- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.481
bana cevap verecek yokmu ya
MESERET bence her söylenene kulak asma binde bir oluyomuş o olaylar..hiç hevesini kırma cnm..kesin demiş işte ötesi yok :)) gönlünüzde ne vardı bu arada???
cnm bence kızdır,erkek olsa çoktan görünürdü :) bana bak nerdeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyeti biliyorumerkekler daha çbk belli oluyo snnki zaten geç oldu bence kız
Beğenmedim, içimden gelmedi, bi de yazlıklar var şimdi, yaza boyu kilosu ne olacak bilmiyoruz ki, mesela ben 4.5 kilo doğmuşum, 3 aylıkken annem 1 yaş giysisi giydirmiş, benim çocuğumun da bana çekme ihtimali var
Bu konuda tecrübeliyim cnm mide bulantısı degilde yanması çok olur . Son aylara dogru olur bu saçlanma bebekte ama ben şimdiden mide ilacı kullanıyorum yemeklerden sonra içtimi şurubumu hiç bi şey kalmıyo mide yanman başladımı sölersin doktoruna yazar sana mide ilacı
yanmayı çok duydum canım 20.haftalardan itibaren oluyormuş ama bulantıyı bilemiyorum
ne bileyim ya, benimkine annem ve ben dışında herkes erkek diyordu, hala da kız değil bu bebek, erkek diyolarcaım açıkcası ben kız-erkek farketmez diyordum ama kızlar daha bir şirin geliyordu, eşim de 4 kızkardeşi olduğundan olsa gerek erkek istiyordu sanki, ama söylemiyordu
Doktorum da kız bebek bu dedi, ben kesin mi dedim, pipisi yok, pipisi olmadığına göre kesin kızdır dedi
Geçen gittiğimde sordu doktor var mı bulantı yanma yok dedim o zaman yoktu.Bi de sürekli olmuyo yani dün hiçbişeyim yoktu bugun sabah oldu yattım brz geçti ama şuanda yanmam var biraz.
Ben hissediyorum cnm,bikaç haftadır baloncuk patlıo gibi oluodu içimde , bi de kütle olarak hissediodum.Ama bikaç gündür tamamen hissediyorum kıpırdıyo,eli kolu fln çarpıo karnımda belli oluyo,hatta şuanda da hareket edio içimde yazarken.Sata göre 16+6 usg ye göre 18+1 im belki brz byük olduğu için hissedio olabilirim.
Bu konuda tecrübeliyim cnm mide bulantısı degilde yanması çok olur . Son aylara dogru olur bu saçlanma bebekte ama ben şimdiden mide ilacı kullanıyorum yemeklerden sonra içtimi şurubumu hiç bi şey kalmıyo mide yanman başladımı sölersin doktoruna yazar sana mide ilacı
S.a hanımlar nasılsınız hayırlı ramzanlarınız olsun inşallah bir kaç gündür özelikle akşamları karnım feci çekilde geriliyor yürümekte bile zorlanıyorum sanki içimdeki damarları çekiyorlar feci acıyor el değdircek gibi değil resmen bir davul aynı durumda olanlar varmı belimde aynı durumdaaa
ya bende hissetmek istiyorum aslında seninde dediğin gibi arada baloncuk patlar gibi bişeyler oluyo ama çözemiyorum bi türlü nette okuduğum kadarıyla 18-22. haftalar da başlıyomuşsun hayırlısı bakalım inş. bende tam anlamıyla hissederim en kısa zamanda ve rahatlarım :)) ben elimi hafif bastırınca sanki kalbini hissediyorum diyorum ama onuda çözemedim :))) kendi damarlarım diye :)))))
bana cevap verecek yokmu ya
ya bende hissetmek istiyorum aslında seninde dediğin gibi arada baloncuk patlar gibi bişeyler oluyo ama çözemiyorum bi türlü nette okuduğum kadarıyla 18-22. haftalar da başlıyomuşsun hayırlısı bakalım inş. bende tam anlamıyla hissederim en kısa zamanda ve rahatlarım :)) ben elimi hafif bastırınca sanki kalbini hissediyorum diyorum ama onuda çözemedim :))) kendi damarlarım diye :)))))
nerdeyse tüm gün göbeğim açık geziyorum,elim göbeğimdehadi bişey hissederim diye...ama ben sadece balon patlamalarını hissediyorum canım eskiden de oluyordu ama buara sıklaştı yemek yerken ve yemek yedikten sonra oluyor genelde.... benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyor ama el kol çarpması oluyor mu acaba diyorum, bakıyorum, hissetmeye çalışıyorum
nerdeyse tüm gün göbeğim açık geziyorum,elim göbeğimdehadi bişey hissederim diye...ama ben sadece balon patlamalarını hissediyorum canım eskiden de oluyordu ama buara sıklaştı yemek yerken ve yemek yedikten sonra oluyor genelde.... benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyor ama el kol çarpması oluyor mu acaba diyorum, bakıyorum, hissetmeye çalışıyorum
bnm de eşim 5 kg fln doğmuş ,bizim bebek de 10 gün önden gidio böyle bi ihtimal bende de var
canım bu kızsa erkek olma durumu gibi şeyler hem nadiren oluyor hem de erken haftalarda söylenince böyle hatalar olabiliyor. sen öğrenilmesi gerektiği zamanda öğrendin sanmıyorum ben bi sürprizle karşılaşacağını. ben öğrendiğim günden beri bişeyler alıyorum hep erkeğe yönelik kız olrsa bu saatten sonra elimde patlar artık
yanmayı çok duydum canım 20.haftalardan itibaren oluyormuş ama bulantıyı bilemiyorum
arkadaşlar bu miğde yanması 7-8 aylarda başlar ama bu halk arasında her ne kadar bebk saçlanıyor densede aslında kesinlikle saçtan değil beni bu konuda doktorum kızıma hamileyken bilgilendirmişti.bebek büyüdükçe iç organlarımızın yeride değişiyor.miğdede ister istemez yukarı doğru sıkışıyor bu sıkışma miğdenin işlevini tam olarak yerine getirmekte zorlandoğı için yanma ve sancı oluyor.ozamanlar bana gaviskon diye bir ilaç vermişti bayağı rahatlatmıştı.düzenli kulllanmak lazım tabi...kesinlikle saçla alakalı değil yani...
Geçen gittiğimde sordu doktor var mı bulantı yanma yok dedim o zaman yoktu.Bi de sürekli olmuyo yani dün hiçbişeyim yoktu bugun sabah oldu yattım brz geçti ama şuanda yanmam var biraz.
Karnımız büyümeye çalışıyo ondan bu belirtiler sen bide bana sor agrılar başladımı napçamı şaşırıyorum . Hele göbegimin altındaki o çıkıntıya bi giriyo o zaman ayaga bile kalkamıyorum sancıdan yukarlarda kıpırdanmaya başladımı heh düzeldi diye kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?