2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok güzelim bunda içine kapanıklılık falan çingene pilici gibi bi şey çok kibar tatlı dilli bi konuşması var oo kızların anneleri bana bayılıyo diye anlatıyo bide kapıdaydım kadının biri geçiyodu yanımdan pardon emrenin annesi sizmisiniz dedi evet dedim çok merak ediyodum bende sizi dedi çok terbiyeli efendi çocuk yetiştirmişsiniz dedi Burçeyle ii anlaşıyolar dedi . Kadın gitti bak bide beni begenmiyosun kızların anneleri bana bayılıyo diyo

10 yaşındaydı demi canım .sosyal bir cocuk olarak geçiçi bir durumdur .olmadı sosyalite bir genç olur inşallah .hem başarılı hem çevresi geniş olur.

Aklı derslerinden gidicek diye kızıyorum zaten yoksa çocuk ta işte ne biliyim ben böle diyorum babası aslann oğlum diyo çocu aslında biz böle yapıyoruz benimkide ben evlendim diye gelr ilerde kesin :26:

benim ikinci bebeğim olacak inşallah yaşım 36 2 tarama testimde sanırım ters giden bişey olduğundan doktorum mutlaka amiyosentez istiyor şuan 13 haftalık hamileyim içim öyle sıkkın ki 16. haftayı beklemem gerekiyor 1 haftada ondan sonra aranızda amniyosentez yaptıran varmı içimi sardı derin bir korku

bir konu daha var sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki yetişmek imkansız bşey yazarken bile sayfalar ilerliyor ve kopuyorum bunun bir kolayı kendi yazdığım şeylere bile ne cevap verildi takip edemiyorum facebook da bir sayfa açsak daha kolay kullanımlı olmazmı...

canım inşallah bebeğin bol bol kısmetiyle gelir Allahım sana da çok güzel bir iş verir bu ne böyle nazi kampımı orası

inşallah canım benim... inan saatimiz bile belli değil bayramımız hafta sonumuz yok... bide ramazandan dolayı akşam 11'de kapanıyoruz, bayrama 3 gün kalada 12'de kapanıcaz eşimde başka bi avmde çalışıyo bide çıkışta onu bekliyorum... doğumdan sonra başka iş bulmak şart böyle çekilmez

bir arkadaş vardı sanırım. nihant olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.. ama sana tavsiyem hiç korkma, birşeycik olmaz Allahın izniyle. mübarek günlerde dua et yeter. kafana takma, rahat olmaya bak..

ne zamandır almayı planlıyordum ama elektroworl de indirime girmiş, hemen aldık.

bu modeli aldım kullanan var mı aranızda. bir elma sıktım yarım bardak su çıkardı. iyi gibi duruyor. insanın canı yazın çok meyve suyu istiyor, hepsinde de katkı maddesi var, en azından kendim sıkınca içime siner artık..

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm bende almayı düşünüyorum ne kadar fiyatı?

a_happycnm dün bahsettiğin prontodan aldım..bugun denıcem bakalım nasıl olacak daha işlerimi yapmadm of bugun cok üşengeclık var uzerımde ya:78:

Bunu almakla çok iyi yapmışsın bebek ek gıdaya geçtiğinde de meyve suyu fln vermek gerekio bunu rahatlıkla kullanırsın.Fiyatı nedr cnm ?
Bi de ben de sağlık ocağına kaydımı fln yaptırmadım senle aynı durumdayım üşenmezsem yarın halledicem

Kızlar tüm günümü burda geçirdim nerdeyse bugun.Kalkıp bişeyler hazırlıyım eşim gelecek oruç
Görüşmek üzereee

hayırlı olsun cnm bende almayı düşünüyorum ne kadar fiyatı?

sağol tatlım. elektroworl de 199 tl idi. hepsiburada da 297 yaklaşık 100 lira kar etmişisiz. elektrikli alet alıcaksanız. elektroworlde gidin. ben blender rondo setini yine böyle philips almıştım, indirimden onda da yaklaşık 100 lira kar etmiştim. indirim zamanları baya iyi oluyor fiyatlar..

tmm tsk ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…