- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.821
kızlar dünde konuştuk biz forumda gece ama herkes 3lü ve 4lü testi yaptırdı mı? Ben ikisini de yaptırmadım sadece 2li testim yapıldı ve başka test de yaptırmadım ama aklım takılıyor unuttuğum atladığım bişey var mı diye afp testi diye bir test varmış,onda nöral tüp defekti omurilik kusurları araştırılıyormuş ama benim doktorum bişey söylemedi,şimdi arayıp sorsam mı acaba diyorum....
benm de sadece ikili test yapıldı üçlüye fln gerek yok dedi doktor.AFP duymadım hiç cnm zaten ayrıntılı ultrasona giricez
ben de sadece ikili test yaptırdım diğerlerine gerek duyulmadı canım
daha öncede dediğim gibi her doktor az çok farklı ilk hamileliğimde 2 tarama yapıldı 3 ve 4 gerek görülmedi.şimdiki doktorumda sadece 3 lü tarama yaptıracak bunlardan biri yeterli oluyor hepsine gerek yok bence
kızlar dünde konuştuk biz forumda gece ama herkes 3lü ve 4lü testi yaptırdı mı? ben ikisini de yaptırmadım sadece 2li testim yapıldı ve başka test de yaptırmadım ama aklım takılıyor unuttuğum atladığım bişey var mı diye AFP testi diye bir test varmış,onda nöral tüp defekti omurilik kusurları araştırılıyormuş ama benim doktorum bişey söylemedi,şimdi arayıp sorsam mı acaba diyorum....
ewt cnm ilacim bitti dewam et dedi folic acide
anladim kizlar cwbiniz icin tskler
Demir ilacı kiminde kabızlık kiminde de ishal yapıyor.
Ben de günde 2-3 çıkıyorum ilaçtan beri.Su açığını kapattıktan sonra ishal çok şiddetli değilse bişey olmaz.
Zaten şu zararlı olanlarından olsan karın ağrısından duramazsın.Mikrobik bişey değildir bence.
İçinin rahat etmesi için dr'nu arayabilirsin tabi.
kızlar bu arada prima dünyasının hediye kampanyası bitmiş
slm kızlar
hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah aranızda normal adet görüpte hamile olduğunu sonradan öğrenen var mı
Anammmmm utanıyorum kendimden ben daha bir çöp bile almadım kuzuma((( güle güle kullansın bebişin canım:))))
Eki Görüntüle 233555 Eki Görüntüle 233568 Eki Görüntüle 233569 Eki Görüntüle 233570 Eki Görüntüle 233571 Eki Görüntüle 233572 Eki Görüntüle 233573 Eki Görüntüle 233574 Eki Görüntüle 233575 Eki Görüntüle 233576 Eki Görüntüle 233567 Eki Görüntüle 233566 Eki Görüntüle 233565 Eki Görüntüle 233560 Eki Görüntüle 233559 Eki Görüntüle 233558 Eki Görüntüle 233557 Eki Görüntüle 233556 Eki Görüntüle 233561 Eki Görüntüle 233562 Eki Görüntüle 233563 Eki Görüntüle 233564 Eki Görüntüle 233577 bunlarda bizim cicişlerimizz
kızlar dünde konuştuk biz forumda gece ama herkes 3lü ve 4lü testi yaptırdı mı? ben ikisini de yaptırmadım sadece 2li testim yapıldı ve başka test de yaptırmadım ama aklım takılıyor unuttuğum atladığım bişey var mı diye AFP testi diye bir test varmış,onda nöral tüp defekti omurilik kusurları araştırılıyormuş ama benim doktorum bişey söylemedi,şimdi arayıp sorsam mı acaba diyorum....
yine son yıllarda 11-14 testinin devreye girmesiyle down sendromu üçlütestten daha hassas bir şekilde taranabilir hale gelmiştir. Böylece afp ve üçlütestin yakın gelecekte güncelliğini yitirmeye başlayacağı söylenebilir.
cnm ikili yeterli bence gerek olsaydı üçlü fln da yapılırdı.afp daha eski bi metodmuş ultrasonografinin henüz bu kadar yaygın olarak kullanımda olmadığı ve kullanılan ultrason cihazlarının da günümüzdeki kadar yüksek çözünürlüğü olmadığı dönemlerde bir fetal anomali tarama testi olarak anne kanında afp ölçümü kullanılmaktaydı
takma kafana bence gerekli bişey olduğunu düşünmüorum ben kendi adıma
seremcim biliyosun ben çok üzüldüm korktum günlerce yazışmadım üzüntümden. Dr um il dışından gelince hemen gittim ayrıntılı anlattı sonuçta bu kapalı kutu 2 li test % 75 ise 3lü test %50 55 buna göre 2 li test i iyi olan lar için dr una göre değişir isteyen de olur istemeyende bazı dr lar hastasının isteğini de sorar. Ben sormuyorum sen istiyomusun dei bana.
