- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.021
nbr kızlar ???ya ben bu saate kadar uyuyorumm , mahvetti beni sıcaklar
lcw yeni hamile kotlarıda gelmiş eşim iş çıkışı almış bana bide tşört almış denemedim bile gözüm hiç bi şeyi görmüyo kiagrılarım var kalçama agrı vuruyo insanın saglıgı ii olmadımı hiç bi şeyi gözü görmüyo
nbr kızlar ???ya ben bu saate kadar uyuyorumm , mahvetti beni sıcaklar
herkese ıyı hafta sonları............
Nasılsınız kızlar ?
Herkesler ıyı mı ?
Aynılarını bende yşıyorum bide fazla ayakta kaldımı kalçalarıma agrı vuruyo ayagım tutuluyo tam oluyorum yani böle devam ederse doktora erken gidicem gibi görünüyo
lcw yeni hamile kotlarıda gelmiş eşim iş çıkışı almış bana bide tşört almış denemedim bile gözüm hiç bi şeyi görmüyo kiagrılarım var kalçama agrı vuruyo insanın saglıgı ii olmadımı hiç bi şeyi gözü görmüyo
güle güle giy tatlım nerden ne alıyosunuz banada deyin bakalımbu arada dün lcw den aldığım ürünler geldı pantolon biraz bol oldu ama popoma tam oturdu belim ınce oldugu ıcın ust tarafı bol geldı haliyle..ama karnım şişince orada oturur dıye düşünüyorum ama:26:digerleride tam oldu tabi su an bırazcık bol ama onlar ıcınde 2 ay sonrası tam olurSEYYAHaldıgım ayakkabı tam oldu ve cook rahat tavsıye ederım o fıyata kacırma bence canım
canım ben 2 lt içiyorum herhalde bırsey olmaz[/QUOTE
valla benim elimden şişe hiç düşmüyor , içiyorum güzelleşiyorum.inşallah bişey olmaz
ıyılık canım senden naber ?
çok şükür iyiyim bende , kahvaltı yapmaya çalıştım .hem yalnızlık hem sıcak pek bişey yiyemiyorum.
merhaba sizede ben iyiyim canım sen nasıl sın evt buarada burası bugün özellikle çok sıcak tatilde olanlara imreniyorum
aynı sıkıntı bendede var kalçama sol tarafa ağrı giriyooo tutuluyorum , diğer topikte kızlar bol bol muz ve hergün bitane gazı kaçmış maden suyu iç dediler içiyorum sanırım işe yaradı , doktora söleyince magnezyum veriyormuş galiba.
aynı sıkıntı bendede var kalçama sol tarafa ağrı giriyooo tutuluyorum , diğer topikte kızlar bol bol muz ve hergün bitane gazı kaçmış maden suyu iç dediler içiyorum sanırım işe yaradı , doktora söleyince magnezyum veriyormuş galiba
güle güle giy tatlım nerden ne alıyosunuz banada deyin bakalım
valla benim elimden şişe hiç düşmüyor , içiyorum güzelleşiyorum.inşallah bişey olmaz
çok şükür iyiyim bende , kahvaltı yapmaya çalıştım .hem yalnızlık hem sıcak pek bişey yiyemiyorum.
afıyet olsun canım.
bugünde baya bır sıcak ya sorma canım.
aynı sıkıntı bendede var kalçama sol tarafa ağrı giriyooo tutuluyorum , diğer topikte kızlar bol bol muz ve hergün bitane gazı kaçmış maden suyu iç dediler içiyorum sanırım işe yaradı , doktora söleyince magnezyum veriyormuş galiba.
