- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.681
slm kızlar, öncelikle hayırlı ramazanlarkonumuz değil ama özelden msj atamıyorum halen, profil resmimi nereden değiştiriyorum bulamadım :44:
üzülme canım ,
bebeğin sağlıklı olsun ,allah başka dert vermesin.
hepsi hamileliğin cilveleri diye düşün.
senden daha beter geçirenlerde var unutma.
ya da aylardır , yıllardır uğraşıpta hamile kalamayanlar var. şükürler olsun ki senin bebeğin oldu.
doğumdan sonrasını düşün
cnm ilaç ne kullanıyosun vitamin fln ya da demir hapı.Bende elevit çok işe yarıyo benm elevit sayesinde bulantılarım hiç olmadı diyebilirim.Dün de yine fenaydım aniden bulantım oldu dün içtim bugun de içtim şuan gayet iyim.Yani bende böyle bi etkisi var üzerinde de yazıyo zaten gebliğe bağlı bulantı kusmaları azaltır fln gibi bişeyler.:26:
canım benim üzülme elbet geçecek...bizlerin bile ara ara halen oluyor.çok zor hatta iğrenç ama ne yapalım bebişlerimiz için herşeye katlanmak zorunda değilmiyiz...
ne güzel canım ankete falan katılarak mı kazandın?
kızlar prima dünyasından aradılar şimdi 5 gün sonra hediye paketim kargoya veriliyomuşş
kontrol panelinden canım.Yukarda sağda göreceksin sayfada
teşekkür ederim canım benim...Geçmiş olsun canım,
evet bende dün gece ağladım hemde sabah kadar uyuyamıyordum dönemiyordum sancıdan ağrıdan.eşim belimi ovuyordu ama hiç bir şekilde geçmiyordu.neden neden diyip ağlıyordum.sonra bebişim bana kızar küser diye zor tuttum kendimi...bende onla avunuyorum zaten..
o sağlıklı olsun sadece başka bişey istemiyorum..
canım elevit beni bin beter yapıyor oyüzden kesti doktorum..
şu bulantıları atlatana kadar hiç bi vatamini kullanamıycam..
öyle canım.. sadece onlar iyi olsun başka bişey istemeyiz..
işte bazen insan sinirlerine hakim olamıyor..
kontrol panelinden canım.Yukarda sağda göreceksin sayfada
canım prima hediye paketi için 24 haftayı doldurmuş olmak şartı var ama..sitesinde öyle yazıyodu..
ben yanlışmı biliyorum acaba ?
teşekkür ederim canım benim...
evet bende dün gece ağladım hemde sabah kadar uyuyamıyordum dönemiyordum sancıdan ağrıdan.eşim belimi ovuyordu ama hiç bir şekilde geçmiyordu.neden neden diyip ağlıyordum.sonra bebişim bana kızar küser diye zor tuttum kendimi...
evet ama sen ona göre bi tarih yazıyosun 6 aylık gibi bunuda aslı söylemişti bizeonlarda gönderiyorlar zaten 5 tl ama içinde güzel ürünler varmış bi bak istersen
kızlar prima dünyasından aradılar şimdi 5 gün sonra hediye paketim kargoya veriliyomuşş
dün biraz niyetlendim ama iki kez çok şiddetli çıkardım..
Maalesef benim kusmalarım hala devam ediyo:84:
Bi ben kaldım topikte hala kusan
hayr ben warımmmm sabah akşam bulantı hapı içiyorum hala....
hangi hapı içiyosun canım..
ramazan ramazan yalan mı konuştun ,devamlı olan bir kampanya sanırım ben beklicem şunun şurasında 6 hafta kaldı hediye çekleri kulllanışlı geldi banada .evet ama sen ona göre bi tarih yazıyosun 6 aylık gibi bunuda aslı söylemişti bizeonlarda gönderiyorlar zaten 5 tl ama içinde güzel ürünler varmış bi bak istersen
günaydın kızlarrafadan yumurta yiyor musunuz? zararlı diye biliyorum ama başka türlü de asla tüketemiyorum ben,pişmiş yumurta midemi bulandırıyor...haftada 1-2 kere yiyorum...zararı olur mu ki? doktorum sorun olmaz ye istediğin gibi demişti amaaa:44:
zofer içiyorum cnm
günaydın kızlarrafadan yumurta yiyor musunuz? zararlı diye biliyorum ama başka türlü de asla tüketemiyorum ben,pişmiş yumurta midemi bulandırıyor...haftada 1-2 kere yiyorum...zararı olur mu ki? doktorum sorun olmaz ye istediğin gibi demişti amaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?