- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.781
Benim de o kadar şişiyorki ayaklarımı tanıyamıyorum artık
bende iyiyim canım sağoll , çok şükürr.
aynı sıkıntı bendede var az yürüsem hemen ayaklarım şişiyor sanki arı sokmuş gibi oluyor basamıyorum , ilk etapta yeni ayakkabı aldım diğerleri olmadığı için şimdi oda olmuyor.
Eki Görüntüle 233555 Eki Görüntüle 233568 Eki Görüntüle 233569 Eki Görüntüle 233570 Eki Görüntüle 233571 Eki Görüntüle 233572 Eki Görüntüle 233573 Eki Görüntüle 233574 Eki Görüntüle 233575 Eki Görüntüle 233576 Eki Görüntüle 233567 Eki Görüntüle 233566 Eki Görüntüle 233565 Eki Görüntüle 233560 Eki Görüntüle 233559 Eki Görüntüle 233558 Eki Görüntüle 233557 Eki Görüntüle 233556 Eki Görüntüle 233561 Eki Görüntüle 233562 Eki Görüntüle 233563 Eki Görüntüle 233564 Eki Görüntüle 233577 bunlarda bizim cicişlerimizz
kızlar gittim geldim..ebiş ölesine çağırmış işte bir kaçbişi sordu not aldı..ayaklarda şişme varmı dedi var dedim..bol su iç ayaklarını uzat sürekli ve tuzlu yeme dedi..ayrıca bu konuyu doktoruna söyle..
20 haftan dolsun aşını yapalım dedi..ama beş sefer oluyormuş..beş kere aşı olucakmışım..:18:
kilomu tansiyonumu ölçtü..6 kilo almışım sanırım..normal dedi ama
ay çook ciciler şekerim güle güle giydir.sen alışverişi bitirmişsin ayolll..
ikikere yazmışım yaselam arkadaşlar. bugun kötü bi gün sabahtan beri yemediğim laf kalmadı . hem de benım hatam olmayan şeyler yüzünden. evrak eksik gidiyor yada kabul edilmıyor aksilik çıkıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum
zaten ramazan boyunca oruç tutmamam hiç bi işe yaramayacak anlaşıldı. sabahtan beri yarım paket bisküvü yeim sadece. eşimle sahura kalkıp yatıyorum. sabah kalhvaltı yapmıyorum halıyle. bu süreç bana hem kılo hemde kızıma sağlıksız beslenme olarak geri dönecek.
patronum oruçlu. sigara çay bira hiçbirini içemediği için pimi çekılmiş bomba gibi oturuyo. işler boyumu aştı. herkez birbirine bağırıyo hakaret ediyo. iyi de anladık onlar aç ama bende hamileyım! erkeklerle çalışmak çok zor ya bıktım bugun iyice yeter artık akşam olsun lütfen
selam arkadaşlar. bugun kötü bi gün sabahtan beri yemediğim laf kalmadı . hem de benım hatam olmayan şeyler yüzünden. evrak eksik gidiyor yada kabul edilmıyor aksilik çıkıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum
zaten ramazan boyunca oruç tutmamam hiç bi işe yaramayacak anlaşıldı. sabahtan beri yarım paket bisküvü yeim sadece. eşimle sahura kalkıp yatıyorum. sabah kalhvaltı yapmıyorum halıyle. bu süreç bana hem kılo hemde kızıma sağlıksız beslenme olarak geri dönecek.
patronum oruçlu. sigara çay bira hiçbirini içemediği için pimi çekılmiş bomba gibi oturuyo. işler boyumu aştı. herkez birbirine bağırıyo hakaret ediyo. iyi de anladık onlar aç ama bende hamileyım! erkeklerle çalışmak çok zor ya bıktım bugun iyice yeter artık akşam olsun lütfen
selam arkadaşlar. bugun kötü bi gün sabahtan beri yemediğim laf kalmadı . hem de benım hatam olmayan şeyler yüzünden. evrak eksik gidiyor yada kabul edilmıyor aksilik çıkıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum
canım hangi kırmızı gecelik o göremedim ben o fotoyu
Canım böyle oruç tutanlara sinir oluyorum.Ya kardeşim oruç tutmak demek sadece aç kalmak demek değil ki,
Oruç tut,sonra olmadık hareketler yap,biriyle kavga et,etrafındaki insanlara hayatı dar et.
