2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrr benimde kızçem geliyoooooooooooooo az önce dr geldim arkadşımla gittik ondada kız boy 20cm klo 170 gr
gözünaydınn bi prenses daha gelıyo ne guzel saglıkla gelsın ınsallah
evt bn duydum canım onunla alakalı mıdır bılmıyorum bu aralar bnmde midem bulanmaya basladı gecen gun kusacaktm lavaboda kendımı zor tuttum gozlerımden yas geldı o derece:26::44:
göbeği kıllanan varmı arkadaşlar benim göğüs bitiminden aşağıya kadar düz çizgi halinde kıllanma olduda
o bendede var ya zaten oncede vardı ama sımdı daha cok kıllandı inşallah dökülür ya

hosgeldınn..topicte adaş cıktı bebeklerımız görüyo musun bızde furkan koymayı düşünüyoruz oglumuzun adını

iyiyiz canım... sen nasılsın ? hoşgeldin
bende iyiyim canım sağoll , çok şükürr.

aynı sıkıntı bendede var az yürüsem hemen ayaklarım şişiyor sanki arı sokmuş gibi oluyor basamıyorum , ilk etapta yeni ayakkabı aldım diğerleri olmadığı için şimdi oda olmuyor.

slm kızlar
hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah aranızda normal adet görüpte hamile olduğunu sonradan öğrenen var mı

o anne şeyinden benimde var bir tane.ama enese hamileyken 4 tane hamilelik kilotu almıştım .doğumdan sonra steril edip kaldırmıştım çok rahat oluyor .onları kullanıyorum bende.

benim yok canım henüz öyle bişey

Canım benim de henüz yok,büyüyorlar ama henüz gelen bişey yok.
Sadece uçları çok hassaslaştı.Çatlıcak diye ödüm kopuyor

benim kaşınıyo bu ara acıyoda uçları dışa çıkıyo sert oluyo geçen beyaz südyenimde göğüs uçlarımın geldiği yerler kırem rengi olmuştu bu sabahta sol göğsümden 2 3 damla bişey akmış gibi atletime sizde takip edin bence bu arada 16. haftamdayım ben

kızlarr aralık annelerinde bi arkadaşa kızın olacak demişler 15. haftada,doktoru doçentmiş keisn demiş hatta.Ama 18. haftada erkek demiş pipisini görmüşler meserret duymasın :::::)))))))

bende sırf bunun için haftaya 4 D li ultrasonu olan bir doktora gidicem
benim doktorumun ultrasonu bayağı eski bir model siyah beyaz hiç bisi görünmüyo
ayrıca doktorumun daha önce böyle vukuatları var kız dediği erkek ,
erkek dediği kız çıktığı oldu yakın cevremde

Benim de o kadar şişiyorki ayaklarımı tanıyamıyorum artık

ay canım benimde aklıma gelmiyor değil ama başka doktora da gitmek istemiyorum,benim doktorumunkide eski baya bu prof.lar eski çağlarda kalıyor galiba teknolojiyi takip etmiyorlar mı ne ama cinsiyet için değil de renkli görmek istiyorum oğlumu zaten şu AFP testi de aklımda ne yapsam diye...

canım harika oğluşunun cicişleri bayıldım , kapı süsüünü kendinmi yaptın aldınmı şekerleride aynı şekilde??

hepsi hazır eminönünden aldım süsleri mavi beyaz kalpleri kendimiz karanfil koyup mıknatıs yapıştırıp öyle vereceğiz gelenlere şekeri yiyorlar kalıcılığı yok yani bu hem koku hem süs oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…