2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu hediyeler nasıl geliyor? üye olunca mı yolluyorlar?

evet canım kullanmamak gerekiyor onları.. en iyisi çamaşır yenilemek.

evet canım kullanmıyorum.oyüzden kirlik benim kilotuşlarımla dolu

ayy eski kilotlarımda olmuyor tanga gibi oluyorlar artık..kız anası olucam totom büyüdü..bende anne kilotusu aldım..şölleee kocamanlarından

Son düzenleme:

ayyy ben hala kayıt yaptırmadım sağlık ocağına, bide evimin dibi ama hiç vakit bulamadımki 2 haftadır izinsiz çalışıyorum diğer arkadaşım yıllık izinde... cuma günü izin yapabilirsem gitmeyi düşünüyorum inşallah geç kalmamışımdır ayyyy akşam bende yapıcam sanırım faceden oluyo iştede face açılmıyo... nasıl başvurmak gerekiyo bi form falanmı dolduruluyo ?

canım bu hediyeler nasıl geliyor? üye olunca mı yolluyorlar?
canım prima dünyası yaz google ordan siteye gir..hamileyim bütonu falan var..üye ol tabi..form dolduruyorsun geliyor..ayrıca yakınlarında ebebek mağazası varsa bedava alabiliyorsun..burda olmadığı için mecbur kargo parası ödüycem ama içindekiler güzel..

canım bence git sağlık ocağına ebeler çok yardımcı oluyorlar..geç kalmadın güzelim ben 19.haftamdayım..benim zamanım gelmiş..sanırım iğne olucam:18:

prima dünyası yaz googleden gir canım..üye olup form doldur..sereme yazdım..

anam hiç sorma benimkilerde zor oluyo... annem çeyizime koca koca kilotlar koymuştu 'ayyy anne napıcam ben bunları kocaman kocaman' diyodum... şimdi daha iyi anlıyorum :)

slm kızlar....
nasılsınız ? ya kızlar bişey sormak istiyorum. ben 3 gündür çok aferdersiniz isalim acaba normalmi ?

Canım demir ilacı kullanıyorsan yapar.Beni gyno ferro sanal ishal yaptı,
Önemli olan gün içinde kaç kez çıktığın eğer çok sık ise dr ye görün bi.Ama 2-3 den bişey olmaz
Bol su iç,tuzlu ayran falan iç,
Sıvı açığı oluşmasın

cuma günü kısmet olursa gidicem inşallah.... ben zaten üyeyim tatlım ne formu doldurucam?

hayırlı olsun canım oğluşun .cicileri paylaşırsan görelim severim ben cici görmeyi

Geçmiş olsun canım ya,
Ben de öğlen mecburen en yakın kafeteryaya gittim.Hala kendime gelemedim.Toplasan 5 dk yürümedim ama öyle sıcak ki.5 dk yürmek bile nasıl sarstı.
Bol sıvı al canım,su ayran ne bulursan iç

şimdiye kadar 3 ten fazla çıkmadım... o bile bana çok olduğu için endişelendim ben haftada 1 zor çıkarım tuvalete... lavman bile bana fayda etmezken şimdi neden olduğunu bilmediğim bi isal yaşıyorum... aslında hoşuma gitmiyo değil ama hamile olduğum için endişelendim...

cuma günü kısmet olursa gidicem inşallah.... ben zaten üyeyim tatlım ne formu doldurucam?

sanırım orda hamileyim diye büton var ordan hediye formu vardı..şimdi tam hatırlamıyorum ama ordaki formu doldurunca geliyordu..adres falan veriyosun..bir bak siteden istersen canım vardır yine..

ayy canım bende şöle bir isal olsamda döktürsem diyorumm...bende tam tersi vardaa..çocuğa bişi olcak diye korkuyorum valla..diğeri daha zor yanii...

kızlar yaa ben dün yarım saat yürüyüş yaptım akşam...
sabah bir baktımki ayaklarımın üstüne basamıyorum şişmişşşş...ayy nolcak böle benim ayaklarım şişmeye başladı..var mı çaresi..ayakkabılarım hiç olmuyorr..

Demir ilacı kiminde kabızlık kiminde de ishal yapıyor.
Ben de günde 2-3 çıkıyorum ilaçtan beri.Su açığını kapattıktan sonra ishal çok şiddetli değilse bişey olmaz.
Zaten şu zararlı olanlarından olsan karın ağrısından duramazsın.Mikrobik bişey değildir bence.
İçinin rahat etmesi için dr'nu arayabilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…