2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oruç tutana tutma denmez ama arkadaşlar en azından bu dönemde tutmamanız daha doğru çocuğa çok bir şey olmaz o sizin depolarınızı yiyip bitirir ama ileride kalsiyum eksikliği , demir eksikliği sayesinde diş dökülmesi, kemik erimesi, saç dökülmesi yani olan size olur benden söylemesi(((

Oruç tutmayı düşünen ya da tutamadığı için üzülen arkadaşlara:

"Hamile veya emzikli kadınlar, ister kendilerine, ister çocuğa oruç tutmanın zararlı olacağından korkarlarsa, orucu tutmayıp daha sonra kaza ederler, fidye ödemezler. Çünkü her iki durumda da çocuğun bakımı ve sağlığını korumak farzdır. Hz.Peygamber (s.a.) şöyle buyurur: "Yüce Allah, yolcudan orucu ve namazın yarısını kaldırmıştır. Gebe kadınlar ile emzikli kadınlardan da orucu kaldırmıştır." (Tirmizî, edâhî, 10; Nesâî, sıyâm, 50, 51, 62; İbn Mâce, sıyâm, 3, 50)"

alıntıdır

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.
tetanoz aşısı zordur.2 - 3 gün ağrır ..kolunu kaldıramazsın hatta.
dikkatli ol canım.tekrar geçmiş olsun.

sağol canım gerçekten içimi rahatlattın

inşallah canım yaaa..

dün sinirden okadar ağladımki benimki niye geçmedi diye eşim zor sakinleştirdi..

umarım okadar sürmez...

üzülme canım ,

bebeğin sağlıklı olsun ,allah başka dert vermesin.
hepsi hamileliğin cilveleri diye düşün.
senden daha beter geçirenlerde var unutma.
ya da aylardır , yıllardır uğraşıpta hamile kalamayanlar var. şükürler olsun ki senin bebeğin oldu.
doğumdan sonrasını düşün

inşallah canım yaaa..

dün sinirden okadar ağladımki benimki niye geçmedi diye eşim zor sakinleştirdi..

umarım okadar sürmez...

cnm ilaç ne kullanıyosun vitamin fln ya da demir hapı.Bende elevit çok işe yarıyo benm elevit sayesinde bulantılarım hiç olmadı diyebilirim.Dün de yine fenaydım aniden bulantım oldu dün içtim bugun de içtim şuan gayet iyim.Yani bende böyle bi etkisi var üzerinde de yazıyo zaten gebliğe bağlı bulantı kusmaları azaltır fln gibi bişeyler.:26:

cnm piknik düğün dernek için söyledim :) ev işleri için değil

ayy yanlış anlamışım canım ama düğün en yakın arkadaşımındı gitmesem olmazdı piknikte ramazandan önce sonkez yapalım dediler eşim çok istedi kırmak istemedım gitmişkende bi kişinin üstüne yıkmak olmazdı artık yapmam zaten öyle şeyler

inşallah canım yaaa..

umarım okadar sürmez...

canım benim üzülme elbet geçecek...bizlerin bile ara ara halen oluyor.çok zor hatta iğrenç ama ne yapalım bebişlerimiz için herşeye katlanmak zorunda değilmiyiz...

Geçmiş olsun canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…