2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaramazlığı sorun değilde kendine zarar vercek diye korkuyoruz işte o nedenle tamamem ona aitsin gözünü üzerinden alma şansın yok ,dalgın ve ağır olma şansın yok o ne kadar hareketliyse sende o kadar hareketli olmak zorundasın zor olanda bu .ama gerçekten sağlıklı olsunlar gerisi geçip gidiyor iki yıl geride kalmış ben başa dönmüşüm bile

Ayy valla kızlar bakıyorum etrafımada kız erkek ayrımı kalmadı artık erkek yaramaz olur kız anasının dizinin dibinde oturru mantı pek kalmadı ben yaramazlıgı erkek çocuguna yakışıştırıyorum da kızlara yakıştıramıyorum hani kızlar narindir şirindir falan o bakımdan .
Oğlumda çok yaramazdı yapmadıgı kalmadı kaşınımı yarmadı kafasınımı ne bulsa camdan aşagıyamı atmadı yeni yürüyodu bi anlık gözümün önünden kayboldu bide ne görüyüm çamaşır makinesinin içine girmiş şoka girmiştim ayakları kolları girmiş bi kafası dışardaydı günlerce agladım ya direk önce kafasını soksaydı neler olurdu ayy düşündükçe bile kötü oluyorum çocuk büyütmek çok dikkat istiyo çokk

sizindemi oğlunuz var

çamaşır makinasına mı girmiş ay canım gözümüzden ayırmamamız gerekiyor anlaşılan, aman benim evden bişey atarsa yandık,ben 7. katta oturuyorum parçasını bile bulamam bir de birinin kafasına gelirse yandık...ayrıca evim bembeyaz koltuklarım, sehpalarım, yatak odam vs... bebeğim yürümeye başlayınca tüm koltuklarımı kaplatmam gerekicek...

canım inşallah bebeğin bol bol kısmetiyle gelir Allahım sana da çok güzel bir iş verir bu ne böyle nazi kampımı orası

allah kolaylık versin cnm ne iş yapıyordun ki sen:26:

geçmiş olsun çok büyük tehlike atlatmışsın.doktor ne dedi bu konuda

doktorum hemen aşıyı yapılmam gerektiğini söyledi zaten perşembe günü randevum ama dayanamayıp yarında gidebilirim

benm de sadece ikili test yapıldı üçlüye fln gerek yok dedi doktor.AFP duymadım hiç cnm zaten ayrıntılı ultrasona giricez
kızlar sızın ayrıntılı ultrason randevunuz ne zaman?ben 3 gün sonra oglumu tekrar gorecem ınsallah ayy cok ozledım yabu arada bıde gıttıgım hastanede 4 boyutlu ultrason varmıdır bılemıyorum ya kafama o takıldı:26:ama doktora sormustum ben bu ayrıntılı ultrason ne oluyo dıe o da renkli ultrason demısti bebegın organlarına bakıcaz dedı demekki en azından 3 boyutlu usg cihazı vardır dıye düşünüyorum
merhaba bayanlarr :92: off çok sıcak
merhaba lelosscum..aynen burası da oyle ya sorma..en sıcak gunlerı gecırıyoruz su anda allah kolaylık versın cuma gunu duzelecekmıs
benımde erkek bebegım olacak ama ben sımdıden kendımı alıstırıyorum zaten bide esıme her gun hatırlatıyorum bu halimi cook özleyeceksın diye kendı cocuguma nası olurum bılemem ama kardesıme cok kızardım evı dagıtıyosun dıye garibim cok korkardı benden:90:
valla cnm dün esım evdeydi saat 2 gıbı cıktık tabi ben zorladım hem dedım avm serin olur hemde vaktın gecer oyalanırız dedım bi girdik ki dısardan farkı yok tabı adam da soylendı bıde serın olur dıosun dedi e haklı yani ama bnde bılemezdım ki sadece tahmin
ben bişeyler yemeğe gidiyorum kızlar birazdan görüşürüz
afıyet olsun cnmm

ayy ciddenmi yaa allah korusun valla bn cıldırırım oglum oyle bişi yaparsa ınsallah akıllı uslu olur kuzularımıztabi en basta ınsallah saglıklı olurlar:94:

aynen canım erkek bebekler anne karnında kendilerini farkettiriyorlar,benimki daha 3 aylıktı dışarda gezmeye giderdik kafa dimdikti ,ortalığa bağırıp duruyordu kendinden büyük 6-7 aylık kız bebeklerden daha dik ve atılgandı .5,5 aylıktı asker gibi sürüne sürüne evin dipbucak heryerini gezerdi .evet bende arkasında gezerdim.banyo tuvalete dahi uğramak isterdi .sonra emekledik tabi daha hızlandık .sonra yürüdük koştura koştura turladık evi .dışarda özellikle bağıra bağıra oynuyordu ,tüm dikkatleri üzerlerine çekiyorlar .daha 1,5 yaşındaydı kanepenin üzerine çıkıp yatardı boylu boyunca,ordan düşer miyim düşmez miyim hiç bilmiyordu.allah sabır versin erkek bebek annelerini pek korkutmak istemem ama hazırlıklı olmak lazım. bir arkadaşım kız bebiş büyüttü ses var ,hareket yoktu ,birazda sakin oluyor kız bebişleri ,uslu olanlardan olur inşallah enesten sonra ikinci bir hareketli bebiş çok gelir sanki erkek bebekler için hiperaktif mi sorusu çok yönlendirilir ama yok enerji tükenmiyor maşallah bu erkeklerde
parkta bir kız bebiş gördüm annesin kucağına sesi çıkıyor sadece etrafa agu gibi birşeyler söylüyor ve kıpırtamıyor hiç sordum 6 aylık dedi annesi hem ufak hem de usluydu .hoşuma gitti allahhh dedim kız bebişler böyle rahat oluyorsa yaşadım ben dedim ama işte kadıncağız pek bakamamış ufak duruyordu ,oğlan bebişler daha diri olur daha güzel emerler kızlar aklınızda bulunsun .

bu arada siz gebelikte çok hareketli,aglayan,sinirli,stresli,mutlu, bu saydığım tarzı şeylerden hangisini daha çok yaşıyorsanız bebişlerinzde aynen öyle oluyor .üzmeyin kendinizi ,mutlu olun ,hiç aglamayın,stres yapmayın,bebişlerde öyle rahat olsunlar.

