- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.421
sehacım e bebek sitesi bana göre çok pahalı çünkü burada aynı hatta benze özellikte ürünler yarı fiyatına.senın 0,01 tl dediğini anlayamadım canım :26:
canım haklısın bazı şeyleri pahalı ama kampanyalar oluyor onları takip etmek gereklıydı gecen hafta park yataklar vardı 50tlye düşmüştü ve çok güzeldi. dediğim günlük internetten alınca 0,01 kuruş ama normalde 12 tl bak istersen canım burda bı arkadas söylemıstı bende öyle gördum
kızlar hayırlı ramazanlarr hepınıze ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebıslerımızı:))
bende mart 2012 annesı olacgım yuce rabbım nasıp ederse :) sızın cınsıyetler bellı olmustur dıye bısey soracagım bugun bısey duydum cınsıyetı hakkında bebek erkenden kalp atısını duyurursa erkek olurmus cunku daha erken canlanırmıs kız bebekten :)) sızce dogrumuuu en kesın cevabı bu topıkten alırım dıye dusundum
bende 6+1 de duydum ılk kalp atısını
kızlar hayırlı ramazanlarr hepınıze ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alırız bebıslerımızı:))
bende mart 2012 annesı olacgım yuce rabbım nasıp ederse :) sızın cınsıyetler bellı olmustur dıye bısey soracagım bugun bısey duydum cınsıyetı hakkında bebek erkenden kalp atısını duyurursa erkek olurmus cunku daha erken canlanırmıs kız bebekten :)) sızce dogrumuuu en kesın cevabı bu topıkten alırım dıye dusundum
bende 6+1 de duydum ılk kalp atısını
hayırlı ramazanlar kızlar....
bende bugün niyetsiz bi şekilde orucu deniycem olmassa tutmam sanırım..işyerinde yemek içmekte çok zor ama bakalım kısmet artık..
sebamed sürüp şıkın demişsiniz güneşe....normal nemlendiricisindenmi bahsediyosun hangi ürün o kızlar???
meseret kızın olucakmış gözün aydın,çok güzel bi duygu bende işllh 2 hafta sonra öğreniceğim...
Kızlarrrrr acillll !!!1moralim çok bozuldu az önce banyoyu temizliyordum ve çekpas kırıldı bileğimi çok küçük kesti kesen yer paslıydı .ne yapmam lazım daha tetanoz aşımı yapılmamıştım 2 hafta sonra demişti hemşire ne yapmalıyım yaaaaa !!!
Kızlarrrrr acillll !!!1moralim çok bozuldu az önce banyoyu temizliyordum ve çekpas kırıldı bileğimi çok küçük kesti kesen yer paslıydı .ne yapmam lazım daha tetanoz aşımı yapılmamıştım 2 hafta sonra demişti hemşire ne yapmalıyım yaaaaa !!!
sebamed güneş kremi canım. 50+ faktör kullanıyorum ben. yanında + olanlardan alırsan. çıkmadan 10 dk. önce sürmen yeterli. sadece 50 faktör yazarsa güneşe çıkmadan yarım saat kadar önce sürmelisin.. sebamedin diğer ürünlerini bilmem ama güneş kremi konusunda çok iidir. bana dermatolog önermişti. yıllardır sebamed kullanıyorum. minik minik sivilce filan yapmıyo yüzde...
kızlarrrrr acillll !!!1moralim çok bozuldu az önce banyoyu temizliyordum ve çekpas kırıldı bileğimi çok küçük kesti kesen yer paslıydı .ne yapmam lazım daha tetanoz aşımı yapılmamıştım 2 hafta sonra demişti hemşire ne yapmalıyım yaaaaa !!!
evet kuzum ama ben şimdiye dek 5 6 kez kan tahlilide yaptırdım da dışarda yerine hakkımız olan devletten yaptırdım seremcimin de böyle hakkı var niçin boş yere para versinkiii o da çalışıyoo yazık değilmiii.
evet canım 1 yada 2 doz oluyormuşun 20. haftalarda yapılıyormuş, benim doktorum 24. haftalarda falan yaptırıcam sana dedi...aile hekimlerinde ücretsiz yapılıyor canım aklında bulunsun
hayatım bnm dr um şimdiye dek yapmadın sporları şimdi başlama diyoooo. Bir de uzman eşliğinde olmadan hiç yapılmamalı istersen böyle şeyler önerme çok de tehlikeli olabilir sende bence cd den yapma bir yere yazıl uzman eşliğinde yap. Ayrıca kişiden kişiye değişiyooo. örneğin benim dr um hala yürümemi istemiyoo ben sordum kaç kez ben komut vermeden yrüme diyoooo. Yoksa ben yürüyüşü çok seviyorum eşimde çok seviyoo dr a hatta sizi bekliyoruz dedi dr um yok daha dedi. Burda bazı arkadaşlar benim gibi kolay gebelik geçirmedi şimdiye dek.
doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?