2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalık senin bebiş ben 16. haftaya girdim hiç büyümedi göğüslerim bu ara kaşıntı var dokunsam acıyo damarlar çok görünüyo bide bu ara bunlar var yoğun şekilde

ben de 16. haftanın içindeyim bu haftalarda süt damarları sütle dolmaya başladığından dolayı bu tip belirtiler normalmiş canım

aslında pembelerde gözümde ya kız degilse diye elim beyaza sarıya gidiyo kızz

anladımm cnnmmm peki ne zaman gideceksin bir daha kine huzursuzsan bekle kuzummm. Bir kez daha duyarsan huzurlu olur o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızımızsaaaa salırırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pembişlereeeeeeeeeeeee

Ben şimdi kalkıp eşimi arasam cnm ben bu gün kendimi çok iyi hissediyorum hiç bi yerimde agırmıyo desem valla adamcazım küt diye bayılır sıcaktan oruçtan degil ama benden bunları duydugu için fenalarış adamcazım

MESERET bence her söylenene kulak asma binde bir oluyomuş o olaylar..hiç hevesini kırma cnm..kesin demiş işte ötesi yok :)) gönlünüzde ne vardı bu arada???

cnm bence kızdır,erkek olsa çoktan görünürdü :) bana bak nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyeti biliyorum erkekler daha çbk belli oluyo snnki zaten geç oldu bence kız

daha çok uçları geneli okadar fazla değil kahverengi kısım

demek yavaş yavaş büyüyor cnmmm . Iç çamaşırın yarımsa dikkatli yat gece benim bir tene yarımdı ertesi gün acıdı tam kavrayanları kullanıyorum normal kuzumm yaaa dahada acıyacakmış krem kullanıyomusun ben karnıma kullanıyorum açıkcası göğsüme başlamadımm. Başlayacağım sende başla istersen cnmm.

banada öyle geliyooo lellosummm. Haydi hayırlısıı. Bu cmtsi inşallah .

Lelosumm çikolata yedimm giderken su içtim yolda dr a vardık yine içtimm yokkkkkkkkkkkkkkkk göstermedii .

2 defa kız dedi zaten % 99 kız dedi eşimde ne zaman % 100 belli olur o zaman gelelim dedi doktor gülmeye başladı dogsun bakıcaz o zmaan % 100 ü söyleye bilirim dedi . 20 sinde kontrolüm daha çok var .

kızlar bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı mide yanması olur fln diolar böyle bişey duydunuz mu? O kdr bulantım olmadı en olacağı zamanlarda..Şimdi haftada bikaç kez ani bulantı oluyo çok mağdurum

Son düzenleme:
begenemiyosun dimi bende önceden onu alırım bunu alırım diyodum haydi çocuk belli oldu aldıklarım sayılı yani dedigin gibi bakıp geçiyorum çogu şeyi

Beğenmedim, içimden gelmedi, bi de yazlıklar var şimdi, yaza boyu kilosu ne olacak bilmiyoruz ki, mesela ben 4.5 kilo doğmuşum, 3 aylıkken annem 1 yaş giysisi giydirmiş, benim çocuğumun da bana çekme ihtimali var

südyenle uyuyamam zaten ben en rahat bi atlet tarzı bi geceliğim var onu giyip yatıyorum başka türlü rahatsız oluyorum karnıma göğüslerime zeytinyağı içeren bebe yağı sürüyorum her akşam yatmadan önce

banada öyle geliyooo lellosummm. Haydi hayırlısıı. Bu cmtsi inşallah .

Lelosumm çikolata yedimm giderken su içtim yolda dr a vardık yine içtimm yokkkkkkkkkkkkkkkk göstermedii .

su iç çikolata yee bide masaya yatmadan öksür demişti burdan arkadaşlar bana yaptım valla eller kollar fıldır fıldır sallanıyodu. Bu defa gösterir inşallah cnm her şey gönlünce olsun

Beğenmedim, içimden gelmedi, bi de yazlıklar var şimdi, yaza boyu kilosu ne olacak bilmiyoruz ki, mesela ben 4.5 kilo doğmuşum, 3 aylıkken annem 1 yaş giysisi giydirmiş, benim çocuğumun da bana çekme ihtimali var
bnm de eşim 5 kg fln doğmuş ,bizim bebek de 10 gün önden gidio böyle bi ihtimal bende de var

Bu konuda tecrübeliyim cnm mide bulantısı degilde yanması çok olur . Son aylara dogru olur bu saçlanma bebekte ama ben şimdiden mide ilacı kullanıyorum yemeklerden sonra içtimi şurubumu hiç bi şey kalmıyo mide yanman başladımı sölersin doktoruna yazar sana mide ilacı

S.a hanımlar nasılsınız hayırlı ramzanlarınız olsun inşallah bir kaç gündür özelikle akşamları karnım feci çekilde geriliyor yürümekte bile zorlanıyorum sanki içimdeki damarları çekiyorlar feci acıyor el değdircek gibi değil resmen bir davul aynı durumda olanlar varmı belimde aynı durumdaaa

su iç çikolata yee bide masaya yatmadan öksür demişti burdan arkadaşlar bana yaptım valla eller kollar fıldır fıldır sallanıyodu. Bu defa gösterir inşallah cnm her şey gönlünce olsun

haftama ve göstermemesine göre ben kıza yorum yapıyorummm. Artık içime kız doğuyorrrrrrrr.

yanmayı çok duydum canım 20.haftalardan itibaren oluyormuş ama bulantıyı bilemiyorum

bana cevap verecek yokmu ya

Ben hissediyorum cnm,bikaç haftadır baloncuk patlıo gibi oluodu içimde , bi de kütle olarak hissediodum.Ama bikaç gündür tamamen hissediyorum kıpırdıyo,eli kolu fln çarpıo karnımda belli oluyo,hatta şuanda da hareket edio içimde yazarken.Sata göre 16+6 usg ye göre 18+1 im belki brz byük olduğu için hissedio olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…