2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorm orda yasadıgını..aynen burası da oyle sıck akıyo cesmelerdekı su bıle..bırası boyleyse orayı dusunemıyorum allah sabır versn ne diyim

sagol cnm benim ya buraya geldigimden beri gunesi sadece 2 kere gordumm 1 hafta oldu daha disari cikmadim gece yani zor ama alistim artikk en azindan kafam rahat kaynana dirdiri yokk

selam herkeze..Nihayet cimcimemin olucağını öğrendim çok mutlu olduk ailecek.

bi oğlum var birde kızım olması harıka bı duygu.gözüm hep kıyafetlerdee alıyorum ufak tefek

abartmakta istemiyorum ama elimde diiil..

Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor

Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor

Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım

bende 11 ocak 2012 de anne olcam ama daha bebisimin cinsiyeti belli degil. Herkese, Allah bebisini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin,
sevgiler...

gözün aydın canım ne güzel bir erkek bi kız

ayy çok sevindim canım nihayet öğrendin gözün aydın
bende doktordan çıkınca aptal gibi olmuştum sokaklarda yüzümde kocaman bi gülümseme elimde telefon sırayla herkesle mutluluğumu paylaşıyordum

bu arada rüya ve öyküyü çok güzel isimler

selamm
güzeller benim bazen karnımda kasıkta hafif bi ağrı oluyo ve bi dokunuyorum sertleşmiş.. biraz araştırdım kasılma böle oluyomuş... endişeliyim. saatte 4 ve fazlası olursa doktora habervermek gerekiyomuş... inşallah olmaz

Son düzenleme:
canımmm hoşgeldiin
maşallah prensesinee

maşallah bi prenses dahaa :) ve bi kız bi erkek olcak muhteşem ikili :)
hehehee yine diyim ben demiştimmm :82: maşallah prensesee
bende 11 ocak 2012 de anne olcam ama daha bebisimin cinsiyeti belli degil. Herkese, Allah bebisini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin,
sevgiler...
aminn..

Son düzenleme:
canımm burdanda tebrik edeyim...gözün aydın şekerim..bir kokoş daha..kokoşlar külübü kuracağım bende..havalı kızlarımız olurr..bende kızıma isim bulamadım..rüya hoşuma gidiyor eşim beğenmemiştii..öykü çok olcak gibi..bazen bazı isimler patlak veriyor moda gibi..ben de öle istemiyorum..şöle zarif kibar kokoş bir isim istiyorum..bakalım bulacakmıyızz..

canım 3 tane bebek ve hareketleride olabilir mi öyle acaba..:26:

hayırlı olsun canım Rabbim prensesini hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder inşallah benim bu seferde bir kızım olursa adını simay koymayı çok istiyorum henüz cinsiyet belli değil tabide eşimlede hem fikir olursak:)))))hayal isminide çok beğeniyorum gerçekten ama isim seçmek zor iş hakikaten:)))

canım sanmıyorum ya.. yani inşallah öyledir. daha dikkat edicem bakalım, kaç kere olduğuna falan

merhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :)))))))

erkek miydi senin kimle karıştırdım ben
benimkilerin de erkek olan uğraştırdı, dr baya bi baktı :))

Hayyyy kizlar 2010 kiz-2011 erkek-2012 kiz yilii..cogunluk kiz olck gliba.kime duyrsam kizmasaallahhh cnlrimmm..aylin bnmde karin ve kasik agrilarimm girip girip cikio kotu oluoo hayirlisi vakalimm..usutuo olabiliris belkimmm cnmm

gözün aydııınn seninde canım maşallah kızlar geliyor sırayla rabbim sağlıkla hayırlısı ile gelmelerini nasip etsin inşallah..

ayyyy kızlar yarım kaldı yanlışklıkla :)

neyse bukadar ugraştan sonra tabı ben heyecanlandım tansiyonum yükseldı 17ye 9 olmuş bır hafta sabah aksam ölçüp dra söylıycem haftaya tekrar gıdıcem afp testıydı sanırım onu yapıcak öyle yanı öpüyorum hepinizi

Hayyyy kizlar 2010 kiz-2011 erkek-2012 kiz yilii..cogunluk kiz olck gliba.kime duyrsam kizmasaallahhh cnlrimmm..aylin bnmde karin ve kasik agrilarimm girip girip cikio kotu oluoo hayirlisi vakalimm..usutuo olabiliris belkimmm cnmm
kuzu sertleşme de oluyo mu? üşüttüğümü de sanmıyorum ben çokkk sıcak havalar.. gerçi bikaç kez soğuğa yakın ılık duş aldım ama..

canım az tuzlu yemeye çalış yine de, tedbiri bırakma elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…