- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.401
slm canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın evet 2 gündür özlellıkle burası yanıyor allah yardım etsin herkese şu bir ay hayırlısıyla geçsin inşallah
canım benımkı de bayağı bır uğraştırdı vajinal muayenedede ama ben dedım bugun ögrenicem diye dra tabi açmasaydı göremezdikbenım tansiyonum yükseldı bıde heyecandan heralde bıraz kötü oldum drum dedıkı bır afta sabah aksam ölç haftaya geldıgınde bana yaz ver dedı kontrol altına alalım dedı sımdı cumartesınden berı ölçüyoruz şükür bişi yok ben çok takmışım kafama demekki deli ben bende hergıttıgımde vermıyorum bı muayene bi kontrol oluyor kontrollerde vermıyorum
canım bende yavaş yavaş alıyorum şimdi liste yapıcam bugün kayyumcum ebebek sitesinden günlük aldım güneşime bugün onuda yazmaya başlıycam tavsiye ederım canım hemde ınternetten alınca0,01 tl ben beğendim çok günlüğü
canım ben artık kendım yapıyorum 4-5 ceşit meyva ne varsa kaynatıyorum az şeker koyuyorum sonra süzgeçten geçiriyorum blendırdan geçirince güzel olmuyor bıraz fazla yapıyorum kavanozlara koyuyorum kahvaltıda öğle akşam yemeklerınde içiyorum canım tavsıye ederım yazmeyvaları bıtmeden yapıp kavanozlara koyup kış içinde saklamak istiyorum iyi olur dene canım istersen ben öncede hiç yapmazdım hamıle kalınca başladım yapmaya
bn çok fazla bulantı yaşamadık allaha şükür ama bikaç haftadır bazen sabah kalkınca özellikle de su içince bişey yemeden önce bulantım oluodu ben boş mideye sıvı aldığımdan oluyo diye düşünüodum.Ama bu gece sahura kalktım normal kahvaltı yaptım 3 gbi ,sabah 9 gibi yine aynı şey oldu bi anda bulandı hemen yattım brz sırtüstü ,geçti şimdi.Bişeyler de yedim şuan bişey yok.Bebek acıkıo ondan mı noluo anlamadım
gunaydın cnm ıyıyız tatlim sen nasılsıngünaydın kızlar,
herkese hayırlı ramanzanlar diliyorum.
nasılsınız bebişler nasıllar bakalım..
15 haftalıkken ogrendın yani cnmcanım benım 15 haftalık canım bebeğim ben en son 3 hafta önce gitmiştim drum tatildeydi 3 haftadır şimdi haftaya birdaha gidicem afs testi yapılacak cinsiyete birdaha bakıcak
canım benımkı de bayağı bır uğraştırdı vajinal muayenedede ama ben dedım bugun ögrenicem diye dra tabi açmasaydı göremezdikbenım tansiyonum yükseldı bıde heyecandan heralde bıraz kötü oldum drum dedıkı bır afta sabah aksam ölç haftaya geldıgınde bana yaz ver dedı kontrol altına alalım dedı sımdı cumartesınden berı ölçüyoruz şükür bişi yok ben çok takmışım kafama demekki deli ben bende hergıttıgımde vermıyorum bı muayene bi kontrol oluyor kontrollerde vermıyorum
canım bende yavaş yavaş alıyorum şimdi liste yapıcam bugün kayyumcum ebebek sitesinden günlük aldım güneşime bugün onuda yazmaya başlıycam tavsiye ederım canım hemde ınternetten alınca0,01 tl ben beğendim çok günlüğü
canım ben artık kendım yapıyorum 4-5 ceşit meyva ne varsa kaynatıyorum az şeker koyuyorum sonra süzgeçten geçiriyorum blendırdan geçirince güzel olmuyor bıraz fazla yapıyorum kavanozlara koyuyorum kahvaltıda öğle akşam yemeklerınde içiyorum canım tavsıye ederım yazmeyvaları bıtmeden yapıp kavanozlara koyup kış içinde saklamak istiyorum iyi olur dene canım istersen ben öncede hiç yapmazdım hamıle kalınca başladım yapmaya
canım havalar çok sıcak, sıcaklarda mide bulantısı yapabilir,
Günaydın kızlar herkes teker teker dönmüş, ne güzel forum kalabalıklaştı biraz herkes hoşgeldi....Meserret tatlım kızın olucakmış çok sevindim ama inan bana hep senin oğlun olucakmış gibi geliyordu yanıldım Allahım sağlıklı olarak kucağına alacağın günleri gösterir inşallah Kızlar bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırmayı planlıyorum ama hava çok sıcak dün eşimle biraz dışarı çıktık bayılıyordum tansiyonum düştü fena halde eve zor geldik Bugünde giderken bişey olursa diye korkuyorum 3,5 gibi kapanıyor çünkü öğle sıcağında çıkmam gerekicek bakalım...kendimi iyi hissedersem gideyim,bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış ama tabi ilkel aletlerle
