2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de ikili test sonucunda riskim 50.000 de 1 çıkınca doktor sonucun çok iyi olduğunu ve üçlü dörtlü testlere gerek olmadığını söyledi.
AFP den de bahsetmedi canım :26:

benimde sonucum çok iyi çıkmıştı tatlım o da diğerlerine gerek duymadı ama şimdi araştırdım şu AFP'yi yaptırın diyor, ama detaylı ultrasona girecekseniz yaptırmayabilirsiniz gibi bişey de vardı,detaylıda herşey çıkıyormuş ya gerçi doktoruma kalsa o da riskli gebelere uygulanıyormuş ona bile gerek yok dedi bir rahat ki sormaama seviyorum ya doktorumu....ayy bilemedim yaahuu ne yapsam zaten doktorum 8-22 arası tatilde....ancak ya bu hafta yada 22si haftası gitmem lazım...

Son düzenleme:

yalovalımısın cnmmmm

canım aslında benim istediğim şu AFP testi aslında sadece,diğer testlerde 1 değere daha bakıp ekliyorlarmış,doktorum gereksiz demişti, 24ünde gitsem geç olucak...doktorum 8-21 arası tatilde zaten...

3lü ve 4lü yapmayalım bana kalırsa ama yine sen bilirsin diyince işime geldi yaptırmamak. stres oluyor insan testlerle
ama detaylıyı yaptırmak istiyorum ben 16 sında randevum var ( offff ne kadar uzun yaa ) o zaman 20+1 oluyorum sorucam detaylıyı.
eğer sıcak bakmazsa dışarda yaptırcam bebeğin o halini görmek istiyorum hem de yarım saat filan sürüyormuş uzun uzadıya göreyim minişimi :)
benimki de sorma rahat bi adam ama ben de çok seviyorum

çok geçmiş olsun kazanın nereden geleceği belli olmuyor Allahım korusun
canım sende kasıtlı yapmıyorsun ya az kaldı çeksin azıcık daha:)))

aynen canım bana güvenirlik oranlarını falan da söyledi en güveniliri 2li testmiş,diğerlerinde 1 değere daha bakıp ekleniyormuş,para tuzağı hiiç gerek yok dedi bende "tamam"dedim sevine sevinedediğin gibi stres oluyor insan o testi yapmak sonucunu beklemek...benim daha uzak bir tarih canım 24 ağustos ben ne yapam ay bana detaylıyı yaptırmayabiliriz ben riskli gebeleri yapıyorum dedi,ama ben de yaptırıcam görmek istiyorum zaten oğluşumu 3 boyutlu renkli görmedim hiç hep karartı halinde miniğim...

kızlar bende bu gün dr gittim kendi dr değil de başka bir dr eşimin tanıdığı bir dr bebişim uyuyordu dr uyandırdı karnımı ultrason başlığıyla sarsınca uyanıverdi çok şaşırdım yavrum takla attı resmen çok içime battı üzüldüm bu dr da büyük ihtimalle kız dedi öbürü erkek demişti şok oldum erkek olacağına alıştırmışım kendimi gerçi 16. haftadan sonra netleşecekmiş gelişimi için çok güzel herşey yolunda dedi tüp bebekgebeliğine göre sorunsuz güzel bir hamileliğin var dedi içimi rahatlattı daha öncede tatile gitmem için bu dr beni cesaretlendirmişti
bu arada karnımın ağrısı için gittim dr ama bebişimi görünce unuttum ağrıyı falan
eşim bebek kendine yer açıyor diyor ama ben korkuyorum bişey olursa diye hareketlerini bir hissetsem pıhtılaşma problemim beni çok geriyor
göz açıp kapanıncaya kadar ocak olsunnnnnnnnnn

Son düzenleme:

ben her gidişimde 3 boyutlu görüyorum ama çok kısacık. daha çok normal ultrasonla bakıyor. detaylıyı yaptırcaz hepimiz sanırım meraklı annişler

ayyy kızlar aklıma takıldı şimdi benim riskimde 7000de bir çıktı doktorum iyi dedi ama şidi canım sen 50000de 1 yazınca korktum

canım kendini başkalarının değerleriyle kıyaslama 300-500 de 1 çıkanlar için bile gayet iyi diyolar ki 7000 çok iyi bi rakam. benimki sadece biraz yüksek bi değer olmuş

aaa sana kaçıncı haftada erkek dediler de şimdi kız dediler demekki erken öğrenmemekte fayda varmış
ben de 15+5 te öğrenince çok kaldım diye söylenip duruyordum
pıhtılaşma için de içini ferah tut canım, benim görümcemin de öyleydi 9 ay iğne vuruldu şimdi 2 yaşında dünya tatlısı kızı var

listeye eklenmek istiyorum ama msj sayım 100 olmadığı için nurroseye özel msj atamadım. bilgilerim,
yaşadığım şehir ankara, ilk bebeğim, son adet tarihim 28 mart, beklenen doğum tarihim 2 ocak, cinsiyet erkek, ismi furkan, yaşım 26, hamile kaldığım kilo 72, güncel kilom 72...

beni de eklersen sevinirim, teşekkür ederim cnm..

merhaba hoşgeldin,listeye ekledim

günaydın ben de istiyorum İstanbuldayım, yaşım 29 ilk bebeğim hamilelik kilom 56 şimdiki kilom 60 17+1 oldu bebğim cinsiyeti erkek sat: 04/04/2011 bebeğin beklenen doğum tar,hi 09/01/2012

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın,
Nasılsınız?
şimdilik kimsecikler yok.
Biz gözümüzi iş yerinde açıyoz resmen:)

Günaydınnnn,

İstanbulda çok sıcak ve bunaltıcı bir hava var, zaten iki gündür keyifsizim bu hava da beni iyice strese sokuyor, keşke bu ay için de 1 hafta kadar izin alsaydım, kalan izinlerimi hep Eylül’e aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…