2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yazacaktım tam hiç durmuo bu bebek ,sanırım artık tekmelio çünkü dışardan bakınca da görünüo pat diye vuruo el fln olamaz kesin tekme

Ben yazacaktım tam hiç durmuo bu bebek ,sanırım artık tekmelio çünkü dışardan bakınca da görünüo pat diye vuruo el fln olamaz kesin tekme

evt evt aynen ..ah bide esıme dınletebılsem her seferınde oynuyo hemen yanına kosup elını karnıma koyuyorum onun elıne gelınce duruyo vurmuyo sanırım bnm elıme alıstıgarıbım kocacm da yazık hanı ya oynamıyo dıyo 5 dk bekledıkten sonra naapsın..ama bn elımı koydugumda cok rahat hıssedıyorum eger mızıkcılık yapmadan vursa babası da hıssedecek ama oyun oynuyo bizimle

insanın canı hep zararlı şeyler çekiyo
benim de cips ve kolaaa
ve eşim her istediğimde gözümün içine bakıyo
faydası olsa yemezsin zaten diyo

çok merak ediyorum meleğimi hissetmeyi

bizde de aynısı var ya..bak sen şunlara..baba gelince benimkide duruyorr..çok bozuluyor eşim

hayırlı akşamlar hanımlar oruç tutan varmı aaramızda ben tutmuyordum ama içim içimide yemeğe başladı bebeğin susuz kalmasından korkuyorum ezana kadar 3 öğün yiyorum zaten sahurda yapıyorum eşimle ama felaket aç uyanıyorum yakın zamanda doktora giden doktorunna soran varmı tutup tuttmama konusunda Rabbim hayırlısıyla kazalarını yapmamızı nasip etsin Bu MÜBAREK ayın hürmetine yavrularımıza sağlık versin inşlh

iyi geceler canım..
ben şimdi yürüyüşten geldim ama ayaklarım ağrıyor ya..yürümesemde hantal olup çıkıcam..yürüyünce de tüm gün ayaklarım ağrıyor..nolcak böyle bilmem..

ben bu sıcaklarda yürüyemıyorum canım geçen hafta çok yürümüştüm akşamlarıda eşim çok yorgun oluyor çıkamıyoruz artık 2 ay sonra 1 ay sonra hergün yürücem ne yapayım

iyi gecelr cnm sanırım kimse tutamıyor çünkü çok uzuzn bi süre ben bu sabah baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım hemen bişeyler yemem gerekti kazasını yapacam inşallah

bizimki de baba gelince nazlanıyor. sadece 1 kere hissedebildi eşim.. bu arada bende 5 kilo aldım ama nereme aldım anlamış değilim. kalınlaşan tek yerim bel çevrem ve büyüyen popom.. akşam bi arkadaşımdaydım tam hamile gibi olmuşsun dedi. karnın çok çıkmış, benim ki bu kadar değildi dedi. ama nedense bana hala küçük geliyor..

canım nomral aldığınız kilo ,meserret hiçbirşey yemeyeip kilo kaybetmişti ve onda su kaybı ,kas kaybı olmuştu ben de aynı meserret gibi 3,5 kilo kaybım olmuştu ama bu açık haftalar içinde kapandı diyebilirim.zaten ilk 3 ay anne pek kilo almıyor rahim 3. aydan sonra büyüyor hatta 1kg agırlığında rahim ,bebişin suyu ,bebiş ,büyüyen gögüsler derken aldığımız kilolar gayet normal bence. kız annesi olarak benim de göbeğim ve yan simitlerim ,basenlerim çıkmış durumda,bebişim tahmini 300 gramdır suyu falan filan dersen 2 kilodur taş çatlasa ,benim gögüslerim yine büyüdü yağ doluyor yani ekmeği kessem azami alacağımı alacağım ama malesef ekmeğe karşı bir sempatim var kepek ekmek yesem yine beyaz ekmek istiyor canım ,sağlık olsun ilk gebelğimde 16 kg almıştım doğum sonrası şık şık giidyor inşallah yine aynı hızla veririm bakalım.ben sahura kalkmıyorum eşim kendisi kalkıyor .bende yürüyüşe başlayacağım .koridorum var 17 adımlık .yarım saat sabah aç karnına ,yarım saatte ikindi aç karnına yürüyeceğim kısmetse.

ay canim bende tutmuyorum ama senin gibi icim icimi yiyor...benim doktorum kilo kaybin var bulantin var gunler uzun tutma dedi...bide saat 2den sonra vucutta seker kalmiyormus dolayisiyla bebegin zeka orani azabiliyormus oyle soyledi korkuttu beni...
aslinda geceleri bol hurma yiyip kendimi denemek istiyorum yapamazsam hemen bozarim diyorum ama kararsizim..:44:

ya niye böyle yapıyorsnuz kızlar ,ben sizin kadar aşırı üzülmüyorum çünkü rabbim bize gebelikte orucumuzu tutmayıp sonradan kaza etme imkanı vermiş ,nasıl namazlarda kaza ediyorsak oructada kaza edeceğiz .psikolojik olarak ilk gebeliğiniz olduğu için rahatsızlık duyabilirsiniz ama asla oruç tutmayı denemeyin.günler çok uzun ve su ve gıda bebek için şart.üstelik burcucum hurma yemek yasak dedi bana doktorum.doğum sancısı gibi kasılmalar başlatıyor çok hurma yersen vücut bebeği atar dedi akıllı ol hurma yeme dedi bana.bunları artık düşünmeyin .rabbim sağlık huzur versin.kaza edersiniz aynı sevabı alırız inşallah .tabiki ramazanda tutmanın verdiği heyecanı asla vermez ama sonuçta rabbim bize bu fırsatı vermiş bence üzülüp bebişlerinizi üzmeyin lütfen.ben de ilk gebeliğimde ramazanda yedim hatta emzirirken bile bir tane dahi tutmadım ve sonrasında hepsini kaza ettim .yani rabbim ömür versin kaza ederiz inşallah .hevesimizden yemiyoruz .deneme o yüzden canım .içinizi rahat tutun lütfen.seneye emzirirken de tutmayacağım ben cünkü o zaman 6-7 aylık olacak benim anne sütüm onun tüm vücudunu etkiliyor niye mahrum edeyim ya sütüm kesilirse diye tutmam .allah izin verir inşallah hepsini kaza ederiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…