selamlaaaar
nabıyonuz bakalım :)
cnm arkadaşım dikkat et cnmmm şöyleee buz gibi ayrana iç cnmmm cımm. Ama kuzum bayağı oldu seninle konuştuk hala kaydını yaptırmamışsınn.cnm hem idrar kan tahlilini ücretsiz ben orda yaptırıyorum.biliyosun ben de özel dr a gidiyorum ilaçlarımı sağolsum aile hekimim hemen yazıyo sigortadan yararlanıyorumj inan .birde yakında biliyosun ilk iğnemizi vululacağız ağustos ayında heşireye ben kan testi yaptırdım hem çok temizler hem de işini iyi yapıyo çok güzel karşılıyorlar 2 ile arkadaş gibi konuşuyorumm.dışarda vurulsan iğneni cnm 50 60 verirsin o paraya yiğenime ciciş alırsın annesii
canım havalar çok sıcak, sıcaklarda mide bulantısı yapabilir,
günaydın kızlar herkes teker teker dönmüş, ne güzel forum kalabalıklaştı biraz herkes hoşgeldi....meserret tatlım kızın olucakmış çok sevindim ama inan bana hep senin oğlun olucakmış gibi geliyordu yanıldım allahım sağlıklı olarak kucağına alacağın günleri gösterir inşallah kızlar bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırmayı planlıyorum ama hava çok sıcak dün eşimle biraz dışarı çıktık bayılıyordum tansiyonum düştü fena halde eve zor geldik bugünde giderken bişey olursa diye korkuyorum 3,5 gibi kapanıyor çünkü öğle sıcağında çıkmam gerekicek bakalım...kendimi iyi hissedersem gideyim,bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarmış ama tabi ilkel aletlerle
ay evet ya baya bir ihmal ettim tatlım ama o kadar üşeniyorum kiHaklısın canım zaten iğnemi orda yaptırırım neden ayrıca para vereyim ki dediğin gibi oğluma bişeyler alırım Canım kan tahlilini niye yapıyorlar ve ne sıklıkla yapıyorlar?
ay evet ya baya bir ihmal ettim tatlım ama o kadar üşeniyorum kihaklısın canım zaten iğnemi orda yaptırırım neden ayrıca para vereyim ki dediğin gibi oğluma bişeyler alırım canım kan tahlilini niye yapıyorlar ve ne sıklıkla yapıyorlar?
aman canım benim dikkat et sıcaklarda insan çok fena oluyor...ayrıca bende karşıyım bebeğin sürekli kalp atışlarının dinlenmesine.doktoruma bebeğimin kap atışlarını dinletirmisiniz dedim daha bebek küçük bebek için pekte sağlıklı bir durum değil dedi ileride dedi.doktor bile dinletmezken bence sizlerde dinlemeyin.içeri sinyaller gönderiyor çünkü doktor öyle demişti.bebeklerinize allah korusun kendi ellerinizle zarar vermeyin isterseniz...yinede sizler bilirsiniz.bencede ilkel bu aletler...
aile hekimi toplam 3 kez dedi drun yoksa dedi. Eee ben özele gittiğim için özeldeki drum çok anlayışlıı yaptırda nerede olursa olsun diyor tabiii meleğin için hem maddi hem manevii düşün diyoo sağolsum aile hekimi de hiç gocunmuyooo ne zaman tahlil desem hemen yaptırıyo sağolsun bazıları aksi diye duydum. Birde biliyomusun aile hekimim arada bir sık değil beni arıyoo ne durum dasın diyoo.
kusura bakmayın arkadaşlar aranıza girdim ama bahsetmiş olduğunuz iğne tetanoz iğnesi değil mi başka bir iğne yok şu an olmamız gereken
kusura bakmayın arkadaşlar aranıza girdim ama bahsetmiş olduğunuz iğne tetanoz iğnesi değil mi başka bir iğne yok şu an olmamız gereken
canım benim kendi doktorum bugüne kadara hiç kalp atışı dinletmedi sadece gösterdi açıkçası bende istemedim zararlı olduğunu söylüyorlar...canım sağlık ocaklarındaki dinleme aletleri steteskoba benziyormuş,annemin bile yıllar önce o aletlerle dinleniyormuş karnı,o aletlerin bebeğe zararı olacağını sanmıyorum,bir ucu doktorun kulağında bir ucu senin karnındaymış yani,ultrason gibi değil...
Anladım tatlım ben kan ve idrar tahlilini 1 defa yaptım sadece sanırım daha yaptırmam gerekicekBenimkide iyi gibiydi sadece 2 defa gittim kendisine ve ilk hamile olduğumu söylemiştim aramaları gerekiyormuş falan ya bunlar aramadı ilgisizmiş herhalde Seninki baya iyiymiş canım ne güzel şanslısın
oooh süpper canımm, ne iyi yapmışın :) ben de ankara sıcaklarında bunalıyorumselam aylin cimmm ben dinleniyorumm haftasonu denizdeydimm bebeğimi yüzdürdümmm. Sen ne yapıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?