2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sehacım e bebek sitesi bana göre çok pahalı çünkü burada aynı hatta benze özellikte ürünler yarı fiyatına.senın 0,01 tl dediğini anlayamadım canım :26:

canım havalar çok sıcak, sıcaklarda mide bulantısı yapabilir,
günaydın kızlar herkes teker teker dönmüş, ne güzel forum kalabalıklaştı biraz herkes hoşgeldi.... meserret tatlım kızın olucakmış çok sevindim ama inan bana hep senin oğlun olucakmış gibi geliyordu yanıldım allahım sağlıklı olarak kucağına alacağın günleri gösterir inşallah kızlar bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırmayı planlıyorum ama hava çok sıcak dün eşimle biraz dışarı çıktık bayılıyordum tansiyonum düştü fena halde eve zor geldik bugünde giderken bişey olursa diye korkuyorum 3,5 gibi kapanıyor çünkü öğle sıcağında çıkmam gerekicek bakalım...kendimi iyi hissedersem gideyim,bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış ama tabi ilkel aletlerle

günaydın kızlar,
herkese hayırlı ramanzanlar diliyorum.
nasılsınız bebişler nasıllar bakalım..
gunaydın cnm ıyıyız tatlim sen nasılsın
ben aynıyım
hafta sonu tartıldım hala hıc kg almadıgım gibi
-2 kgdayım
canım benım 15 haftalık canım bebeğim ben en son 3 hafta önce gitmiştim drum tatildeydi 3 haftadır şimdi haftaya birdaha gidicem afs testi yapılacak cinsiyete birdaha bakıcak
15 haftalıkken ogrendın yani cnm
hadi bakalım:) darsısı basımıza

sehacım e bebek sitesi bana göre çok pahalı çünkü burada aynı hatta benze özellikte ürünler yarı fiyatına.senın 0,01 tl dediğini anlayamadım canım :26:

cnm arkadaşım dikkat et cnmmm şöyleee buz gibi ayrana iç cnmmm cımm. Ama kuzum bayağı oldu seninle konuştuk hala kaydını yaptırmamışsınn.cnm hem idrar kan tahlilini ücretsiz ben orda yaptırıyorum.biliyosun ben de özel dr a gidiyorum ilaçlarımı sağolsum aile hekimim hemen yazıyo sigortadan yararlanıyorumj inan .birde yakında biliyosun ilk iğnemizi vululacağız ağustos ayında heşireye ben kan testi yaptırdım hem çok temizler hem de işini iyi yapıyo çok güzel karşılıyorlar 2 ile arkadaş gibi konuşuyorumm.dışarda vurulsan iğneni cnm 50 60 verirsin o paraya yiğenime ciciş alırsın annesii

ay evet ya baya bir ihmal ettim tatlım ama o kadar üşeniyorum ki haklısın canım zaten iğnemi orda yaptırırım neden ayrıca para vereyim ki dediğin gibi oğluma bişeyler alırım canım kan tahlilini niye yapıyorlar ve ne sıklıkla yapıyorlar?

aman canım benim dikkat et sıcaklarda insan çok fena oluyor...ayrıca bende karşıyım bebeğin sürekli kalp atışlarının dinlenmesine.doktoruma bebeğimin kap atışlarını dinletirmisiniz dedim daha bebek küçük bebek için pekte sağlıklı bir durum değil dedi ileride dedi.doktor bile dinletmezken bence sizlerde dinlemeyin.içeri sinyaller gönderiyor çünkü doktor öyle demişti.bebeklerinize allah korusun kendi ellerinizle zarar vermeyin isterseniz...yinede sizler bilirsiniz.bencede ilkel bu aletler...

aile hekimi toplam 3 kez dedi drun yoksa dedi. Eee ben özele gittiğim için özeldeki drum çok anlayışlıı yaptırda nerede olursa olsun diyor tabiii meleğin için hem maddi hem manevii düşün diyoo sağolsum aile hekimi de hiç gocunmuyooo ne zaman tahlil desem hemen yaptırıyo sağolsun bazıları aksi diye duydum. Birde biliyomusun aile hekimim arada bir sık değil beni arıyoo ne durum dasın diyoo.

kusura bakmayın arkadaşlar aranıza girdim ama bahsetmiş olduğunuz iğne tetanoz iğnesi değil mi başka bir iğne yok şu an olmamız gereken

canım benim kendi doktorum bugüne kadara hiç kalp atışı dinletmedi sadece gösterdi açıkçası bende istemedim zararlı olduğunu söylüyorlar...canım sağlık ocaklarındaki dinleme aletleri steteskoba benziyormuş,annemin bile yıllar önce o aletlerle dinleniyormuş karnı,o aletlerin bebeğe zararı olacağını sanmıyorum,bir ucu doktorun kulağında bir ucu senin karnındaymış yani,ultrason gibi değil...

anladım tatlım ben kan ve idrar tahlilini 1 defa yaptım sadece sanırım daha yaptırmam gerekicek benimkide iyi gibiydi sadece 2 defa gittim kendisine ve ilk hamile olduğumu söylemiştim aramaları gerekiyormuş falan ya bunlar aramadı ilgisizmiş herhalde seninki baya iyiymiş canım ne güzel şanslısın

kusura bakmayın arkadaşlar aranıza girdim ama bahsetmiş olduğunuz iğne tetanoz iğnesi değil mi başka bir iğne yok şu an olmamız gereken

evet kuzum ama ben şimdiye dek 5 6 kez kan tahlilide yaptırdım da dışarda yerine hakkımız olan devletten yaptırdım seremcimin de böyle hakkı var niçin boş yere para versinkiii o da çalışıyoo yazık değilmiii.

evet canım 1 yada 2 doz oluyormuşun 20. haftalarda yapılıyormuş, benim doktorum 24. haftalarda falan yaptırıcam sana dedi...aile hekimlerinde ücretsiz yapılıyor canım aklında bulunsun

yok seremcimm senin gittiğin dr un sekreteri yada görevli kimse o devleti bilgilendiriyooo.. Belki daha haber vermemişlerdir.aile hekimine sor bir cnmm. Hem boşver ilgisizsede boşver senin tahlillerini drunun devletiğn ödeddiği ilaçları yazsında gerisi ne üzülme.

selam aylin cimmm ben dinleniyorumm haftasonu denizdeydimm bebeğimi yüzdürdümmm. Sen ne yapıyosunn
oooh süpper canımm, ne iyi yapmışın :) ben de ankara sıcaklarında bunalıyorum
ramazan için kayınvalidemlerde kalmaya karar verdik eşimle, sağolsun oda hazırladı bize, yakındık zaten.. normalde bile yemek yapmak zor gelirken, hem iftar hazırlamak hem sahura kalkmak çokk zor olacaktı, ben tutmazken hem de.. eşim de tek başına tutacaktı, böle bişe düşündük... dün gece yerimi yadırgadım pek uyuyamadım ama bu gece uyurum sanırım... şimdiden uykum geldi

HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE BU ARADAA..

kızlar hayırlı ramazanlarr hepınıze ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebıslerımızı:))

bende mart 2012 annesı olacgım yuce rabbım nasıp ederse :) sızın cınsıyetler bellı olmustur dıye bısey soracagım bugun bısey duydum cınsıyetı hakkında bebek erkenden kalp atısını duyurursa erkek olurmus cunku daha erken canlanırmıs kız bebekten :)) sızce dogrumuuu en kesın cevabı bu topıkten alırım dıye dusundum

bende 6+1 de duydum ılk kalp atısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…