- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.741
günaydın kızlar heheheheh:13::13:
ben bugün sağlık ocağına gidicem..aradılar kontrol varmış..iğne yaparlar mı acaba ya ben çok korkarım iğneden:18::18:
aynı zamanda prima dünyasından aradılar hedayelerim geliyorrr...ayy ne mutlu başladım güne
evet canım kullanmamak gerekiyor onları.. en iyisi çamaşır yenilemek.
günaydın kızlar heheheheh:13::13:
ben bugün sağlık ocağına gidicem..aradılar kontrol varmış..iğne yaparlar mı acaba ya ben çok korkarım iğneden:18::18:
aynı zamanda prima dünyasından aradılar hedayelerim geliyorrr...ayy ne mutlu başladım güne
canım prima dünyası yaz google ordan siteye gir..hamileyim bütonu falan var..üye ol tabi..form dolduruyorsun geliyor..ayrıca yakınlarında ebebek mağazası varsa bedava alabiliyorsun..burda olmadığı için mecbur kargo parası ödüycem ama içindekiler güzel..canım bu hediyeler nasıl geliyor? üye olunca mı yolluyorlar?
ayyy ben hala kayıt yaptırmadım sağlık ocağına, bide evimin dibi ama hiç vakit bulamadımki 2 haftadır izinsiz çalışıyorum diğer arkadaşım yıllık izinde... cuma günü izin yapabilirsem gitmeyi düşünüyorum inşallah geç kalmamışımdırayyyy akşam bende yapıcam sanırım faceden oluyo iştede face açılmıyo... nasıl başvurmak gerekiyo bi form falanmı dolduruluyo ?
evet canım kullanmıyorum.oyüzden kirlik benim kilotuşlarımla dolu
ayy eski kilotlarımda olmuyor tanga gibi oluyorlar artık..kız anası olucam totom büyüdü..bende anne kilotusu aldım..şölleee kocamanlarından
slm kızlar....
nasılsınız ? ya kızlar bişey sormak istiyorum. ben 3 gündür çok aferdersiniz isalim acaba normalmi ?
canım bence git sağlık ocağına ebeler çok yardımcı oluyorlar..geç kalmadın güzelim ben 19.haftamdayım..benim zamanım gelmiş..sanırım iğne olucam:18:
prima dünyası yaz googleden gir canım..üye olup form doldur..sereme yazdım..
hayırlı olsun canım oğluşun .cicileri paylaşırsan görelim severim ben cici görmeyibenim doktorum 100%100 erkek dedi 14.haftamda hatta bende gördüm pipiyi tam görmesemde yumurlalıklarını net gördüm mavi tulumları alabilirsiniz dedi bisürü mavi eşya bile aldık inşallah bi sürpriz olmaz bizede
anam hiç sorma benimkilerde zor oluyo... annem çeyizime koca koca kilotlar koymuştu 'ayyy anne napıcam ben bunları kocaman kocaman' diyodum... şimdi daha iyi anlıyorum :)
yemeğe giderken asansör bozuktu 5 kat indim daha sonra güneşte yemekhaneye gittim 53 derece sıcak var bu arada urfada.yemek sırasına girdim ellerim titriyordu tepsiyi düşürdum sonra yemeği döktüm çatal kaşığı tutamıyordum nasıl titriyordu görseydiniz hemen tuzlu ayran yaptılar içtim.yemeğide yedim halen titriyor ama geçer herhalde ilaç içtim ağrı kesici başım ağrıyor.5 kat ta geri çıktım mahvoldum belim karnım dahada sancı yaptı...
Canım demir ilacı kullanıyorsan yapar.Beni gyno ferro sanal ishal yaptı,
Önemli olan gün içinde kaç kez çıktığın eğer çok sık ise dr ye görün bi.Ama 2-3 den bişey olmaz
Bol su iç,tuzlu ayran falan iç,
Sıvı açığı oluşmasın
cuma günü kısmet olursa gidicem inşallah.... ben zaten üyeyim tatlım ne formu doldurucam?
şimdiye kadar 3 ten fazla çıkmadım... o bile bana çok olduğu için endişelendim ben haftada 1 zor çıkarım tuvalete... lavman bile bana fayda etmezken şimdi neden olduğunu bilmediğim bi isal yaşıyorum... aslında hoşuma gitmiyo değil ama hamile olduğum için endişelendim...
bayanlar aranızda göğüsünden ilk süt gelen yokmu henüz
bayanlar aranızda göğüsünden ilk süt gelen yokmu henüz
ayy canım bende şöle bir isal olsamda döktürsem diyorumm...bende tam tersi vardaa..çocuğa bişi olcak diye korkuyorum valla..diğeri daha zor yanii...
şimdiye kadar 3 ten fazla çıkmadım... o bile bana çok olduğu için endişelendim ben haftada 1 zor çıkarım tuvalete... lavman bile bana fayda etmezken şimdi neden olduğunu bilmediğim bi isal yaşıyorum... aslında hoşuma gitmiyo değil ama hamile olduğum için endişelendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?