aynı sıkıntı bendede var kalçama sol tarafa ağrı giriyooo tutuluyorum , diğer topikte kızlar bol bol muz ve hergün bitane gazı kaçmış maden suyu iç dediler içiyorum sanırım işe yaradı , doktora söleyince magnezyum veriyormuş galiba
güle güle giy tatlım nerden ne alıyosunuz banada deyin bakalım
hg canım..lcw ınternet magazasından pantolon bluz falan almıstm kargom dün geldıde onu soyluyodm bu arada tsk hemşo
hoşbulduk canım benim.cinsiyetini öğrenince kız erkek hiç fark etmiyor aslında benim için ama merak sadece ayrım yapmıyoruz eşimde bende...ama eşinin kuzenin yaptığı ok ayıp.halen böyle insanlar varmı ya sağlıklı olsun daha ne ister allahtan insan.dediğin gibi kız evlat kadar hayırlısımı var...hoşgeldin. benım de randevum haftaya cumartesi. cinsiyeti kesinleşecek. bana göre kız olduğu tescillenecek ama eşime göre erkke olduğu anlaşılacakaslında bu konu beni baya üzüyor. eşim neden taktı buna bu kadar anlamıyorum. evlat bu kızı erkeğı mı olur. kuzenımın eşi de benle aynı zamanda hamıle kalmıştı yazmıştım hatta. geçen gün 12. haftasında doktor erkek olduğunu söylemiş. kuzenımde eşimin hassasıyetini biliyo eşimle kız babası diye dalga geçmiş. bizimki bı bozulmuş görmelisiniz. ne var bunda bozulacak kız evlattan daha hayırlısı mı var diyorum. üzülmüyorum diyo ama biliyorum takıyo kafasına. anlamıyorum hiç
hoşbulduk canım benim.10 gün önce gittim doktora daha iyi dedi ama tehlike devam ediyor ilalarını aksatma sakın dedi.artık haftaya son durumu öğrenirim nasılsa ...ilaç demişken ilaçlarımı içsem iyi olacak.düşük tehlikesini atlattın mı aman dikkat et kendine inşallah öğrenirsin insan çok merak ediyor
hg canım inş ogrenırsn benım ogluşum olacak başından beri hissettiğim gibi
mutlu etmeye çalışıyo bütün gece cinliler gibi geziyorum evin içinde yastım elinde bi odaya bi salona bi balkona bi şeyler yemege içmeye korkar oldum akşama dogru dahada agrılar artıyo karnım büyümeye çalışıyo sanırım
uyuyabiyorsan ne güzel canım. ben dön dön uyuyamıyorum bütün gece. gündz sıcakta hiç uyuyamam sanırım. bı yemeklerden sonra rehavet çöküyo mayışıyorumnbr kızlar ???ya ben bu saate kadar uyuyorumm , mahvetti beni sıcaklar
mirage9_2 tsk ederiz teyzesi..cnm sn gormus muydun ayakkabıyı?pudra rengi bnmki bnmde siyahm var acık rengm yoktu sıyahı da 40 liraya esımle konyadan almıstık dogan ayakkabı canta diye bi magazaydı sanırım..
lelosscnm gecmıs olsun kalcanın agrısı kızından oluyo sanırım ayyildizinda agrıyodu ben oyle hatırlıyorm..o kot pantolonlara bnde bi bakıyım nette varsa alıyım bnde..hayırlı olsun gule gule kullan
benımde ağrıdı 2 hafta kadar. ama doktor bu aylarda olmaması gerekır dedi. eğer geçmezse bi süre senı fızık tedavıye gönderirim dedi. magnezyumdan falan bahsetmedi. gerçi hergun içtiğiö decavit de magnezyum da var ama.merhaba cnm ve geçmiş olsun aynı sorunu hatırlarsan ben işlk 2 yada 2,5 ay yaşadım ve burda paylaşmıştım ve benden başka kimsede yoktu sanırım doktoruma söyledim o zamanlar ve bana makattan fitil vermişti çok ağrın olduğunda kullan demişti ben çok kötüydüm oturduğum yerden eşim kaldırıyordu o kadar kötüydüm yaniama fitili kullanmadım ve kendiliğinden geçti çok şükürr bildiğim kadarıyla ya magnezyum eksikliğinden yada disk kaymasından kaynaklanıyormuş canım acil şifalar seni çok ii anlıyorum
merhaba kızlar :)
bugün nasılsınız bakalım....
iyiyiz canım sen nasılsın ??
arkadaşlar bu arada malum bebişlerimiz kış bebeği olacak inşallah yatak olarak nasıl yatak düşünüyorsunuz annem ısrarla yün yatak yapalım üşür diyor ortopedik yatakmı daha iyi olur yünmü bilemiyorum ne dersiniz???
iyiyiz canım sen nasılsın ??
arkadaşlar bu arada malum bebişlerimiz kış bebeği olacak inşallah yatak olarak nasıl yatak düşünüyorsunuz annem ısrarla yün yatak yapalım üşür diyor ortopedik yatakmı daha iyi olur yünmü bilemiyorum ne dersiniz???
canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama artık çoğu evde doğalgaz var yün yatak mı kaldı bence gerek yok neden üşüsün helede evin içinde ben katkat giydirmeyi bile sevmiyorum valla bence normal yatak al ....
konyadayım canım , evimin ısıtma sistemi merkezi sistem kömürlü yani doğalgaz halt etmiş çok sıcak oluyor.normal yatağın üzerine şilte denilen yataklardan yapalım diyor annişde malum onlar bizi öyle büyütmüşler hatta benim yastığım falan hala duruyor
baktım şimdi netten anneler hep sormuş benim gibi zaten bebekte alerji olabilme ihtimaline karşı yün yatak önerilmiyor ama yinede doktoruma sorucam annemede uygun bir dille anlatırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?