- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.881
hangisinden aldın tatlım sıvı olanındanmı? püskürtülendenmi ? gerçi her ikisindende çok memnun kalacaksın :)
sıvı olandan aldım canım..yalnız bi sorun var cok komik yaesim burası cok sıcak dıye arabaya cadır almıstı ıılk yardım setı fln neyse satıcı adamda arabaya takılan kokulu seylerden hedıye vermıs bi tane ılk taktık cok agır kokusu var dıe sevmedık adamında arkasından baya sayıstırdık iii olsa vermez hedıye olarak zaten dıye en son dun alısverıs yaptıktan sonra apartmanın kapısının demırlerıne astım cocuklardan bırı alır oynar dıye oyuncak gıbıydı şirin bişi..eve geldık aldıklarımızı dolaba yerlestırdım en son prontoyu mutfak masasına koydum ıcerı gıderken senın dedıgın aklıma geldı actım kapagı kokladım ki aman allahım aynı koku en son aşkıım dıye bagırdım o da noldu dedı sunu kokla anlarsın dedm kokladı ve gülmeye basladık yınemı kurtulamadık allahım dıyo baya bi güldük yani canım ay amma uzun oldu hee
portakallısınımı aldın tatlım sadeside vardı keşke almadan koklasaydın :) neyse zamanla burnunuz alışır umarım :) bir arada bulursan püskürtülenindende al oda çok güzel :)
Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Doktor kendinden emin bi şekilde erkek dedi ama ben yine de hazırlıga başlamasam mı diyorum ayrıntılıya kadar.. Ne dersiniz
evet canım portakallısı valla kullanan herkes cok guzel kokuyo dedıgıne gore bnde severım heralde ddm ne biliyimarabaya her gırdıgımızde öff bu ne yaa diyip duruyoduk umarım alısırız canım yada ben korka korka kullanırım daha iyi olur ıste hemen bıtmez tmm cnm
oda olur zaten çok ucuz bişeyde değilhemen bitmesin
arabada koktuğu gibi olmaz merak etme suyla karıştıracağın için biraz hafifler... hem araba küçücük kapalı alan kokular dahada ağırlaşıyo bu öyle olmaz merak etme tatlım :)
Merhabalar hanımlar az önce doktordan geldik... Yine kesin bir şey söyleyemedi doktorumuz bizimki göstermiyor bir türlü cinsiyetini tam olarak. Ama kıza benziyor dedi. Kızımız oluyor sanırım. 17+4 olduk ve bebeğimiz 202 gr olmuş. Eşimde bende uzun boyluyuz doktorumuz bu kızda uzun olacak diyor ama bakalım bacak boyu uzunmuş.... Çok şükür bir sorunumuz yok sağlığıyla ilgili. Bir ay sonrada ayrıntılı ultrasona girecekmişim. Bizden şimdilik bu kadar......
NURROSE kusura bakma özelden yazılmasını istemişsin liste için ama mesaj sayım yetersiz olduğundan özelden mesaj atamıyorum inşallah burayı görürsün. Bu arada tabloda eksikler bırakmışım diğer sefer. KIZIMIZ :) oluyor insallah. Sakaryada yaşıyorum 26 yaşındayım ve bu ilk hamileliğim.Beklenen doğum tarihide 6 Ocak . Teşekkür ederim şimdiden..
slm canım banada doktor %90 erkek dedi ama eşim ayrıntılı ultrasona kadar beklyelım dıyo..gercı yıne de 3 tane zıbın aldım ben duramadım cünkü..kesinleşsin dıye 3 gun sonrasını beklıyoruz ayrıntılı ultrasonu yani..
Erkek denilince kız cıkma ihtimali düşük ama yine de öyle örnekler var. En iisi brz daha sabretmek.
kızlar yerleri sildiğiniz suya biraz kolonya dökün misss gibi koksun eviniz..
ayrıca scrote brite in yeni bir paspası var yeşil uzun tırtıklı çok güzel siliyor vileda giibi etrafa savurmuyor kılları falan tırtıkların arasında toplanıyo
suya soktuğunuzdada suya bırakıyo ayrıca sıkma aparatı olduğu içn ıslak oslak olmuyor yerler..
dur bakalım daha neler ögrencmfiyatı nedır canım bende alyım bari malum egılerek sılemıyoruz artık ii olur en azından saclarımda cok döküldüğü için cok cok ısıme yarar dıye dusunuyorum..
Ayy valla kızlar bakıyorum etrafımada kız erkek ayrımı kalmadı artık erkek yaramaz olur kız anasının dizinin dibinde oturru mantı pek kalmadı ben yaramazlıgı erkek çocuguna yakışıştırıyorum da kızlara yakıştıramıyorum hani kızlar narindir şirindir falan o bakımdan .
