2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya
çok sıcakmş urfada allah kolaylık versin dışardaki insanlara ,dikkat et olmadı poğça falan al masanda ye canım .
dün sen oruç tutmuşmuydun cimcimecim ,

cccnmmm nerdesin sennn nasılsındiyeceğimmm geçmiş olsunn korkma beslenmedendir yada edikkat et içtiğin suya cnmm bu gün şeftali yee hemen iyi gelirir. çok azz cola iç

işteyim canım... herzamanki gibi besleniyorum su olarakta iş yerinde bildiğimiz hayat su içiyorum evdede erikli... ben normalde hiç isal olmam bağırsak tembelliği var bende hep kabızımdır.kola,kahve,leblebi v.s. hepsini denedim ama hala aynıyım. Allahtan sancısı yok sadeec sabahları var okadar onun dışında yok...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, izin alıp eve git böyle de çalışılmaz ki...bu sıcak havalarda hamilelere izin verilmesi gerek yaa

valla canım aslında eşim hiç karışmaz kıyamam ne koysam önüne yer hergün peynir ekmek bile yiyebilir...ama kıyamıyorum yapmaya çalışıyorum sıcaklardan da yağlı şeyler yenmiyor hafif hafif idare diyoruz bizde

biz de şimdi kontrolden geldik, geçen ayki kontrolde 13. haftalıkken yani erkek gibi demişti..bugünkü kontrolümüzde kız dedi:)) bakalım gelecek ay ne dicek

gibi demek yerine bişey söylemeseler aslında ümit de olmaz iyice emin olmadan bizlere söylememeleri gerektiğine inanıyorum doktorların çünkü ister istemez insan hemen alıştırıyor kendini...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun sıcaklarda hele bi de hamileyken çok zor

biz de şimdi kontrolden geldik, geçen ayki kontrolde 13. haftalıkken yani erkek gibi demişti..bugünkü kontrolümüzde kız dedi:)) bakalım gelecek ay ne dicek

doktorum 13. haftada söylemeyerek ne kadar büyük iyilik yapmış şimdi anlıyorum o haftalarda % 70 duyarlılık vardır %30 yanılma payı var dedi
zorlamama rağmen söylemedi, demekki gibi dendiğinde çok da kapılmamak gerekiyor

kızlar sizinde akıntılarınız olurrmu..

benim fazlaca oluyor şeffaf bi akıntı hergün oluyor..

korkmaya başladım

canım hepimize aynısı olabilir takma..

erkek kız doktor ne dese için ona ısınıveriyor hemen..

Ay bilmiyorum ya, çok heveslendim ben, kızım kızım diye seviyorum 2 gündür, millet de tutturmuş bu oğlana benziyor kız değil diye, sanki doktordan iyi biliyorlar

Dikkat et cnm kendine, geçmiş olsun

canım bende demir ilacına başlmamadan önce hep ishal gibiydim .çok su içiyorsan olabilir elevit bende ishal yapmıştı ama almadım bir gün denedim ishal olmamıştım.acaba yemek öncesi ve sonrası bol su içiyorsan ondanda olabilir.geçmiş olsun[/QUOTE]

sağolasın canım bende ferrum fort kullanıyorum ilk kutum bitmek üzere şimdiye kadar bişey olmamıştı... çok su içiyorum belki ondandır...

günaydın kızlar heheheheh:13::13:

ben bugün sağlık ocağına gidicem..aradılar kontrol varmış..iğne yaparlar mı acaba ya ben çok korkarım iğneden:18::18:

aynı zamanda prima dünyasından aradılar hedayelerim geliyorrr...ayy ne mutlu başladım güne

kızlar sizinde akıntılarınız olurrmu..

benim fazlaca oluyor şeffaf bi akıntı hergün oluyor..

korkmaya başladım
canım benimde oluyor hatta bazen su gibi ,bazen biraz daha toplu toplu sanki yumurtlama günlerimzde olduğu gibi oluyor.renk açısından bazen yeşil sarı arası birşey gibi geliyor bana ama doktoruma sordum birşey yok vajinan temizliyor kendisinin dedi bende iyi tamam dedim.muayene etmeme gerek yok geçiçektir diğer aylar dedi.

benim doktorum 100%100 erkek dedi 14.haftamda hatta bende gördüm pipiyi tam görmesemde yumurlalıklarını net gördüm mavi tulumları alabilirsiniz dedi bisürü mavi eşya bile aldık inşallah bi sürpriz olmaz bizede

benim beyaz akıntım oluyor bol bol koku ve yanma olmadığı sürece çok normalmış binevi temizlik

ahhh be canım olmazmı günde 2-3 kere çamaşır değiştirdiğim bile oluyo

bende cnm iki kez değiştiriyorum..

valla aynen anlattığın gibi akıntılarım.. ohh içim rahatladı.. iyiki varsınız

bende tam bir iğne korkağıyım canım .gitmeden haftalar önce kan vericem diye ölüp dirilirim düşün ben doğum yapmış biriyim ama hala aynı tırsağın tekiyim 10 gün sonrada benim aşım var ,sanırım seninkini yapmazlar 20 den sonra yapıyorlar diye biliyorum ama dün eda ev kazası geçirince ona yapmak durumunda oldular belki gittiğin zaman yapalım da diyebilirler .geçmiş olsun şimdiden .en az kullandığın kolundan yaptır ,cünkü 1-2 gün kullanamazsın agrısı çok kötüdür.

iğne fobim var benimde hele kan oldumu bayılıyorum:18:[SUP][/SUP]
bakalım ne yapıcaklar eşime kontrol demişler..kilo tansiyon ölçerler..
ayy belki bebişin kalbini de dinletirler..
2 den sonra gidicem bakalım ne olucqk:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…