2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende onla avunuyorum zaten..
o sağlıklı olsun sadece başka bişey istemiyorum..

canım elevit beni bin beter yapıyor oyüzden kesti doktorum..
şu bulantıları atlatana kadar hiç bi vatamini kullanamıycam..
canım benim üzülme elbet geçecek...bizlerin bile ara ara halen oluyor.çok zor hatta iğrenç ama ne yapalım bebişlerimiz için herşeye katlanmak zorunda değilmiyiz...

öyle canım.. sadece onlar iyi olsun başka bişey istemeyiz..
işte bazen insan sinirlerine hakim olamıyor..

ne güzel canım ankete falan katılarak mı kazandın?

evet cnm faceden ankate katıldım yalnız 24 haftadan sonra hamileler katılabilir diyordu bende ona göre yazdım beklenen doğum tarihini yalnız ankete katılanlar aklınızda bulunsun bunu soruyor kadın tlfnda ankette hangi tarihi verdiğiniz aklınızda kalsın ,5 tl karşılığında gelecekmiş bakalım :86:

Geçmiş olsun canım,
teşekkür ederim canım benim...
evet bende dün gece ağladım hemde sabah kadar uyuyamıyordum dönemiyordum sancıdan ağrıdan.eşim belimi ovuyordu ama hiç bir şekilde geçmiyordu.neden neden diyip ağlıyordum.sonra bebişim bana kızar küser diye zor tuttum kendimi...

canım prima hediye paketi için 24 haftayı doldurmuş olmak şartı var ama..sitesinde öyle yazıyodu..
ben yanlışmı biliyorum acaba ?

evet ama sen ona göre bi tarih yazıyosun 6 aylık gibi bunuda aslı söylemişti bize onlarda gönderiyorlar zaten 5 tl ama içinde güzel ürünler varmış bi bak istersen

Allahım bütün hamilelere kolaylık versin..

kızlarr aralık annelerinde bi arkadaşa kızın olacak demişler 15. haftada,doktoru doçentmiş keisn demiş hatta.Ama 18. haftada erkek demiş pipisini görmüşler meserret duymasın :::::)))))))

Son düzenleme:
günaydın kızlar rafadan yumurta yiyor musunuz? zararlı diye biliyorum ama başka türlü de asla tüketemiyorum ben,pişmiş yumurta midemi bulandırıyor...haftada 1-2 kere yiyorum...zararı olur mu ki? doktorum sorun olmaz ye istediğin gibi demişti amaaa:44:

evet ama sen ona göre bi tarih yazıyosun 6 aylık gibi bunuda aslı söylemişti bize onlarda gönderiyorlar zaten 5 tl ama içinde güzel ürünler varmış bi bak istersen
ramazan ramazan yalan mı konuştun ,devamlı olan bir kampanya sanırım ben beklicem şunun şurasında 6 hafta kaldı hediye çekleri kulllanışlı geldi banada .

yok seremcim çok cıvık olmadıktan sonra YANİ AZ PİŞİRME TAMAMMI CNMM.
SEREMCİM KEŞKE BENDE YESEM HİÇÇÇÇ YİYEMİYORUMM. YA ASLINDA BEN NERDEYSE DOĞRU DÜZGÜN HİÇ BİRŞEY YİYEMİYORUMM.UFFF ZORLAAA

zofer içiyorum cnm

bende doktoruma danışıp istiycem..

ben hamileliğimin başından beri kayısı kıvamında yiyorum cnm..
diğer türlü hiç yiyemem..
kaynıyo sonuçta oda.. zararı olcağını zannetmiyorum..

ben yemiyorum canım rafadan ne bileyim içime sinmiyor öyle yemek yani, ben de haftada 4-5 gün yumurta tüketmeye çalışıyorum
ya haşlanmış kayısı kıvamı dedikleri kadar pişiriyorum çok sulu olmamasına dikkat ediyorum yaa da omlet gibi yapıyorum. farklı farklı tüketmeye çalışıyorum
yoksa ben de yemek istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…