2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol cnm allem ettım kallem ettım oynattım uyuyo muydu neydıen son bol cikolata yedım oksurup yattım sonra hıssettırmeye basladı elımı koydum baya bi vurdu sonra durdu bnde rahatladm..bnmkıde bı kac kere oynuyo cnm ama hıc oynamayınca korktum ıste..

Son düzenleme:

tekmeyı bn ılk yedıgımde bagırmıstım annee dıye cok degısık bı sey bırı karnına hızlıca carpmıs gıbı ama ıcerdenhaberınde olmadıgı ıcın korkuyosun ıste

ben böyle oynayanları duydukça acelecimi davranıyorum ne... bi gün yanlışlıkla doğmuş olan bebişlerin topiğine giripte benimki neden doğmadı dersem şaşırmayın

benimki daha cinsiyetini bile göstermedi kıza benziyo dedi doktor bende bi ümit bakıyorum isimlere... ipekte fena değil ben bide soy ismiylede uyumlu olsun istiyorum yarın birgün mesela doktor avukat öğretmen falan olursa ki inşallah olur ismide şık olsun istiyorum :)

upppssss ikikere olmuş ):

Son düzenleme:
ayyy canım benım kayınvalidemde soruyor herşeyini ölecek nerdeyse heycandan bide ne alsam ne yapsam die kendini yedi bitirdi kadıncağız yazık ona

boş versene yapmasın daha iyi ben istemem açıkcası herşeye karışma hakları olur yapmazlarsa gelip karışamazlar da elimden geldiği kadar kendim yapabilirim bu gün battaniye başladım bebişime daha 6 ay var cinsiyeti netleşsin neler yaparız sen üzülme

ben böyle oynayanları duydukça acelecimi davranıyorum ne... bi gün yanlışlıkla doğmuş olan bebişlerin topiğine giripte benimki neden doğmadı dersem şaşırmayın

ayy çook güldüm delüüüü

oynar oynar merak etme..zaten oynayıncada öle durmadan br hareket olmuyo...ben günde bir kaç defa hissediyorum..zaten oynayınca bu gaz değil bu bebek diyceksin ve korkucaksın sonrada alışıcaksın..oynamayınca korkucaksın..benim gibi

haklısın tatlım çabucak bebeklerimizi duymak,tekmeleriyle iyi olduğunu bilmek istiyoruz ama en geç 2-3 hafta içinde tekmelerini hissedeceğiz allahın ziniyle sen merak etme, aslında ben böyle diyorum ama bende tekmelerini hissetmek istiyorum oğlumun

kıza benziyosa kızdır o annesi..
bende çok uzun isim istemiyorum..napcaz bakalım..şöle narin kulağa hoş gelenlerden..

ben ilk isimlere bakarken EVA ismini çok beğenmiştim anlamı : Havva anlamında, yaratılan ilk kadın... hatta eşimin ismi E benimkide A ile başlıyo... E ve A yani EVA çok hoşuma gitmişti ama kime söylesem beğenmedi

bence degısık guzel bi isim sen begendıysen kımseyı takma kafana canım yaa

oy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
sayfalar almış başını gitmiş az okudum ,meserretcim kızın hayırlı olsun .aylin 2 kız 1 erkek maşallah kuzulara oy oy yerim onları ben ya .
ben de yoğundum biraz.3 gün tatil yaptık dinlendik ,enescik havuzdan çıkmadı çok sevdi bir ara size videosunu faceden eklerim inşallah.
hala bavul duruyor o hızla bir de doktora gittik kızımızı gördük minnoşum 250 gram 21 cm olmuş ,artık daha rahatım ,kilom 58 tatilde çok hareketliydim .doktorum plasentamızın tamamen yukarı çıktığını söyledi çok mutlu oldum ,minnoş eli agzında uyumaya hazırlanıyordu .
oruç tutmayacağım ,2 hafta sonra aşımız var tetenoz için gidicem , cinsel ilişkiyi 2 hafta daha yasak sonra serbest dedi işte böyle bizden haberler.ben yokken neler oldu okucam bir ara gelim rahat rahat

bu arada ramazanda hurma kesinlikle yemiyorsun diye uyardı beni .

eee hep kız annişleri söylüyor isimleri,

hadi birazda erkek anniişleri dökülsün bakalım alternatifler neler..

belki bi adaş çıkar topikten..

hoşgeldin sefalar getirdin canım... tatil gibisi yok valla senin adına sevindim tatlım... bende bu sene oruç tutamayacağım ama keyfi olmadığı için içim rahat, gerçi o kadar tutan arasında nasıl yiyip içiceksek ? cinsel ilişki hep yasakmıydı canım yaaa bizde ilk2 ay yasaktı sonrasındada korunarak haftada 1 dediler... birde hurma neden yasakmış acaba bizdemi yemesek ?

hosgeldınn yoklugun bellı oldu valla=)kızına maasallah bnmde oglum olacak haberın yoktu sanrm
eee hep kız annişleri söylüyor isimleri,

hadi birazda erkek anniişleri dökülsün bakalım alternatifler neler..

belki bi adaş çıkar topikten..

bız furkan dusunuyoruz cnm sız?:89:

canım sen de hoşgeldin :) iyi olmuştur tatil oh ne güzel

canım yersen de çok fazla yeme hurma doğumu kolaylaştırma etkisi var fazla yiyince de erken doğuma neden olabiliyor.daha ayrıntılı bilgi vermek isterdim ama kitabımı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…