2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neden idrara sıkışık gel diyo bana ikinciydiyada 3. gidişimdi sanırım bebeği üstten görememiştik ilk sefer iknciye gördük ama dr dediki idrarın olmasaydı yine göremezdik rahimin arkaya dönük dedi....

takıl şekerim sen bize takıl daha neler öğrenicez hep birlikte

net görmek için öyle söyledi çünkü ilk defa karnımdan baktı ve ilk defa o gün sıkışık gel dedi önceki muayenelerin hepsi alttandı.

net görmek için öyle söyledi çünkü ilk defa karnımdan baktı ve ilk defa o gün sıkışık gel dedi önceki muayenelerin hepsi alttandı.

anladım canım benimde öle oldu işte iki kere alttan muayene oldum kese ve kap atımı 3.de idrar sıkıştırınca üstten gördük ama rahimim arkaya dönükmüş işte onu öğrendim gerçi netten baktığım kadarıyla bi sakıncası yokmuş :))) dr da bişey demedi zaten ... bende kan uyuşmazlığı var haftaya gittiğimde 5 aylık olacaz allahın izni ile hatırlatayım bakam dr kan trahliline ne zamn başlayacaz....

yoktu tabi canım ne sakıncası olacak sadece net görmesini engelleyebilir okadar

doktorunu ara ve en yakın sağlık ocağına git. En iyi çözümü uzmanlar sunar. Biz ne desek yanlış olabilir...

canım doktorunu ara istersen burada seni net bilgilendirecek bişey söylenmeyebilir veya yanlış bişey söylenebilir....en iyisi doktoruna sor mutlaka...

canım çok geçmiş olsun
malesef bu konu hakkında bilgi sahibi değilim, en doğrusu doktorunu araman ya da sağlık ocağına git yardımcı olacaklardır

cnm geçmiş olsunnnn. Hadi hemen dr unu ara yada sağlık ocağına git

canım hiçbir şey olmaz kalbini ferah tut doktoruna bilgi ver için rahatlasın

hadi canım...şimdiden geçmiş olsun tatlım... Ev kazaları işte,nerden geliceği bilinmiyor dikkat etmemiz lazım:18:

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmiş olsun kuzumm üzülme bebişimmm bizde 1 yada 2 hafta olacağız cnmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Hadi sıkma canını güzel annişimmm

geçmiş olsun tekrar canım, aşı olunca için de rahatlar

geçmiş olsun cnm. Korkma bişeycik olmaz, yine de dularım seninle

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Sağlık ocağına gittik eşimle aşımı yapıldım ilk aşısını yapılanda ben oldum bu kaza sayesinde Bundan sonra ev işlerini yaparken çok dikkatli olucam çünkü paslı die çok korkmuştum bide doktorum hemen git kızım hemen deyınce kalbım küt küt atmaya başladı.aslında aşımı 2 hafta sonra olucaktım ama benım sağlık ocağındaki ebe hemşirem bunun bi sorun olmayacağını hareketleri hissedip hissetmediğimi sordu ve aslında ilk aylardan da yapılırmış ama düşük tehlikesi olduğu için yapmazlarmış.şimdi içim rahat ama aşı yerim biraz acıyo

selam kızlar :80:

her açtığımda önce kaldığım yerden geçmişi okuyayım diyorum amannnn ne mümkün sohbetler almış başını gitmiş maşallah...
nasılsınız bakalım bugün?
okadar yoğun evrak işim vardıki anca fırsat buldum hatta bitiremedim bile... amannnn yarın yaparım zaten yarında fulum

canım çok geçmiş olsun....dikkat et kendine...biraz erken oldu aşın ama iyi ettin yaptırdın,biz de 1-2 hafta sonra yaptırıcaz zaten

merhaba canım...iyiyiz sen nasılsın? sen yoğun bir işte çalışıyorsun galiba dimi canım,kolay gelsin valla bu sıcaklarda zor

Son düzenleme:
Aman kızlar patlıcak gibiyim şuan sanki oruç tutmuş gibi çok yedim bu akşam yaa oğlum oruçlu diye rahat yemek yiyemedim ayakta öle atıştırdım acıkmışım akşamda fazla kaçtı işte . Ayy yavrumun kulakları uzadı yaa yemegini yedi hemen koştu bakkala dondurma aldı yedi canı istemiş :131:

ben bu akşamdan başlıyım çikolata yemeye :)))

canım benda sagolsun kızlardan öğrendim ewden cıkınca arabada başlıyorum yemeye çikolatayı cumartesı 15.haftamda gıttım ögrendık cinsiyetını hatta drum dedı iyi yapmıssın bızım için hareketlı olması daha iyi muayene ederken dedı ama bıde sen yandın dedi bu çok fena olcak dedi :) oyyy kurban olurum ben yavruma

kızlar ya aklıma takıldı,benim doktorum 2li testim iyi çıkınca 3lü ve 4lüyü yaptırmayacağım demişti...ama AFP testinden hiç bahsetmedi şimdi internette okudum şöyle yazıyor eğer 2li test yapılmış 3lü test yapılmayacaksa 16-20. haftalarda AFP testi yapılmalıdır diyor...ama bana doktorum yapalım demedi siz yaptırdınız mı?

Canım ben 2 li ve 4lü testi yaptırdım aft dörtlü testtimde vardı .ama sanırım şeyda sadece bu aft yi yaptırmıştı ben öyle hatırlıyorum.20 nin üzerinde olmasıda iyi demişti doktoru .

eda geçmiş olsun canım aşını olmuşsun tetenoz aşırı ağır bir aşıdır canım . o yüzden o kolun acıyabilir hatta 2-3 gün agrısı geçmeyebilir.o kolunda pek iş yapma canım .ben solak biri olduğum için sağ koldan yaptrmştım ,2 hafta sonra ilk doz aşımı olacağım sağ koldan yaptıracağım .acısını ben biliyorum üzerine falan yatmamaya çalış canım .

Canım ben 2 li ve 4lü testi yaptırdım aft dörtlü testtimde vardı .ama sanırım şeyda sadece bu aft yi yaptırmıştı ben öyle hatırlıyorum.20 nin üzerinde olmasıda iyi demişti doktoru .

hatırlıyorum canım,doktorum 3lü ve 4lüyü yaptırmayalım dedi,içinde varmış dimi onların, onları yaptırmadığım için ayrı yaptırmam lazım ama doktorum hiç bahsetmedi aslında çok iyidir de doktorum ama randevumda 24 ağustos o zamanda 20. haftayı geçmiş olucam ne yapsam ki?

dikkata almayın ayy enesim ben de yazim bende yazim diyor
:26:

assssssdddddddddccffffffffffffyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuu11111111111111111133333333333333334444444444444444

benim de ikili test sonucunda riskim 50.000 de 1 çıkınca doktor sonucun çok iyi olduğunu ve üçlü dörtlü testlere gerek olmadığını söyledi.
AFP den de bahsetmedi canım :26:

4 lüyü ben 16. haftada olmuştum canım ,doktoru arayıp o test için erken güne aldırma şansın varsa aldırsan .24 agustos geç olur sanırım bu alper mumcunun sitesinde 3 lü test 16-20 hafta arası diyor bir de afp değerinede bakılıyor.geç kalmazsın canım eğer randevuyu haftaya falan alsan hı şansını dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…