2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar keyifler nasill ben hergun giriyorum ama sadece yazdiklarinizi okuyorum ben cok skldim yaaa kociste yok yanimdaa ...... sizler nasilsiniz bakalimm

slm kizlar keyifler nasill ben hergun giriyorum ama sadece yazdiklarinizi okuyorum ben cok skldim yaaa kociste yok yanimdaa ...... sizler nasilsiniz bakalimm

bnmde yook ama gelcek az kaldı11 de gelecek ınsallah gercı o zamanda uykum geldıgı ıcın yuzunu pek goremıyorum ama olsun ben iyim cnm oglusumla sıcaklarla savasıp duruoz

nurgülcüm benim kilomla bebegımın adını yazarmısın cnm kılom 65 oglumun adı furkan olacak ınsallah

cnm ben balon patlamalrını 1 2 hafta önce hissetmeye başlamıştım,ama 2 gündür resmen hareketleri hissediyorum.Bugun sabah tek me mi attı kolu muydu bilmiyorum ama çok net hissettim ve karnımda da belli oldu.20. haftalar diye kesin bişey yok benim doktorum bünyeye göre değişir dedi.Erken de hissedilebiliomuş illa ikinci üçüncü gebelik olması gerekmiomuş erken hissetmek için.

bnmde yook ama gelcek az kaldı11 de gelecek ınsallah gercı o zamanda uykum geldıgı ıcın yuzunu pek goremıyorum ama olsun ben iyim cnm oglusumla sıcaklarla savasıp duruoz

cnm benim kocis 1 de gelecek sen burda sicagi gorr bizde oglusumla tum gun oturuyoruzz turkiyeye donene kadar dana gbi olucamm tek korkum kilo :18:

onlara bişi demek dusmez ki..fıkırlerını soyleyebılrler hosunuza gıderse koyarsınız...

her zaman oyle olmuyo cnmm her kaynana bize dusmez diyip susup kenarda oturmuyor benim kaynanam ben hamile kalmadan once kizin olursa annemin adini koyacam diyodu ama oglan geliyo bakalim ne diyecekler aslinda biliyorum kayin pederin adini koy diyecekler ama ben koymuyacam esime soyledimde ama daha ses cikmadi buyuklerden

slm cnmm guzel isimmis kaynanan ne dedi? bizde dusunduk ama aile buyukleri ne der bilmiyoruz kaynana yanii

allahtan bi sıkıntı olmadan seçtik ben eren ismini çok seviyorum eşim alperen ismini çok seviyor o olsun dedik öyle kaldı başka isimlere bakınca içinden çıkılmıyor bu iyi dedim bende :)

canım benim ben fikirlerini bile sormayacam imalarda bulundular şu olsa bu olsa diye bende bebeğimin ismi hazır dedim cinsiyetini bekliyoruz ismiyle hitap etmek için...hiiiiç kusura bakmasın kimse eşim bile karışmıyo bebeğin ismi senin hakkın diye soramam kimselere

haklısın oyle olmuyo ama sn yanlıs anladın cnm ben zaten o dıyo veya demıyo demedım sadece onlara düşmez dedım ordada agırlıgını esın koysun bence..

Son düzenleme:
orası kac derce ki burası 43 ama hıssedılen 50 derece

burasi suudi arabistan kralligi gunduzleri 55 ustu kimse disari cikmaya cesaret edemiyor hayat gece yasiniyorr benim esim 1 e kadar calisiyor bazi isyerleri sabaha kadar acik gece her yer tiklim tiklim soguk su bile sicak akiyorr

bu arada profıl resmındekı kim?sen misn

burasi suudi arabistan kralligi gunduzleri 55 ustu kimse disari cikmaya cesaret edemiyor hayat gece yasiniyorr benim esim 1 e kadar calisiyor bazi isyerleri sabaha kadar acik gece her yer tiklim tiklim soguk su bile sicak akiyorr

biliyorm orda yasadıgını..aynen burası da oyle sıck akıyo cesmelerdekı su bıle..bırası boyleyse orayı dusunemıyorum allah sabır versn ne diyim

haklısın oyle olmuyo ama sn yanlıs anladın cnm ben zaten o dıyo veya demıyo demedım sadece onlara düşmez dedım ordada agırlıgını esın koysun bence..

sekerrck cnm anladim ben senii bncede kimseye dusmez sonucta ben dogurcam benim cocugum ............. feryadcim bende fikirlerini sormayacam esimle surekli konusuyorum bu konuyu sonradan bi tantana cikarmasinlar basima ama cikacak eminim hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…