2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet eskilerden kopamıyolar nedense yeniyi kabullenemiyolar :)))))))))

napsınlar ay onlarda bizim kadar heyecanlı hayırlısıyla doğursaydık onlarda rahatlardı.düğündede tuturdular annem bi yandan kaynanam bi yandan yatak yapalım diye istemedim ben onların temizliğini yapamam diye kaynanam genede yaptı , annem ramazandan sonra gelecekte yastıkları falan bi döküp temizleyecek.hem pike hem uyku seti olanlardan kullanıyorum memnunum.

evet eskilerden kopamıyolar nedense yeniyi kabullenemiyolar :)))))))))

napsınlar ay onlarda bizim kadar heyecanlı hayırlısıyla doğursaydık onlarda rahatlardı.düğündede tuturdular annem bi yandan kaynanam bi yandan yatak yapalım diye istemedim ben onların temizliğini yapamam diye kaynanam genede yaptı , annem ramazandan sonra gelecekte yastıkları falan bi döküp temizleyecek.hem pike hem uyku seti olanlardan kullanıyorum memnunum.

ayyy benim kaynanam da yorgan dikterecem diyordu..bende ne gereği var dedim..hazırları daha güzel al yıka makinede..

yorganmı , nevresimmi ??? nevresimse ben hazırların haricinde bitanede elişli bişey istiyorum sarı renkli bitane hazırladık ama henüz geçmedi nevresime yaptırınca koyarım resmini inşallah

ayyy benim kaynanam da yorgan dikterecem diyordu..bende ne gereği var dedim..hazırları daha güzel al yıka makinede..

ayyy canım benım kayınvalidemde soruyor herşeyini ölecek nerdeyse heycandan bide ne alsam ne yapsam die kendini yedi bitirdi kadıncağız yazık ona

sağol canım bende iyiyim... valla henüz yatak konusunda hiçbirşey düşünmedim... hatta hiçbir hazırlığa bile başlamadım

sağol canım bende iyiyim... valla henüz yatak konusunda hiçbirşey düşünmedim... hatta hiçbir hazırlığa bile başlamadım

bende henüz başlamadım ama bende kan pıhtılaşması olduğu için Allah esirgesin neolur neolmaz hep erken diyodum sonra kızdım kendime ve artık başlamaya niyetliyim ama şöle bişey var annem ve kaynanam alacaklarını falan alsınlarda diyom ben kalanları alayım onun için bekliyom onlar benden gayretli çünkü

maşallah canım, gözün aydın
hanımlar 4 değil 5 aylıkmış :)
amanin çok şekermiş..
Kizlarrrr bgunlerde pek ii gunler gecirmiorumm...ondan mi kndimi dinliorum bilmiorum ama fena karin agrilarim batmalarim ve kasilmalarim var...hele bazem rahmime ignelr batiriolarrr...bisey mi oldu acaba..cok korkuoeumm

Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum
canım dikkat et kendine.. doktorum kasık ağrın falan olduğunda bolca su iç dedi... bi doktorunu ara istersen..
merhabalar
bende 2012 ocak annesi olucagim insallah
hoşgeldin
çok güzel isimler canım...

biz de küçük erkeke kerem adını koycaz inşallah da kızlara isim bulamıyoruz ya benim dediğimi eşim beenmiyo onun dediğini ben

maşallah onaaa bizde bizim küçük erkeke koymayı düşündük ama yakın zman önce bi yakınımız koymuştu vazgeçtik , çok severim ben kerem ismni adıyla yaşar inşallah uzun uzun

maşallah onaaa bizde bizim küçük erkeke koymayı düşündük ama yakın zman önce bi yakınımız koymuştu vazgeçtik , çok severim ben kerem ismni adıyla yaşar inşallah uzun uzun

kuzuum çokk sağol amin :) biz de çok seviyoruz bu ismi o yüzden erkek ismi aramamıza gerek kalmadı :) ama kız ismi bulmak ne zormuş, erkek alternatif daha çok nette baktım biraz..

bizde bugün bi kaç isim bulduk bakın kızlar...

nevra
ecmelnas
erva
izem
neva
şevvalnas
beren
neval

eşim nevra da ısrarlı bende ecmelnas koyalım diyorum bakalım ama bunlar ortak kararlarımız içilerinden birini seçcez sanırım :)))))

kuzuum çokk sağol amin :) biz de çok seviyoruz bu ismi o yüzden erkek ismi aramamıza gerek kalmadı :) ama kız ismi bulmak ne zormuş, erkek alternatif daha çok nette baktım biraz..

evet ya aslında hep kızım olsun istemiştim rabbim gönlüme görede verdi inş... ama hiç kız ismi düşünmemişim oğlum olsaydı adı hazırdı taha koyacaktım büyük ihtimalle ama kız bulamaıyorum :)))))))

ya böyle paylaşalım bulduğumuz isimleri, netten mi bakıyosun canım? beren ismini de seviyorum ama o da eşimin içine sinmedi.. dün bana sude isminin anlamına baksana yarın dedi, o da benim içime sinmedi, bak sen bak diyoo bi de ilkay bak dedi..

hepsi çok güzel hepsi yakışırr prensesine ama nevramı ecmelnasmı dersen nevra derim ben kızım olsaydı masal koyacaktım ama oğluşum olacak inşallah

aslında berenin anlamı güzel ama beren saat ten dolayı tereddütte kalıyolar sanırım :))))

sude de güzel bak sana bi kaç isim daha sölim bunlar benim etrafımda olduğu için koymuyorm :))))

sueda kardeşimin adı:))))
azra kuzeninimin adı:)))
ebrar
beril
nisa

bunlarda çok hoş isimler ve anlamlı isimler....

Son düzenleme:
hepsi çok güzel hepsi yakışırr prensesine ama nevramı ecmelnasmı dersen nevra derim ben kızım olsaydı masal koyacaktım ama oğluşum olacak inşallah

inanaırmısın bugün eşimde masal nasıl dedi kulağa hoş geliyo aslında güzel isim ama ben anlamı daha farklı olsun istedim ne bilim evet sanırım nevra da karar kılacaz bu gidişle bakalım kısmet :)))

canımmm tebrik ederim aralarda gördüm ama yazamadım maşallah iki prenses bir prens geliyormuş
çok şanslısın her iki duyguyu da bi defada yaşayacaksın çok sevindim senin adına

bu arada bence tam tersi kız alternatifi çok yaa biz de erkek bulamıyoruz
kız ismimiz hazırdı ama elimizde patladı

canım bence ecmelnas çok zor bi isim yaa ilk defa duyuyorum ve akılda kalması çok zor
telaffuzu bile zor

aaa hakkaten bunlar da güzelmiş, sağoll kuzum ya, hemen not alıyorum..
sudeye baktım, anlamı kötüymüş
sulfatımm sağol canım
yaf yok yaf, kız ismi ne bulmuştunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…