- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.561
En yakın zmnda öğrenirsin inşallah cinsiyetini sende..
Ne zaman gidiceksin muayneye?
doktor kontrolüm bu cumartesi:))
ilk çocuğu erkekse kızdaki çizgi oğlandan kalan çizgidir mutlaka:))))))))))))))tabi ki bunların hepsi bir varsayım sağlıklı olsunlar yeter
yok kızz olurmu öle şeydogumdan sonra o çizgi kayboluyo
göbek altında ve üstündeki çizgi doguma kadar zaten egri olur çizgiler birleştimi dogum geldi demektir. oğlumda çizgiler birleşti haftası gelmeden dogum yapmıştım .
Az varmış kntrlüne inşallah bebiş gösterir.
Kaç haftalık hamilesin?
benimde haftaya c.tesi bir an önce geçsin zaman istiyorum :))))))
doktora gittiğimde 17. haftanın içinde olucam aslında geçen gittiğimde de doktor gördü sanırım şu an seni yanıltmak istemem bidahaki sefere dedi söylemedi bi türlü bir de çok soramıyorum biraz sert bir kadın korkuyorum yani:))))
canım öğrenince paylaş mutlaka:)
doktora gittiğimde 17. haftanın içinde olucam aslında geçen gittiğimde de doktor gördü sanırım şu an seni yanıltmak istemem bidahaki sefere dedi söylemedi bi türlü bir de çok soramıyorum biraz sert bir kadın korkuyorum yani:))))
Ama benim çizgi dümdüz devam ediyor herhangi bir kopukluk yok allah allah bende bir ilginçlik var heralde:))))
benimkide dümdüz ama göbek deliğinde bitiyor.
Bazı doktorlar bacak arasını görmeden emin olmadan sölemiyolar benimkide sölememişti . Bu sefer giderken bol su iç çikolata ye masaya yatmadan öksür açar bacaklarını bebişin ögrenirsin yani ben 15. haftada ögrenmiştim
yemin ederim koparttın benikimden bu taktikler
kesinlikle çikolata bebekleri coşturuyor bende burdan öğrendim ve denedim. hiç durmadı bebeklerim.
Ayol bu taktikleri uygulamadanmı bebişinin pıtışını göstermesini bekliyosunuygula sen bunları görüceksin bebişin bu doping yüklemesinden sonra horon tepicek doktor teyzenizde görür bu sırada verilen firikikten pıtışı taktikler burdaki fıstıklardan
ben bu akşamdan başlıyım çikolata yemeye :)))
niye kopuyosun cnm çok ciddiyiz bn hep yapıyorum bunu ve her gittiğimde bebek çılgınlar gibi rakss edio :)))
Öksürmeyi hele sakın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?