- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.661
cnm geçmiş olsun ama oruç tutma bebeğine yazık o kdr zaman
dün biraz niyetlendim ama iki kez çok şiddetli çıkardım..
maalesef benim kusmalarım hala devam ediyo:84:
bi ben kaldım topikte hala kusan
teşekkür ederim canım benim..artık öyle yapacağım mecburen.Ay canım çok geçmiş olsun, sen de oruç falan düşünme, kazasını yaparsın Allahın izniyle, şu an kızına, bebeğine odaklan canım, hiç vicdan azabı çekme
günaydın annişler nasılsınız
ben gece hiç uyuyamadım kolumu kımıldatamıyorum ateş halsizlik halen aynı durumdayım zorla kahvaltı hazırladım ve bunları tek ellle yazıyorum ne kadar zormuş bu aşı aman allahımm
Oruç tutmayı düşünene ya da tutamadığı için üzülen arkadaşlara:
"Hamile veya emzikli kadınlar, ister kendilerine, ister çocuğa oruç tutmanın zararlı olacağından korkarlarsa, orucu tutmayıp daha sonra kaza ederler, fidye ödemezler. Çünkü her iki durumda da çocuğun bakımı ve sağlığını korumak farzdır. Hz.Peygamber (s.a.) şöyle buyurur: "Yüce Allah, yolcudan orucu ve namazın yarısını kaldırmıştır. Gebe kadınlar ile emzikli kadınlardan da orucu kaldırmıştır." (Tirmizî, edâhî, 10; Nesâî, sıyâm, 50, 51, 62; İbn Mâce, sıyâm, 3, 50)"
alıntıdır
canım çok geçmiş olsun.
tetanoz aşısı zordur.2 - 3 gün ağrır ..kolunu kaldıramazsın hatta.
dikkatli ol canım.tekrar geçmiş olsun.
sağol canım gerçekten içimi rahatlattın
senınkıde geçer yakında bezılarının 9 ay sürüyormuş dua et cnm öyle olmasın
aslında haklsınn ev işi sürekli aynı topla dağılıyo yıka kirleniyoo amannn hepsi kirli dağınık kalsınn bende doğurduktan sonra hepsini toplarım artık :86:
inşallah canım yaaa..
dün sinirden okadar ağladımki benimki niye geçmedi diye eşim zor sakinleştirdi..
umarım okadar sürmez...
inşallah canım yaaa..
dün sinirden okadar ağladımki benimki niye geçmedi diye eşim zor sakinleştirdi..
umarım okadar sürmez...
cnm piknik düğün dernek için söyledim :) ev işleri için değil
kızlar prima dünyasından aradılar şimdi 5 gün sonra hediye paketim kargoya veriliyomuşş
inşallah canım yaaa..
umarım okadar sürmez...
nasılsınız güzeller.ben hiç iyi değilim çok fena bel ve karnım ağrıyor.bu gün oruç ta tutmadım.üzüldüm tutamadığım için ama eşim bırakmadı bebeği düşün 16 saat aç kalıyor dedi.sen dayansanda o dayanmaz dedi sahura kalktım birşeyler hazırlamak için eşim birşey yemeden tutacağnı söyledi benide uyuttu tutmayacaksın dedi.dün çok fena oldum 1 saat kala birde kızım düştü alnı yarıldı onun korkusu bir de kan kokusu kendimden geçtim artık.allaha şükür dikiş atmadılar pansuman yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?