2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok alakasız olacak ama iletilerinizin altında bebeğin gelişimini gösteren bir tablo var ya 16 hafta falan yazıyo hani onu nasıl ekliyorsunuz

çok alakasız olacak ama iletilerinizin altında bebeğin gelişimini gösteren bir tablo var ya 16 hafta falan yazıyo hani onu nasıl ekliyorsunuz

benim henüz bir tüylenmem olmadı ama kız kardeşimin bayağı olmuştu kardeşimde sürekli bana kızardı bu haksızlık ama diye...belki ilerleyen dönemde olur belli olmaz...benimde göbeğim bayağı çıktı eşim bazen dikkatli bakıyor bayağı büyümüş diyiyor.bende onunla dalga geçiyorum gel tokuşturalım kiminki döver diye.gülüyor bu defada...taviz ermeyin sizde onlarla dalga geçin hemen susuyorlar...

Ben kilo da almadım ama yanlara doğru genişledikçe genişliyorum, giysilerim olmuyor, olanlar da yakışmıyor, alışık değilim tüylere falan sinirlerim bozuluyor, saçlarım çok matlaştı, kestirdiğim halde yoluk yoluk, psikolojim bozuldu, kızım aldı bütün güzelliğimi şimdiden, doğumdan sonra düzelmezsem bunalıma girerim ben biliyorum kendimi :26:

Sehacım park yatakları biliyorum da benim odama sığmaz onlar, kendi odasına mobilya yatak alıcam, kendi odama küçük beşik, o küçük beşikler için yatak bakıyorum, incecikler onlar da...

Yüylenmede çatlamada kişiden kişiye değişiyo işte..
Hele bacaklarımı alıyorum 1 saat sonra bi bakıyorum sanki uzamışlar sinir oluyorum.
Göbeğim akşamları fazlaca şişiyo..
Ama böyle top gibi tam bir hamile göbeğim hala yok

göbek çizgisi ile ilgili de bir rivayet varrrr:))))))))))))))) eğer çizgi dümdüzse erkek eğrilik varsa kızmış

Benim annemde hiç oluşmamış o çizgi..
Ne bana hamileyken ne kardeşime hamileyken.
Teyzemin iki hamileliğinde de oluşmuş ama onun 2 oğlu var bnm kardeşimde kız..
Annemin söylediğine göre genelde erkek bebeklerinde oluşuyomuş o çizgi..
Yengeme sordum onunda 3 tane kızı var onunda hamileliklerinde oluşmamış..
Sahilde bitane hamile bayan vardı çizgi oluşmuş 8 aylık hamileymiş erkekmi bebeğiniz dedim evet dedi..
Bilemiycem tabi ne kadar doğru bakalım bende oluşcakmı şimdilik bişey yok.. :44:
Oluşması için daha erken gibime geliyo zaten..

Merhaba kızlar ben yine fenardayım iki gündür tam iyiyim derken bugün feci çıkaettım yine..

sanırım kusmaları hala devam eden tek ben varım topikte:84:

kızlar göğüslerim çok kaşınıyor dokununcada acıyor napim bilemedim sizdede böyle olan varmı bilgi verirseniz sevinirim
bende de var canım korkma normal
ben de 16. haftanın içindeyim bu haftalarda süt damarları sütle dolmaya başladığından dolayı bu tip belirtiler normalmiş canım

ben de tam bundan bahsedecektim

evet canım aynen dediğin gibi benim kardeşimin kızı oldu göbek çizgisi hiç oluşmadı, ablamın oğlu var göbek çizgisi vardı benim de var.
bütün işaretler oğluşum olucağını gösteriyor bakalım bu cumartesi belli olucak, çin takvimi, göbek çizgisi, beta hcg değeri hepsi erkeği işaret ediyor :)))

bnm kardeşmin kızı oldu ama çizgisi vardı.Bnm oğlum olcak henüz çizgi fln yok:26:

benim kardeşiminde hem oğlu hem kızı var iki hamileliğinde de oluştu çizgi ama:)

En yakın zmnda öğrenirsin inşallah cinsiyetini sende..
Ne zaman gidiceksin muayneye?

bnm kardeşmin kızı oldu ama çizgisi vardı.Bnm oğlum olcak henüz çizgi fln yok:26:

Göbek çizgisiyle öğrenemeyiz tabi cinsiyeti..
Bende merk ediyorum bende oluşcakmı acabaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…