2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Feryat hgeldin cnmm..umarim cok guzrl bi tatil olmustur bebekinle
hoşbulduk canım bizim ki pek tatil gibi olmadı 2 hafta üst üste düğün vardı koşturmayla geçti gerçi ben yattım falan ama çevremdekiler hep koşturuyordu eşimin yüzünü bile sadece uyurken gördüm yani ama hava değişimi açısından iyi oldu yine de
Günaydın güzel annişler nasılsınız
bugün doktorumuza gidiyoruz bebeğimle inşallah cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım
offf saatler geçmiyor 2.5da randevumuz hayırlısı ALLAHIM

hadi bakalım inş. gösterir ufaklık...

gostermıs bılee erkekmiş

ay kızlar bak sımdı kafama takılıyo bugun oglusum oynamıyo yaa nıye ki acep korktum sımdıtatlı yıyorum öksürüyorum tık yok:26:

ikiside unisex isim canım..

mesela benim görkem diye erkek tanıdığımda var bayan tanıdığımda biz o yüzden unisexten yana değiliz..

benim kızım olsaydı eğer ismi hazırdı BETÜL: namuslu,temiz kadın..

ama oğluş geliyor..

betül de severim ama çok betül var etrafımızda

betül de severim ama çok betül var etrafımızda

bizim bebeğin cinsiyeti henüz belli değildi arabamızı satıyorduk..

alıcıların minik çıtı pıtı bi kızı vardı ismi Nilsu..

seslenirken eşiminde benimde çok hoşumuza gitmişti bunuda düşünebilirsin..

nilsu.. kulağa çok hoş geliyo..
ya süper oluyo böyle öneriler, ben size daha önce sorsaymışım :)

canım ben cidden söylemedım taşlama yaptım sende inanmışsın ayol kadın bi çift çorap almadı o da ilk torunları amannn neysee

beren ismi çok güzel canım eğer benım kızım olsaydı kesin NAZ koyacaktım ama çok kısa olduğu için AZRA NAZ da en son karar kılmıştım EFLİN NAZ koyacaktım vazgeçmiştim ama oğluşum geliyor eşimle flört ettiğimiz dönemlerde böyle şeyleri konuşurduk günün birinde evlenirsek çocuklarımız olursa diye,eşimde hep mehmet ismini istiyordu babasını çok sever beni kırmazsın dimi derdi eğer 2 isism istersen yada kızımız olursa ne istersen koyarsın adını demişti ve fikrimiz değişmemişti ve şimdi sözünü tutma sırası bende ( zaten benım canım babamında adı MEHMET) DEMOKAN ise eşimin 2.ismi biraz uzun oldu sonuç olarak ama buda benim fikrimdi isteyen istediği gibi hitap etsin ben karışmam öyle şeylere canım oğlum MEHMET DEMOKANIM

bizde oğluşun ismi için eşimle çekişmedeyiz

ben mert istiyorum eşim gökalp bakalım hangimiz kazanacak :)

ikisi de güzelmiş ama :)) amaaa, du seni destekleyim, mertin avantajları var, birincisi telaffuzu daha kolay, ikincisi içinde türkçe karakter yok, malum internet çağındayız, internet adreslerinde falan türkçe karakter kullanılamıyo sen bunları söle eşine bakalım :13:

bi gelsin hemen okutucam

bende iki ism istiyorum kız olursa muhahhak eşimin depremde ölen kız kardeşlerinin birinin ismi olur özlem ve ya öznur eğer erkek olursa yine depremde ölen kayın peterim halamızın rüyasına girmişti bunda 3 yıl önce ozamn oğlumuz olcak adını kadir koyun demiş o halamızda vefat etti eşime sölicem bakalım ne dicek halamızda çok istiyodu kadr ismini diğer ismide biz buluuz artık :)

canım bi garip oldum ya, eşinin hem iki kardeşi hem de babası mı vefat etti depremde ... ne zor.. mekanları cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…