- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.101
bende henüz başlamadım ama bende kan pıhtılaşması olduğu için Allah esirgesin neolur neolmaz hep erken diyodum sonra kızdım kendime ve artık başlamaya niyetliyim ama şöle bişey var annem ve kaynanam alacaklarını falan alsınlarda diyom ben kalanları alayım onun için bekliyom onlar benden gayretli çünkü
evt canım yerı dar oldugundan olabılır ..ohh be uzandım hıssettım cok sukur korkuyo ınsan alısıncasiz ciddi ciddi hissediyo musunuz hareketlerini? benimkilerin yeri mi dar acep ben pek hissetmiyorum
cnm sen daha 15.haftadasn ben ılk hareketını 16.haftada hıssettım sende bi garıplık yokaynen yaaa bende hissetmiyorum henüz, burda kızlar yazdıkça bendemi bi tuhaflık var diyorum...
gülüm sen hissetmeyebilirsin, 15.haftan ama ya ben, 18 e girdik.. gerçi 17. haftamda dr hissetmezsin daha dedi ama, bakıyorum maşallah herkes hissediyo
evet tatlım kendisi daha 19 yaşındaymış kız büyük kız kardeşide ankarada halasının yanında staj yapıyomuş halacım eve gidelim bende valizimi değiştreyim demiş hafta sonu için eve gelmişler eşimde o gece arkadaşında kalmış halasıda onun yatağında yatmış evet o evden 2 kız kardeş anne baba vefat etmiş halasıda tek kurtulan eşimde olsaydı belki oda kurtulurdu yatağından dolayı hala için tabi daha büyük ızdırap onların iniltisini duymak kadıncağız her yeri platinle geziyodu onu okadr çok seviyodumki 2 sene olcak vefat etti eşimi ve bizi görmeyi çok istiyodu eşimde onun o kötü halini görmemek için gitmedi ancak ölüsüne amannnn ağlıcam ben ya anne babasını ve kardeşlerini tanımadım ama çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum dünya tatlısı insanlarmış çok şükür eşimle çok iyi anlaşıyoruz başta zorlansakta şimdide kız kardeşlerine benzeyen kızımız da olsun isteriz hiç fark etmez biz çok bekledik sebebsiz 7 yıl sonra geldi melekk allh tamamında erdirir inşşlhhhhhhhhhhh
kızlar valla isim konusu açılmışşş..hemen dalmak istiyorum..çünkü bende kızıma isim arıyorum bulamadım..çok ilginç olmasına gerek yok..ama bulamıyorum..hangi ismi beğensem başkası koymuş oluyor yada gıcık olduklarımın ismi oluyorrr...
sizce görkem kız ismi mi erkek mi?
bir de beren kız mı oluyor..ayyy napıcam yaa:84:
ay kızlar bak sımdı kafama takılıyo bugun oglusum oynamıyo yaa nıye ki acep korktum sımdıtatlı yıyorum öksürüyorum tık yok:26:
bende hala hissetmiyorum bendemi bi tuhaflık var acaba yoksa bebeğimde bir sorunmu var
ay canım bende hala hissetmiyorum bebeğinde sorun yoktur merak etmearada balon patlaması gibi içimde pır pır eden bişey oluyor ama öyle tam anlamıyla hissedemiyorum,tekma attı diyorlar falan ya nasıl anlıyorsunuz ya onu ilk bebekler 20.haftalarda hissedilirmiş tam anlamıyla...
ay canım bende hala hissetmiyorum bebeğinde sorun yoktur merak etmearada balon patlaması gibi içimde pır pır eden bişey oluyor ama öyle tam anlamıyla hissedemiyorum,tekme attı diyorlar falan ya nasıl anlıyorsunuz ya onu ilk bebekler 20.haftalarda hissedilirmiş tam anlamıyla...
bende okudukça şaşırıyorum... hem hevesleniyorum hemde endişeye kapılıyorum,şimdiye kadar 1 kere seyirme gibi bişey yaşadım oda anlık bidaha tık yok... bende hissetmek istiyorum
canım senınle aramıza baktınmı sen 17.haftadasın ben 19 haftalk olcam yarın endıselenme KİŞİDEN KİŞİYE DEGİŞİR !
