurdu ama bu sıcaklarda bızde pişmeye başladık ben normalde gülmeyin ama 2 hafta öncesine kadar çorapla yatardımben ayaklarımı üşütünce kasıklarım çok ağrıyor bıde bıryerde okudum hamılelıkte kendımızı çok korumazsak bebek daha çok gazlı oluyormuş ondan ama artık hakgetire çok sıcak dayanamıyorum bende
benımde drum 3 haftadır tatilde delircem artık bugun geldı inşallah yumoşum gösterir kendimi hazırladım bugün öğrenicem diye
senın kesınleşir canım ozaman pazartesi amın canım cümlemize hayırlı evlat nasip etsin rabbim
günaydın kızlar. bugun doktor kontrolune gidecek cinsiyet öğrennecek arkadaşlar vardı. güzel haberlerinizi beklıyoruzzz.
eşim de dinlemiş o haberi hemen arıyo çok su içme diye :)
bence olmaz canım zaten normal miktar bu ama biz hamilelein daha fazla alması gerek diye biliyorum. malesef bende çok içemiyorum.canım ben 2 lt içiyorum herhalde bırsey olmaz
inşallah öğrenirsin canımgünaydın kızlar. bugun doktor kontrolune gidecek cinsiyet öğrennecek arkadaşlar vardı. güzel haberlerinizi beklıyorum
bende hiç bişey yapmadan gittim hatta kan tahlılı yaparlar diye aç gittim. ama kıpır kıpırdı maşallah kızımacanım ben herşeyi unutmuştum sorun olmadı herşeyini görmüştük sıpamın sanırım inatlaşmamak gerkiyorb
ben eskisi kadar sık gitmıyorum ama geceleri kesin kalkıyorum tuvalatevallahi ben 2.5-3 litre içip wc den çıkamıyorum daha fazla içen ne yapar ki
hoşgeldin. benım de randevum haftaya cumartesi. cinsiyeti kesinleşecek. bana göre kız olduğu tescillenecek ama eşime göre erkke olduğu anlaşılacakuzun zamandır aranızda değilim düşük tehlikesinden sonrada izne ayrıldım.10 gün memleketim elezığa gittim.dün akşam döndüm.giderken eşim arabayla götürdü dönüşte otobüsle döndüm...ben henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin.haftaya cumartesi randevum var ozaman belli olur kesinlikle...sizleri özledim...aslında bu konu beni baya üzüyor. eşim neden taktı buna bu kadar anlamıyorum. evlat bu kızı erkeğı mı olur. kuzenımın eşi de benle aynı zamanda hamıle kalmıştı yazmıştım hatta. geçen gün 12. haftasında doktor erkek olduğunu söylemiş. kuzenımde eşimin hassasıyetini biliyo eşimle kız babası diye dalga geçmiş. bizimki bı bozulmuş görmelisiniz. ne var bunda bozulacak kız evlattan daha hayırlısı mı var diyorum. üzülmüyorum diyo ama biliyorum takıyo kafasına. anlamıyorum hiç
bu arada kızımız olursa allahın iznıyle öykü nün başına zeynep eklemeye karar verdik. zeynep öykü olacak prensesimizin adı. aslında iki isim pek sevmem ama zeynep ismınden de vazgecemedik. zeynep bana çok ağır ve asil bi isim gibi gelıyor. zeynep hem benım manevi ablamın adı hem hastanede bana yardımcı olan hemşire arkadaşımın adı hemde kızımın en küçük halasının adı. ismı gibi yüzü de ona benzerse afet olur benim kız. maşallh halası çok güzeldir. sonuçta maaile oy birliğiyle zeynep öykü ye karar verdik. sizce nasıl?
uzun zamandır aranızda değilim düşük tehlikesinden sonrada izne ayrıldım.10 gün memleketim elezığa gittim.dün akşam döndüm.giderken eşim arabayla götürdü dönüşte otobüsle döndüm...ben henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin.haftaya cumartesi randevum var ozaman belli olur kesinlikle...sizleri özledim...
hg canım inş ogrenırsn benım ogluşum olacak başından beri hissettiğim gibiuzun zamandır aranızda değilim düşük tehlikesinden sonrada izne ayrıldım.10 gün memleketim elezığa gittim.dün akşam döndüm.giderken eşim arabayla götürdü dönüşte otobüsle döndüm...ben henüz cinsiyetini öğrenemedim bebişimin.haftaya cumartesi randevum var ozaman belli olur kesinlikle...sizleri özledim...
bu arada kızımız olursa allahın iznıyle öykü nün başına zeynep eklemeye karar verdik. zeynep öykü olacak prensesimizin adı. aslında iki isim pek sevmem ama zeynep ismınden de vazgecemedik. zeynep bana çok ağır ve asil bi isim gibi gelıyor. zeynep hem benım manevi ablamın adı hem hastanede bana yardımcı olan hemşire arkadaşımın adı hemde kızımın en küçük halasının adı. ismı gibi yüzü de ona benzerse afet olur benim kız. maşallh halası çok güzeldir. sonuçta maaile oy birliğiyle zeynep öykü ye karar verdik. sizce nasıl?
Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum
bu arada dün lcw den aldığım ürünler geldı pantolon biraz bol oldu ama popoma tam oturdu belim ınce oldugu ıcın ust tarafı bol geldı haliyle..ama karnım şişince orada oturur dıye düşünüyorum ama:26:digerleride tam oldu tabi su an bırazcık bol ama onlar ıcınde 2 ay sonrası tam olurSEYYAHaldıgım ayakkabı tam oldu ve cook rahat tavsıye ederım o fıyata kacırma bence canım
Günaydın güzel annişler nasılsınız
bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım
offf saatler geçmiyor 2.5da randevumuz hayırlısı ALLAHIM
allah korusun uyku sersemı dikkat et. ayağına takılacak terlık vs. bırakma ortada canım. bence de çok sevinecek. ben babama aşığımdır bütün kızlar öyledir sanırım.eski bir isim olmasına rağmen çok da popüler bir isim anlamını bilmiyorum ama öykü benimde çok sevdiğim bir isim eşin kızını görünce iyiki kız olmuş diyecek kızlar babalarına hayran oluyorlar
bu arada ben bir gece wc ye giderken ciddi bir kaza geçireceğim uyanamıyorum her gece en az 3 defa gidiyorum bıktım
furkanın anlamı çok güzel diye biliyorum. kerem de harıka bi isim. ismıyle yaşasınlarhg canım inş ogrenırsn benım ogluşum olacak başından beri hissettiğim gibi
canım cok güzel bi isim ismine yakışır bi kızçeen olsun inşallahbizde oğluşumuzun adını furkan koymayı düşünüyoruz soyadımız birazck uzun oldugu ıcın iki isim koymayı düşünemiyoruz
aa süper hemen bakayım bu maaşta alayım bi tane açık renk babaetım yok hep sıyah. güle güle kullan canımbu arada dün lcw den aldığım ürünler geldı pantolon biraz bol oldu ama popoma tam oturdu belim ınce oldugu ıcın ust tarafı bol geldı haliyle..ama karnım şişince orada oturur dıye düşünüyorum ama:26:digerleride tam oldu tabi su an bırazcık bol ama onlar ıcınde 2 ay sonrası tam olurSEYYAHaldıgım ayakkabı tam oldu ve cook rahat tavsıye ederım o fıyata kacırma bence canım
geçmiş olsun canım ya sıcaklar mahvettı bide bu ağrılar hiç çekılmezgeçmişolsun ben günlerdir böyleyim cnm karnımda agrılarım var çokta gerildi büyücek sanırım ondan agrıya bir derece katlanıyo insanda günlerdir hatta haftalardır gece uykusu yok bende tüz yatıyorum agrım var yana yatıyorum agrı giriyo bide sıcak mahfoldum ben böle giderse
eşin senden daha heyecanlı sanırım sen daha soğuk kanlısın sankılcw yeni hamile kotlarıda gelmiş eşim iş çıkışı almış bana bide tşört almış denemedim bile gözüm hiç bi şeyi görmüyo kiagrılarım var kalçama agrı vuruyo insanın saglıgı ii olmadımı hiç bi şeyi gözü görmüyo
Kizlarrrr bgunlerde pek ii gunler gecirmiorumm...ondan mi kndimi dinliorum bilmiorum ama fena karin agrilarim batmalarim ve kasilmalarim var...hele bazem rahmime ignelr batiriolarrr...bisey mi oldu acaba..cok korkuoeumm
eşin senden daha heyecanlı sanırım sen daha soğuk kanlısın sankı
günaydın kızlar. bugun doktor kontrolune gidecek cinsiyet öğrennecek arkadaşlar vardı. güzel haberlerinizi beklıyorum
evet bende bugün gitcem 15:30da randevum hayırlısı inşallah önce bi iyi olduğuğnu duyayım sonra da cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?