2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve melekleri,

nasılsınız,gerçekten istanbulda bunaltıcı bir hava var.keyfimde yok zaten.
hadi eve gidek yaa:95:
hiç çalışasım yok benim.deniz kenarında olmak istiyorum..sabah serinliğinde şemsiye altında uyumak güzel olurdu.

İstanbulun nemini ve o bunaltıcı havasını iyi bilirim.Nefes alamaz oluyor insan,
Ama yine de şöyle bir gidip boğaz havası amak tüm olumsuzluğunu siliyor bence.
Biz hem yanıyoruz,hem de gidip şöyle mis gibi hava alacağımız bi yer yok.
Sanki fırında yaşıyoz bi kaç haftadır.

Şöyle sakin bir deniz kenarında mis gibi bir ağacın altında hamakta keyif yapmak vardı.

cnmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişşşşş olsunnn annişimmmmmmmmmmmmmmm.

Tam olarak aynı psikolojideyiz, önümde bir yığın iş var, 8 den beri başlayamadım içimde nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var, kendimi dağa bayıra vurasım geliyor

Biz hafta sonları garipçe köyüne gidiyoruz, mis gibi deniz ve orman havası, çok da keyifli bir balık restoranı var boğaza karşı balığımızı yiyip geliyoruz tavsiye ederim, daha Cumartesi ordaydım ama yine gidesim geldi of of, çok sıkıldım ben ya :84:

Bugün benim de canım çalışmak istemiyor.Aciller dışındakileri yapmıcam işte.
Canım anlattığın yeri biliyorum,Ama şuan ordan çok uzaktayım,
İstanbulda iken uzak yakın demez ne güzel gezerdim.
Bu yaz gelip bir nostalji yapacaktım ist'd ama gebelik olunca cesaret edemedim,daha yakın yerlerde harcadım tatilimi.

günaydın annişler nasılsınız
ben gece hiç uyuyamadım kolumu kımıldatamıyorum ateş halsizlik halen aynı durumdayım zorla kahvaltı hazırladım ve bunları tek ellle yazıyorum ne kadar zormuş bu aşı aman allahımm

cnm sağlık ocağından ateş fln olur dediler mi aşı yüzünden?Bu arada geçmiş olsun dün yazamadım sana.Dikkatli ol temizlik işlerini brz askıya al okuyorum sürekli temizlik yapıosun boşverr

İstanbulda olmadığını biraz geç anladım Of burda da trafik bilmemne her şey çile, çekiyoruz işte

Valla ben hamile halimle de geri kalmıyorum gezip tozmaktan, şimdi bayrama kadar iznim de yok, çok daralıyorum, günler geçmiyor, hiç olmadığım kadar sıkıntılıyım bugünlerde, elle tutulur nedeni de yok :97:

Canım tetanoz aşısı ağrı ve ateş yapar,mümkün olduğunca dinlenmeye çalış.,
Geçmiş olsun

Son düzenleme:

cnmm cımmm geçmiş olsun edacımmmm bugün bol sıvı al tamammı kuzummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…