seremciğim kayyumdan haberin varmı geçende morali çok bozuktu garibimin bende kaç gündür giriyorum ama yoğunluktan çok sohbetlere dahil olamıyorum, iş arasında bakmaya çalışıyorum...geçmişide okuyamadım
eee sende yeni hissetmeye başlamadın sanırım... bizimde merak etmemiz gayet normal diye düşünüyorum
iyiymiş canım yanı en son oyle dıyodu soranlara..
ay kızlar bak sımdı kafama takılıyo bugun oglusum oynamıyo yaa nıye ki acep korktum sımdıtatlı yıyorum öksürüyorum tık yok:26:
ikiside unisex isim canım..
mesela benim görkem diye erkek tanıdığımda var bayan tanıdığımda biz o yüzden unisexten yana değiliz..
benim kızım olsaydı eğer ismi hazırdı BETÜL: namuslu,temiz kadın..
ama oğluş geliyor..
canım ben cidden söylemedım taşlama yaptım sende inanmışsın ayol kadın bi çift çorap almadı o da ilk torunları amannn neysee
beren ismi çok güzel canım eğer benım kızım olsaydı kesin NAZ koyacaktım ama çok kısa olduğu için AZRA NAZ da en son karar kılmıştım EFLİN NAZ koyacaktım vazgeçmiştim ama oğluşum geliyor eşimle flört ettiğimiz dönemlerde böyle şeyleri konuşurduk günün birinde evlenirsek çocuklarımız olursa diye,eşimde hep mehmet ismini istiyordu babasını çok sever beni kırmazsın dimi derdi eğer 2 isism istersen yada kızımız olursa ne istersen koyarsın adını demişti ve fikrimiz değişmemişti ve şimdi sözünü tutma sırası bende ( zaten benım canım babamında adı MEHMET) DEMOKAN ise eşimin 2.ismi biraz uzun oldu sonuç olarak ama buda benim fikrimdi isteyen istediği gibi hitap etsin ben karışmam öyle şeylere canım oğlum MEHMET DEMOKANIM
bende iki ism istiyorum kız olursa muhahhak eşimin depremde ölen kız kardeşlerinin birinin ismi olur özlem ve ya öznur eğer erkek olursa yine depremde ölen kayın peterim halamızın rüyasına girmişti bunda 3 yıl önce ozamn oğlumuz olcak adını kadir koyun demiş o halamızda vefat etti eşime sölicem bakalım ne dicek halamızda çok istiyodu kadr ismini diğer ismide biz buluuz artık :)
bende aynı sorunları yaşıyorum canım yanlız değilsin
görken son zamanlarda hem kızlarda hemde erkeklerde kullanılıyor ama ban göre erkek ismi yoğunlukta bu yönde...
beren ise kız ismi...
umarım iyidir o gün çok morali bozuktu çok üzüldüm... geçende denk geldi sordum bişey demedi bende bi daha sormak istemedim
bende okudukça şaşırıyorum... hem hevesleniyorum hemde endişeye kapılıyorum,şimdiye kadar 1 kere seyirme gibi bişey yaşadım oda anlık bidaha tık yok... bende hissetmek istiyorum
tekme dedıgımız zaten su ana kadar 3 kere fln oldu cnm her gun olmuyo ama dokunuyo karnıma gazla cok ıyı ayırt edılıyo kısıden kısıye degısıyo..ılk bebek 20.haftada hıssedılır dıyolar da bence sacma cunku aslında 16.haftalarda hıssedılıyo yanı ılk anne olacaklar hıssedıyo ama adını koyamıyolar..ılk bebegı olmayan anneler 16.haftalarda hıssedebılıyosa demekki bızım hıssettıgımız de gaz falan degıl umarm anlatabıldm..adını koyabılenler hıssettm dıyo bu kadar basit
oylede denebılır canım yanı tam anlamıyla ...16+0 dı ılk hıssettıgım 2 haftadır yani..haklısın cnm ama ınsan alısınca daha kotu oluyo yanı oynamadıgı zaman alla alla bı terslık mı var dıyosun az once bnde oldugu gıbıınsallah snde hıssedersın bı an once guzel anniş
seremciğim kayyumdan haberin varmı geçende morali çok bozuktu garibimin bende kaç gündür giriyorum ama yoğunluktan çok sohbetlere dahil olamıyorum, iş arasında bakmaya çalışıyorum...geçmişide okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?