- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.521
Selam kızlarr nasılsınız görüşmeyeli?
ay ben daha hiç başlamadımakıbetim ne olucak korkuyorum trendyoldan aldığım kremimi bekliyorum gelse de sürsem:80:
hoşgeldin tatlım,ben iyiyim (kendi adıma)sen nasılsın?
buarada kızlar benimde göbeğimde tek sıra halinde kıllanma var çizgi gibi...o mudur doğum çizgisi?
buarada kızlar benimde göbeğimde tek sıra halinde kıllanma var çizgi gibi...o mudur doğum çizgisi?
S.a hanımlar nasılsınız hayırlı ramzanlarınız olsun inşallah bir kaç gündür özelikle akşamları karnım feci çekilde geriliyor yürümekte bile zorlanıyorum sanki içimdeki damarları çekiyorlar feci acıyor el değdircek gibi değil resmen bir davul aynı durumda olanlar varmı belimde aynı durumdaaa
kızlar şu konuyu gördüm dolaşırken bundan mı yapsak ne etsek
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...catlaklar-icin-denedim-hic-catlak-olmadi.html
Mrb arkadaşlar. Bende doğum çizgisi oldu. göbek deliğime kadar:)
Selam kızlarr nasılsınız görüşmeyeli?
hoşgeldin canım, sıcaklarla boğuşuyoruz
Bende iyiyim Allaha şükür cnm..
Biraz kasıklarımda ağrı var ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..
Yok o doğum çizgisi değil o sıra şeklinde tüylenme bende de oldu sinir oluyorum..
Bende iyiyim Allaha şükür cnm..
Biraz kasıklarımda ağrı var ama moralimi bozmamaya çalışıyorum..
Yok o doğum çizgisi değil o sıra şeklinde tüylenme bende de oldu sinir oluyorum..
canım bence bunlar biraz biyolojik...doktoruma söyledim lierac alıcam onu sürebilir miyim diye? al başla ama biraz pahalı bir krem ve bence badem yağından farkı yok istersen badem yağını da kullanabilirsin dedi... arkadaşım doğum yaptı 1kere krem bile sürmemiş tek çatlağı yok,annem badem yağı kullanmış çatlağı yok, yine tanıdıklarım var bir sürü krem kullanmış çatlakları var, eğer kaderimizde varsa çatlarız gibi geliyorama yine de önlem almak da fayda var...
bebe yağı da mı kullanmıyorsun canım
yoooook hayır canım hiçbişey sürmüyorumne feci dimi ama doktorum 4. aya kadar bişey sürme dedi...trendyoldan krem istedim o da gelmedi,bugün çıkıp badem yağı alayım bari biraz biraz onu süreyim
o çizgi son bir aydır var ben de. hatta kardeşim de doğum yaptı. doğum çizgin oluşmuş dedi. kahverengi göğüsün altından tam ortada göbek deliğine kadar düz tek sıra bir çizgi doğum çizgisi.
moralini bozma tatlım, hepsi geçecek yakında...az kaldı galiba kontrolüne de görünce bebeğini turp gibi nasıl da keyfin yerine gelicek:86: ay tüylenme hat safhada bende de göbeğim acayip oldu ya eşim bile gülüyor bana
Kızlar ben de bir heves Lierac aldım ama toplasanız 3 kere sürmedimgöbekteki tüylenme de çok sinir bozucu
Şu günlerde kendimi çok çirkin hissediyorum zaten, giyinmek bile gelmiyor içimden, niye böyle oldum bilmiyorum, herkesin de dikkatini çekiyor, dün arkadaşım da dedi, sen iyice saldın kendini diye, ama hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime napim
ben de trendyoldan iki tane sipariş verdimama ne kadar dayanır bilmiyorum azıcık var içlerinde ne tarafıma sürsem bilemiyorum :)))
ben bebe yağı kullanıyorum her duştan sonra arada unutuyordum yapmıyordum filan ama son 1 haftadır her akşam duşumu alıp sürüyorum bundan sonra da aksatmamam lazım
gerçi doktorum bana kreme gerek yok sadece bebe yağı yeterli dedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmayayım
Kızlar ben de bir heves Lierac aldım ama toplasanız 3 kere sürmedimgöbekteki tüylenme de çok sinir bozucu
Şu günlerde kendimi çok çirkin hissediyorum zaten, giyinmek bile gelmiyor içimden, niye böyle oldum bilmiyorum, herkesin de dikkatini çekiyor, dün arkadaşım da dedi, sen iyice saldın kendini diye, ama hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime napim
Ben bebeyağı sürüyorum aslında lierac almayı düşünüodum bi de ama bebe yağı 1 hafta bile gitmio küçücük tüp hemen bitiririm ben ona para dayanmaz.Badem sütü,vazelin,bebe yağı sürüyorum ama hergün sürmüorum ben deBence en önemli nokta nemli tutmak karın bölgesini özellikle. çnk kurudukça çatlağa daha çok yol açıyor. lierac filan boş bence nemli tutmak krem bebe yağı sürmek de aynı görevi görüyor tabi benim fikrimce.
bende bu kremi kullanıyorum canım .oğlumada kullandım halada kullanıyorum .sebamed güneş kremi canım. 50+ faktör kullanıyorum ben. yanında + olanlardan alırsan. çıkmadan 10 dk. önce sürmen yeterli. sadece 50 faktör yazarsa güneşe çıkmadan yarım saat kadar önce sürmelisin.. sebamedin diğer ürünlerini bilmem ama güneş kremi konusunda çok iidir. bana dermatolog önermişti. yıllardır sebamed kullanıyorum. minik minik sivilce filan yapmıyo yüzde...
hayırlı olsun canım kızcennnkızlarrrrrrrrrrr benimde kızçem geliyoooooooooooooo az önce dr geldim arkadşımla gittik ondada kız boy 20cm klo 170 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?