- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.381
canım bende akşam çok yorulmustum bekledım senı çıktım sonra yattım senınle aynı gün öğrenicektik ya merak ettim seni benimde oğluşum oluyor güneşim doğucak inşallah
Canım erişteli mercimek çorbasını deneyebilirsin ben çok severim
kayyumcum benimkide çok uğraştırdı bizi kernımdan baktı göremedi bizimki yüz üstü yatmış popoyu kaldırmışölürüm ona ben sonra vajinal muayene yaptı drum istersen bıdahakıne sende söyle baksın vajınal muayenede gösterdi benimki nasıl kıpır kıpır doktorum dedıkı yandın sen
Kayyumcum aynen bende bebişime birkaç şey alıyorum içim rahatlıyor çok güzel sürekli bakıyorum tekrar katlıyorum birkaç oyuncak aldım onları salonda tutuyorum elimin altında seviyorum sürekli çok güzel canım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap banada bı arkadasım var hemen almaa şimdi alma diyor ben cok üzülüyorum bebeğime bişi olmakmış gibi algılıyorum bu sözleri allahımın izniyle bebeğim benimle kalıcak ve hayırlısıyla dünyaya gelicek yavrum sen içinden nasıl geçiyorsa onu al
canım benim çok sağol içim biraz olsun rahatladı. Doğru söylüyosun çağla şikel evine ultrason cihazı almış hamileliği boyunca çok haklıymış:)))
cnmm yaaa çok sevindimm allah analı babalı büyütsün güneş hııı cnmm bnmmmm onun gibi içini ısıtır inşallah .
Cnm vajinadanda baktı sağolsun ama yok bebiş kapatmışş sağolsun bundan muayne ücreti bile almadı birdaha bakacak oda benden diyooo
vallahi doğru söylüyosun cnmm beni biliyosun kuzum ders verdikce bebişimin çok ihtiyacı olanlarından başlayarak alışveriş ediyorum annem ve ablamda çok deneyimli erkenmi dedim yookk sen saldırmıyosun ki yavaş yavaş alıyosun birde bulmuş gibi olacaksı diyo birde bebiş olunca cnm bebişin istekleri dahada artacak en başta çocuk dr u ücreti dimi. Ben yavaş yavaş alacağım sizlerinde aldıklarından bilgileniyorumm.
Canlarım yaaa özellikle oruç tutanlardan özür dilerimmm.
Doğal portakal suyu markası tavsiye eden varmı ben 1, 2 marka denedimm ama doğal değill resmen katkı kokuyo iğrenç iğrenç. Ben birkaç kez içtiğimi istemiyorum yaa şöyle değişik değişik içeyim diyorum çünkü vücut suyum çok azmış canlarım benim yaaaa.
canım şişelenmiş meyve sularının doğalı olmaz.mutlaka katkı maddesi vardır..
Marketlerden meyveleri al kendin yap.
Ben öyle yapıyorum baştan beri.kırmızı erik -kiraz - vişne-kayısı - şeftali- ne bulursan ne seversen al.yıka doğra tencereye at.şekerini de ekle pişince çekirdekleri çıkar blender dan geçir.mis gibi meyve suyu oluyo..
Doğal portakal suyu markası tavsiye eden varmı ben 1, 2 marka denedimm ama doğal değill resmen katkı kokuyo iğrenç iğrenç. Ben birkaç kez içtiğimi istemiyorum yaa şöyle değişik değişik içeyim diyorum çünkü vücut suyum çok azmış canlarım benim yaaaa.
cnmm yaaa çok sevindimm allah analı babalı büyütsün güneş hııı cnmm bnmmmm onun gibi içini ısıtır inşallah .
