2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmiş olsun kuzumm üzülme bebişimmm bizde 1 yada 2 hafta olacağız cnmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Hadi sıkma canını güzel annişimmm

Slmm kızlarr :92:
çok ilginç ama ben bu gün kendimi iyi hissediyorum uzun bi aradn sonra iyi geçti günün yarısı çok şükür

Kızlar alıntı yapmadım, tebrik eden herkese çok teşekkürler, 16. haftamda öğrenmiş oldum, doktor, ihtimal tahmin falan demedi kesin kız dedi
Ama şimdi şirkette herkes çok da heveslenme yok işte bilmemkime 6. aya kadar kız demişler erkek çıkmış v.s. falan filan bişeyler söyleyip kafamı karıştırdılar, sanırım en iyisi fazla havaya girmemek

gir havaya güzelim gir bende pek bi havalardayım kızım olucak diye ama her nedense aldım her şeye elim ya beyaza gidiyo yada sarıya ne iş anlamadım

cnmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm. Meserretcimmmm benim bebiş göstermedi cnmmm yaaaa yine cmrt si gideceğimmmm

cnmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm. Meserretcimmmm benim bebiş göstermedi cnmmm yaaaa yine cmrt si gideceğimmmm

bence senin kızın olucak cnm pıtışını saklayanlar çogunlukla kız çıkıyo benimde baştan göstermemişti sonra bol su bol bol çikolota bide öksürü bombardımanı çocuk içerde laz havası oynuyodu resmen hoppa deyip bacanı açtıgında doktor gördü kutusunu

canım tebrik ederim , ikili testteki serbest beta hcg değerin kaçtı canım 50 nin üstündeyse kız diyorlar ya çok merak ediyorum

kızlarrrrrrrrrrr benimde kızçem geliyoooooooooooooo az önce dr geldim arkadşımla gittik ondada kız boy 20cm klo 170 gr

gir havaya güzelim gir bende pek bi havalardayım kızım olucak diye ama her nedense aldım her şeye elim ya beyaza gidiyo yada sarıya ne iş anlamadım

Canım ya, ben de sizden heveslenip bikaç parça bişey alayım dedim ama elim hiçbirşeye gitmedi, bütün gün alış veriş merkezinde bebek mağazalarını dolaşıp bir çöp bile almadan çıktım, niye böyle oldum bilmiyorum :44:

benimki fırıl fırıldı yine, doktor kız bebek bu dedi, benim içimden de hep kız geçiyordu son dönemde, ama şimdi arkadaşlar içime bir kuşku düşürdü, en iyisi geç öğrenmek, geç olsun kesin olsun

begenemiyosun dimi bende önceden onu alırım bunu alırım diyodum haydi çocuk belli oldu aldıklarım sayılı yani dedigin gibi bakıp geçiyorum çogu şeyi

canım tebrik ederim , ikili testteki serbest beta hcg değerin kaçtı canım 50 nin üstündeyse kız diyorlar ya çok merak ediyorum

Benim afacan ensesini ölçtürmediği için 2li test yaptıramamıştık, o yüzden bilmiyorum hcg mi. gerçi doktor kesin kız dedi ama kız dendiğinde yanılma çok olabiliyormuş, aklımda şüphe kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…