- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.161
biliyorm orda yasadıgını..aynen burası da oyle sıck akıyo cesmelerdekı su bıle..bırası boyleyse orayı dusunemıyorum allah sabır versn ne diyim
bu arada profıl resmındekı kim?sen misn
selam herkeze..Nihayet cimcimemin olucağını öğrendim çok mutlu olduk ailecek.
bi oğlum var birde kızım olması harıka bı duygu.gözüm hep kıyafetlerdee alıyorum ufak tefek
abartmakta istemiyorum ama elimde diiil..
Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
Şimdi sıra isim bulmakta, favorilerim: Rüya, Hayal, Öykü, Beste
alternatiflere açığım
canımmm hoşgeldiinoy oy naber kızlar nasılsınız bakalım .
sayfalar almış başını gitmiş az okudum ,meserretcim kızın hayırlı olsun .aylin 2 kız 1 erkek maşallah kuzulara oy oy yerim onları ben ya .
ben de yoğundum biraz.3 gün tatil yaptık dinlendik ,enescik havuzdan çıkmadı çok sevdi bir ara size videosunu faceden eklerim inşallah.
hala bavul duruyor o hızla bir de doktora gittik kızımızı gördükminnoşum 250 gram 21 cm olmuş ,artık daha rahatım ,kilom 58 tatilde çok hareketliydim .doktorum plasentamızın tamamen yukarı çıktığını söyledi çok mutlu oldum ,minnoş eli agzında uyumaya hazırlanıyordu .
oruç tutmayacağım ,2 hafta sonra aşımız var tetenoz için gidicem , cinsel ilişkiyi 2 hafta daha yasak sonra serbest dediişte böyle bizden haberler.ben yokken neler oldu okucam bir ara gelim rahat rahat
bu arada ramazanda hurma kesinlikle yemiyorsun diye uyardı beni .
maşallah bi prenses dahaa :) ve bi kız bi erkek olcak muhteşem ikili :)selam herkeze..Nihayet cimcimemin olucağını öğrendim çok mutlu olduk ailecek.
bi oğlum var birde kızım olması harıka bı duygu.gözüm hep kıyafetlerdee alıyorum ufak tefek
hehehee yine diyim ben demiştimmm :82: maşallah prenseseeKızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
Meleğim çiçeğim prensesim, sabahtan beri ağzım kulaklarımda, ayaklarım yere basmıyor
alternatiflere açığım
aminn..bende 11 ocak 2012 de anne olcam ama daha bebisimin cinsiyeti belli degil. Herkese, Allah bebisini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin,
sevgiler...
canımm burdanda tebrik edeyim...gözün aydın şekerim..bir kokoş daha..kokoşlar külübü kuracağım bende..havalı kızlarımız olurr..bende kızıma isim bulamadım..rüya hoşuma gidiyor eşim beğenmemiştii..öykü çok olcak gibi..bazen bazı isimler patlak veriyor moda gibi..ben de öle istemiyorum..şöle zarif kibar kokoş bir isim istiyorum..bakalım bulacakmıyızz..Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
alternatiflere açığım
selamm
güzeller benim bazen karnımda kasıkta hafif bi ağrı oluyo ve bi dokunuyorum sertleşmiş.. biraz araştırdım kasılma böle oluyomuş... endişeliyim. saatte 4 ve fazlası olursa doktora habervermek gerekiyomuş... inşallah olmaz
Kızlarrrrrrrrrrr Kızım oluyor
alternatiflere açığım
canım sanmıyorum ya.. yani inşallah öyledir. daha dikkat edicem bakalım, kaç kere olduğuna falancanımm burdanda tebrik edeyim...gözün aydın şekerim..bir kokoş daha..kokoşlar külübü kuracağım bende..havalı kızlarımız olurr..bende kızıma isim bulamadım..rüya hoşuma gidiyor eşim beğenmemiştii..öykü çok olcak gibi..bazen bazı isimler patlak veriyor moda gibi..ben de öle istemiyorum..şöle zarif kibar kokoş bir isim istiyorum..bakalım bulacakmıyızz..
canım 3 tane bebek ve hareketleride olabilir mi öyle acaba..:26:
Merhabalar annişler iyi geceler
merhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :)))))))
selam herkeze..Nihayet cimcimemin olucağını öğrendim çok mutlu olduk ailecek.
merhabalar iyi geceler annişler
benimde bir oğluşum oluyor :)içimede doğuyordu herkez kız diyordu ama rüyalarımda çıktı kızlar çok güzel bir duygu ağladım çıkınca doktordan
bebişim baya uğraştırdı karnımdan baktı drum bızımkı anası gibi yüzükoyun yatıyor :)))) baya ugraştı sonra dedımkı vajinal muayeneyle baksanız göstermezmı (bu arada bunuda bana kuzenım söylemişti onunda aynısı olmuş) neyse baktı dr baya ugraştı benımki kıpır kıpır nasıl oynuyor drum dediki yandın sen :)))))))
kuzu sertleşme de oluyo mu? üşüttüğümü de sanmıyorum ben çokkk sıcak havalar.. gerçi bikaç kez soğuğa yakın ılık duş aldım ama..Hayyyy kizlar2010 kiz-2011 erkek-2012 kiz yilii..cogunluk kiz olck gliba.kime duyrsam kiz masaallahhh cnlrimmm..aylin bnmde karin ve kasik agrilarimm girip girip cikio kotu oluoo hayirlisi vakalimm..usutuo olabiliris belkimmm cnmm
ayyyy kızlar yarım kaldı yanlışklıkla :)
neyse bukadar ugraştan sonra tabı ben heyecanlandım tansiyonum yükseldı 17ye 9 olmuş bır hafta sabah aksam ölçüp dra söylıycem haftaya tekrar gıdıcem afp testıydı sanırım onu yapıcak öyle yanı öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?