2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

MESERET bence her söylenene kulak asma binde bir oluyomuş o olaylar..hiç hevesini kırma cnm..kesin demiş işte ötesi yok :)) gönlünüzde ne vardı bu arada???

ne bileyim ya, benimkine annem ve ben dışında herkes erkek diyordu, hala da kız değil bu bebek, erkek diyolar caım açıkcası ben kız-erkek farketmez diyordum ama kızlar daha bir şirin geliyordu, eşim de 4 kızkardeşi olduğundan olsa gerek erkek istiyordu sanki, ama söylemiyordu

cnm bence kızdır,erkek olsa çoktan görünürdü :) bana bak nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyeti biliyorum erkekler daha çbk belli oluyo snnki zaten geç oldu bence kız

Doktorum da kız bebek bu dedi, ben kesin mi dedim, pipisi yok, pipisi olmadığına göre kesin kızdır dedi

Beğenmedim, içimden gelmedi, bi de yazlıklar var şimdi, yaza boyu kilosu ne olacak bilmiyoruz ki, mesela ben 4.5 kilo doğmuşum, 3 aylıkken annem 1 yaş giysisi giydirmiş, benim çocuğumun da bana çekme ihtimali var

Valla ben çıkacak sıpamın kilosunu yazıyorum buraya 3 kilodan bir gram fazla olmaz bizde yok öle kilolu çocuk oğlumda 32 kilo aldım çocuk çıka çıka 2,950 gr. dogdu . Ablamın kilerde öle kız kardeşiminkide öle buda en fazla 3 kilo olur yani biz kiloları kendimize alıyoruz

yanmayı çok duydum canım 20.haftalardan itibaren oluyormuş ama bulantıyı bilemiyorum

Geçen gittiğimde sordu doktor var mı bulantı yanma yok dedim o zaman yoktu.Bi de sürekli olmuyo yani dün hiçbişeyim yoktu bugun sabah oldu yattım brz geçti ama şuanda yanmam var biraz.

canım bu kızsa erkek olma durumu gibi şeyler hem nadiren oluyor hem de erken haftalarda söylenince böyle hatalar olabiliyor. sen öğrenilmesi gerektiği zamanda öğrendin sanmıyorum ben bi sürprizle karşılaşacağını. ben öğrendiğim günden beri bişeyler alıyorum hep erkeğe yönelik kız olrsa bu saatten sonra elimde patlar artık

ya bende hissetmek istiyorum aslında seninde dediğin gibi arada baloncuk patlar gibi bişeyler oluyo ama çözemiyorum bi türlü nette okuduğum kadarıyla 18-22. haftalar da başlıyomuşsun hayırlısı bakalım inş. bende tam anlamıyla hissederim en kısa zamanda ve rahatlarım :)) ben elimi hafif bastırınca sanki kalbini hissediyorum diyorum ama onuda çözemedim :))) kendi damarlarım diye :)))))

arkadaşlar bu miğde yanması 7-8 aylarda başlar ama bu halk arasında her ne kadar bebk saçlanıyor densede aslında kesinlikle saçtan değil beni bu konuda doktorum kızıma hamileyken bilgilendirmişti.bebek büyüdükçe iç organlarımızın yeride değişiyor.miğdede ister istemez yukarı doğru sıkışıyor bu sıkışma miğdenin işlevini tam olarak yerine getirmekte zorlandoğı için yanma ve sancı oluyor.ozamanlar bana gaviskon diye bir ilaç vermişti bayağı rahatlatmıştı.düzenli kulllanmak lazım tabi...kesinlikle saçla alakalı değil yani...

Karnımız büyümeye çalışıyo ondan bu belirtiler sen bide bana sor agrılar başladımı napçamı şaşırıyorum . Hele göbegimin altındaki o çıkıntıya bi giriyo o zaman ayaga bile kalkamıyorum sancıdan yukarlarda kıpırdanmaya başladımı heh düzeldi diye kalkıyorum

aynı haftadaymışız ve ben de 1 hafta 10 gündür belli belirsiz bişeyler hissediyorum. böyle bişeyler oluyor ama ne olduğunu bile tarif edemiyorum
bi de sabah kahvaltıdan sonra uzandım mesela karnımın bazı bölgeleri hafif hafif inip kalkıyordu sanki eşimle hayretle baktık ama o esnada bişe hissetmiyoum
o dediğin kalp atışı gibi olanı da hep fark ediyorum ama neye yorcağımı bilemiyorum :))))

bana cevap verecek yokmu ya

canım ben 16+4 de tam anlamıyla hissetmeye başladım. bugünlerde artık sayabiliyorum hareketlerini. hergün daha çok hissediyorum. elle ve dışarıdan bakınca gözle de anlaşılıyor, ama herkeste farklı olabilirmiş. hissetmiyorsan da hiç kafana takma. o illa ki hareket ediyordur...

