2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sehacım e bebek sitesi bana göre çok pahalı çünkü burada aynı hatta benze özellikte ürünler yarı fiyatına.senın 0,01 tl dediğini anlayamadım canım :26:

canım haklısın bazı şeyleri pahalı ama kampanyalar oluyor onları takip etmek gereklıydı gecen hafta park yataklar vardı 50tlye düşmüştü ve çok güzeldi. dediğim günlük internetten alınca 0,01 kuruş ama normalde 12 tl bak istersen canım burda bı arkadas söylemıstı bende öyle gördum

bende geçen hafta e-bebekten 2 tane hamile tişörtü aldım "gebe"nin ürünleri...normalde gebede 50 civarı tişörtler ben 10tlye aldım, genelde pahalı ama dediğin gibi indirim günlerini takip etmek lazım keşke günlük de alsaydım oda çıkardı aradan

hayırlı ramazanlar kızlar....

bende bugün niyetsiz bi şekilde orucu deniycem olmassa tutmam sanırım..işyerinde yemek içmekte çok zor ama bakalım kısmet artık..

sebamed sürüp şıkın demişsiniz güneşe....normal nemlendiricisindenmi bahsediyosun hangi ürün o kızlar???

meseret kızın olucakmış gözün aydın,çok güzel bi duygu bende işllh 2 hafta sonra öğreniceğim...

ben böyle şeylere inanmıyorum yaa hergün cinsiyetle ilgili yeni şeyler duyuyoruz ben de 6+4 te duydum bebeğim erkek ama bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. doktorum o gün kalp atışları için çağırmıştı kız da olsa duyacaktık

ben 6+0 da gittim. doktor göremedi kalp atışını. 7+0 da görüldü.. benim de inşallah oğlum olacak. erken canlanma geç canlanma diye birşey olmaz diye düşünüyorum. sonuçta hepsi vaktinde canlanır döllendikten sonra.. bence cinsiyet mevzuunu bu kadar erken düşünme. sonra iyice meraklanmaya başlarsın. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah...

sebamed güneş kremi canım. 50+ faktör kullanıyorum ben. yanında + olanlardan alırsan. çıkmadan 10 dk. önce sürmen yeterli. sadece 50 faktör yazarsa güneşe çıkmadan yarım saat kadar önce sürmelisin.. sebamedin diğer ürünlerini bilmem ama güneş kremi konusunda çok iidir. bana dermatolog önermişti. yıllardır sebamed kullanıyorum. minik minik sivilce filan yapmıyo yüzde...

Kızlarrrrr acillll !!!1moralim çok bozuldu az önce banyoyu temizliyordum ve çekpas kırıldı bileğimi çok küçük kesti kesen yer paslıydı .ne yapmam lazım daha tetanoz aşımı yapılmamıştım 2 hafta sonra demişti hemşire ne yapmalıyım yaaaaa !!!

doktorunu ara ve en yakın sağlık ocağına git. en iyi çözümü uzmanlar sunar. biz ne desek yanlış olabilir...

canım doktorunu ara istersen burada seni net bilgilendirecek bişey söylenmeyebilir veya yanlış bişey söylenebilir....en iyisi doktoruna sor mutlaka...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.
sağlık ocağına git hemen onlar sana gerekeni yaparlar.zaten onlarında tereddütü olursa hastaneye yönlendiriyolar.
ben elimi kesmiştim bardakla 1,5 sene falan önceydi.sağlık ocağı tetanoz aşısını yaptı kesiğe baktı.hastaneye gönderdi beni.bizi aşar dediler..

canım çok geçmiş olsun
malesef bu konu hakkında bilgi sahibi değilim, en doğrusu doktorunu araman ya da sağlık ocağına git yardımcı olacaklardır

Son düzenleme:

Allah razı olsun cnmm...güvenilir bi marka olması çok iyi..kendi kullandıklarım vardı ama emin değildim..şimdi sebamed alıyım içimde rahat eder çok sağol cnm...

cnm geçmiş olsunnnn. Hadi hemen dr unu ara yada sağlık ocağına git

evet canım 1 yada 2 doz oluyormuşun 20. haftalarda yapılıyormuş, benim doktorum 24. haftalarda falan yaptırıcam sana dedi...aile hekimlerinde ücretsiz yapılıyor canım aklında bulunsun

teşekkür ederim kızlar :90:

canım hiçbir şey olmaz kalbini ferah tut doktoruna bilgi ver için rahatlasın

slm kızlar bwn yeni geliyorum topiğnize ocak annesi olacam niş. merak ettiğim bir soru var
harekteleri hissetmeye başladınızmı hissedenler kaçıncı haftada farketmeye başladı
yardımcı olursanız sevinirim

Peki. Haklisin. Bidaha tavsiyede bulunmam.

doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım

doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım

hadi canım...şimdiden geçmiş olsun tatlım... ev kazaları işte,nerden geliceği bilinmiyor dikkat etmemiz lazım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…