- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.361
doğum öncesi izninde alırsın canım,hem daha vaktimiz var düşünme şimdi bunları.
Evet bol su içmek lazım hele bu havalarda.
Heryer mi böyle sıcak,yoksa burası mı yanıyor?
Alisveris ve oda icin acele etmeyin. Tum test sonuclariniz cikana kadar bekleyin. Bu da en az 6. Ay demek. En dogrusu 7. Ayda baslamak.
Odaya da telas etmeyin, uzunca bi sure bebek sizle uyucak.
Alisveris icin de deneyimlemis biri olarak tavsiyelerde bulunabilirim isteyen arkadaslara.
Belki dr soylemistir ama sakin yuzunuze en yuksek koruma faktorlu krem surmeden disari cikmayin. Sebamed uygun, yoksa kalici lekeleriniz olabilir gebelik dolayisiyla.
biz fazlaca alamıyoruz maalesef cnmmm işte öyle yokyaaa benim öyle söylediğime bakma problem etmiyorummm cnmm cım .
Benim bebişim için zaman ayırmak çok hoşuma gidiyooo ciddi ciddi bana terapi oluyoooo bebeğime küçücük 1 şey alıyorum sanarsın odasını döşemişimmm o günn oooo o kadar rahatlıyorum kiii.
Bizim buraları çok sıcakkk türkiyenin her tarafı yanıyoooo.
canım geçen hafta bende gitmiştim bebeğim dönmedi bir türlü doktor çok uğraştı görmeye ama öksürdüm falan banamısın demedi yatmış sırt üstü keyif yapıyo bizim ki bakalım 2 hafta sonra gösterecek mi :)Gggünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayırlı ramazanlarr arkadaşlarımm.hiç oruç tutacak olan varmıı???????????
Bu arada bebişim yine göstermedi cinsiyetini canlarım herhalde en son benim bebişi öğreneceğizzzzzzzzzz.
günaydın cnmmm. Bende kalktım sahurada eşim birşey yemedi bende onu merak ediyorum hem çok sıcak hem gün çok uzun yaaa.
Bu arada bugün orucu deneyecek olan varmııı aramızdaaa. Ben miniklikten bu yana allah ım kabul ederse tutuyorum ama bugün tutmadımm. Tuhaf oluyorummm ama inan arkadaşım kaltım ilk yaptığım şey bilinçsizce 1 yudum su içtim.
çok doğru aama çoğumuzun ilk bebeği o açıdan dayanamıyor insan
canım geçen hafta bende gitmiştim bebeğim dönmedi bir türlü doktor çok uğraştı görmeye ama öksürdüm falan banamısın demedi yatmış sırt üstü keyif yapıyo bizim ki bakalım 2 hafta sonra gösterecek mi :)
ben tutmayacam canım normalde rahatsızlanıyordum sonra doktor serumla bozuyordu orucumu hele ki şimdi kendimden geçtim bebeğime kıyamam her halimiz onları etkiliyor çünkü ...ama tutmayı çok isterdim
günaydın herkese( arkadaşlar ben çok korkuyorum ya ben de hiç hareket hissetmiyorum bu ay hiç kilo da almadım bu aya kadar 3 kilo almıştım şimdi tık yok kontrolüm de daha haftaya napıcam bilmiyorum
benim de ilk bebegimdi. Dayanirsiniz. Bakin ama almayin derim.
Ne ne kadar gidiyo sayi bakimindan falan da ihtiyaciniz olursa yardimci olurum zamani gelince.
Hayirli hamilelik ve dogumlariniz olsun insallah.
Her gun mutlaka et yiyin ve bol bol bol su icin, simdiden yuruyun bol bol ve mumkunse cd den falan hamilelik yogasi yapin. Ben normal dogum yaptim ve coook faydasini gordum; suyun yuruyusun ve yoganin.
bu hafta 16. haftam ... neden kilo almadığıma taktım kafayı
Canım kilo almamayı takma kafana,ben 18 haftayı bitirdim.Daha 1 kilo aldım.
Hepimizn oluyor böyle kaygıları,bir yerden yakalayıp kaygılanacak bişey buluyoz.
Ben hareketleri erken hissetim die seviniyordum şimdi niye az oldu,bugün oldu,olmadı böyle kaygılanmaya başladım.
zaten erken dönemde saymak mümkün değilmiş.Doktorum bi kaç gün hissetmeyebilirsni bile dedi.
Ama işte gene de insan tedirgin oluyor.Keşke karnımızdan bakıp görebileceğimz bi pencere olsaydı bu döneme özel
günaydın hanımlar ben bugün niyet ettim oğlumda hiç vesaret edememiştim çünkü ayımdaydım geçenyılda emziriyodum ama bugün denicem dedim tüm ramazan tutamam herhalde ama 1-2 gün en azından dayanabilirsem istiyorum
canım benim herkesin bünyesi bir değildir.bende 15+1 im ama 4 kilo aldım kız kardeşim 17 haftalık daha 1 kilo dahi almadı.hekes alacak yada almayacak diye bir şey yokki..takma kafana bebişin sağlıklı olsunda kilo artık ne yapalım biz dikkat ederiz sonuçta gene alıyorsak ozaman yapacak birşey yok değiş mi ama...
benim tahminime gore erkek. Bakalim dogru cikacak mi ?
canım bende akşam çok yorulmustum bekledım senı çıktım sonra yattım senınle aynı gün öğrenicektik ya merak ettim seni benimde oğluşum oluyor güneşim doğucak inşallahcnm iyi geceler yeni geldim eve kusura bakma yok bebbeğimj yaaaa senin bebişşş ??????????????*
meserrettttttt kızın mı oluyor ayy çok şaırdım ve çok sevindim. ben bile alıştırmıştım kendımı senın oğlun olacağına. .çok güzl bi kızın olur emınım..
sehacım senınde prensesin gelıyormuş yanlış okumadıysam. çok çok tebrik ederim
seyyah canım benim oğlum oluyorteşekkürler hayatım
meserret benım kızımın adı da öykü olacak inşallah. rüya ismine de bayıldım.
ramazanda en iyi yemek çorbaymış bende akşama ne yapsam diyee düşünüyorum bildiğimiz değişik çorbaları paylaşsak
Gggünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayırlı ramazanlarr arkadaşlarımm.hiç oruç tutacak olan varmıı???????????
Bu arada bebişim yine göstermedi cinsiyetini canlarım herhalde en son benim bebişi öğreneceğizzzzzzzzzz.
biz fazlaca alamıyoruz maalesef cnmmm işte öyle yokyaaa benim öyle söylediğime bakma problem etmiyorummm cnmm cım .
Benim bebişim için zaman ayırmak çok hoşuma gidiyooo ciddi ciddi bana terapi oluyoooo bebeğime küçücük 1 şey alıyorum sanarsın odasını döşemişimmm o günn oooo o kadar rahatlıyorum kiii.
Bizim buraları çok sıcakkk türkiyenin her tarafı yanıyoooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?