nerdeyse tüm gün göbeğim açık geziyorum,elim göbeğimde hadi bişey hissederim diye...ama ben sadece balon patlamalarını hissediyorum canım eskiden de oluyordu ama buara sıklaştı yemek yerken ve yemek yedikten sonra oluyor genelde.... benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyor ama el kol çarpması oluyor mu acaba diyorum, bakıyorum, hissetmeye çalışıyorum

cnm zaten sürekli olmuyo bunlar, ben genelde sabah ve akşam hissediyorum,Sen de yemek ye,tatlı dondurma gibi bişeyler ye aradan geçsin bi 20 dk fln snra iyice dinle

ayy şimdi arkadaşımla onun tartışmasını yapıyorum 14 haftalık hissediyorum diyor doktoruda hisede bilirsin demiş bu doktorları anlamıyorum çoğu 20. haftada ilk anne adayları anca hisseder diyor böyle diyincede surat yaptı bana bende hissediyorsan mutlu ol dedim onca yıl okumuşlar doktor bilmiycekte kim bilicek ya kafam karıştı iğce :82:

ben de geçen hafta bir kaç defa çok net hissetmiştim,şimdi belli belirsiz emin olamadığım şeyler hissediyorum.Doktorum bu haftalarda ilk gebelik için çok net hissedilmez belli belirsiz olur demişti.
20-22 haftadan sonra net hissedersin,hissetmemen imkansız olur dedi.şimdi o haftalrı bekliyom şöyle emin olarak hissetmeyi acaba demeden hah işte hareket etti demek istiyom.
Yok bu seyirme,bu hareket yoksa bağırsak hareketi mi tereddütünü yaşamadan,emin olarak hissetmeyi nasip etsin Allahım.

bnm de eşim 5 kg fln doğmuş ,bizim bebek de 10 gün önden gidio böyle bi ihtimal bende de var

Sen de ona göre çok minik şeyler alma bari, ben de karar verdim giysilerini fazla almicam, eşim 2.5 kilo doğmuş ben 4.5 yani kime çeker belli değil bana çekerse tosuncuğa yaz geldiğinde 1.5 yaş elbiseleri giydirmem gerekebilir, aldığım 6-9 ay yazlıkları da elimde patlar

Ne güzel rahatlatıyosunuz canım ya, bu şirket baykuşları sabah sabah canımı sıktı, heveslenme, bişey alma falan diye
Hoş yukarıda anlattığım nedenlerle ben de fazla abartmayı düşünmüyorum ama bir patik - çorap v.s. almak bile iyi hissetttiriyor.

yanmayı çok duydum canım 20.haftalardan itibaren oluyormuş ama bulantıyı bilemiyorum

kardeşim taa ne zaman demişti saçlı çirkin bebek gördüm rüyamda snnki öyle olacak diye başladı saçları çıkmayaaa :) resmi de zaten uzaylıya benzio rüyası çıktı kardeşimin

cnm onunla ilgili de olabilir.Devam ederse artık doktora sorarım belki bi ilaç fln verir ya da ben vitamin ilacıma geri dönücem o bana iyi geliodu.Brz önce de içtim hatta

Geçen gittiğimde sordu doktor var mı bulantı yanma yok dedim o zaman yoktu.Bi de sürekli olmuyo yani dün hiçbişeyim yoktu bugun sabah oldu yattım brz geçti ama şuanda yanmam var biraz.

Cnm gaviscon surup al ic.5tl ve hamilleikte kullanimi serbest .bnm de oldu ve drum onu vermisti..sabah ogle aksam al dedi ama ben oldukca ictim

sağlıklı olsunlarda içimde olup biten herşeye rağzıyım diye bilirim her nekadar zorlansada insan bir mutluluk oluyor insanda değişik sevinçler ya dünyada en güzel şeylerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…