- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.721
geçmiş olsun canım yayemeğe giderken asansör bozuktu 5 kat indim daha sonra güneşte yemekhaneye gittim 53 derece sıcak var bu arada urfada.yemek sırasına girdim ellerim titriyordu tepsiyi düşürdum sonra yemeği döktüm çatal kaşığı tutamıyordum nasıl titriyordu görseydiniz hemen tuzlu ayran yaptılar içtim.yemeğide yedim halen titriyor ama geçer herhalde ilaç içtim ağrı kesici başım ağrıyor.5 kat ta geri çıktım mahvoldum belim karnım dahada sancı yaptı...
cccnmmm nerdesin sennn nasılsındiyeceğimmm geçmiş olsunn korkma beslenmedendir yada edikkat et içtiğin suya cnmm bu gün şeftali yee hemen iyi gelirir. çok azz cola iç
yemeğe giderken asansör bozuktu 5 kat indim daha sonra güneşte yemekhaneye gittim 53 derece sıcak var bu arada urfada.yemek sırasına girdim ellerim titriyordu tepsiyi düşürdum sonra yemeği döktüm çatal kaşığı tutamıyordum nasıl titriyordu görseydiniz hemen tuzlu ayran yaptılar içtim.yemeğide yedim halen titriyor ama geçer herhalde ilaç içtim ağrı kesici başım ağrıyor.5 kat ta geri çıktım mahvoldum belim karnım dahada sancı yaptı...
bendede bir iştah patlaması aldı başını gidiyoraslında soğuk üzüm falan çok iyi geliyor .evde kendim yapmayı pek sevmiyorum tatlı falan hiç yapmam ama böyle çay yanına şeyler yapıyorum tabi ya internetten bakıyorum ya da kitaptan yoksa hafızamda pek kalmıyor kocalara bakma pek birşey anlamıyorlar canım .verirsen yerler vermezsen yemezler rahat ol dün ne güzel sebzeli türlü yaptım ,bitirdiği tabağa baktım kabak,patlıcan ,biber domatesleri duruyor.ne yemiş sadece patateslerin seçmiş :-( bu durumda yemeyide bilmek lazım demi
canım bende demir ilacına başlmamadan önce hep ishal gibiydim .çok su içiyorsan olabilir elevit bende ishal yapmıştı ama almadım bir gün denedim ishal olmamıştım.acaba yemek öncesi ve sonrası bol su içiyorsan ondanda olabilir.geçmiş olsun
biz de şimdi kontrolden geldik, geçen ayki kontrolde 13. haftalıkken yani erkek gibi demişti..bugünkü kontrolümüzde kız dedi:)) bakalım gelecek ay ne dicek
kusmayı engelliyosa hiç önemli değil cnm..
bide gaviscon u duydum oda hamilelere veriliyomuş bugün ikisinide sorucam bakalım hangisini tavsiye edecek..
yemeğe giderken asansör bozuktu 5 kat indim daha sonra güneşte yemekhaneye gittim 53 derece sıcak var bu arada urfada.yemek sırasına girdim ellerim titriyordu tepsiyi düşürdum sonra yemeği döktüm çatal kaşığı tutamıyordum nasıl titriyordu görseydiniz hemen tuzlu ayran yaptılar içtim.yemeğide yedim halen titriyor ama geçer herhalde ilaç içtim ağrı kesici başım ağrıyor.5 kat ta geri çıktım mahvoldum belim karnım dahada sancı yaptı...
biz de şimdi kontrolden geldik, geçen ayki kontrolde 13. haftalıkken yani erkek gibi demişti..bugünkü kontrolümüzde kız dedi:)) bakalım gelecek ay ne dicek
canım hepimize aynısı olabilir takma..
erkek kız doktor ne dese için ona ısınıveriyor hemen..
kızlar sizinde akıntılarınız olurrmu..
benim fazlaca oluyor şeffaf bi akıntı hergün oluyor..
korkmaya başladım
korkmaya başladım
canım benimde oluyor hatta bazen su gibi ,bazen biraz daha toplu toplu sanki yumurtlama günlerimzde olduğu gibi oluyor.renk açısından bazen yeşil sarı arası birşey gibi geliyor bana ama doktoruma sordum birşey yok vajinan temizliyor kendisinin dedi bende iyi tamam dedim.muayene etmeme gerek yok geçiçektir diğer aylar dedi.kızlar sizinde akıntılarınız olurrmu..
korkmaya başladım
korkmaya başladım
benim beyaz akıntım oluyor bol bol koku ve yanma olmadığı sürece çok normalmış binevi temizlik
ahhh be canım olmazmı günde 2-3 kere çamaşır değiştirdiğim bile oluyo
canım benimde oluyor hatta bazen su gibi ,bazen biraz daha toplu toplu sanki yumurtlama günlerimzde olduğu gibi oluyor.renk açısından bazen yeşil sarı arası birşey gibi geliyor bana ama doktoruma sordum birşey yok vajinan temizliyor kendisinin dedi bende iyi tamam dedim.muayene etmeme gerek yok geçiçektir diğer aylar dedi.
günaydın kızlar heheheheh:13::13:
ben bugün sağlık ocağına gidicem..aradılar kontrol varmış..iğne yaparlar mı acaba ya ben çok korkarım iğneden:18::18:
aynı zamanda prima dünyasından aradılar hedayelerim geliyorrr...ayy ne mutlu başladım güne
bende de oluyor günde iki çamaşır bile değiştirdiğim oluyor..günlük ped kullanıyordum ama onuda kullanmamak lazımmışş..
iğne fobim var benimde hele kan oldumu bayılıyorum:18:[SUP][/SUP]bende tam bir iğne korkağıyım canım .gitmeden haftalar önce kan vericem diye ölüp dirilirim düşün ben doğum yapmış biriyim ama hala aynı tırsağın tekiyim10 gün sonrada benim aşım var ,sanırım seninkini yapmazlar 20 den sonra yapıyorlar diye biliyorum ama dün eda ev kazası geçirince ona yapmak durumunda oldular belki gittiğin zaman yapalım da diyebilirler .geçmiş olsun şimdiden .en az kullandığın kolundan yaptır ,cünkü 1-2 gün kullanamazsın agrısı çok kötüdür.
mrb kızlar , nasılsınız bugünn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?