- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.061
masal nevra olsun annesiii
aaa hakkaten bunlar da güzelmiş, sağoll kuzum ya, hemen not alıyorum..
sudeye baktım, anlamı kötüymüş
sulfatımm sağol canım
yaf yok yaf, kız ismi ne bulmuştunuz??
aaa hakkaten bunlar da güzelmiş, sağoll kuzum ya, hemen not alıyorum..
sudeye baktım, anlamı kötüymüş
iki isim koydummu ikisini de sölemek gerek sölemeyeceksek koymayalım dimi :))))
masal nevra da zor olur sanırım zaten babası şuan nevra diye tutturmuş durumda evin içinde öle geziyo :))))
ozman kzıın adı belli nevra
bizim oğluşun adıda ben yaklaşık 1 yıl kadar önce rüyamda gördüm muharrem ismini koyalım dedik , babası bianda muharrem berk olsun dedi öyle kaldı muharrem berkdiye düşünüyoruz bakalım son zmanlar bana rüya gelmezse
not aldımm :) inşallah ikinciye koyarsınız sulfatımm
HAZEL koycaktık inş. ikinci bebişimiz kız olursa onun adı hazır :))
canım olurmu biz kardeşime koyarken 99 da baya bi araştırmıştık cennete giren kadın anlamında ve ayrıca da dosdoğru temizlenmiş demek canım hiç kötü anlamını duymadım ....
not aldımm :) inşallah ikinciye koyarsınız sulfatımm
yorgan da nevresimde canım..ikisinide diktirmek istedi ama ben istemiyorum..nevresim de belki olabilir pikeli falan ayıcıklı diktircek heralde onu..ama ben beğencemmyorganmı , nevresimmi ??? nevresimse ben hazırların haricinde bitanede elişli bişey istiyorum sarı renkli bitane hazırladık ama henüz geçmedi nevresime yaptırınca koyarım resmini inşallah
ayyy sorma benimmki ölüyorr..kız olunca toptan ayaklandı vallaa...hamile olduğumu öğrendi başladı bir kız örgüsü bir oğlan örgüsü örmeye.ayyy canım benım kayınvalidemde soruyor herşeyini ölecek nerdeyse heycandan bide ne alsam ne yapsam die kendini yedi bitirdi kadıncağız yazık ona
anlamını da yazayım o zaman :)) iz bırakan sevilen insan. diğer bir anlamı da yaratılan en güzel şey
kızlar valla isim konusu açılmışşş..hemen dalmak istiyorum..çünkü bende kızıma isim arıyorum bulamadım..çok ilginç olmasına gerek yok..ama bulamıyorum..hangi ismi beğensem başkası koymuş oluyor yada gıcık olduklarımın ismi oluyorrr...
sizce görkem kız ismi mi erkek mi?
bir de beren kız mı oluyor..ayyy napıcam yaa:84:
şimdi facede gruba bişe yazdım, anasayfamda kilit işareti olmadan göründü??? :26:
kızlar valla isim konusu açılmışşş..hemen dalmak istiyorum..çünkü bende kızıma isim arıyorum bulamadım..çok ilginç olmasına gerek yok..ama bulamıyorum..hangi ismi beğensem başkası koymuş oluyor yada gıcık olduklarımın ismi oluyorrr...
bence erkek ama kızada olabilir neden olmasın
ben görkem isimli bi kız tanıyorum :) ama genelde erkek evetface görkem yazdım hep erkek çıktı valla
öptüm canımkızlar benim mideme böle derinden derinden bi bulantı girdi uzancam bana müsade hepinizi öptüm
kızlar benim mideme böle derinden derinden bi bulantı girdi uzancam bana müsade hepinizi öptüm
canım bende görkem olsun dedım esım kız ısmı dedı ben erkek dıye bılıyorm kız da hıc dymadım ama olabılırde..bızde furkan koymayı dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?