Oğlumda çok yaramazdı yapmadıgı kalmadı kaşınımı yarmadı kafasınımı ne bulsa camdan aşagıyamı atmadı yeni yürüyodu bi anlık gözümün önünden kayboldu bide ne görüyüm çamaşır makinesinin içine girmiş şoka girmiştim ayakları kolları girmiş bi kafası dışardaydı günlerce agladım ya direk önce kafasını soksaydı neler olurdu ayy düşündükçe bile kötü oluyorum çocuk büyütmek çok dikkat istiyo çokk
aynen canım erkek bebekler anne karnında kendilerini farkettiriyorlar,benimki daha 3 aylıktı dışarda gezmeye giderdik kafa dimdikti ,ortalığa bağırıp duruyordukendinden büyük 6-7 aylık kız bebeklerden daha dik ve atılgandı .5,5 aylıktı asker gibi sürüne sürüne evin dipbucak heryerini gezerdi .evet bende arkasında gezerdim.banyo tuvalete dahi uğramak isterdi .sonra emekledik tabi daha hızlandık .sonra yürüdük koştura koştura turladık evi .dışarda özellikle bağıra bağıra oynuyordu ,tüm dikkatleri üzerlerine çekiyorlar .daha 1,5 yaşındaydı kanepenin üzerine çıkıp yatardı boylu boyunca,ordan düşer miyim düşmez miyim hiç bilmiyordu.allah sabır versin erkek bebek annelerini pek korkutmak istemem ama hazırlıklı olmak lazım. bir arkadaşım kız bebiş büyüttü ses var ,hareket yoktu ,birazda sakin oluyor kız bebişleri ,uslu olanlardan olur inşallah enesten sonra ikinci bir hareketli bebiş çok gelir sanki erkek bebekler için hiperaktif mi sorusu çok yönlendirilir ama yok enerji tükenmiyor maşallah bu erkeklerde
parkta bir kız bebiş gördüm annesin kucağına sesi çıkıyor sadece etrafa agu gibi birşeyler söylüyor ve kıpırtamıyor hiç sordum 6 aylık dedi annesi hem ufak hem de usluydu .hoşuma gitti allahhh dedim kız bebişler böyle rahat oluyorsa yaşadım ben dedimama işte kadıncağız pek bakamamış ufak duruyordu ,oğlan bebişler daha diri olur daha güzel emerler kızlar aklınızda bulunsun .
bu arada siz gebelikte çok hareketli,aglayan,sinirli,stresli,mutlu, bu saydığım tarzı şeylerden hangisini daha çok yaşıyorsanız bebişlerinzde aynen öyle oluyor .üzmeyin kendinizi ,mutlu olun ,hiç aglamayın,stres yapmayın,bebişlerde öyle rahat olsunlar.
Bende 4. katta oturuyorum cama ulaşamıyodu ama attıgını isabet ettiriyodu . Bi bakıyodum terligimin biri yok kumanda yok mandallar yok resmen biliyodum nerde olduklarını inip topluyodum evin arkasından . Minnacıktı parka götürüyoduk kayarken kızın eli elime degdi galiba ben aşık oldum diyodu şoka giriyoduk eşimle donup kalıyoduk . Ana sınıfına giderken alyansım yok oldu evden aradım nereye koydugumu unuttum sandım okulda n aradılar gittim sınıftan kızın birine nişan hediyesi olmuş benim yüzük kızın annesi evde görmüş kimin falan sonuç bizim emre çıktı . Ayyy daha anlatsam yaptıklarını bitmez aldık eşimle psikiyatriye götürdük hiperaktif biz başa çıkamıyoz sandık doktor konuştu özel olarak inanın verdigi cvp karşısında hayrete düştüm dedi . Sürekli peşinde olmasınız olursanız başbakan bile olur ama kendi haline bırakırsanız güzel zekasını başka yönlere çabuk kaydırır dedi. Sürekli tepesindeyim şuan sınıfta ilk üçün arasında çok başarılı ama az bi gözümü üstünden ayırsam yapıyo yapıcanı kızım dogdugunda nasıl ikisine yeticem inanın onu düşünüyorum.
Aklı derslerinden gidicek diye kızıyorum zaten yoksa çocuk ta işte ne biliyim ben böle diyorum babası aslann oğlum diyo çocu aslında biz böle yapıyoruz benimkide ben evlendim diye gelr ilerde kesin :26:
geçen sormuştun o yüzden cnm zaten. yine ondan bahsediyosunuz sandım..
aranba kokuymuşş dan diye daldım konuyaaa..:86::86:
25 tl cnm
Sen Sakarya dersin de ben görmez miyimGözünaydın bu arada kızını oğluma alayım Sakaryayla bi bağlantım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?