- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.541
çok alakasız olacak ama iletilerinizin altında bebeğin gelişimini gösteren bir tablo var ya 16 hafta falan yazıyo hani onu nasıl ekliyorsunuz
ben de merak ediyorumçok alakasız olacak ama iletilerinizin altında bebeğin gelişimini gösteren bir tablo var ya 16 hafta falan yazıyo hani onu nasıl ekliyorsunuz
benim henüz bir tüylenmem olmadı ama kız kardeşimin bayağı olmuştu kardeşimde sürekli bana kızardı bu haksızlık ama diye...belki ilerleyen dönemde olur belli olmaz...benimde göbeğim bayağı çıktı eşim bazen dikkatli bakıyor bayağı büyümüş diyiyor.bende onunla dalga geçiyorum gel tokuşturalım kiminki döver diye.gülüyor bu defada...taviz ermeyin sizde onlarla dalga geçin hemen susuyorlar...
Çizgi şeklinde kıllanma olduğunu söyledi iz olduğunu söylemedi ben o doğum çizgisi değil diye biliyorum şimdiye kadar gördüğüm hiç bir doğum çizgiside kıllarla oluşmamıştı açıkcası.. :44:
İnşallah cnm yaa zor tutuyorum kendimi inan yalovaya doktora gitmemek için bugn babamı yalovaya bıraktık annemle niyeti bozdum gitsekmi diye ama annemle teyzem karşı çıktı
Bababamda kızım çocuğunu özlemiş ne var götürün dedi ama götürmediler
Neyse 9una fazla kalmadı 8gün daha sıkcam dişimiiiiii
Benimde göbek deliğimin alt kısmında ve etrafnda tüyler çıkıyodu öncedende epilasyon aletiyle alıyodum şimdi baya baya arttı ve üstünde de hafif tüylenmeler olmaya başladı..
Eşimde tüylü görüğünde dalga geçiyo peehh ne anlarlar sanki çok memnunuz biz o halimizden
göbeği kıllanan varmı arkadaşlar benim göğüs bitiminden aşağıya kadar düz çizgi halinde kıllanma olduda
Ben de kendimi çok begenmeye başladım :) 5 kg aldım hemen hemen ama bana sorarsan hiç almadım :) Kendimi kilo almış gibi hissetmiyorum :)Karnım da yok pek.Tek sorunum saçlarım diplerinden çıktı 4 5 cm,ama boyuycam saçımı da doktor boyayabilirsin dedi.Walla sanırım öyle demese de boyayacaktım :) Ama brz daha bekleyip bayrama doğru boyayayım 5 aylık olmuş olurum bi de doğuma yakın boyarım
canım ben zaten oldum olası krem sürmeyi sevmem,vıcık vıcık...bir de onun kurumasını bekle...hiç sürmedim bugüne kadar ama bugün birazdan dışarı çıkıcam badem yağı alayım deneyim krem gelinceye kadar...tabi tedbirimizi almamız lazım bazılarını görüyorum bikini giymiş ama göbek sarkmış ve çatlak çatlak kötü görünüyor ya...
canım dün dışarı çıkıcaktık eşimle bir hevesle çok sevdiğim pantolonumu aldım giymek için tabi düğmeyi ilikleyemedim o an yıkıldımo kadar kilo almış da görünmüyorum ama almışım, hevesim kaçtı sonra da bişey bulup giyip çıktım...acil bakıma almam gerek benim de kendimi
ayyy canım aynen bende hiçbişi yakıştıramıyorum dip boyam geldı sacım 3 renk oldu röfleliydi sıcaklardan sürekli topuz yapıyorum sabah kalktım toka cıkmıs sacımdan eşime dedım kac aydır acamıyorum saclarımı negüsel böyle acık unutmuşum artık şöyle fön çektirip havalı havalı gezesim var makyajda cok yapmıyorum zararı olur dıye sogusunda havalar belkı bıraz bakarız kendımıze
canım senınle konusmustuk park yatagın içine yatak olayını 2 hafta once ünranıye jokere gıttım orda 4parmak kalınlıgında var normalde 50tlymıs ama park yatak alana hediye edıyorlardı bırde tabı yakın olan arkadaşlar jokere bakın derım ayrı bır bölümü var kıştan kalan ürünler vardı bayağı bir indirimdeydi çok güzel şeyler vardı
Bu linkte detaylı anlatımı var..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
benim henüz bir tüylenmem olmadı ama kız kardeşimin bayağı olmuştu kardeşimde sürekli bana kızardı bu haksızlık ama diye...belki ilerleyen dönemde olur belli olmaz...benimde göbeğim bayağı çıktı eşim bazen dikkatli bakıyor bayağı büyümüş diyiyor.bende onunla dalga geçiyorum gel tokuşturalım kiminki döver diye.gülüyor bu defada...taviz ermeyin sizde onlarla dalga geçin hemen susuyorlar...
