- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.121
benimkide az hareket ediyor günde bir iki defa hissediyorum oda çok kuvvetli olmuyor..ama içerde biliyorum sol tarafımda top gibi oluyor bazen..biraz önce sanki kafası geldi elimebir de içerisi kasıldı nedense..zillim benimm..daha o kadar sert değil hareketleri..çok nadir hissediyoruz o yüzden..ama korkma elinle yokla bence bir yerde bir yumulma bir sertlik oluyodur..
ayy betül iyide benim elti olacak daha olmadı ama olacak işte adı betül
karar veremedim seçmem lazım..ooff buda zormuş yaa..
valla anlamadım kız taşlamanı..yapmıyormu kaynooşşş..
demokan ismnini duymuştum..tarihsel bir anlamı vardı sanırım..
ayy çok üzüldüm ya bütün ailesini kaybetmiş..allah rahmet eylesin..
isim bulamıyorum yaaanapcazzz..ipek nasıl kii...senin kızmıydı..
canım bizim de az kaldı yakında tekmelemelerinden uyuyamıyacağımız günler olacak inşallahendişelenme bak biz senle aynıyız ve benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor ona rağmen arada seğirme ve özellikle yemek yedikten sonra içimde hissettiğim ve tam anlamıyla tarif edemediğim pır pırlar oluyor...ama tekme falan duymadım yada oluyor biz anlamıyoruz
canım benimde anlatmak istediğim aynı şeydi aslında önceden anne olanlar tekmenin hareketin ne olduğunu bildikleri için diğer gaz hareketlerinden çabuk ayırt edebiliyorlar, ne güzel erkenden hissedebiliyorsunben de yaşıyorum zaman zaman bazı hareketlenmeler(tekme dışında çünkü onun nasıl bir şey olduğunu anlamadım) yakında hepimiz teker teker tam anlamıyla hissedeceğiz
canım bizim de az kaldı yakında tekmelemelerinden uyuyamıyacağımız günler olacak inşallahendişelenme bak biz senle aynıyız ve benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor ona rağmen arada seğirme ve özellikle yemek yedikten sonra içimde hissettiğim ve tam anlamıyla tarif edemediğim pır pırlar oluyor...ama tekme falan duymadım yada oluyor biz anlamıyoruz
canım benimde anlatmak istediğim aynı şeydi aslında önceden anne olanlar tekmenin hareketin ne olduğunu bildikleri için diğer gaz hareketlerinden çabuk ayırt edebiliyorlar, ne güzel erkenden hissedebiliyorsunben de yaşıyorum zaman zaman bazı hareketlenmeler(tekme dışında çünkü onun nasıl bir şey olduğunu anlamadım) yakında hepimiz teker teker tam anlamıyla hissedeceğiz
benimkide az hareket ediyor günde bir iki defa hissediyorum oda çok kuvvetli olmuyor..ama içerde biliyorum sol tarafımda top gibi oluyor bazen..biraz önce sanki kafası geldi elimebir de içerisi kasıldı nedense..zillim benimm..daha o kadar sert değil hareketleri..çok nadir hissediyoruz o yüzden..ama korkma elinle yokla bence bir yerde bir yumulma bir sertlik oluyodur..
valla anlamadım kız taşlamanı..senin kayananan biraz gıcıktı demiii..salla gitsin yaa benimki de yapıyorda noluyorr..kendi zevkiyle işte ne kadar olursa..bizim aldıklarımız daha önemli canım boşver.
valla anlamadım kız taşlamanı..senin kayananan biraz gıcıktı demiii..salla gitsin yaa benimki de yapıyorda noluyorr..kendi zevkiyle işte ne kadar olursa..bizim aldıklarımız daha önemli canım boşver.
