2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım kendisi daha 19 yaşındaymış kız büyük kız kardeşide ankarada halasının yanında staj yapıyomuş halacım eve gidelim bende valizimi değiştreyim demiş hafta sonu için eve gelmişler eşimde o gece arkadaşında kalmış halasıda onun yatağında yatmış evet o evden 2 kız kardeş anne baba vefat etmiş halasıda tek kurtulan eşimde olsaydı belki oda kurtulurdu yatağından dolayı hala için tabi daha büyük ızdırap onların iniltisini duymak kadıncağız her yeri platinle geziyodu onu okadr çok seviyodumki 2 sene olcak vefat etti eşimi ve bizi görmeyi çok istiyodu eşimde onun o kötü halini görmemek için gitmedi ancak ölüsüne amannnn ağlıcam ben ya anne babasını ve kardeşlerini tanımadım ama çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum dünya tatlısı insanlarmış çok şükür eşimle çok iyi anlaşıyoruz başta zorlansakta şimdide kız kardeşlerine benzeyen kızımız da olsun isteriz hiç fark etmez biz çok bekledik sebebsiz 7 yıl sonra geldi melekk allh tamamında erdirir inşşlhhhhhhhhhhh

valla seninkide iyiymiş bakalım bizimkiler ne yapacaklar... kayınvalidemden pek bişey beklemiyorum gerçi ama annem kesin yapar :) şuanki kıyafetler yazlık diye başlamadım bende malum doğum kışa geliyo ama bikaç badiyle başlamak istiyorum ama bakalım kısmet... bide çalıştığım yerde 4 tane çocuk mağazası var daha bakmadım bile...

siz ciddi ciddi hissediyo musunuz hareketlerini? benimkilerin yeri mi dar acep ben pek hissetmiyorum
evt canım yerı dar oldugundan olabılır ..ohh be uzandım hıssettım cok sukur korkuyo ınsan alısınca
aynen yaaa bende hissetmiyorum henüz, burda kızlar yazdıkça bendemi bi tuhaflık var diyorum...
cnm sen daha 15.haftadasn ben ılk hareketını 16.haftada hıssettım sende bi garıplık yok
gülüm sen hissetmeyebilirsin, 15.haftan ama ya ben, 18 e girdik.. gerçi 17. haftamda dr hissetmezsin daha dedi ama, bakıyorum maşallah herkes hissediyo

doktorun, yerı dar oldugu ıcın oyle soylemıs olabılır yoksa nette bıle yazıyo 16.haftalarda hıssedılebılcegı ama tabı kısıden kısıye degısıyo yınede canım..

Son düzenleme:

inşallah canım

bende aynı sorunları yaşıyorum canım yanlız değilsin
görken son zamanlarda hem kızlarda hemde erkeklerde kullanılıyor ama ban göre erkek ismi yoğunlukta bu yönde...
beren ise kız ismi...

bende hala hissetmiyorum bendemi bi tuhaflık var acaba yoksa bebeğimde bir sorunmu var

ay canım bende hala hissetmiyorum bebeğinde sorun yoktur merak etme arada balon patlaması gibi içimde pır pır eden bişey oluyor ama öyle tam anlamıyla hissedemiyorum,tekme attı diyorlar falan ya nasıl anlıyorsunuz ya onu ilk bebekler 20.haftalarda hissedilirmiş tam anlamıyla...

Son düzenleme:

bende okudukça şaşırıyorum... hem hevesleniyorum hemde endişeye kapılıyorum,şimdiye kadar 1 kere seyirme gibi bişey yaşadım oda anlık bidaha tık yok... bende hissetmek istiyorum

tekme dedıgımız zaten su ana kadar 3 kere fln oldu cnm her gun olmuyo ama dokunuyo karnıma gazla cok ıyı ayırt edılıyo kısıden kısıye degısıyo..ılk bebek 20.haftada hıssedılır dıyolar da bence sacma cunku aslında 16.haftalarda hıssedılıyo yanı ılk anne olacaklar hıssedıyo ama adını koyamıyolar..ılk bebegı olmayan anneler 16.haftalarda hıssedebılıyosa demekki bızım hıssettıgımız de gaz falan degıl umarm anlatabıldm..adını koyabılenler hıssettm dıyo bu kadar basit

