- 24 Mayıs 2011
- 742
- 139
- 123
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.701
bende doktoruma danışıp istiycem..
Ben hamileliğimin başından beri kayısı kıvamında yiyorum cnm..
Diğer türlü hiç yiyemem..
Kaynıyo sonuçta oda.. Zararı olcağını zannetmiyorum..
canım ben 3 ay yiyememiştim doktorum çılbır yap demişti su içinde mi ne pişiyormuş .eğer onu yapmazsan poğça yap içinde bulunsun vitaminini al yeter demişti.günaydın kızlarrafadan yumurta yiyor musunuz? zararlı diye biliyorum ama başka türlü de asla tüketemiyorum ben,pişmiş yumurta midemi bulandırıyor...haftada 1-2 kere yiyorum...zararı olur mu ki? doktorum sorun olmaz ye istediğin gibi demişti amaaa:44:
cnm zofer yan etkisi olmayn çok pahalı bi hap ama çok yararını göryrm ben 10 tane war içinde 39 tl dene bncede sende doktoruna danış tabiyki önce ...
evet ama sen ona göre bi tarih yazıyosun 6 aylık gibi bunuda aslı söylemişti bizeonlarda gönderiyorlar zaten 5 tl ama içinde güzel ürünler varmış bi bak istersen
yok tatlım pişiyor ama katı olmuyor ama ayy bende onu hiç yiyemem:2:...canım biraz kendini zorla artık bebek sen ne ile beslenirsen o da öyle besleniyor havalar sıcak insanın canı birşey istemiyor ama bebeği düşününce ne varsa yiyorum benyok seremcim çok cıvık olmadıktan sonra YANİ AZ PİŞİRME TAMAMMI CNMM.
SEREMCİM KEŞKE BENDE YESEM HİÇÇÇÇ YİYEMİYORUMM. YA ASLINDA BEN NERDEYSE DOĞRU DÜZGÜN HİÇ BİRŞEY YİYEMİYORUMM.UFFF ZORLAAA
bende doktoruma danışıp istiycem..
ben hamileliğimin başından beri kayısı kıvamında yiyorum cnm..
diğer türlü hiç yiyemem..
kaynıyo sonuçta oda.. zararı olcağını zannetmiyorum..
ben yemiyorum canım rafadan ne bileyim içime sinmiyor öyle yemek yani, ben de haftada 4-5 gün yumurta tüketmeye çalışıyorum
ya haşlanmış kayısı kıvamı dedikleri kadar pişiriyorum çok sulu olmamasına dikkat ediyorum yaa da omlet gibi yapıyorum. farklı farklı tüketmeye çalışıyorum
yoksa ben de yemek istemiyorum
cnm zofer yan etkisi olmayn çok pahalı bi hap ama çok yararını göryrm ben 10 tane war içinde 39 tl dene bncede sende doktoruna danış tabiyki önce ...
yok tatlım pişiyor ama katı olmuyor ama ayy bende onu hiç yiyemem:2:...canım biraz kendini zorla artık bebek sen ne ile beslenirsen o da öyle besleniyor havalar sıcak insanın canı birşey istemiyor ama bebeği düşününce ne varsa yiyorum ben
canım ya ben de bayılırım kayısı kıvamına ama denk getiremiyorum öyle pişmiyor...
tatlım yiyorum ama inan benimde içime sinmiyor katı yesem tüm gün bulantıyla geziyorum o kadar iğreniyorum yanikayısı kıvamında dediğim gibi pişiremiyorum ya canım kaç sn. tutuyorsun var mı bir ayarı? sevmem bende hiç yumurta ama mecbur bebek için yiyorum
canım ben 3 ay yiyememiştim doktorum çılbır yap demişti su içinde mi ne pişiyormuş .eğer onu yapmazsan poğça yap içinde bulunsun vitaminini al yeter demişti.
ceviz falan yiyemiyorum bende elmalı turta yaptım dolaba koydum içinde yoğurt,yumurtası herşeyi var .bol cevizli yaptım ,sende içine yumurta katıp birşeyler içinde tüketebilrsin .
ben yerken zorlanıyorum hala ,ekmek arasına koyup tuzluyorum o şekilde yiyorum yoksa açıkta görünce gitmiyor mideye.ona rağmen hergün yemeye özen gösteriyorum canım.
yok tatlım pişiyor ama katı olmuyor ama ayy bende onu hiç yiyemem:2:...canım biraz kendini zorla artık bebek sen ne ile beslenirsen o da öyle besleniyor havalar sıcak insanın canı birşey istemiyor ama bebeği düşününce ne varsa yiyorum ben
canım ya ben de bayılırım kayısı kıvamına ama denk getiremiyorum öyle pişmiyor...
tatlım yiyorum ama inan benimde içime sinmiyor katı yesem tüm gün bulantıyla geziyorum o kadar iğreniyorum yanikayısı kıvamında dediğim gibi pişiremiyorum ya canım kaç sn. tutuyorsun var mı bir ayarı? sevmem bende hiç yumurta ama mecbur bebek için yiyorum
canım kayısı kıvamının çok basit bir formülü var su kaynamaya başladıktan sonra 100e kadar sayıp kapatıyorsun altını bu kadar:)))
ben dakika tutuyorum canım.. iki yumurta ocağın en küçük gözünde tam 3 buçuk dk.. tam kayısı kıvamı oluyor..
slm kızlar....
Nasılsınız ? Ya kızlar bişey sormak istiyorum. Ben 3 gündür çok aferdersiniz isalim acaba normalmi ?
kızlarr aralık annelerinde bi arkadaşa kızın olacak demişler 15. haftada,doktoru doçentmiş keisn demiş hatta.Ama 18. haftada erkek demiş pipisini görmüşlermeserret duymasın :::::)))))))
Duydum bileeeee, ya herkes öyle diyor heveslenme diyorlar :84::84::84:
anladım tatlım çok sağol...deneyim bende severim turta falan ay sen ne marifetli bir bayansın yabiz senle aynı yaştaymışız ama bende tık yok valla yazık kocama canım ya geçen gün yaptım katı pişirdim ama yok yemeye çalıştım tüm gün ruh gibi bulantılı gezdim zaten midem hassastır benim öldüm valla...yiyebileceğim maksimum yumurta kayısı olur herhalde
canım bende demir ilacına başlmamadan önce hep ishal gibiydim .çok su içiyorsan olabilir elevit bende ishal yapmıştı ama almadım bir gün denedim ishal olmamıştım.acaba yemek öncesi ve sonrası bol su içiyorsan ondanda olabilir.geçmiş olsunslm kızlar....
nasılsınız ? ya kızlar bişey sormak istiyorum. ben 3 gündür çok aferdersiniz isalim acaba normalmi ?
yemeğe giderken asansör bozuktu 5 kat indim daha sonra güneşte yemekhaneye gittim 53 derece sıcak var bu arada urfada.yemek sırasına girdim ellerim titriyordu tepsiyi düşürdum sonra yemeği döktüm çatal kaşığı tutamıyordum nasıl titriyordu görseydiniz hemen tuzlu ayran yaptılar içtim.yemeğide yedim halen titriyor ama geçer herhalde ilaç içtim ağrı kesici başım ağrıyor.5 kat ta geri çıktım mahvoldum belim karnım dahada sancı yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?