Son düzenleme:

Bende 4. katta oturuyorum cama ulaşamıyodu ama attıgını isabet ettiriyodu . Bi bakıyodum terligimin biri yok kumanda yok mandallar yok resmen biliyodum nerde olduklarını inip topluyodum evin arkasından . Minnacıktı parka götürüyoduk kayarken kızın eli elime degdi galiba ben aşık oldum diyodu şoka giriyoduk eşimle donup kalıyoduk . Ana sınıfına giderken alyansım yok oldu evden aradım nereye koydugumu unuttum sandım okulda n aradılar gittim sınıftan kızın birine nişan hediyesi olmuş benim yüzük kızın annesi evde görmüş kimin falan sonuç bizim emre çıktı . Ayyy daha anlatsam yaptıklarını bitmez aldık eşimle psikiyatriye götürdük hiperaktif biz başa çıkamıyoz sandık doktor konuştu özel olarak inanın verdigi cvp karşısında hayrete düştüm dedi . Sürekli peşinde olmasınız olursanız başbakan bile olur ama kendi haline bırakırsanız güzel zekasını başka yönlere çabuk kaydırır dedi. Sürekli tepesindeyim şuan sınıfta ilk üçün arasında çok başarılı ama az bi gözümü üstünden ayırsam yapıyo yapıcanı kızım dogdugunda nasıl ikisine yeticem inanın onu düşünüyorum.

allah kolaylık versın valla senın oglanın maasallahı varmıs gercekten ama ne guzel basarılı bi çocukmuş tebrık ederım onu:13:

Son düzenleme:
allah kolaylık versın valla senın oglanın maasallahı varmıs gercekten ama ne guzel basarılı bi çocukmuş tebrık ederım onu:13:

peşinde koşarsan başarılı cnm dersini yap emre test çöz emre getir bakıyım naptın çalıştınmı emre böle olunca başarılı oluyo ama okulun son günlerinde düşük tehlikesinden dolayı yattım evde okula gidemedim okulda yakın ama götürüp getiriyorum sürekli kız kardeşim geldi dur ben gidiyim okula dedi 1 hafta falanda kendi gidip gelmişti . Bi gitti gelmiyo gitti gelmiyo ayy bi geldiler yarım saat gecikmeli kızın biriyle parkta oturuyomuş teyzesi okula bakmış yok okulun yanındaki parka bakmış ohh muhabbet koyu bide niye geldin sakın anneme söleme diyomuş. 100. oldu sanırım aşık oldugu kime çekti bu çocuk bilmem ki

Son düzenleme:

ayy maşallah canım yazdıklarını eşime okudum gülüyoo o da eyvah dedim bizim oğluşta böylemi olacak diye

ayy maşallah canım yazdıklarını eşime okudum gülüyoo o da eyvah dedim bizim oğluşta böylemi olacak diye

Ooo erkeklerin hoşuna gidiyo tabii okulun kapanmasına 2-3 gün var yalvarıyo bana okulun oraya gidicem nolur diye dedim açıkça söle napıcaksın beni kütüpaneye gidicem diye kandırmaya çalışıyo sanki yicem bende o göz var ya dedim dogruyo söle okul kapanıyo ne kütüphanesi ya Pınarla parkta buluşucaz demesinmi sakin ol leyla diyorum içimden bagırsam bida anlatmıcak olmaz dedim . Kızın annesi izin veriyo sen niye bölesin dedi olmaz dedim agladı falan akşam eşim geldi dedim bu gün böle böle oldu . oğlum erken daha böle şeyler için siz arkadaşsınız okulda görüşün diceni sanıyodum eşim demesinmi c.tesi buluş ben götürürüm seni yakın bi yerde beklerim diye çıldıracaktım o gün yaa

maşallah canım ,başarılı olması güzel .
benim oğluşumda kızlardan hiç hoşlanmıyordu şimdi oyun alanında özellikle kızlara yol gösteriyor ,burdan gel diyor ,o benim arkadaşım diyor ,benimkide babasına çekmiş iyiniyetli ,kızlara arkadaşım diyor inşallah benim gibi bir kız olursa evde kalmaz oğluşum eşim böyle utangaç biri eneste öyle kapanıyor içine kızım da bana benzerse zaten vay halime benim abovv şıpsevdi gibi olur .ben çocukken çok çabuk hoşlanırdım ilkokulda bir çocuk vardı hatırlıyorum da mektup yazmıştım sınıfın en yakışıklısı sensin diye tabi ablamlar yakaladı annem dövmüştü beni

sen yinede alttan alttan sopayı göster canım .sonra başını alamaz falan olursa demi kücükken böyleydi sonra daha ilerletmesin oğluşun okumazsa kızlara aklı kayarsa .dinleyip okey verip tavrını koyarsa baba düzene bindirir ,allah kolaylık versin evlat yetiştirmek zor işte .bakalım biz o yaşlarda napıcaz leloss .belki benimki eve getirir hı annemle tanış diye tobe tobe devir işte napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…