Haşa Allah'ın senin açlığına mı ihtiyacı var.Oruç nefis terbiyesi için farz kılınmış,
Ama nerde güya oruçludur ama kalp kırar,hakka girer,küfreder.Böyle tuttuklarında Allahım günah yazmasın ama "tutmasalar daha iyi" diyorum valla.
Eki Görüntüle 233555 Eki Görüntüle 233568 Eki Görüntüle 233569 Eki Görüntüle 233570 Eki Görüntüle 233571 Eki Görüntüle 233572 Eki Görüntüle 233573 Eki Görüntüle 233574 Eki Görüntüle 233575 Eki Görüntüle 233576 Eki Görüntüle 233567 Eki Görüntüle 233566 Eki Görüntüle 233565 Eki Görüntüle 233560 Eki Görüntüle 233559 Eki Görüntüle 233558 Eki Görüntüle 233557 Eki Görüntüle 233556 Eki Görüntüle 233561 Eki Görüntüle 233562 Eki Görüntüle 233563 Eki Görüntüle 233564 Eki Görüntüle 233577 bunlarda bizim cicişlerimizz
aynenn bende oyle düşünüyorum tercümanım oldun valla
kızlar gittim geldim..ebiş ölesine çağırmış işte bir kaçbişi sordu not aldı..ayaklarda şişme varmı dedi var dedim..bol su iç ayaklarını uzat sürekli ve tuzlu yeme dedi..ayrıca bu konuyu doktoruna söyle..
20 haftan dolsun aşını yapalım dedi..ama beş sefer oluyormuş..beş kere aşı olucakmışım..:18:
ay çook ciciler şekerim güle güle giydir.sen alışverişi bitirmişsin ayolll..
canım ben 46 kiloydum ilk gittiğimde zayıftım valla..şimdi normal oldum sanırım..ama şişlik varmı bilmiyorum..sadece ayaklarımda var diye düşünüyorum işte..salı gidicem doktora bakalım ne dicek..inşallah gittikçe şişmem yaa..:18:
ayy o aşıdan çok korkuyorum yaa yaptıran herkes çok acıdığını söylüyor :18: sen zayıftın galiba dimi 6 kilo çok gibi aslında ama belki vücudunda çok ödem vardır ayaklarının şişmesi filan
valla bende bilmiyorum ki tatlım..bunuda söylicem doktoruma neden 5 doz diye..zaten sevmiyorum iğne olmayı..canım banada 5 doz tetenoz aşısı fazla geldi yaa...5 kere aşı mı olunur? delik deşik olcanen fazla 2 doz diye biliyorum ben ya,neye göre belirleniyor ki bu?
valla bende bilmiyorum ki tatlım..bunuda söylicem doktoruma neden 5 doz diye..zaten sevmiyorum iğne olmayı..
canım ben 46 kiloydum ilk gittiğimde zayıftım valla..şimdi normal oldum sanırım..ama şişlik varmı bilmiyorum..sadece ayaklarımda var diye düşünüyorum işte..salı gidicem doktora bakalım ne dicek..inşallah gittikçe şişmem yaa..:18:
:44: linki nedir bittimi kampanya
oda nesi cnmmmmm benide bilgilendirirmisin?
ramazan ramazan yalan mı konuştun ,devamlı olan bir kampanya sanırım ben beklicem şunun şurasında 6 hafta kaldı hediye çekleri kulllanışlı geldi banada .
ayy sen zaten çok zayıfmışsın canım ancak normale dönmüşsündürtuza filan dikkat et bi de dedikleri gibi ayaklarını hep uzatarak otur en azından şişlik çok olmaz
bend e 2 doz diye biliyorum aşıyı sanki öyle demişti hemşire neden acaba bu kadar çok seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?