2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar hanımlar az önce doktordan geldik... Yine kesin bir şey söyleyemedi doktorumuz bizimki göstermiyor bir türlü cinsiyetini tam olarak. Ama kıza benziyor dedi. Kızımız oluyor sanırım. 17+4 olduk ve bebeğimiz 202 gr olmuş. Eşimde bende uzun boyluyuz doktorumuz bu kızda uzun olacak diyor ama bakalım bacak boyu uzunmuş.... Çok şükür bir sorunumuz yok sağlığıyla ilgili. Bir ay sonrada ayrıntılı ultrasona girecekmişim. Bizden şimdilik bu kadar......

NURROSE kusura bakma özelden yazılmasını istemişsin liste için ama mesaj sayım yetersiz olduğundan özelden mesaj atamıyorum inşallah burayı görürsün. Bu arada tabloda eksikler bırakmışım diğer sefer. KIZIMIZ :) oluyor insallah. Sakaryada yaşıyorum 26 yaşındayım ve bu ilk hamileliğim.Beklenen doğum tarihide 6 Ocak . Teşekkür ederim şimdiden..

Son düzenleme:
hangisinden aldın tatlım sıvı olanındanmı? püskürtülendenmi ? gerçi her ikisindende çok memnun kalacaksın :)

sıvı olandan aldım canım..yalnız bi sorun var cok komik yaesim burası cok sıcak dıye arabaya cadır almıstı ıılk yardım setı fln neyse satıcı adamda arabaya takılan kokulu seylerden hedıye vermıs bi tane ılk taktık cok agır kokusu var dıe sevmedık adamında arkasından baya sayıstırdık iii olsa vermez hedıye olarak zaten dıye en son dun alısverıs yaptıktan sonra apartmanın kapısının demırlerıne astım cocuklardan bırı alır oynar dıye oyuncak gıbıydı şirin bişi..eve geldık aldıklarımızı dolaba yerlestırdım en son prontoyu mutfak masasına koydum ıcerı gıderken senın dedıgın aklıma geldı actım kapagı kokladım ki aman allahım aynı kokuen son aşkıım dıye bagırdım o da noldu dedı sunu kokla anlarsın dedm kokladı ve gülmeye basladık yınemı kurtulamadık allahım dıyobaya bi güldük yani canımay amma uzun oldu hee

portakallısınımı aldın tatlım sadeside vardı keşke almadan koklasaydın :) neyse zamanla burnunuz alışır umarım :) bir arada bulursan püskürtülenindende al oda çok güzel :)

Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Doktor kendinden emin bi şekilde erkek dedi ama ben yine de hazırlıga başlamasam mı diyorum ayrıntılıya kadar.. Ne dersiniz

portakallısınımı aldın tatlım sadeside vardı keşke almadan koklasaydın :) neyse zamanla burnunuz alışır umarım :) bir arada bulursan püskürtülenindende al oda çok güzel :)

evet canım portakallısı valla kullanan herkes cok guzel kokuyo dedıgıne gore bnde severım heralde ddm ne biliyimarabaya her gırdıgımızde öff bu ne yaa diyip duruyoduk umarım alısırız canım yada ben korka korka kullanırım daha iyi olur ıste hemen bıtmeztmm cnm

Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim. Henüz ayrıntılı ultrasona girmedim. Doktor kendinden emin bi şekilde erkek dedi ama ben yine de hazırlıga başlamasam mı diyorum ayrıntılıya kadar.. Ne dersiniz

slm canım banada doktor %90 erkek dedi ama eşim ayrıntılı ultrasona kadar beklyelım dıyo..gercı yıne de 3 tane zıbın aldım ben duramadım cünkü..kesinleşsin dıye 3 gun sonrasını beklıyoruz ayrıntılı ultrasonu yani..

oda olur zaten çok ucuz bişeyde değil hemen bitmesin
arabada koktuğu gibi olmaz merak etme suyla karıştıracağın için biraz hafifler... hem araba küçücük kapalı alan kokular dahada ağırlaşıyo bu öyle olmaz merak etme tatlım :)

evet bnde o kadar agır olacagını zannetmıyorum bu sefer dedıgın gıbı suyla karısacak..fıyatını fln gormedım cnm ben margarin almayı unutmustum alıyım gelıyım dedım esımde pronto aradı garibim sonra bulmus o yuzden kokusuna fln bakmadım eve geldıgımızde bi bu mu vardı dedım kokladıktan sonra o da evt baska goremedım dedı ne kadar ki fiyatı?hiç bakmadım da