seremciğim kayyumdan haberin varmı geçende morali çok bozuktu garibimin bende kaç gündür giriyorum ama yoğunluktan çok sohbetlere dahil olamıyorum, iş arasında bakmaya çalışıyorum...geçmişide okuyamadım

bende okudukça şaşırıyorum... hem hevesleniyorum hemde endişeye kapılıyorum,şimdiye kadar 1 kere seyirme gibi bişey yaşadım oda anlık bidaha tık yok... bende hissetmek istiyorum

canım senınle aramıza baktınmı sen 17.haftadasın ben 19. haftada olcam yarın endıselenme KİŞİDEN KİŞİYE DEGİŞİR !

Son düzenleme:

iyiymiş canım yanı en son oyle dıyodu soranlara..

eee sende yeni hissetmeye başlamadın sanırım... bizimde merak etmemiz gayet normal diye düşünüyorum

oylede denebılır canım yanı tam anlamıyla ...16+0 dı ılk hıssettıgım 2 haftadır yani..haklısın cnm ama ınsan alısınca daha kotu oluyo yanı oynamadıgı zaman alla alla bı terslık mı var dıyosun az once bnde oldugu gıbıınsallah snde hıssedersın bı an once guzel anniş

ay kızlar bak sımdı kafama takılıyo bugun oglusum oynamıyo yaa nıye ki acep korktum sımdıtatlı yıyorum öksürüyorum tık yok:26:

benimkide az hareket ediyor günde bir iki defa hissediyorum oda çok kuvvetli olmuyor..ama içerde biliyorum sol tarafımda top gibi oluyor bazen..biraz önce sanki kafası geldi elime bir de içerisi kasıldı nedense..zillim benimm..daha o kadar sert değil hareketleri..çok nadir hissediyoruz o yüzden..ama korkma elinle yokla bence bir yerde bir yumulma bir sertlik oluyodur..

ayy betül iyide benim elti olacak daha olmadı ama olacak işte adı betül

karar veremedim seçmem lazım..ooff buda zormuş yaa..

valla anlamadım kız taşlamanı..senin kayananan biraz gıcıktı demiii..salla gitsin yaa benimki de yapıyorda noluyorr..kendi zevkiyle işte ne kadar olursa..bizim aldıklarımız daha önemli canım boşver.

demokan ismnini duymuştum..tarihsel bir anlamı vardı sanırım..

ayy çok üzüldüm ya bütün ailesini kaybetmiş..allah rahmet eylesin..

bende aynı sorunları yaşıyorum canım yanlız değilsin
görken son zamanlarda hem kızlarda hemde erkeklerde kullanılıyor ama ban göre erkek ismi yoğunlukta bu yönde...
beren ise kız ismi...

isim bulamıyorum yaaanapcazzz..ipek nasıl kii...senin kızmıydı..

Son düzenleme:

canım bizim de az kaldı yakında tekmelemelerinden uyuyamıyacağımız günler olacak inşallah endişelenme bak biz senle aynıyız ve benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor ona rağmen arada seğirme ve özellikle yemek yedikten sonra içimde hissettiğim ve tam anlamıyla tarif edemediğim pır pırlar oluyor...ama tekme falan duymadım yada oluyor biz anlamıyoruz

canım benimde anlatmak istediğim aynı şeydi aslında önceden anne olanlar tekmenin hareketin ne olduğunu bildikleri için diğer gaz hareketlerinden çabuk ayırt edebiliyorlar, ne güzel erkenden hissedebiliyorsun ben de yaşıyorum zaman zaman bazı hareketlenmeler(tekme dışında çünkü onun nasıl bir şey olduğunu anlamadım) yakında hepimiz teker teker tam anlamıyla hissedeceğiz

umarım bizde en kısa zamnda senin hissettiğin duyguları hissederiz ... karnımın büyümesi dışında bişey yok henüz bide hareketlerini hissetsek süper olacak

yok canım hiç bilmiyorum..o arada giriyor ve çok durmuyor zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…