2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten kıyafet olarak hiçbişey almadım henüz :) Duruma göre artık son zamanlarda yoğunlaşırım :) Sizin şirkettekiler zaten hepsi uzman doktor herşeyi çok biliyolar

Son düzenleme:
cnm zaten sürekli olmuyo bunlar, ben genelde sabah ve akşam hissediyorum,Sen de yemek ye,tatlı dondurma gibi bişeyler ye aradan geçsin bi 20 dk fln snra iyice dinle

tamam tatlım denicem, seyirme de oluyor patlama da ama diğer büyük hareketlerini henüz algılayamıyorum...umarım en yakın zamanda duyarım oğlumun tekmelerini

Çamlıcada e- bebek mağazası var belki daha önce gidenler olmuştur ama gitmeyenlere öneririm.3 katlı kocaman biyer heryerini gezdim :) Gerçi bişey almadım ama chicconun fln tulumları çıtçıtlı bodyleri fln var ve fiyatları çok uygun.Gidebilecek olanlara öneririm.Hastane çıkışı ordan bakmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

kardeşim taa ne zaman demişti saçlı çirkin bebek gördüm rüyamda snnki öyle olacak diye başladı saçları çıkmayaaa :) resmi de zaten uzaylıya benzio rüyası çıktı kardeşimin

ayy çok güldüm yaaa benimki de uzaylıya benziyor kağıda bakınca korkuyorum :)

Son düzenleme:
cnm zaten sürekli olmuyo bunlar, ben genelde sabah ve akşam hissediyorum,Sen de yemek ye,tatlı dondurma gibi bişeyler ye aradan geçsin bi 20 dk fln snra iyice dinle

Ben pek tatlı sevmem ama bu aralar hissedeyim diye yediğim çikolatanın haddi hesabı yok.
Ama ben yer yemez yatıp bekliyorum 10 dk sonra da hareket yok deyip kalkıyordum.Şimdi yiyip 20 dk bekleyip öyle uzanayım bari bir de öyle deneyeyim.

ben gittim maslaktaki mağazasına tek kat güzel seyler var emzik tırnak makası tulum falan aldım ben size emin önüne gitmenizi öneririm geçen hafta ist deydim emin önünden bayağı alışveris yaptım lohusa geceliği süsler mavi mavi aldım bebek için sonra orda havuzluhan diye biyer var sırf hamile ve bebek yeri hastane çıkısı bahtaniye alt değiştirme bayağı bişeyler aldık isterseniz resimlerini çeker koyarım merak eden olursa

ben gittim maslaktaki mağazasına tek kat güzel seyler var emzik tırnak makası tulum falan aldım ben size emin önüne gitmenizi öneririm geçen hafta ist deydim emin önünden bayağı alışveris yaptım lohusa geceliği süsler mavi mavi aldım bebek için sonra orda havuzluhan diye biyer var sırf hamile ve bebek yeri hastane çıkısı bahtaniye alt değiştirme bayağı bişeyler aldık isterseniz resimlerini çeker koyarım merak eden olursa

balon patlaması nasıl bir his arkadaşlar yaaa pıt pıt mı ediyo

göbeği kıllanan varmı arkadaşlar benim göğüs bitiminden aşağıya kadar düz çizgi halinde kıllanma olduda

bak bide bu var dimi seninki aynısımı bilmiyom tabide hani göbeğin altında doğum çizgisimi ne oluyomuş ya o bende yok sanki bende bi tuhaflıkmı var acaba zaten çatlama da baldırımda ve gösğüslerimde oldu bide yan simitte göbekte bişey yok krem sürmeyede üşşeniyoırum her zamn

bende krem sürmeye üsünıyorum ya (

ama sık sık sürmemız gerek artık

ben akşam yatmadan önce sürüyorum bebe yağı sadece kıllar gider heralde doğumdan sonra inşallah

balon patlaması nasıl bir his arkadaşlar yaaa pıt pıt mı ediyo

canım valla ben tarif ederken çok zorlanıyorum,minik minik balonlar patlıyormuş hissi oluyor,arada gurlama yada titreşime de benzetebilirsin,bana böyle oluyor,herkesin farklı olabilirmiş ya da farklı tarif edebilirmiş yani...

Mrb arkadaşlar. Bende doğum çizgisi oldu. göbek deliğime kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…