Cinsiyet öğrenmenin heyecanıyla aklımdan çıkmıştı, şimdi akşam yemeği yaklaşınca dert oldu bana yine, yaklaşık 2 haftada tam 3 kilo aldım
Doktor birsürü şeyi yasakladı, yasaklara uyuyorum şimdilik ama aç kalıyorum böyle de of of öbür türlü yemeye devam edersem de top gibi yuvarlanırım :18:

Son düzenleme:

Sen Sakarya dersin de ben görmez miyim Gözünaydın bu arada kızını oğluma alayım Sakaryayla bi bağlantım olsun

Erkek denilince kız cıkma ihtimali düşük ama yine de öyle örnekler var. En iisi brz daha sabretmek.

kızlar yerleri sildiğiniz suya biraz kolonya dökün misss gibi koksun eviniz..

ayrıca scrote brite in yeni bir paspası var yeşil uzun tırtıklı çok güzel siliyor vileda giibi etrafa savurmuyor kılları falan tırtıkların arasında toplanıyo

suya soktuğunuzdada suya bırakıyo ayrıca sıkma aparatı olduğu içn ıslak oslak olmuyor yerler..

Erkek denilince kız cıkma ihtimali düşük ama yine de öyle örnekler var. En iisi brz daha sabretmek.

düşük de degıl cnm ya..bizim bi tanıdık yenı dogum yaptı 6.aya kadar erkek dedıler kadın mavı mavı seyler ördü hatta iki doktor erkek demiş..sonra 6.ayda baska bi doktora gdınce kız demiş bizde cok sasırmıstık ve su an 1 aylık kızı var kadın yazık sonradan pembe pembe seyler ördü bende dıyodum heralde sen doguma gıderken bıle durun surayı da bitiriyim fln dersın dıyodum gülüyodu ınsallah bızde oyle olmaz ya ne biliym:44:

dur bakalım daha neler ögrencmfiyatı nedır canım bende alyım bari malum egılerek sılemıyoruz artık ii olur en azından saclarımda cok döküldüğü için cok cok ısıme yarar dıye dusunuyorum..

dur bakalım daha neler ögrencmfiyatı nedır canım bende alyım bari malum egılerek sılemıyoruz artık ii olur en azından saclarımda cok döküldüğü için cok cok ısıme yarar dıye dusunuyorum..

geçen sormuştun o yüzden cnm zaten. yine ondan bahsediyosunuz sandım..

aranba kokuymuşş dan diye daldım konuyaaa..:86::86:

25 tl cnm

Aklı derslerinden gidicek diye kızıyorum zaten yoksa çocuk ta işte ne biliyim ben böle diyorum babası aslann oğlum diyo çocu aslında biz böle yapıyoruz benimkide ben evlendim diye gelr ilerde kesin :26:

[
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar valla gözüm korktu her okuduğumda zaten benımkı fıldır fıldır içimde doktorum bile dedi yandın sen diye napıcam düşünüyorum şimdi oyyyy heralde çabuk zayıflarım koşturmaktan zaten ihtiyacım var eşimede okutucam gelsin birazda onun gözünü korkutayım

QUOTE=meserret;20334160]Cinsiyet öğrenmenin heyecanıyla aklımdan çıkmıştı, şimdi akşam yemeği yaklaşınca dert oldu bana yine, yaklaşık 2 haftada tam 3 kilo aldım
Doktor birsürü şeyi yasakladı, yasaklara uyuyorum şimdilik ama aç kalıyorum böyle de of of öbür türlü yemeye devam edersem de top gibi yuvarlanırım :18:[/QUOTE]

meserret canım bende toplam 4 kilo aldım ama daha bana bişi yasaklamadı nelerı yasakladı canım sana.
dün yazdım gördünmü canım park yataklrın yatağıyla ılgılıydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…