2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evde aynı snn durumundayım şehir şehir gezmek istiyorum çok sıkıldım istanbuldan.Ramazan geldi eşim oruç tutuyo tatile de gidemioruz zaten işleri bırakacağı kmse de yok.Bayram tatilinde düşünüyoruz ona da 1 ay var daha
Beni artık istanbul çevresi kesmio bnm kardeşim 9 aylık hamileydi bzz izmite fln gidiouk haftasonlaarı doğurcak diye yolda plan yapıoduk şu hastaneye bu hastaneye götürürüz diye

cnm sağlık ocağından ateş fln olur dediler mi aşı yüzünden?Bu arada geçmiş olsun dün yazamadım sana.Dikkatli ol temizlik işlerini brz askıya al okuyorum sürekli temizlik yapıosun boşverr

teşekkürler cnm evet olur dediler gece minoset içtim banamısın demiyor ben bu kadar olacağını tahmin etmıyordum kolumu kımıldatsam basbas bağırıyorum baş ağrısıda dün gece oldu ne yapacam bilmiyorum 1 ,2 hafta sonra sizlerde yapılacaksınız aynı şeyi yaşıycaksınız ahhhh çok zorr bir an önce geçse artık dün gece ağrıdan eşimide uyutmadımsabah diyorum bu evi kim topluycak boşver evi diyor sen dinlen bırak kalsın ama yapamıyorum anamın kızıyım ama bugün dikkat etmem lazım yoksa acillik olacam

nasılsınız güzeller.ben hiç iyi değilim çok fena bel ve karnım ağrıyor.bu gün oruç ta tutmadım.üzüldüm tutamadığım için ama eşim bırakmadı bebeği düşün 16 saat aç kalıyor dedi.sen dayansanda o dayanmaz dedi sahura kalktım birşeyler hazırlamak için eşim birşey yemeden tutacağnı söyledi benide uyuttu tutmayacaksın dedi.dün çok fena oldum 1 saat kala birde kızım düştü alnı yarıldı onun korkusu bir de kan kokusu kendimden geçtim artık.allaha şükür dikiş atmadılar pansuman yapıldı.

cnmmmmm GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNNNNNN YAAA.

bn hiç anama çekmemişim 3 gündür balkonda çamaşırlar duruyo toplamak ütülemek lazım ev dağınık brz ben napıyorum karşımda televizyon kucağımda notebook
çok tembelim çocuk olunca napcam bilemiyorum:18::18:

Son düzenleme:

canım sana ve kızına çok geçmiş olsun nazarlık takın üstünüzeeee

çok geçmiş olsun cnm bende ii değilim ,oruç tutamıyorum istersen eşinin dediği gibi sende tutma kazasını yaparız benım sabahları mide bulantım var aç karnına tutsam bile bozulacak yani kızın içinde geçmiş olsun cnm allah nazarlardan korusun

canım benim geçmiş olsun.çok zor iş felan yapma sakın.dinlen inşallah çabucak ağrında geçer ateşinde düşer dikkat et canım benim..

cnm geçmiş olsun ama oruç tutma bebeğine yazık o kdr zaman

walla bende dayanamam çatlarım hastada olsam yapıyorum mesela pazar günü pknikte hiç durmadım bi hamile daha vardı bende 2 ay önde ooo hanım gibi oturdu biz yaptık cnm ve sonunda serçe parmağıma arabanın pagajını kapattı çocuk görmedi şimdi sargılı akşamınada düğüne gittim sanırım hiç durmuyorum die göze geliyorum ama sen yapmak sitemıyorsan yapma boşverrrrr

ayyy aynen yaaa :86:

güneşten renkleri solacak çamaşırların.. evide toz götürüyo :86:

al benden de okadar

ayyy aynen yaaa :86:

güneşten renkleri solacak çamaşırların.. evide toz götürüyo :86:

sizi uyuşuklarr sizi :86: anommm ben ne yapıyorumm bırakayım ozaman, canım annemm benı ne canı perk yetiştirmiş aşk olsun onaa bende zaten dağınık bi koca varr bi de çocuk olunca tamamm eda kafayı yedi iş yapmaktan temizliktenn en iyisi şimdiden kendimi alıştırayım

cnm normalde öyle olabilirsin de brz hamileliğin tadını çıkar :) sen de otur hanım gibi doğurunca yaparsın yeniden bu yaptıklarını

canım sana ve kızına çok geçmiş olsun nazarlık takın üstünüzeeee
teşekkür ederim canım benim..
cnmmmmm GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNNNNNN YAAA.
teşekkürler canım benim.

teşekkür ederim canım benim.bende tutmadım zaten.artık kazasını tutarım yapacak bir şey yok...

dün biraz niyetlendim ama iki kez çok şiddetli çıkardım..

maalesef benim kusmalarım hala devam ediyo:84:

bi ben kaldım topikte hala kusan

Of aynen öyle, gidip bütün yazı küçük sakin bir yerde yiyip içip yatarak geçirmek istiyorum, daha bir hafta oldu tatilden geleli ama ben hiç gitmemiş gibiyim, yetmiyor artık öyle 1-2 haftalar, çok yoruldum... Hafta sonları 2 günlük kaçamaklar yapıyoruz artık napalım, bayrama kadar bizim de iznimiz yok, nasıl dayanıcam bilmiyorum :97:

Ay canım çok geçmiş olsun, sen de oruç falan düşünme, kazasını yaparsın Allahın izniyle, şu an kızına, bebeğine odaklan canım, hiç vicdan azabı çekme

cnm normalde öyle olabilirsin de brz hamileliğin tadını çıkar :) sen de otur hanım gibi doğurunca yaparsın yeniden bu yaptıklarını

aslında haklsınn ev işi sürekli aynı topla dağılıyo yıka kirleniyoo amannn hepsi kirli dağınık kalsınn bende doğurduktan sonra hepsini toplarım artık :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…