- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.041
evet eskilerden kopamıyolar nedense yeniyi kabullenemiyolar :)))))))))
evet eskilerden kopamıyolar nedense yeniyi kabullenemiyolar :)))))))))
ayyy benim kaynanam da yorgan dikterecem diyordu..bende ne gereği var dedim..hazırları daha güzel al yıka makinede..
ayyy benim kaynanam da yorgan dikterecem diyordu..bende ne gereği var dedim..hazırları daha güzel al yıka makinede..
iyiyiz canım sen nasılsın ??
arkadaşlar bu arada malum bebişlerimiz kış bebeği olacak inşallah yatak olarak nasıl yatak düşünüyorsunuz annem ısrarla yün yatak yapalım üşür diyor ortopedik yatakmı daha iyi olur yünmü bilemiyorum ne dersiniz???
sağol canım bende iyiyim... valla henüz yatak konusunda hiçbirşey düşünmedim... hatta hiçbir hazırlığa bile başlamadım
maşallah canım, gözün aydınBugün öyle güzel bir gün oldu ki benim için Kpss sonucum güzel geldi eylülde en geç kasım atamasında atanıyorum şükürler olsun...derken bugünkü muayenemde bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş sağlıklı olsun da kız vardı düşüncelerimde ama olsun ilk bebeğimiz cinsiyeti sadece hazırlık yapmak amaçlı bilme istiyordum...:))...geçen hafta başka bir doktorda erkek demişti ama kesin değil demişti üst üste güzel haberler aldım ...Herkese mutlu günler...
amanin çok şekermiş..hanımlar 4 değil 5 aylıkmış :)
Kizlarrrr bgunlerde pek ii gunler gecirmiorumm...ondan mi kndimi dinliorum bilmiorum ama fena karin agrilarim batmalarim ve kasilmalarim var...hele bazem rahmime ignelr batiriolarrr...bisey mi oldu acaba..cok korkuoeumm
canım dikkat et kendine.. doktorum kasık ağrın falan olduğunda bolca su iç dedi... bi doktorunu ara istersen..Ya alt bolgemin sag taarfi catlayacak gibii agrilar girioo agrioo...hele bgun 1saat mide agrsii grdii...vucuduma elim surdukce suoar akioduu./.nolo anlamiorum
hoşgeldinmerhabalar
bende 2012 ocak annesi olucagim insallah
çok güzel isimler canım...bu arada kızımız olursa allahın iznıyle öykü nün başına zeynep eklemeye karar verdik. zeynep öykü olacak prensesimizin adı. aslında iki isim pek sevmem ama zeynep ismınden de vazgecemedik. zeynep bana çok ağır ve asil bi isim gibi gelıyor. zeynep hem benım manevi ablamın adı hem hastanede bana yardımcı olan hemşire arkadaşımın adı hemde kızımın en küçük halasının adı. ismı gibi yüzü de ona benzerse afet olur benim kız. maşallh halası çok güzeldir. sonuçta maaile oy birliğiyle zeynep öykü ye karar verdik. sizce nasıl?
maşallah canım, gözün aydın
amanin çok şekermiş..
canım dikkat et kendine.. doktorum kasık ağrın falan olduğunda bolca su iç dedi... bi doktorunu ara istersen..
hoşgeldin
çok güzel isimler canım...
biz de küçük erkeke kerem adını koycaz inşallah da kızlara isim bulamıyoruz yabenim dediğimi eşim beenmiyo onun dediğini ben
maşallah onaaa bizde bizim küçük erkeke koymayı düşündük ama yakın zman önce bi yakınımız koymuştu vazgeçtik , çok severim ben kerem ismni adıyla yaşar inşallah uzun uzun
kuzuum çokk sağol amin :) biz de çok seviyoruz bu ismi o yüzden erkek ismi aramamıza gerek kalmadı :) ama kız ismi bulmak ne zormuş, erkek alternatif daha çok nette baktım biraz..
ya böyle paylaşalım bulduğumuz isimleri, netten mi bakıyosun canım? beren ismini de seviyorum ama o da eşimin içine sinmedi.. dün bana sude isminin anlamına baksana yarın dedi, o da benim içime sinmedi, bak sen bak diyoobizde bugün bi kaç isim bulduk bakın kızlar...
nevra
ecmelnas
erva
izem
neva
şevvalnas
beren
neval
eşim nevra da ısrarlı bende ecmelnas koyalım diyorum bakalım ama bunlar ortak kararlarımız içilerinden birini seçcez sanırım :)))))
hepsi çok güzel hepsi yakışırr prensesine ama nevramı ecmelnasmı dersen nevra derim ben kızım olsaydı masal koyacaktım ama oğluşum olacak inşallahbizde bugün bi kaç isim bulduk bakın kızlar...
nevra
ecmelnas
erva
izem
neva
şevvalnas
beren
neval
eşim nevra da ısrarlı bende ecmelnas koyalım diyorum bakalım ama bunlar ortak kararlarımız içilerinden birini seçcez sanırım :)))))
ya böyle paylaşalım bulduğumuz isimleri, netten mi bakıyosun canım? beren ismini de seviyorum ama o da eşimin içine sinmedi.. dün bana sude isminin anlamına baksana yarın dedi, o da benim içime sinmedi, bak sen bak diyoobi de ilkay bak dedi..
hepsi çok güzel hepsi yakışırr prensesine ama nevramı ecmelnasmı dersen nevra derim ben kızım olsaydı masal koyacaktım ama oğluşum olacak inşallah
kuzuum çokk sağol amin :) biz de çok seviyoruz bu ismi o yüzden erkek ismi aramamıza gerek kalmadı :) ama kız ismi bulmak ne zormuş, erkek alternatif daha çok nette baktım biraz..
bizde bugün bi kaç isim bulduk bakın kızlar...
nevra
ecmelnas
erva
izem
neva
şevvalnas
beren
neval
inanaırmısın bugün eşimde masal nasıl dedi kulağa hoş geliyo aslında güzel isim ama ben anlamı daha farklı olsun istedim ne bilim evet sanırım nevra da karar kılacaz bu gidişle bakalım kısmet :)))
aaa hakkaten bunlar da güzelmiş, sağoll kuzum ya, hemen not alıyorum..aslında berenin anlamı güzel ama beren saat ten dolayı tereddütte kalıyolar sanırım :))))
sude de güzel bak sana bi kaç isim daha sölim bunlar benim etrafımda olduğu için koymuyorm :))))
sueda kardeşimin adı:))))
azra kuzeninimin adı:)))
ebrar
beril
nisa
bunlarda çok hoş isimler ve anlamlı isimler....
sulfatımm sağol canım
canımmm tebrik ederim aralarda gördüm ama yazamadım maşallah iki prenses bir prens geliyormuş
çok şanslısın her iki duyguyu da bi defada yaşayacaksın çok sevindim senin adına
bu arada bence tam tersi kız alternatifi çok yaa biz de erkek bulamıyoruz
kız ismimiz hazırdı ama elimizde patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?