2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin tatlım,ben iyiyim (kendi adıma) sen nasılsın?

buarada kızlar benimde göbeğimde tek sıra halinde kıllanma var çizgi gibi...o mudur doğum çizgisi?

Bende iyiyim Allaha şükür cnm..
Biraz kasıklarımda ağrı var ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..
Yok o doğum çizgisi değil o sıra şeklinde tüylenme bende de oldu sinir oluyorum..

canım benımde akşamları karnım cok gerılıyor şişiyor patlıycakmıs gıbı oluyor ama acı ağrı cok olmuyor ama rahatsız oluyorum o şişmeden

canım bence bunlar biraz biyolojik...doktoruma söyledim lierac alıcam onu sürebilir miyim diye? al başla ama biraz pahalı bir krem ve bence badem yağından farkı yok istersen badem yağını da kullanabilirsin dedi... arkadaşım doğum yaptı 1kere krem bile sürmemiş tek çatlağı yok,annem badem yağı kullanmış çatlağı yok, yine tanıdıklarım var bir sürü krem kullanmış çatlakları var, eğer kaderimizde varsa çatlarız gibi geliyor ama yine de önlem almak da fayda var...

Yok o doğum çizgisi değil o sıra şeklinde tüylenme bende de oldu sinir oluyorum..

o çizgi son bir aydır var ben de. hatta kardeşim de doğum yaptı. doğum çizgin oluşmuş dedi. kahverengi göğüsün altından tam ortada göbek deliğine kadar düz tek sıra bir çizgi doğum çizgisi.

moralini bozma tatlım, hepsi geçecek yakında... az kaldı galiba kontrolüne de görünce bebeğini turp gibi nasıl da keyfin yerine gelicek:86: ay tüylenme hat safhada bende de göbeğim acayip oldu ya eşim bile gülüyor bana

Bence en önemli nokta nemli tutmak karın bölgesini özellikle. çnk kurudukça çatlağa daha çok yol açıyor. lierac filan boş bence nemli tutmak krem bebe yağı sürmek de aynı görevi görüyor tabi benim fikrimce.

yoooook hayır canım hiçbişey sürmüyorum ne feci dimi ama doktorum 4. aya kadar bişey sürme dedi...trendyoldan krem istedim o da gelmedi,bugün çıkıp badem yağı alayım bari biraz biraz onu süreyim

ben de trendyoldan iki tane sipariş verdim ama ne kadar dayanır bilmiyorum azıcık var içlerinde ne tarafıma sürsem bilemiyorum :)))
ben bebe yağı kullanıyorum her duştan sonra arada unutuyordum yapmıyordum filan ama son 1 haftadır her akşam duşumu alıp sürüyorum bundan sonra da aksatmamam lazım

gerçi doktorum bana kreme gerek yok sadece bebe yağı yeterli dedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmayayım

Kızlar ben de bir heves Lierac aldım ama toplasanız 3 kere sürmedim göbekteki tüylenme de çok sinir bozucu
Şu günlerde kendimi çok çirkin hissediyorum zaten, giyinmek bile gelmiyor içimden, niye böyle oldum bilmiyorum, herkesin de dikkatini çekiyor, dün arkadaşım da dedi, sen iyice saldın kendini diye, ama hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime napim

hoşgeldin tatlım,ben iyiyim (kendi adıma) sen nasılsın?

buarada kızlar benimde göbeğimde tek sıra halinde kıllanma var çizgi gibi...o mudur doğum çizgisi?

Çizgi şeklinde kıllanma olduğunu söyledi iz olduğunu söylemedi ben o doğum çizgisi değil diye biliyorum şimdiye kadar gördüğüm hiç bir doğum çizgiside kıllarla oluşmamıştı açıkcası.. :44:

İnşallah cnm yaa zor tutuyorum kendimi inan yalovaya doktora gitmemek için bugn babamı yalovaya bıraktık annemle niyeti bozdum gitsekmi diye ama annemle teyzem karşı çıktı
Bababamda kızım çocuğunu özlemiş ne var götürün dedi ama götürmediler
Neyse 9una fazla kalmadı 8gün daha sıkcam dişimiiiiii
Benimde göbek deliğimin alt kısmında ve etrafnda tüyler çıkıyodu öncedende epilasyon aletiyle alıyodum şimdi baya baya arttı ve üstünde de hafif tüylenmeler olmaya başladı..
Eşimde tüylü görüğünde dalga geçiyo peehh ne anlarlar sanki çok memnunuz biz o halimizden

Ben de kendimi çok begenmeye başladım :) 5 kg aldım hemen hemen ama bana sorarsan hiç almadım :) Kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum :)Karnım da yok pek.Tek sorunum saçlarım diplerinden çıktı 4 5 cm,ama boyuycam saçımı da doktor boyayabilirsin dedi.Walla sanırım öyle demese de boyayacaktım :) Ama brz daha bekleyip bayrama doğru boyayayım 5 aylık olmuş olurum bi de doğuma yakın boyarım

canım ben zaten oldum olası krem sürmeyi sevmem,vıcık vıcık...bir de onun kurumasını bekle...hiç sürmedim bugüne kadar ama bugün birazdan dışarı çıkıcam badem yağı alayım deneyim krem gelinceye kadar...tabi tedbirimizi almamız lazım bazılarını görüyorum bikini giymiş ama göbek sarkmış ve çatlak çatlak kötü görünüyor ya...

canım dün dışarı çıkıcaktık eşimle bir hevesle çok sevdiğim pantolonumu aldım giymek için tabi düğmeyi ilikleyemedim o an yıkıldım o kadar kilo almış da görünmüyorum ama almışım,hevesim kaçtı sonra da bişey bulup giyip çıktım...acil bakıma almam gerek benim de kendimi

Son düzenleme:
Ben bebeyağı sürüyorum aslında lierac almayı düşünüodum bi de ama bebe yağı 1 hafta bile gitmio küçücük tüp hemen bitiririm ben ona para dayanmaz.Badem sütü,vazelin,bebe yağı sürüyorum ama hergün sürmüorum ben de

Bu konuya yoğunlaşmam lazım artık kesin çatlayacam yoksa .Ergennken bile çatladım ama nasıl bi rahatsam bana sanki çatlamayacakmışım gibi gelio :) neyime güveniosam

ayyy canım aynen bende hiçbişi yakıştıramıyorum dip boyam geldı sacım 3 renk oldu röfleliydi sıcaklardan sürekli topuz yapıyorum sabah kalktım toka cıkmıs sacımdan eşime dedım kac aydır acamıyorum saclarımı negüsel böyle acık unutmuşum artık şöyle fön çektirip havalı havalı gezesim var makyajda cok yapmıyorum zararı olur dıye sogusunda havalar belkı bıraz bakarız kendımıze
canım senınle konusmustuk park yatagın içine yatak olayını 2 hafta once ünranıye jokere gıttım orda 4parmak kalınlıgında var normalde 50tlymıs ama park yatak alana hediye edıyorlardı bırde tabı yakın olan arkadaşlar jokere bakın derım ayrı bır bölümü var kıştan kalan ürünler vardı bayağı bir indirimdeydi çok güzel şeyler vardı

bende bu kremi kullanıyorum canım .oğlumada kullandım halada kullanıyorum .
kızlarrrrrrrrrrr benimde kızçem geliyoooooooooooooo az önce dr geldim arkadşımla gittik ondada kız boy 20cm klo 170 gr
hayırlı olsun canım kızcennn bu arada boyunuz gayet güzel haftanıza göre .tütüt maşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…