2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cnm ve geçmiş olsun aynı sorunu hatırlarsan ben işlk 2 yada 2,5 ay yaşadım ve burda paylaşmıştım ve benden başka kimsede yoktu sanırım doktoruma söyledim o zamanlar ve bana makattan fitil vermişti çok ağrın olduğunda kullan demişti ben çok kötüydüm oturduğum yerden eşim kaldırıyordu o kadar kötüydüm yani ama fitili kullanmadım ve kendiliğinden geçti çok şükürr bildiğim kadarıyla ya magnezyum eksikliğinden yada disk kaymasından kaynaklanıyormuş canım acil şifalar seni çok ii anlıyorum

Aynılarını bende yşıyorum bide fazla ayakta kaldımı kalçalarıma agrı vuruyo ayagım tutuluyo tam oluyorum yani böle devam ederse doktora erken gidicem gibi görünüyo

aynı sıkıntı bendede var kalçama sol tarafa ağrı giriyooo tutuluyorum , diğer topikte kızlar bol bol muz ve hergün bitane gazı kaçmış maden suyu iç dediler içiyorum sanırım işe yaradı , doktora söleyince magnezyum veriyormuş galiba

güle güle giy tatlım nerden ne alıyosunuz banada deyin bakalım

Son düzenleme:

aynen burasıda cok sıcak kızlar ya hemde nasıldün geceden beri duş alıyorum biraz serınlıyorum sonra yıne aynı hatta su anda saclarım ıslak..bugun burası 43 derece ama hissedilen 50cok sıcakkkk ya puff

hoşbulduk canım benim.cinsiyetini öğrenince kız erkek hiç fark etmiyor aslında benim için ama merak sadece ayrım yapmıyoruz eşimde bende...ama eşinin kuzenin yaptığı ok ayıp.halen böyle insanlar varmı ya sağlıklı olsun daha ne ister allahtan insan.dediğin gibi kız evlat kadar hayırlısımı var...
düşük tehlikesini atlattın mı aman dikkat et kendine inşallah öğrenirsin insan çok merak ediyor
hoşbulduk canım benim.10 gün önce gittim doktora daha iyi dedi ama tehlike devam ediyor ilalarını aksatma sakın dedi.artık haftaya son durumu öğrenirim nasılsa ...ilaç demişken ilaçlarımı içsem iyi olacak.
hg canım inş ogrenırsn benım ogluşum olacak başından beri hissettiğim gibi

canım benim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah...bende erkek hissediyorum ama hiç fark etmez sonuç değişsede...kız kardeşimde 16 haftalık hamile kızı olacak kesinleşti...şimdi annemin 3 kız torunu vardı bir tane daha geliyor bakalım benim ne olacak..
10 gündür ev berbat olmuştu.şimdi bütün evi yıkadım.toz aldım mutfak çekmeceleri biraz karışmıştı onları düzenledim.daha çamaşır toplanıp katlanacak ama biraz dinlendikten sonra yaparım artık çok fazla yormayayım kendimi...

geçmiş olsun
kalça ağrısı bende de oluyor ara sıra ama çok kötü iki büklüm kalıyorum karın ağrısı yine dr sor ama genişlemeden de olabilir ablam ağrısından ağlardı duşa girip karnına su tutunca rahatlıyordu iç karnı dar ondan oluyor demişlerdi bir dene istersen
cicilerinide güle güle giy bende netten baktım ama yok

nbr kızlar ???ya ben bu saate kadar uyuyorumm , mahvetti beni sıcaklar
uyuyabiyorsan ne güzel canım. ben dön dön uyuyamıyorum bütün gece. gündz sıcakta hiç uyuyamam sanırım. bı yemeklerden sonra rehavet çöküyo mayışıyorum

benımde ağrıdı 2 hafta kadar. ama doktor bu aylarda olmaması gerekır dedi. eğer geçmezse bi süre senı fızık tedavıye gönderirim dedi. magnezyumdan falan bahsetmedi. gerçi hergun içtiğiö decavit de magnezyum da var ama.

merhaba kızlar :)
bugün nasılsınız bakalım....

iyiyiz canım sen nasılsın ??

arkadaşlar bu arada malum bebişlerimiz kış bebeği olacak inşallah yatak olarak nasıl yatak düşünüyorsunuz annem ısrarla yün yatak yapalım üşür diyor ortopedik yatakmı daha iyi olur yünmü bilemiyorum ne dersiniz???

kızlarr hepiniz gibi bende hiç terlemeyen ben yüzüm terliyo sürekli kafam bi haftadr kazan gibi ağrıyo klimayla uyyoz napalım yoksa uyku yok bu seferde kafam kazan daktrım yok pzartesi gelcekmiş benim kasklarım bazen mideniz birden alt üst çevrilirya içerden kusmaya yakın öle oluyo arada anlamadım belki regli dönemimdeyim ondandr inşşlh hepinizin keyfi yerindedirr

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama artık çoğu evde doğalgaz var yün yatak mı kaldı bence gerek yok neden üşüsün helede evin içinde ben katkat giydirmeyi bile sevmiyorum valla bence normal yatak al ....

yün yorgan bile kullanmıyorum ben kaynanam kocamın çeyizinde vermiş bazanın altında duruyo birini hediye ettim hatta :))) bebeğimede allahın izni ile puffy yorgan kullanacam ....

Son düzenleme:

yün yatak mı??? hala yün yatak mı var canım yaa tabiki ortopedik yatak alıcam

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama artık çoğu evde doğalgaz var yün yatak mı kaldı bence gerek yok neden üşüsün helede evin içinde ben katkat giydirmeyi bile sevmiyorum valla bence normal yatak al ....

konyadayım canım , evimin ısıtma sistemi merkezi sistem kömürlü yani doğalgaz halt etmiş çok sıcak oluyor.normal yatağın üzerine şilte denilen yataklardan yapalım diyor annişde malum onlar bizi öyle büyütmüşler hatta benim yastığım falan hala duruyor
baktım şimdi netten anneler hep sormuş benim gibi zaten bebekte alerji olabilme ihtimaline karşı yün yatak önerilmiyor ama yinede doktoruma sorucam annemede uygun bir dille anlatırız artık

evet eskilerden kopamıyolar nedense yeniyi kabullenemiyolar :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…