Cnm vajinadanda baktı sağolsun ama yok bebiş kapatmışş sağolsun bundan muayne ücreti bile almadı birdaha bakacak oda benden diyooo
vallahi doğru söylüyosun cnmm beni biliyosun kuzum ders verdikce bebişimin çok ihtiyacı olanlarından başlayarak alışveriş ediyorum annem ve ablamda çok deneyimli erkenmi dedim yookk sen saldırmıyosun ki yavaş yavaş alıyosun birde bulmuş gibi olacaksı diyo birde bebiş olunca cnm bebişin istekleri dahada artacak en başta çocuk dr u ücreti dimi. Ben yavaş yavaş alacağım sizlerinde aldıklarından bilgileniyorumm.
kızlar benm bazı sabahlar ani bulantılarım oluyo ve 5 dk yatınca geçio.hergün olmuyo ama.başka benm gibi olan var mı ?neden böyle oluyo acaba fikri olan var mı?:26::26:
kayyumcum merhaba cnm bende senın gibi sorunlar yaşıyorum .benımde oğluşumun daha bişeyı yok yani ufak tefek hiç bişey alamadım sadece bi ayakkabısı,3 çift hazır patik,2 çıtçıtlı badisi,bide teyzesının hediyesı zıbın takımı var önceden işlediğim yelekler falan bukadar canım ama inşallah olacak hepsini yapacaz hem sen ne güzel çalışıyosun yavaş yavaş alırsın böyle daha basit olur ben çalışmıyorumda artık ne zaman kısmet olursa yapacaz bakalım sen kendini hiç üzme
bn çok fazla bulantı yaşamadık allaha şükür ama bikaç haftadır bazen sabah kalkınca özellikle de su içince bişey yemeden önce bulantım oluodu ben boş mideye sıvı aldığımdan oluyo diye düşünüodum.Ama bu gece sahura kalktım normal kahvaltı yaptım 3 gbi ,sabah 9 gibi yine aynı şey oldu bi anda bulandı hemen yattım brz sırtüstü ,geçti şimdi.Bişeyler de yedim şuan bişey yok.Bebek acıkıo ondan mı noluo anlamadımcnm bnm ben hamile kaldığım gnden beri zofer bulantı hapı içiyorum hersabah kusmayla kalkyrm
cnmm edacım inşallah allah sana bol rızk verir güzel kalpli annişimmm bnmmm.
Edacım benimde şöyle sıkıntım var benim işimde ekstar görevlerim olduğundan mhaftada 3 4 gün çok geç çıkıyorumm. Mağazalarda kapanmış oluyo şöyle diyorum eylüle kadar alayım şöyle birşeyler. Haydi hepimize hayırlısı .
Edacım yaaa beniim suyum çok azmışşş dr bana kızmadı biliyor elimden geleni yaptığımı ama iştee azmışşşş içiyorum cnmm yaaa ama nasıl az anlamadım ufffffffffffff
canım exotic doğal diye biliyorum zaten içince de farkı anlıyosun. Internet sitesini ekledim. Kontrol edebilirsin
exotic \ bir ie yilik :)
nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor nevar ne cok ?
Bugün yıne cok sıcak sabah sabah ya..
allah oruc tutanlara ve dısarıda calısanlara yardım etsın.
canım benımkı de bayağı bır uğraştırdı vajinal muayenedede ama ben dedım bugun ögrenicem diye dra tabi açmasaydı göremezdikBenım tansiyonum yükseldı bıde heyecandan heralde bıraz kötü oldum drum dedıkı bır afta sabah aksam ölç haftaya geldıgınde bana yaz ver dedı kontrol altına alalım dedı sımdı cumartesınden berı ölçüyoruz şükür bişi yok ben çok takmışım kafama demekki deli ben Bende hergıttıgımde vermıyorum bı muayene bi kontrol oluyor kontrollerde vermıyorum
canım bende yavaş yavaş alıyorum şimdi liste yapıcam bugün kayyumcum ebebek sitesinden günlük aldım güneşime bugün onuda yazmaya başlıycam tavsiye ederım canım hemde ınternetten alınca0,01 tl ben beğendim çok günlüğü
canım ben artık kendım yapıyorum 4-5 ceşit meyva ne varsa kaynatıyorum az şeker koyuyorum sonra süzgeçten geçiriyorum blendırdan geçirince güzel olmuyor bıraz fazla yapıyorum kavanozlara koyuyorum kahvaltıda öğle akşam yemeklerınde içiyorum canım tavsıye ederım yazmeyvaları bıtmeden yapıp kavanozlara koyup kış içinde saklamak istiyorum iyi olur dene canım istersen ben öncede hiç yapmazdım hamıle kalınca başladım yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?