- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.501
Sen de ona göre çok minik şeyler alma bari, ben de karar verdim giysilerini fazla almicam, eşim 2.5 kilo doğmuş ben 4.5 yani kime çeker belli değilbana çekerse tosuncuğa yaz geldiğinde 1.5 yaş elbiseleri giydirmem gerekebilir, aldığım 6-9 ay yazlıkları da elimde patlar
Ne güzel rahatlatıyosunuz canım ya, bu şirket baykuşları sabah sabah canımı sıktı, heveslenme, bişey alma falan diye
Hoş yukarıda anlattığım nedenlerle ben de fazla abartmayı düşünmüyorum ama bir patik - çorap v.s. almak bile iyi hissetttiriyor.
cnm zaten sürekli olmuyo bunlar, ben genelde sabah ve akşam hissediyorum,Sen de yemek ye,tatlı dondurma gibi bişeyler ye aradan geçsin bi 20 dk fln snra iyice dinle
kardeşim taa ne zaman demişti saçlı çirkin bebek gördüm rüyamda snnki öyle olacak diye başladı saçları çıkmayaaa :) resmi de zaten uzaylıya benziorüyası çıktı kardeşimin
cnm zaten sürekli olmuyo bunlar, ben genelde sabah ve akşam hissediyorum,Sen de yemek ye,tatlı dondurma gibi bişeyler ye aradan geçsin bi 20 dk fln snra iyice dinle
Çamlıcada e- bebek mağazası var belki daha önce gidenler olmuştur ama gitmeyenlere öneririm.3 katlı kocaman biyer heryerini gezdim :) Gerçi bişey almadım ama chicconun fln tulumları çıtçıtlı bodyleri fln var ve fiyatları çok uygun.Gidebilecek olanlara öneririm.Hastane çıkışı ordan bakmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
Çamlıcada e- bebek mağazası var belki daha önce gidenler olmuştur ama gitmeyenlere öneririm.3 katlı kocaman biyer heryerini gezdim :) Gerçi bişey almadım ama chicconun fln tulumları çıtçıtlı bodyleri fln var ve fiyatları çok uygun.Gidebilecek olanlara öneririm.Hastane çıkışı ordan bakmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.
nerdeyse tüm gün göbeğim açık geziyorum,elim göbeğimdehadi bişey hissederim diye...ama ben sadece balon patlamalarını hissediyorum canım eskiden de oluyordu ama buara sıklaştı yemek yerken ve yemek yedikten sonra oluyor genelde.... benim bebeğimde 1 hafta önde gidiyor ama el kol çarpması oluyor mu acaba diyorum, bakıyorum, hissetmeye çalışıyorum
göbeği kıllanan varmı arkadaşlar benim göğüs bitiminden aşağıya kadar düz çizgi halinde kıllanma olduda
bak bide bu var dimi seninki aynısımı bilmiyom tabide hani göbeğin altında doğum çizgisimi ne oluyomuş ya o bende yok sanki bende bi tuhaflıkmı var acaba zaten çatlama da baldırımda ve gösğüslerimde oldu bide yan simitte göbekte bişey yok krem sürmeyede üşşeniyoırum her zamn
bak bide bu var dimi seninki aynısımı bilmiyom tabide hani göbeğin altında doğum çizgisimi ne oluyomuş ya o bende yok sanki bende bi tuhaflıkmı var acaba zaten çatlama da baldırımda ve gösğüslerimde oldu bide yan simitte göbekte bişey yok krem sürmeyede üşşeniyoırum her zamn
balon patlaması nasıl bir his arkadaşlar yaaa pıt pıt mı ediyo
bende krem sürmeye üsünıyorum ya(
ama sık sık sürmemız gerek artık
Mrb arkadaşlar. Bende doğum çizgisi oldu. göbek deliğime kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?