ayyy canım benım kayınvalidemde soruyor herşeyini ölecek nerdeyse heycandan bide ne alsam ne yapsam die kendini yedi bitirdi kadıncağız yazık ona
ben böyle oynayanları duydukça acelecimi davranıyorum ne... bi gün yanlışlıkla doğmuş olan bebişlerin topiğine giripte benimki neden doğmadı dersem şaşırmayın
ben böyle oynayanları duydukça acelecimi davranıyorum ne... bi gün yanlışlıkla doğmuş olan bebişlerin topiğine giripte benimki neden doğmadı dersem şaşırmayın
benimki daha cinsiyetini bile göstermedi kıza benziyo dedi doktor bende bi ümit bakıyorum isimlere... ipekte fena değil ben bide soy ismiylede uyumlu olsun istiyorum yarın birgün mesela doktor avukat öğretmen falan olursa ki inşallah olur ismide şık olsun istiyorum :)
kıza benziyosa kızdır o annesi..
bende çok uzun isim istemiyorum..napcaz bakalım..şöle narin kulağa hoş gelenlerden..
bunu bi kenardaki kağıdıma yazmıştım canım güzel benimde hoşuma gitmişti..artık bunlardan seçip beğenicez heralde..canım bak ben "derin" ismini çok severim düşün bi bence kibar
ben ilk isimlere bakarken EVA ismini çok beğenmiştim anlamı : Havva anlamında, yaratılan ilk kadın... hatta eşimin ismi E benimkide A ile başlıyo... E ve A yani EVA çok hoşuma gitmişti ama kime söylesem beğenmedi
bence degısık guzel bi isim sen begendıysen kımseyı takma kafana canım yaa
ama şimdiye kadar beğenen bi sen birde ben
oy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
sayfalar almış başını gitmiş az okudum ,meserretcim kızın hayırlı olsun .aylin 2 kız 1 erkek maşallah kuzulara oy oy yerim onları ben ya .
ben de yoğundum biraz.3 gün tatil yaptık dinlendik ,enescik havuzdan çıkmadı çok sevdi bir ara size videosunu faceden eklerim inşallah.
hala bavul duruyor o hızla bir de doktora gittik kızımızı gördükminnoşum 250 gram 21 cm olmuş ,artık daha rahatım ,kilom 58 tatilde çok hareketliydim .doktorum plasentamızın tamamen yukarı çıktığını söyledi çok mutlu oldum ,minnoş eli agzında uyumaya hazırlanıyordu .
oruç tutmayacağım ,2 hafta sonra aşımız var tetenoz için gidicem , cinsel ilişkiyi 2 hafta daha yasak sonra serbest dediişte böyle bizden haberler.ben yokken neler oldu okucam bir ara gelim rahat rahat
bu arada ramazanda hurma kesinlikle yemiyorsun diye uyardı beni .
hosgeldınn yoklugun bellı oldu valla=)kızına maasallahoy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
sayfalar almış başını gitmiş az okudum ,meserretcim kızın hayırlı olsun .aylin 2 kız 1 erkek maşallah kuzulara oy oy yerim onları ben ya .
ben de yoğundum biraz.3 gün tatil yaptık dinlendik ,enescik havuzdan çıkmadı çok sevdi bir ara size videosunu faceden eklerim inşallah.
hala bavul duruyor o hızla bir de doktora gittik kızımızı gördükminnoşum 250 gram 21 cm olmuş ,artık daha rahatım ,kilom 58 tatilde çok hareketliydim .doktorum plasentamızın tamamen yukarı çıktığını söyledi çok mutlu oldum ,minnoş eli agzında uyumaya hazırlanıyordu .
oruç tutmayacağım ,2 hafta sonra aşımız var tetenoz için gidicem , cinsel ilişkiyi 2 hafta daha yasak sonra serbest dediişte böyle bizden haberler.ben yokken neler oldu okucam bir ara gelim rahat rahat
eee hep kız annişleri söylüyor isimleri,
hadi birazda erkek anniişleri dökülsün bakalım alternatifler neler..
belki bi adaş çıkar topikten..
canım sen de hoşgeldin :) iyi olmuştur tatil oh ne güzeloy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
hoşgeldin sefalar getirdin canım... tatil gibisi yok valla senin adına sevindim tatlım... bende bu sene oruç tutamayacağım ama keyfi olmadığı için içim rahat, gerçi o kadar tutan arasında nasıl yiyip içiceksek ? cinsel ilişki hep yasakmıydı canım yaaa bizde ilk2 ay yasaktı sonrasındada korunarak haftada 1 dediler... birde hurma neden yasakmış acaba bizdemi yemesek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?