- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.461
kaç haftalık senin bebiş ben 16. haftaya girdim hiç büyümedi göğüslerim bu ara kaşıntı var dokunsam acıyo damarlar çok görünüyo bide bu ara bunlar var yoğun şekilde
aslında pembelerde gözümde ya kız degilse diye elim beyaza sarıya gidiyo kızz
Benim afacan ensesini ölçtürmediği için 2li test yaptıramamıştık, o yüzden bilmiyorum hcg mi. gerçi doktor kesin kız dedi ama kız dendiğinde yanılma çok olabiliyormuş, aklımda şüphe kaldı şimdi
Benim afacan ensesini ölçtürmediği için 2li test yaptıramamıştık, o yüzden bilmiyorum hcg mi. gerçi doktor kesin kız dedi ama kız dendiğinde yanılma çok olabiliyormuş, aklımda şüphe kaldı şimdi
daha çok uçları geneli okadar fazla değil kahverengi kısım
ben de 16. haftanın içindeyim bu haftalarda süt damarları sütle dolmaya başladığından dolayı bu tip belirtiler normalmiş canım
bence senin kızın olucak cnm pıtışını saklayanlar çogunlukla kız çıkıyo benimde baştan göstermemişti sonra bol su bol bol çikolota bide öksürü bombardımanı çocuk içerde laz havası oynuyodu resmendeyip bacanı açtıgında doktor gördü kutusunu
anladımm cnnmmm peki ne zaman gideceksin bir daha kine huzursuzsan bekle kuzummm. Bir kez daha duyarsan huzurlu olur o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızımızsaaaa salırırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pembişlereeeeeeeeeeeee
begenemiyosun dimi bende önceden onu alırım bunu alırım diyodum haydi çocuk belli oldu aldıklarım sayılı yani dedigin gibi bakıp geçiyorum çogu şeyi
slm kızlar bwn yeni geliyorum topiğnize ocak annesi olacam niş. merak ettiğim bir soru var
harekteleri hissetmeye başladınızmı hissedenler kaçıncı haftada farketmeye başladı
yardımcı olursanız sevinirim
demek yavaş yavaş büyüyor cnmmm . Iç çamaşırın yarımsa dikkatli yat gece benim bir tene yarımdı ertesi gün acıdı tam kavrayanları kullanıyorum normal kuzumm yaaa dahada acıyacakmış krem kullanıyomusun ben karnıma kullanıyorum açıkcası göğsüme başlamadımm. Başlayacağım sende başla istersen cnmm.
banada öyle geliyooo lellosummm. Haydi hayırlısıı. Bu cmtsi inşallah .
Lelosumm çikolata yedimm giderken su içtim yolda dr a vardık yine içtimm yokkkkkkkkkkkkkkkk göstermedii .
bnm de eşim 5 kg fln doğmuş ,bizim bebek de 10 gün önden gidio böyle bi ihtimal bende de varBeğenmedim, içimden gelmedi, bi de yazlıklar var şimdi, yaza boyu kilosu ne olacak bilmiyoruz ki, mesela ben 4.5 kilo doğmuşum, 3 aylıkken annem 1 yaş giysisi giydirmiş, benim çocuğumun da bana çekme ihtimali var
kızlar bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı mide yanması olur fln diolar böyle bişey duydunuz mu? O kdr bulantım olmadı en olacağı zamanlarda..Şimdi haftada bikaç kez ani bulantı oluyo çok mağdurum
su iç çikolata yee bide masaya yatmadan öksür demişti burdan arkadaşlar bana yaptım valla eller kollar fıldır fıldır sallanıyodu. Bu defa gösterir inşallah cnm her şey gönlünce olsun
kızlar bebeğin saçı çıkarken de mide bulantısı mide yanması olur fln diolar böyle bişey duydunuz mu? O kdr bulantım olmadı en olacağı zamanlarda..Şimdi haftada bikaç kez ani bulantı oluyo çok mağdurum
bana cevap verecek yokmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?