Bildiğim kadarı ile seninde sonuç güzeldi korkma cnmmm. Dr una sor sana açık anlatsın . Inan ben çok rahatladım şükür yarabim. Kimse bilemez yoksa bizim burda amniyosentez i çok az dr yapıyo benim dr yaptığı halde istemiyorum dedi.
Yine son yıllarda 11-14 testinin devreye girmesiyle Down sendromu üçlütestten daha hassas bir şekilde taranabilir hale gelmiştir. Böylece AFP ve üçlütestin yakın gelecekte güncelliğini yitirmeye başlayacağı söylenebilir.
cnm ikili yeterli bence gerek olsaydı üçlü fln da yapılırdı.AFP daha eski bi metodmuş Ultrasonografinin henüz bu kadar yaygın olarak kullanımda olmadığı ve kullanılan ultrason cihazlarının da günümüzdeki kadar yüksek çözünürlüğü olmadığı dönemlerde bir fetal anomali tarama testi olarak anne kanında AFP ölçümü kullanılmaktaydı
Takma kafana bence gerekli bişey olduğunu düşünmüorum ben kendi adıma
Arkadaşlar ben çıkıyorum biraz yoruldumm siz keyif yapın iyi sohbetler. Bugün ne yaptım bende şaşırdımm. Canınız isteemsin yazmıyayım ama zahmetli bişeyyy.görüşürüzzzzzzzzzz
hoşgeldin.......Hayırlı olsun bebeğin... bu forum süper gerçekten hepimiz birbirimizden faydalanıyoruz, biz de senin tecrübelerinden faydalanırız
merhaba bayanlarr :92: off çok sıcak
merhaba bayanlarr :92: off çok sıcak
kızlar gittim geldim..ebiş ölesine çağırmış işte bir kaçbişi sordu not aldı..ayaklarda şişme varmı dedi var dedim..bol su iç ayaklarını uzat sürekli ve tuzlu yeme dedi..ayrıca bu konuyu doktoruna söyle..
20 haftan dolsun aşını yapalım dedi..ama beş sefer oluyormuş..beş kere aşı olucakmışım..:18:
kilomu tansiyonumu ölçtü..6 kilo almışım sanırım..normal dedi ama
ay çook ciciler şekerim güle güle giydir.sen alışverişi bitirmişsin ayolll..
vışşş ayy bende kızıyorum böylelerine tutmamaları daha hayırlı bencede.benim babamda dün evde estirmişselam arkadaşlar. bugun kötü bi gün sabahtan beri yemediğim laf kalmadı . hem de benım hatam olmayan şeyler yüzünden. evrak eksik gidiyor yada kabul edilmıyor aksilik çıkıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum
zaten ramazan boyunca oruç tutmamam hiç bi işe yaramayacak anlaşıldı. sabahtan beri yarım paket bisküvü yeim sadece. eşimle sahura kalkıp yatıyorum. sabah kalhvaltı yapmıyorum halıyle. bu süreç bana hem kılo hemde kızıma sağlıksız beslenme olarak geri dönecek.
patronum oruçlu. sigara çay bira hiçbirini içemediği için pimi çekılmiş bomba gibi oturuyo. işler boyumu aştı. herkez birbirine bağırıyo hakaret ediyo. iyi de anladık onlar aç ama bende hamileyım! erkeklerle çalışmak çok zor ya bıktım bugun iyice yeter artık akşam olsun lütfen
kızlar böyle şeyleri sevmem ama gördükçe de içim sızlıyor diyanet bu sene afrika için bağış topluyor fidyemi nereye vereceğim diye düşünürseniz aklınızda bulunsun
http://www.haberturk.com/dunya/haber/654236-bu-resimler-cogalabilir
afiyet olsun cnm ellerine sağlık ben kolumdan yemekte yapamadım kocişim dünkünü yiycek artık
slm şekerim :80:
sorma ya herkez avm'leri serin bilir bizimki tam tersi cimriler hiç açmıyolar klimaları bide sandalyem deri mahfediyo beni... popom sivilce sivilce oldu sıcaktan yaaaçamaşırım lastiğide denk geliyo nasıl canımı yakıyo
hayırdır tatlım koluna ne oldu ?
sağol canım hepinizin bebişleri hayırlı olsun . Ilk hamilellik kadar heyacanlı ve mutlu olunan bir an yok. Biraz zamansız ve plansız olduğunu düşünsemde şu andada çok mutluyum amma birincideki kadar düşünecek vaktim yok çünkü çalışıyorum ve sağ olsun çok yaramaz olan bir oğluşum var ayrıca bildiğim için daha hiç birini unutmadığım için daha sakin ve heyacansız olunuyor.
Erkek bebeği olacaklara müjde bu yılın ve doğumdan sonrada 1 yaşına kadar olan zamanıntadını çıkarsınlar oğlu olupta sakin olanını görmedim.
Aşırı hareketli oluyor asla oyuncak ve bebekle oynamıyorlar hep karıştırmak hep tırmanmak.oda çok güzel ama onun için yaşıyorsunuz bilginize.
Sıcakta çalışmak zor olsa gerek bi şey götür koy sandalyene kızz ne çekiyosun o eziyeti :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?