2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bırde arkadaslar bebegınızın kılosuna baktırdınızmı kac kilolar?
cnm hosgeldın nerelerdeydın sen ya..ben hıc baktırmadım valla artık ayrıntılı da bakıp soyler doktorm..
merhaba hamıslerr ben bu konu ılk acıldıgından berı varım ama neden lıstede ben yokum

cnm nurrose ye ozelden bılgılerını yaz tabloya ekler senı bu topic yenı acıldı shining gelmedıgı ıcın tablo guncellenemıyodu o yuzden nurrose devraldı

meserret canım bende toplam 4 kilo aldım ama daha bana bişi yasaklamadı nelerı yasakladı canım sana.
dün yazdım gördünmü canım park yataklrın yatağıyla ılgılıydi

Canım gördüm, cevap da yazdım, park yataklar benim odama sığmaz, o yüzden odama küçük beşik arıyorum, kendi odasında da karyolası olacak zaten.

Canım doktor, beyaz ekmeği, tatlıları, şekeri, taze sıkılmış da olsa meyve sularını ve tuzu tamamen yasakladı, yoğurdu, sütü ayranı da light al dedi, meyveye bile limit koydu, böyle devam edersem diyet verecekmiş :26:

sekerckk gıremıyordum yaa ama artık gırerım kac hafta oldunz kzmı erkekmı gelıo bu arada arkadsım sanada tsk ederım bılgılendırme ıcın hemen ozelden yazııyım

Benim toplamda 7 kilo oldu aldıgım senin doktora gitsem beni napar ki kesin açlık kampına alır nolcak benim halim böle :26:

benımkı kız canım hayırlı olsunlarda cınsıyet onemsız ılk bebek nede olsa :) bırseyler alamaya basladınmı

Benim toplamda 7 kilo oldu aldıgım senin doktora gitsem beni napar ki kesin açlık kampına alır nolcak benim halim böle :26:

Ya aslında ben hala başlangıç kilomdan 1 kilo eksiğim, ama çoooooook hızlı kilo alıyorum, düşünsene bu 3 kiloyu 10 günde aldım, yani kontrolsüz devam etsem ayda 9 kilo alıcam :84:

Ayrıca benim canım sürekli şalgam suyu istiyordu, içiyordum da lıkır lıkır, doktor kesin yasak koydu, çok tuzlu, şişersin ayrıca tansiyonun yükselir dedi, ama çoooooooook canım çekiyor, aşeriyorum resmen

Son düzenleme:

az iç bi şey olmaz yaa madem canın istiyo :26: bende birden aldım hareket etmiyodum şimdi yürümeye falan başladım dengelerim inşallah

az iç bi şey olmaz yaa madem canın istiyo :26: bende birden aldım hareket etmiyodum şimdi yürümeye falan başladım dengelerim inşallah

Doktor eşimin yanında yasak dedi, tansiyonum yükselirse olacakları anlattı, eşim hayatta içirmez artık bana, ben de vicdan azabı çekerim içemem

Doktor eşimin yanında yasak dedi, tansiyonum yükselirse olacakları anlattı, eşim hayatta içirmez artık bana, ben de vicdan azabı çekerim içemem

ay canım ya bende toplamda 3,5 kilo aldım ama aldığım kilolar son ay 4. ayın içinde oldu..en son doktora gittiğimde kilo almışsın belli dedi..ayın 24ünde randevum var randevuma kadar şu kilomu korumam lazım yoksa bana da diyet verebilir gibi geliyor...

Cnm. sanmam, benimki haftada 1 kilodan fazla alma dedi, demek ki haftada 1 kilo alsam razı gelecek
Bir de ben zaten kiloluyum, 71 olmuşum yine :97:

Son düzenleme:

Aslına bakarsan kız olmasını cok istiyordum. Kız deseler üzülmem ama ilginc yaa 6. aya kadar erkek gibi görünmesi. acaba doktorlardan mı kaynaklanıyo

ay anam belim koptu ya sahur ıcın bıseyler hazırladım yatmadan once pişirecem yoksa yetısmezdı napıyım..birazdan da duş alıyım bari ya bi gorsenız terler akıyo her tarafımdan hatta gobegımden fln terim akarken acıp bi bakıyorum bocek gezıyo gıbı oluyo ayy fobim var benım ya boceklere karsı tek bocek olmasın da ustumde hıssettıgım sey her gun dus almaya razıyım terlemeye de

benim bıdılığım durmuyo yıne vurup duruyo anneye ıcerden onu hissedınce butun yorgunlugum derdım tasam kayboluyoyerimm yaa cok guzel bi duygu bu ınsallah hıssetmeyenlerde en yakın zamanda hisseder de ne demek ıstedıgımı anlarlar

ayy ne bilmiş oğlun varmış senin maşşallahh..

canım bende toplamda 6 kilo aldım.hergün tartılıyorum ve hergün resmen gramajım yükseliyor..benimde sonum şişkoo olucam

ayy benim kuzucuğumda 2 gündür maşşallah kıpır kıpır..ayaktayken bile tekmelediğini hissediyorum artık..sanrım hep böyle olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…