- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.441
doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım
doktorumu aradım hemen git aşını yapıl dedi sağlık ocağını aradım hemşire 20.haftadan sonra ama hemen gel yapalım dedi gidiyorum şimdi hepinize teşekkürler dua edin canlarım
kızlar göğüslerim çok kaşınıyor dokununcada acıyor napim bilemedim sizdede böyle olan varmı bilgi verirseniz sevinirim
kızlar göğüslerim çok kaşınıyor dokununcada acıyor napim bilemedim sizdede böyle olan varmı bilgi verirseniz sevinirim
Kızlar alıntı yapmadım, tebrik eden herkese çok teşekkürler, 16. haftamda öğrenmiş oldum, doktor, ihtimal tahmin falan demedi kesin kız dedi
Ama şimdi şirkette herkes çok da heveslenme yok işte bilmemkime 6. aya kadar kız demişler erkek çıkmış v.s. falan filan bişeyler söyleyip kafamı karıştırdılar, sanırım en iyisi fazla havaya girmemek
kızlar alıntı yapmadım, tebrik eden herkese çok teşekkürler, 16. Haftamda öğrenmiş oldum, doktor, ihtimal tahmin falan demedi kesin kız dedi
Ama şimdi şirkette herkes çok da heveslenme yok işte bilmemkime 6. Aya kadar kız demişler erkek çıkmış v.s. Falan filan bişeyler söyleyip kafamı karıştırdılar, sanırım en iyisi fazla havaya girmemek
cnmm selammm uclarımı kuzummm yoksa genelmii
cnmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm. Meserretcimmmm benim bebiş göstermedi cnmmm yaaaa yine cmrt si gideceğimmmm
gir havaya güzelim gir bende pek bi havalardayım kızım olucak diye ama her nedense aldım her şeye elim ya beyaza gidiyo yada sarıya ne iş anlamadım
Kızlar alıntı yapmadım, tebrik eden herkese çok teşekkürler, 16. haftamda öğrenmiş oldum, doktor, ihtimal tahmin falan demedi kesin kız dedi
Ama şimdi şirkette herkes çok da heveslenme yok işte bilmemkime 6. aya kadar kız demişler erkek çıkmış v.s. falan filan bişeyler söyleyip kafamı karıştırdılar, sanırım en iyisi fazla havaya girmemek
Benim de çok acıyor dokunamıyorum ama kaşıntı yok henüz canım
olsun lelosummmm neyi beğeniyosannn sen al kuzuuuuummm.sağlıcaklaaaa
gir havaya güzelim gir bende pek bi havalardayım kızım olucak diye ama her nedense aldım her şeye elim ya beyaza gidiyo yada sarıya ne iş anlamadım
cnmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm. Meserretcimmmm benim bebiş göstermedi cnmmm yaaaa yine cmrt si gideceğimmmm
kızlarrrrrrrrrrr benimde kızçem geliyoooooooooooooo az önce dr geldim arkadşımla gittik ondada kız boy 20cm klo 170 gr
Canım ya, ben de sizden heveslenip bikaç parça bişey alayım dedim ama elim hiçbirşeye gitmedi, bütün gün alış veriş merkezinde bebek mağazalarını dolaşıp bir çöp bile almadan çıktım, niye böyle oldum bilmiyorum :44:
canım tebrik ederim , ikili testteki serbest beta hcg değerin kaçtı canım 50 nin üstündeyse kız diyorlar ya çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?