- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.621
cinsiyetlerini ögrene bildinmi işallah bir kız bir erkek dir
zaten sıcaklardan sık sık uyanıyordum,şimdi de sahurdan sonra uyuyamıyorum.
Salı sabahından başladım haftasonu gelsin hep uyucam demeye:90:
Gunaydın kızlar...
dun gıysı topıgının lınkını ıstemıstım ama kımse gormedı galıba..bilen var mı?
tşk.ler
Günaydınnnn,
İstanbulda çok sıcak ve bunaltıcı bir hava var, zaten iki gündür keyifsizim bu hava da beni iyice strese sokuyor, keşke bu ay için de 1 hafta kadar izin alsaydım, kalan izinlerimi hep Eylül’e aldım...
günaydın anneler ve melekleri,
nasılsınız,gerçekten istanbulda bunaltıcı bir hava var.keyfimde yok zaten.
hadi eve gidek yaa:95:
hiç çalışasım yok benim.deniz kenarında olmak istiyorum..sabah serinliğinde şemsiye altında uyumak güzel olurdu.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarSağlık ocağına gittik eşimle aşımı yapıldım ilk aşısını yapılanda ben oldum bu kaza sayesinde Bundan sonra ev işlerini yaparken çok dikkatli olucam çünkü paslı die çok korkmuştum bide doktorum hemen git kızım hemen deyınce kalbım küt küt atmaya başladı.aslında aşımı 2 hafta sonra olucaktım ama benım sağlık ocağındaki ebe hemşirem bunun bi sorun olmayacağını hareketleri hissedip hissetmediğimi sordu ve aslında ilk aylardan da yapılırmış ama düşük tehlikesi olduğu için yapmazlarmış.şimdi içim rahat ama aşı yerim biraz acıyo
günaydın anneler ve melekleri,
nasılsınız,gerçekten istanbulda bunaltıcı bir hava var.keyfimde yok zaten.
hadi eve gidek yaa:95:
hiç çalışasım yok benim.deniz kenarında olmak istiyorum..sabah serinliğinde şemsiye altında uyumak güzel olurdu.
İstanbulun nemini ve o bunaltıcı havasını iyi bilirim.Nefes alamaz oluyor insan,
Ama yine de şöyle bir gidip boğaz havası amak tüm olumsuzluğunu siliyor bence.
Biz hem yanıyoruz,hem de gidip şöyle mis gibi hava alacağımız bi yer yok.
Sanki fırında yaşıyoz bi kaç haftadır.
merhaba hoşgeldin,listeye ekledim
Tam olarak aynı psikolojideyiz, önümde bir yığın iş var, 8 den beri başlayamadımiçimde nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var, kendimi dağa bayıra vurasım geliyor
Biz hafta sonları garipçe köyüne gidiyoruz, mis gibi deniz ve orman havası, çok da keyifli bir balık restoranı var boğaza karşı balığımızı yiyip geliyoruz tavsiye ederim, daha Cumartesi ordaydım ama yine gidesim geldi of of, çok sıkıldım ben ya :84:
günaydın annişler nasılsınız
ben gece hiç uyuyamadım kolumu kımıldatamıyorum ateş halsizlik halen aynı durumdayım zorla kahvaltı hazırladım ve bunları tek ellle yazıyorum ne kadar zormuş bu aşı aman allahımm
Bugün benim de canım çalışmak istemiyor.Aciller dışındakileri yapmıcam işte.
Canım anlattığın yeri biliyorum,Ama şuan ordan çok uzaktayım,
İstanbulda iken uzak yakın demez ne güzel gezerdim.
Bu yaz gelip bir nostalji yapacaktım ist'd ama gebelik olunca cesaret edemedim,daha yakın yerlerde harcadım tatilimi.
ben gece hiç uyuyamadım kolumu kımıldatamıyorum ateş halsizlik halen aynı durumdayım zorla kahvaltı hazırladım ve bunları tek ellle yazıyorum ne kadar zormuş bu aşı aman allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?