çok sağol canım bunu da cinsiyet belli olduktan sonra yapıcaz beğendiğim resimlerin hepsi bebekli:)))))
göbek çizgisi ile ilgili de bir rivayet varrrr:))))))))))))))) eğer çizgi dümdüzse erkek eğrilik varsa kızmış
bende de var canım korkma normalkızlar göğüslerim çok kaşınıyor dokununcada acıyor napim bilemedim sizdede böyle olan varmı bilgi verirseniz sevinirim
ben de 16. haftanın içindeyim bu haftalarda süt damarları sütle dolmaya başladığından dolayı bu tip belirtiler normalmiş canım
Benim annemde hiç oluşmamış o çizgi..
Ne bana hamileyken ne kardeşime hamileyken.
Teyzemin iki hamileliğinde de oluşmuş ama onun 2 oğlu var bnm kardeşimde kız..
Annemin söylediğine göre genelde erkek bebeklerinde oluşuyomuş o çizgi..
Yengeme sordum onunda 3 tane kızı var onunda hamileliklerinde oluşmamış..
Sahilde bitane hamile bayan vardı çizgi oluşmuş 8 aylık hamileymiş erkekmi bebeğiniz dedim evet dedi..
Bilemiycem tabi ne kadar doğru bakalım bende oluşcakmı şimdilik bişey yok.. :44:
Oluşması için daha erken gibime geliyo zaten..
Benim annemde hiç oluşmamış o çizgi..
Ne bana hamileyken ne kardeşime hamileyken.
Teyzemin iki hamileliğinde de oluşmuş ama onun 2 oğlu var bnm kardeşimde kız..
Annemin söylediğine göre genelde erkek bebeklerinde oluşuyomuş o çizgi..
Yengeme sordum onunda 3 tane kızı var onunda hamileliklerinde oluşmamış..
Sahilde bitane hamile bayan vardı çizgi oluşmuş 8 aylık hamileymiş erkekmi bebeğiniz dedim evet dedi..
Bilemiycem tabi ne kadar doğru bakalım bende oluşcakmı şimdilik bişey yok.. :44:
Oluşması için daha erken gibime geliyo zaten..
bende de var canım korkma normal
ben de tam bundan bahsedecektim
evet canım aynen dediğin gibi benim kardeşimin kızı oldu göbek çizgisi hiç oluşmadı, ablamın oğlu var göbek çizgisi vardı benim de var.
bütün işaretler oğluşum olucağını gösteriyor bakalım bu cumartesi belli olucak, çin takvimi, göbek çizgisi, beta hcg değeri hepsi erkeği işaret ediyor :)))
benim kardeşiminde hem oğlu hem kızı var iki hamileliğinde de oluştu çizgi ama:)
evet canım aynen dediğin gibi benim kardeşimin kızı oldu göbek çizgisi hiç oluşmadı, ablamın oğlu var göbek çizgisi vardı benim de var.
bütün işaretler oğluşum olucağını gösteriyor bakalım bu cumartesi belli olucak, çin takvimi, göbek çizgisi, beta hcg değeri hepsi erkeği işaret ediyor :)))
bnm kardeşmin kızı oldu ama çizgisi vardı.Bnm oğlum olcak henüz çizgi fln yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?