2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de o kadar şişiyorki ayaklarımı tanıyamıyorum artık

kızlar gittim geldim..ebiş ölesine çağırmış işte bir kaçbişi sordu not aldı..ayaklarda şişme varmı dedi var dedim..bol su iç ayaklarını uzat sürekli ve tuzlu yeme dedi..ayrıca bu konuyu doktoruna söyle..
20 haftan dolsun aşını yapalım dedi..ama beş sefer oluyormuş..beş kere aşı olucakmışım..:18:
kilomu tansiyonumu ölçtü..6 kilo almışım sanırım..normal dedi ama

ay çook ciciler şekerim güle güle giydir.sen alışverişi bitirmişsin ayolll..

Ben de hala sağlık ocağı işini halledicem ama üşengeçlikten bi gidemedim.Aile hekimim yok halaa.Yarın artık gideyim halledeyim aşı zamanı geldi nerdeyse

Bence de alışverişi bitirmiş

selam arkadaşlar. bugun kötü bi gün sabahtan beri yemediğim laf kalmadı . hem de benım hatam olmayan şeyler yüzünden. evrak eksik gidiyor yada kabul edilmıyor aksilik çıkıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum

zaten ramazan boyunca oruç tutmamam hiç bi işe yaramayacak anlaşıldı. sabahtan beri yarım paket bisküvü yeim sadece. eşimle sahura kalkıp yatıyorum. sabah kalhvaltı yapmıyorum halıyle. bu süreç bana hem kılo hemde kızıma sağlıksız beslenme olarak geri dönecek.

patronum oruçlu. sigara çay bira hiçbirini içemediği için pimi çekılmiş bomba gibi oturuyo. işler boyumu aştı. herkez birbirine bağırıyo hakaret ediyo. iyi de anladık onlar aç ama bende hamileyım! erkeklerle çalışmak çok zor ya bıktım bugun iyice yeter artık akşam olsun lütfen

ikikere yazmışım ya

Son düzenleme:

canım takma kafana dünyanın sonu değil ya evrak eksikse eksik..salla başı al maaşı..sende onlara bağır boşver..ama yemene dikkat et özellikle suyunu bol iç canım..

canımm allah kolaylık versın sanada kızınada:26:gercekten ac olunca ınsanlar cok sinirli oluyo ama senıde anlamaları lazım dedıgın gibi

Son düzenleme:

Canım böyle oruç tutanlara sinir oluyorum.Ya kardeşim oruç tutmak demek sadece aç kalmak demek değil ki,
Oruç tut,sonra olmadık hareketler yap,biriyle kavga et,etrafındaki insanlara hayatı dar et.
Haşa Allah'ın senin açlığına mı ihtiyacı var.Oruç nefis terbiyesi için farz kılınmış,
Ama nerde güya oruçludur ama kalp kırar,hakka girer,küfreder.Böyle tuttuklarında Allahım günah yazmasın ama "tutmasalar daha iyi" diyorum valla.
Sen de bu süre boyunca tıkayabildiğin kadar tıka kulaklarını,takma kafana.

Son düzenleme:

aynenn bende oyle düşünüyorum tercümanım oldun valla

Son düzenleme:

ah canım benim çok zor bizde dairede 2 bayanız sadece hepsi erkek.anlayışsızlar gerçi bizimkiler hepsi izinde şuan...allah yardımcın olsun yorma kendini madem oruç tutmuyorsun aç bırakma kendi yazık sanada bebişinede....

ayy o aşıdan çok korkuyorum yaa yaptıran herkes çok acıdığını söylüyor :18: sen zayıftın galiba dimi 6 kilo çok gibi aslında ama belki vücudunda çok ödem vardır ayaklarının şişmesi filan da öyle gösteriyor

Son düzenleme:

canım banada 5 doz tetenoz aşısı fazla geldi yaa...5 kere aşı mı olunur? delik deşik olcan en fazla 2 doz diye biliyorum ben ya,neye göre belirleniyor ki bu?

canım ben 46 kiloydum ilk gittiğimde zayıftım valla..şimdi normal oldum sanırım..ama şişlik varmı bilmiyorum..sadece ayaklarımda var diye düşünüyorum işte..salı gidicem doktora bakalım ne dicek..inşallah gittikçe şişmem yaa..:18:

ayy sen zaten çok zayıfmışsın canım ancak normale dönmüşsündür tuza filan dikkat et bi de dedikleri gibi ayaklarını hep uzatarak otur en azından şişlik çok olmaz

bend e 2 doz diye biliyorum aşıyı sanki öyle demişti hemşire neden acaba bu kadar çok seninki

:44: linki nedir bittimi kampanya

oda nesi cnmmmmm benide bilgilendirirmisin?

ramazan ramazan yalan mı konuştun ,devamlı olan bir kampanya sanırım ben beklicem şunun şurasında 6 hafta kaldı hediye çekleri kulllanışlı geldi banada .

ramazan ramazan yalan konuşmadım ben 1 aydan fazladır anketı doldurmuştum ve geri dönmezler die tahmin ediyordum lütfen bilmeden yargılamayalım ve sonuçta 24. haftamdan sonrada anketi doldursam yıne gelecektı şimdide gelecek ne var bunda yanı kımseyı kandırmış değilim sonuçta hamileyim hamile olmayıpta böyle bişey yapmadım ki bunu yazan sadece ben değilim!

evet canım 2 doz olarak yapılıyor 1 rer ay arayla.ben kızımda yaptırmayı unutmuştum 8.ayda yaptılar birtanede doğumdan sonra gel dediler ama gitmedim.eğer gitseydim bu bebkte yaptırmayacaktım.ama gitmeyince tekrar yapacaklar 2 doz dur.5 doz nasıl olur yanlışlıkla öyle demişlerdir herhalde mahvolur insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…