- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.141
slm hanımlar bizde oğluşumun adını alperen koymaya karar verdik
slm kizlar keyifler nasillben hergun giriyorum ama sadece yazdiklarinizi okuyorum ben cok skldim yaaa kociste yok yanimdaa ...... sizler nasilsiniz bakalimm
slm hanımlar bizde oğluşumun adını alperen koymaya karar verdik
ay canım bende hala hissetmiyorum bebeğinde sorun yoktur merak etmearada balon patlaması gibi içimde pır pır eden bişey oluyor ama öyle tam anlamıyla hissedemiyorum,tekme attı diyorlar falan ya nasıl anlıyorsunuz ya onu ilk bebekler 20.haftalarda hissedilirmiş tam anlamıyla...
slm cnmm guzel isimmis kaynanan ne dedi? bizde dusunduk ama aile buyukleri ne der bilmiyoruz kaynana yanii
bnmde yook ama gelcek az kaldı11 de gelecek ınsallah gercı o zamanda uykum geldıgı ıcın yuzunu pek goremıyorum ama olsun ben iyim cnm oglusumla sıcaklarla savasıp duruoz
cnm benim kocis 1 de gelecek sen burda sicagi gorr bizde oglusumla tum gun oturuyoruzz turkiyeye donene kadar dana gbi olucamm tek korkum kilo :18:
onlara bişi demek dusmez ki..fıkırlerını soyleyebılrler hosunuza gıderse koyarsınız...
slm cnmm guzel isimmis kaynanan ne dedi? bizde dusunduk ama aile buyukleri ne der bilmiyoruz kaynana yanii
her zaman oyle olmuyo cnmm her kaynana bize dusmez diyip susup kenarda oturmuyor benim kaynanam ben hamile kalmadan once kizin olursa annemin adini koyacam diyodu ama oglan geliyo bakalim ne diyecekler aslinda biliyorum kayin pederin adini koy diyecekler ama ben koymuyacam esime soyledimde ama daha ses cikmadi buyuklerden
her zaman oyle olmuyo cnmm her kaynana bize dusmez diyip susup kenarda oturmuyor benim kaynanam ben hamile kalmadan once kizin olursa annemin adini koyacam diyodu ama oglan geliyo bakalim ne diyecekler aslinda biliyorum kayin pederin adini koy diyecekler ama ben koymuyacam esime soyledimde ama daha ses cikmadi buyuklerden
orası kac derce ki burası 43 ama hıssedılen 50 derece
burasi suudi arabistan kralligi gunduzleri 55 ustu kimse disari cikmaya cesaret edemiyor hayat gece yasiniyorr benim esim 1 e kadar calisiyor bazi isyerleri sabaha kadar acik gece her yer tiklim tiklimsoguk su bile sicak akiyorr
canım benim ben fikirlerini bile sormayacam imalarda bulundular şu olsa bu olsa diye bende bebeğimin ismi hazır dedim cinsiyetini bekliyoruz ismiyle hitap etmek için...hiiiiç kusura bakmasın kimse eşim bile karışmıyo bebeğin ismi senin hakkın diye soramam kimselere
haklısın oyle olmuyo ama sn yanlıs anladın cnm ben zaten o dıyo veya demıyo demedım sadece onlara düşmez dedım ordada agırlıgını esın koysun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?