2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ilk çocuğu erkekse kızdaki çizgi oğlandan kalan çizgidir mutlaka:)))))))))))))) tabi ki bunların hepsi bir varsayım sağlıklı olsunlar yeter

yok kızz olurmu öle şey dogumdan sonra o çizgi kayboluyo
göbek altında ve üstündeki çizgi doguma kadar zaten egri olur çizgiler birleştimi dogum geldi demektir. oğlumda çizgiler birleşti haftası gelmeden dogum yapmıştım .

Ama benim çizgi dümdüz devam ediyor herhangi bir kopukluk yok allah allah bende bir ilginçlik var heralde:))))

Az varmış kntrlüne inşallah bebiş gösterir.
Kaç haftalık hamilesin?

doktora gittiğimde 17. haftanın içinde olucam aslında geçen gittiğimde de doktor gördü sanırım şu an seni yanıltmak istemem bidahaki sefere dedi söylemedi bi türlü bir de çok soramıyorum biraz sert bir kadın korkuyorum yani:))))

Bazı doktorlar bacak arasını görmeden emin olmadan sölemiyolar benimkide sölememişti . Bu sefer giderken bol su iç çikolata ye masaya yatmadan öksür açar bacaklarını bebişin ögrenirsin yani ben 15. haftada ögrenmiştim

İnşallah bebişin açar bacaklarınıda öğenirsin..
Korkma yahu niye korkuyosun 50. gebeliğin değil heralde senin merk ettiklerini sor öğren..
Dövcek değil ya

yemin ederim koparttın beni kimden bu taktikler

Ayol bu taktikleri uygulamadanmı bebişinin pıtışını göstermesini bekliyosun uygula sen bunları görüceksin bebişin bu doping yüklemesinden sonra horon tepicek doktor teyzenizde görür bu sırada verilen firikikten pıtışı taktikler burdaki fıstıklardan

Son düzenleme:

ben bu akşamdan başlıyım çikolata yemeye :)))

niye kopuyosun cnm çok ciddiyiz bn hep yapıyorum bunu ve her gittiğimde bebek çılgınlar gibi rakss edio :)))
Öksürmeyi hele sakın unutma

valla alemsiniz kızlar napıyım bana akıl veren kimse yok ki ben kuzu kuzu gidiyorum yatıyorum:) bir tek idrara sıkışık gel diyolar onu yapıyorum o kadar yazık yavrum benim demek ki çikolataya ihtiyacı var oynaması için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…